Giannakis_9296 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2015 Γεία σας είμαι νέο μέλος και θέλω να αγοράσω ένα scooter μεγάλου κυβισμού...θέλω τη γνώμη σας σχετικά με τη μάρκα την οποία θα μου προτείνατε...εγώ έχω κοιτάξει σε Kymco και Gilera nexus 500 (δεν έχω ιδέα από scooter τέτοιου κυβισμού και γιαυτό και ζητάω τη γνώμη σας(γενικά δε θέλω να είμαι κάθε τρεις και λίγο στα συνεργεία))...επειδή θέλω να καλύπτω αποστάσεις 100 χιλιομέτρων πήγαινε έλα καθημερινά θα ήθελα να είναι μεγάλου κυβισμού το scooter έτσι ώστε να μην ζορίζετε στη πορεία ( να πηγαίνει δηλαδή άνετα 120-150 χλμ/ω)...επίσης έχω ήδη ένα honda cbf 125 μοντέλο του 2012 αερόψυκτο (παρόμοιο στυλ με το cbr)..το αγόρασα καινούριο αλλά πλέον λόγω της απόστασης της δουλειάς μου δε θέλω να το ζορίζω στη πορεία πηγαίνοντας το συνέχεια με 120 χλμ...γιαυτό το λόγο και θέλω να το πουλήσω-ανταλλάξω(συν κάποια διαφορά πάντα από μέρους μου έτσι ώστε να πάρω ένα scooter μεταχειρισμένο ανάλογης κατάστασης γύρω στα 2500 ευρώ).. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο σας... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vasilis_20 81 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2015 Σε αυτα τα χρηματα μια πολυ καλη επιλογη ειναι το 300αρι της kymco πιστευω.....θα σε πηγαινει ανετα με 120-130, εχει πολλους χωρους και μεγαλη σελα, απο κατανωλση δεν πρεπει να ξεφευγει ιδιαιτερα και απ οτι εχω ακουσει απο κατοχους ειναι αξιοπιστη επιλογη Π.χ. http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/6247621/ Μια αλλη επιλογη ειναι να πουλησεις το cbf σου και να συμπληρωσεις χρηματα ωστε να παρεις κατι στα 250 κυβικα, ωστε να μεινεις στον χωρο της μοτοσυκλετας κ να μην πας σε σκουτερ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALIEN-3- 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2015 Tο πιο όμορφο σκούτερ για εμένα είναι το yamaha t-max .Αλλά είναι ακριβό ....... Αφού θα κάνεις καθημερινά αρκετά χιλιόμετρα κοίταξε να είναι οικονομικό σε κατανάλωση και αξιόπιστο ,αν και δεν θα πήγαινα σε σκούτερ προσωπικά . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TKM 801 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2015 (τροποποιήθηκε) Κατ' αρχάς τι σκούτερ θέλεις, με μεγάλες ρόδες και λιγότερους χώρους ή το αντίθετο; Στην πρώτη περίπτωση, δες το Honda SH 300. Καλό και το SYM Citycom 300. Τροποποιήθηκε Απρίλιος 7 , 2015 από τον TKM Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιωτης Στ 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2015 Για μενα προσωπικα κοιτα το x-max το 400 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giannakis_9296 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2015 Αναμεσα στο nexus το 500 και το kymco τι θα ηταν το πιο αξιοπιστο;;;γενικα οσο αφορα το μεγεθος των ζαντων δε με απασχολει...απλως κοντα στα χρηματα π θελω παιζουν αυτα τα δυο scooter που σας εχω αναφερει..απλως θελω να γνωριζω κατα ποσο αξιοπιστο ειναι το καθενα απο αυτα τα δυο...Γιατι οχι scooter???τι αλλο θ προτινες εσυ δηλ??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elmacho 152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2015 (τροποποιήθηκε) Απο σκουτερ δε ξερω τιποτα αλλα ενδιαφερομαι για να αγορασω το cbf . Αν θες στειλε μου πμ με μερικες πληροφοριες . Καλη τυχη! Τροποποιήθηκε Απρίλιος 7 , 2015 από τον elmacho Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
adventure 59 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2015 Αναμεσα στο nexus το 500 και το kymco τι θα ηταν το πιο αξιοπιστο;;;γενικα οσο αφορα το μεγεθος των ζαντων δε με απασχολει...απλως κοντα στα χρηματα π θελω παιζουν αυτα τα δυο scooter που σας εχω αναφερει..απλως θελω να γνωριζω κατα ποσο αξιοπιστο ειναι το καθενα απο αυτα τα δυο... Γιατι οχι scooter???τι αλλο θ προτινες εσυ δηλ??? Σε συγκριση με τα YAMAHA κανενα απο τα 2,κοιταξε καποιο x-max 250-400 η ch 300. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
polikos arkoudos 220 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2015 Για δες και το maxsym 400. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tuning 709 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2015 περιμενε να δει το θεμα σου ο ειδημων των σκουτερ εν ονοματι σαββας και θα στα πει ολα 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
telephoner 2.250 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2015 περιμενε να δει το θεμα σου ο ειδημων των σκουτερ εν ονοματι σαββας Viper4 και θα στα πει ολα fixed 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2015 fixed Ωχ Παναγιά τι να πρωτοπώ... διανύουμε και Άγιες μέρες... Λοιπόν, θα προσπαθήσω να συγκρατηθώ και να πω μόνο το εξής: Νέε μου ΜΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΣΚΟΥΤΕΡ!!! Σκατά στα σκούτερ! 7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bblov 82 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2015 κατι σε x-max θα ητανε πολυ καλα αλλα και ενα ninja 250 θα ητανε ακομα καλυτερα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gts300 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2015 (τροποποιήθηκε) αν θέλεις scooter, το sym citycom 300 (μεγάλες ρόδες) ή το sym gts300 (μεγάλοι χώροι). Δοκιμασμένα σε ταχύτητες 120-130 χλμ απόσταση 70χλμ καθημερινά. προσωπικά θα πήγαινα σε μηχανή 250-300cc. Τροποποιήθηκε Απρίλιος 7 , 2015 από τον gts300 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
konstantinos.st 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2015 Φιλε μου,εγω κανω 90 χλμ την ημερα με ενα Beverly Cruiser 500 εδω και 3 χρονια και εχω ηδη 60.000 χλμ. Αν τα χιλιομετρα σου ειναι σε ανοικτο δρομο προτιμησε ενα Maxsym,θα σε ικανοιποιησει πληρως. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johnjohn2 749 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2015 Φιλαρακι κανε οτι εχεις αποφασισει οτι θα σε βολεψει και θα σε εξυπηρετησει και μην ακους κανεναν. Απλα με βαση τα καινουγια δεδομενα των "μοτοσυκλετιστων" οι σκουτεραδες δεν υπαρχουν στην λεξη μοτοσυκλετιστης αλλα αυτο θελει αλλο θεμα. Προσωπικα μιλωντας μετα απο αρκετα χρονια με μηχανακια - μηχανες κλπ οταν αποφασισα τι ακριβως θελω κοιταξα προς σκουτερ και εγω και δεν το μετανιωσα ποτε. Εννοειται οτι την εξυπηρετηση που θα σου προσφερει στις καθημερινες σου αναγκες που αναφερεις δεν θα την βρεις σε καμια μηχανη. ´Οτι θελεις για kymco xciting 300 ριξε πμ να σου πω σαν κατοχος... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panavour 297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2015 Αμα σ αρεσει το NEXUS -που κι εμενα μ αρεσει- παρτο.Εχει 500 αρι piaggio κινητηρα που πληρει σχεδον ολα οσα ζητας και εχει και πολυ καλη οδικη συμπεριφορα για σκουτερ.Οσο για σκουτερ η μοτοσυκλεττα οτι σ αρεσει και μην ακους κανενα . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
telephoner 2.250 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2015 Καλή φάση το 500 το Nexus. Το έχω οδηγήσει κάμποσες φορές. Πίνει πολύ όμως. Δεν ξέρω για ανοιχτό δρόμο αλλά στην πόλη με ανοιγματάκια, είναι φυλακή. Δεν ξέρω αν θα το έπαιρνα, λόγω ακριβών ανταλλακτικών (Piaggio) και γενικότερα δεν το έχω σε εκτίμηση το συγκεκριμένο μοτέρ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Chrivas 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2015 (τροποποιήθηκε) Καλησπέρα φιλε κ καλο πασχα!Αν θελεις scooter για μεγαλες αποστασεις κ ταχύτητες 120-150χλμ/ωρα κ να μην ζοριζεται,προτιμησε καποιο 2κυλινδρο(Tmax-silverwing400/600-burgman650) μονοκυλινδρα θα ζωριζονται σε αυτες τις ταχυτητες!Θα εχεις μπολικους χωρους κατω,λογω μικρων τροχων(silverwing-burgman) κ στην πειπτωση του Honda,παρα πολυ καλα φρενα(dual-cbs) σε τιμες κοντα εκει που ψαχνεις αναλογα την περιπτωση! Τροποποιήθηκε Απρίλιος 7 , 2015 από τον Chrivas Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giannakis_9296 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2015 παιδια καλησπερα μιλησα σημερα με ενα αντιπροσωπο της honda και τον ρωτησα αναμεσα σε kymco sym kai gilera nexus πιο ειναι πιο αξιοπιστο και μου ειπε το εξης μην συγκρινεις τα αλωνια με τα σαλονια..και αυτο αημανε πως ηταν υπερ του gilera ιταλικης κατασκευης με κινητηρα της piaggio 500...εσεις τι εχετε να πειτε σχετικα με αυτο;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2015 Γιάννη (αυτό πρέπει νάναι το όνομά σου ε?) αντί να ρωτάς δεξιά και αριστερά και να παίρνεις απαντήσεις από ανθρώπους που δεν ξέρεις οπότε δεν γνωρίζεις ποιος σου μιλά τι είναι, τι εμπειρία, τι γνώσεις έχει και πολλά άλλα, σου συνιστώ να ψάξεις μόνος σου. Ο γούγλυς και οι μηχανές αναζήτησης είναι ικανές να σου βγάλουν όλες τις απαντήσεις στα ερωτήματά σου και εσύ θα βγάλεις τα κατάλληλα συμπεράσματα που θα σε οδηγήσουν στη σωστή επιλογή. Καλή επιλογή. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billy84 2.988 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2015 Γεία σας είμαι νέο μέλος και θέλω να αγοράσω ένα scooter μεγάλου κυβισμού...θέλω τη γνώμη σας σχετικά με τη μάρκα την οποία θα μου προτείνατε...εγώ έχω κοιτάξει σε Kymco και Gilera nexus 500 (δεν έχω ιδέα από scooter τέτοιου κυβισμού και γιαυτό και ζητάω τη γνώμη σας(γενικά δε θέλω να είμαι κάθε τρεις και λίγο στα συνεργεία))...επειδή θέλω να καλύπτω αποστάσεις 100 χιλιομέτρων πήγαινε έλα καθημερινά θα ήθελα να είναι μεγάλου κυβισμού το scooter έτσι ώστε να μην ζορίζετε στη πορεία ( να πηγαίνει δηλαδή άνετα 120-150 χλμ/ω)...επίσης έχω ήδη ένα honda cbf 125 μοντέλο του 2012 αερόψυκτο (παρόμοιο στυλ με το cbr)..το αγόρασα καινούριο αλλά πλέον λόγω της απόστασης της δουλειάς μου δε θέλω να το ζορίζω στη πορεία πηγαίνοντας το συνέχεια με 120 χλμ...γιαυτό το λόγο και θέλω να το πουλήσω-ανταλλάξω(συν κάποια διαφορά πάντα από μέρους μου έτσι ώστε να πάρω ένα scooter μεταχειρισμένο ανάλογης κατάστασης γύρω στα 2500 ευρώ).. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο σας... Aν μιλαμε για τοσα km το σκουτερ ειναι ασυμφορο.Καλυτερα να πας για ανταλλαγη με το cbf250 η και 500αρι αν βρεις(αν και με το 250 μια χαρα καλυπτεις αυτες τις αποστασεις που αναφερεις) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2015 Ασύμφορο είναι μόνο αν δεν ψάξεις καλά τα πάντα όλα με χαρτί και με μολύβι όπως είπα παραπάνω. Για τον κυβισμό και είναι το μόνο που μπορώ να βοηθήσω πραγματικά χωρίς εγγραφή σεντονιών που υπάρχουν άλλωστε ήδη, είναι πως πάνω από 300 απλά δεν χρειάζεται. Ένα καλό 300άρι πάει παντού απροβλημάτιστα με ταχύτητες 130-140 χλμ και θα κωλώσει μόνο σε θηριώδεις ανηφόρες όπως η εθνική της Τριπόλεως προς Σπαθοβούνι για όποιον την ξέρει όπου θα πάει με 110. Οπουδήποτε αλλού θα κεντάει όμορφα και οικονομικά χωρίς να κωλώνει πουθενά. Άμα φτάσουμε σε 400άρι - 500άρι που θες για λάστιχα όσο θες στο FAZER για παράδειγμα τότε χάνεται το νόημά του και πάμε σε άλλου τύπου μοτό. Και μιας και αναφέρθηκαν τα λάστιχα ας πω ότι ένα 300άρι θέλει 125-130 ευρώ κάθε 25.000 χλμ για αλλαγή των καλύτερων ελαστικών από αυτά που κυκλοφορούν. Τα ίδια με διαστήματα σέρβις από λιπαντικό μέχρι αλλαγή ιμάντων κλπ και στο κόστος τους. Όλα μα όλα είναι γραμμένα και υπάρχουν, ψάξτε τα..... 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
heloo 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2015 Αν θες να πηγαινεις ανετα και οικοονομικα δεν κοιτας και κανα Ηονδα ΝC700? Δεν το ξερω το μεκανακι αλλα πιστευω ειναι η χρυση τομη μεταξυ σκουτερ και μηχανης οντας αυτοματο και οικονομικο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2015 Εχτές πήγα να συναρμολογήσω ένα πατίνι που πήρα για τη μικρή. Ανοίγοντας το κουτί, έπεσε το μάτι μου σε μια λέξη. Το προσπέρασα. Κοιτώντας αρχικά τις οδηγίες στα Αγγλικά - πριν δω ότι είχε και Ελληνικά - το μάτι μου έπεσε πάλι στην ίδια λέξη. Ανησύχησα. Άνοιξα γρήγορα το google-translate και έβαλα στα Ελληνικά "πατίνι". . . . . . . . . . . . . Μαντέψτε τί έβγαλε η μετάφραση στα Αγγλικά! :lol: Γιάννη, πάρε ότι νομίζεις ότι θα σε βολέψει πραγματικά, αλλά αφού πρώτα ελέγξεις προσεκτικά - όπως ειπώθηκε - τί έξοδα κυκλοφορίας / συντήρησης έχει το καθένα στο περίπου, για να μη βρεθείς προ εκπλήξεων. Υπάρχουν σημαντικές διαφορές κόστους δυστυχώς........ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες