niexa 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2015 (τροποποιήθηκε) Καλησπερα στο φορουμ κ παλι.Εχω ξεκινησει μαθηματα για μηχανη για απεριοριστα κυβικα εχοντας μονο διπλωμα αυτοκινητου.Συμφωνησα λοιπον με την σχολη στα 300 ευρω (77 το παραβολο κ το υπολοιπο ποσο τα μαθηματα) κ αισιως εκανα σημερα κ το δευτερο μου μαθημα πορειας.Κ σκαει η βομβα απτον δασκαλο...Κ τα δυο μαθηματα ηταν 1.30 ωρας διαρκειας κ μου λεει...οτι εχουμε αλλα 4 ακομα απο το 125αρι που κανω τωρα να με βαλει σε μια 500αρα κ μετα στο ER6N για να παω να δωσω...Κ πριν παρω τη σχολη κ τους σκυλοβρισω αυριο με τις μακακιες που μου λεει ο αλλος, πιστευω ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ αφου τα μαθηματα πρεπει να ειναι 14 πρακτικα κ οχι 6(πραγματικα δν ξερω απο που τα εβγαλε αυτα τα 6...),ειπα να ρωτησω πρωτα εσας αν ξερετε τη χρονικη διαρκεια (αν οριζει το υπουργειο) που πρεπει να εχει καθενα απο αυτα τα 14 μαθηματα.Αν κ πιστευω οτι μιλαμε για στεγνο εκβιασμο-εκδουλευση μιας κ εχει κρατησει την καρτελα μου που ειναι συρραμμενο κ το παραβολο επανω ο "δασκαλος" κ χωρια του παραβολου δν εχω πληρωσει ακομα κατι,γιατι η κυρια που εχει τη σχολη αρνηθηκε στην αρχη την εξοφληση ολου του ποσου με την δικαιολογια "αστα μωρε μου τα δινεις ολα στο τελος"...Προφανως γιατι ηξερε οτι θα εχει τετοια τροπη το θεμα,τα 14 μαθηματα θα γινουν 6 και τα 6 με την σειρα τους θα γινουν 66 για να "ειμαι ετοιμος" κατα τον "δασκαλο".Στο δια ταυτα ασχετως με το ποση ωρα διαρκει το καθε μαθημα εγω τι θα πρεπει να κανω?Πιστολιασμα κ να τους αφησω κ την καρτελα η να πληρωσω κανα 100αρι για τα "θεωρητικα" που δεν πηγα ΠΟΤΕ κ αλλο ενα 30αρι πανω κατω για τα 2 πρακτικα κ να την κανω? Τροποποιήθηκε Απρίλιος 6 , 2015 από τον innova 04 Ετικέτες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ibar132 1.685 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2015 τα μαθηματα ειναι 45λεπτα κ στα χρεωνει 2πλα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
niexa 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2015 Κ παλι μου τρωει 2 45αλεπτα...θα επρεπε να ειναι 7 τα μαθηματα κ οχι 6.Ειναι σιγουρο δηλαδη οτι ειναι 45αλεπτα εκαστο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ibar132 1.685 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2015 μεγαλη σαπιλα αυτες οι σχολες... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Σεκ Σαπίλ 171 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2015 Δεν ξέρω πως είναι τα πράγματα στην περιφέρεια αττικής, αλλά το να πάρεις την καρτέλα σου και να πας σε μια άλλη σχολή ίσως σου πάρει μία βδομάδα περίπου... Εάν δεν έχεις άλλη εμπειρία σε μοτοσυκλέτα είναι δύσκολο θεωρώ να να περάσεις με μόνο 2 μαθήματα στη μηχανή που θα δώσεις (δεν θα έχεις συνηθίσει καλά το βάρος, τον χειρισμό, το στήσιμο γενικότερα). Επειδή θα είναι λίγο τρέξιμο το να αλλάξεις σχολή στα μισά, θα έλεγα να του πεις σήμερα κιόλας να σου κάνει τα επόμενα μαθήματα στην ER6n και ας λέει ό,τι θέλει. Είναι στην πλειονότητά τους αλήτες, κόψε τους τον τσαμπουκά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
John247 551 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2015 12 ειναι αν εχεις αυτοκινητου 14 αν δεν εχεις τπτ,7 αν εχεις 50ρι η Α1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2015 Ηλικιακά, εισαι οκ. (σχ. με απόκτηση Α) Το μονο που όφειλες να κανεις, ειναι να σου δωσουν γραπτως (με χαρτι + μολύβι), πόσα μαθηματα θα κανεις ανά κατηγορία. Πας κατευθειαν στην Α ? Πας πρωτα Α1 ? Πας Α2 ? Παρακάμπτονται οι τελευταιες 2 ? (λόγω ηλικίας ? ) Δεν ξερω. Ρωτα κι άλλες σχολές, σαν υποψηφιος πελάτης, ή βρες το ΦΕΚ όπου ορίζονται. Και απαίτησε αναλυτική χρεωση, εως τέλους. Πόσα θα βγουν ωσπου να λαβεις το Α. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2015 ................... Σωστά! Ο ενημερωμένος πελάτης δεν πιάνεται "Κότσος". ΌΛΟΙ οι έμποροι / επαγγελματίες κόβουν φάτσες και αναλόγως πράττουν (δυστυχώς). Αν μοιάζουμε εύκολα θύματα, το εκμεταλλεύονται. Γι' αυτό λοιπόν θα έπρεπε να πας πλήρως ενημερωμένος, ώστε ν' αναγκαστεί να σε αντιμετωπίσει όπως πρέπει και όπως είναι υποχρεωμένος. Δυστυχώς το τί ισχύει με τα καινούργια διπλώματα και τις κατηγορίες, δεν τα ξέρω μιας και είμαι "της παλιάς σχολής". Έγραψα απλώς για να σου τονίσω πόσο σημαντικό είναι να κλείνουμε μόνοι μας τα παραθυράκια της απάτης όντας επαρκώς ενημερωμένοι πριν κάνουμε οποιαδήποτε κίνηση. Κάνουμε έρευνα αγοράς, ρωτάμε, κρίνουμε / συγκρίνουμε και μετά κινούμαστε. Καλά ξεμπερδέματα και με το καλό το δίπλωμα. :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
niexa 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2015 Η πλακα ειναι οτι αρχισα με ενα honda 125αρι κ μου λεει μετα θα σε βαλω σε μια 500αρα κ μετα στο ER6n.Αν εχεις δικια σου μηχανη παρε κ κανε μονος σου κ παρε με μετα το πασχα να κανουμε τα 4 μαθηματα αλλιως θα πρεπει να κανουμε παραπανω μαθηματα απτα "προβλεπομενα"...Πηγα να του πω καλα ρε μεγαλε θα σε πληρωσω για να κανω μαθηματα μονος μου με την δικια μου μηχανη?ΕΙσαι σοβαρος?Αλλα κρατηθηκα μεχρι να δω τι θα πειτε κ σεις που ξερετε κατι παραπανω.Πως "ρολλαρει" το ολο θεμα γενικα.Αν κ απο οτι καταλαβαινω ο τυπας μαλλον με δουλευει...Τα μαθηματα παντως στο site της σχολης γραφει οτι ειναι 14 ειτε εχεις διπλωμα αυτοκινητου ειτε τιποτα.Εστω οτι ειναι 12, ειναι μονοωρα τελικα ή 45λεπτα?Ξερει κανεις σιγουρα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavrosdm 183 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2015 Τα μαθηματα οπως ηδη αναφερθηκε ειναι 12 υποχρεωτικα αν εχεις διπλωμα αυτοκινητου. Απο την στιγμη που εχει συνφωνηθει το ποσο των 300€ (με η χωρις παραβολα δε σε καταλαβα) ειναι βαση νομου υποχρεωμενος με αυτα τα λευτα να σου κανει 12 μαθηματα χωρις να ζητησει λεπτο παραπανω. Σε αντιθετη περιπτωση μπορεις να του κανεις αναφορα στο μηχανολογικο της περιοχης σου και να εχει αρκετο μπλεξιμο λογω της λαμογιας του. Α! Και καλο διπλωμα φιλε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Chris1981 2.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2015 Εγώ που έχω δίπλωμα Α εδώ και χρόνια, καμία σχολή στην περιοχή μου τότε δεν σου έκανε μαθήματα οδήγησης σε μοτοσυκλέτα! Οπότε καταλαβαίνεις πως πήρα το δίπλωμα! Καμία δεν διέθετε μοτοσυκλέτα, ούτε καν 125αρι με συμπλέκτη! Πρόσφατα άνοιξε μια που διαθέτει μοτοσυκλέτες αλλά και τον δικό της χώρο, για να σου κάνει μαθήματα κανονικά. Πήγα και ρώτησα την περασμένη εβδομάδα και μου είπε πως εφόσον έχω ήδη δίπλωμα Α και οδηγώ παπάκι, θα χρειαστώ τουλάχιστον 5 μαθήματα της 1ας ώρας τουλάχιστον, και πως το κάθε μάθημα κοστίζει 30€, σύνολο 150€! Μου είπε πως τα πρώτα δύο μαθήματα θα μου τα κάνει με το CBF125, τα επόμενα δύο σε 500ρα μοτοσυκλέτα, και το τελευταίο σε μια μεγαλύτερου κυβισμού. Εφόσον πρόσεξε τη δυσαρέσκεια στο ύφος μου, μου είπε πως θα κάνω όσα χρειαστώ εγώ! Τα συμπεράσματα δικά σας! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
niexa 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2015 Τα μαθηματα οπως ηδη αναφερθηκε ειναι 12 υποχρεωτικα αν εχεις διπλωμα αυτοκινητου. Απο την στιγμη που εχει συνφωνηθει το ποσο των 300€ (με η χωρις παραβολα δε σε καταλαβα) ειναι βαση νομου υποχρεωμενος με αυτα τα λευτα να σου κανει 12 μαθηματα χωρις να ζητησει λεπτο παραπανω. Σε αντιθετη περιπτωση μπορεις να του κανεις αναφορα στο μηχανολογικο της περιοχης σου και να εχει αρκετο μπλεξιμο λογω της λαμογιας του. Α! Και καλο διπλωμα φιλε! Ευχαριστω για την απαντηση καταρχας.Το ποσο ειπα ειναι 300 συνολο.77 για το παραβολο κ το υπολοιπο ποσο τα μαθηματα.Το θεμα ειναι οτι καθε φορα μου κανει 1.30 ωρα κ οχι 45λεπτο.Δν ξερω αν ειναι σωστο αυτο ή αν επιτρεπεται αλλα πιστευω καλυτερα ειναι να μου κανει αλλα 8 των 45 λεπτων παρα αλλα 4 της 1.30 ωρας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
niexa 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2015 Εγώ που έχω δίπλωμα Α εδώ και χρόνια, καμία σχολή στην περιοχή μου τότε δεν σου έκανε μαθήματα οδήγησης σε μοτοσυκλέτα! Οπότε καταλαβαίνεις πως πήρα το δίπλωμα! Καμία δεν διέθετε μοτοσυκλέτα, ούτε καν 125αρι με συμπλέκτη! Πρόσφατα άνοιξε μια που διαθέτει μοτοσυκλέτες αλλά και τον δικό της χώρο, για να σου κάνει μαθήματα κανονικά. Πήγα και ρώτησα την περασμένη εβδομάδα και μου είπε πως εφόσον έχω ήδη δίπλωμα Α και οδηγώ παπάκι, θα χρειαστώ τουλάχιστον 5 μαθήματα της 1ας ώρας τουλάχιστον, και πως το κάθε μάθημα κοστίζει 30€, σύνολο 150€! Μου είπε πως τα πρώτα δύο μαθήματα θα μου τα κάνει με το CBF125, τα επόμενα δύο σε 500ρα μοτοσυκλέτα, και το τελευταίο σε μια μεγαλύτερου κυβισμού. Εφόσον πρόσεξε τη δυσαρέσκεια στο ύφος μου, μου είπε πως θα κάνω όσα χρειαστώ εγώ! Τα συμπεράσματα δικά σας! 30 ευρω το καθε μαθημα???Τι λετε ρε παιδια...Χιλιες φορες να τα δωσω για λαδωμα.Πλακα κανουμε τωρα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Chris1981 2.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2015 Το ξέρω πως είναι πανάκριβα, και γι' αυτό θα ρωτήσω σε κάποια άλλη σχολή που θα είναι βέβαια πιο μακριά από την περιοχή μου. Αν και δεν θα με βολεύει εξαιτίας των βαρδιών που κάνω στη δουλειά μου. Αν και εκεί μου πουν τα ίδια, θα μάθω μόνος μου! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pit_hal 2.758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2015 οι περισσότερες σχολές κάνουν μαθήματα 1:30 ώρες. και εδώ που τα λέμε είναι πολύ πιο πρακτικό και εύκολο να κάνεις 6-7 ραντεβού με κάποιον παρά 14! μετά αν σου πάρει 2-3 μήνες να δώσεις θα γκρινιάζεις. αλλά για βάλε τόσος κόσμος με τόσες ακυρώσεις που παίζουν σε μαθήματα το ένα το άλλο να πρέπει να πάει 14 φορές! άσε που τα μαθήματα δεν γίνονται μπροστά στο γραφείο της σχολής αν ο άλλος έχει π.χ μισή ώρα απόσταστη για να πάει μέχρι την πίστα για το μάθημα δεν αξίζει να πάει και να κάτσει μόλις 45 λεπτά. τέσπα είναι πολλά στην μέση μήν βλέπετε παντού λαμογιές! δεν λέω ότι οι σχολές είναι καλές και τα κάνουν όλα καλά αλλά οκ δεν είναι και τραπεζίτες! ψυχραιμία! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
niexa 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2015 (τροποποιήθηκε) Το ξέρω πως είναι πανάκριβα, και γι' αυτό θα ρωτήσω σε κάποια άλλη σχολή που θα είναι βέβαια πιο μακριά από την περιοχή μου. Αν και δεν θα με βολεύει εξαιτίας των βαρδιών που κάνω στη δουλειά μου. Αν και εκεί μου πουν τα ίδια, θα μάθω μόνος μου! Ειδα παντως σε ενα αλλο ποστ που εγραφε καποιος οτι το καθε πρακτικο ειναι γυρω στα 8 ευρω.Θα ρωτησω κ γω με την σειρα μου σημερα να δω τι θα μου πουν... οι περισσότερες σχολές κάνουν μαθήματα 1:30 ώρες. και εδώ που τα λέμε είναι πολύ πιο πρακτικό και εύκολο να κάνεις 6-7 ραντεβού με κάποιον παρά 14! μετά αν σου πάρει 2-3 μήνες να δώσεις θα γκρινιάζεις. αλλά για βάλε τόσος κόσμος με τόσες ακυρώσεις που παίζουν σε μαθήματα το ένα το άλλο να πρέπει να πάει 14 φορές! άσε που τα μαθήματα δεν γίνονται μπροστά στο γραφείο της σχολής αν ο άλλος έχει π.χ μισή ώρα απόσταστη για να πάει μέχρι την πίστα για το μάθημα δεν αξίζει να πάει και να κάτσει μόλις 45 λεπτά. τέσπα είναι πολλά στην μέση μήν βλέπετε παντού λαμογιές! δεν λέω ότι οι σχολές είναι καλές και τα κάνουν όλα καλά αλλά οκ δεν είναι και τραπεζίτες! ψυχραιμία! Μα για αυτο δν του ορμηξα κ γω εκεινη την στιγμη.Γιατι θελω να σιγουρευτω πρωτα αν με δουλευει ή αν γινεται γενικα ετσι το ολο θεμα.Αμα μου πουν κοστος κανα 10-15αρι το καθε μαθημα το πολυ πολυ να κανω 2-3 παραπανω κ τελειωσε το θεμα...Θελω να πιστευω... 15 ευρω το 45αλεπτο μου ειπαν. Τροποποιήθηκε Απρίλιος 6 , 2015 από τον niexa Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stergosz 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2015 Εγώ πήρα πρόσφατα δίπλωμα Α2(πριν είχα μόνο για 50αρι) και έκανα 7 μαθήματα των 45λεπτών σε Yamaha MT-03 απευθείας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
niexa 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2015 Εγώ πήρα πρόσφατα δίπλωμα Α2(πριν είχα μόνο για 50αρι) και έκανα 7 μαθήματα των 45λεπτών σε Yamaha MT-03 απευθείας. Δυστυχως δν εχω καμια επαφη κ σιγουρα δν ειναι κ οτι καλυτερο.Απο οτι ειδα κ μονος μου το μονο προβλημα κλασσικα ειναι στην αργη πορεια...Αλλιως πιστευω θα με εβαζε στην 500αρα στο επομενο μαθημα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kpapageo 4.302 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2015 Είμαι στην ίδια φάση (δίπλωμα αυτοκινήτου και βγάζω Α τώρα) και μου έχει τονιστεί πολλές φορές ότι τα μαθήματα είναι 14 45λεπτα ή 7 1.30ωρα. Τρέχα γύρευε.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kyros77 31 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2015 Εγω είχα δίπλωμα αυτοκινήτου και καμια σχέση με μηχανή. Στο πρωτο μάθημα και αφου μου έδειξε τα βασικά (συμπλέκτη φρένα ταχύτητες κτλ.) ο δάσκαλος με ανέβασε σε ενα cb 600, έκατσε απο πίσω μου έβαλε πρωτη και μόλις ξεκίνησε η μηχανή την έγερνε την για να στρίβει... Θυμάμαι είχα κλασει μέντες :) Το δίπλωμα το πήρα με κοστος 250€ με την πρωτη και χωρις να αγχωθώ για το ποσά μαθήματα πρέπει να κανω... Κοζανη όλα αυτά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
midnek 585 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2015 Φίλε niexa μην τρελαίνεσαι...έτσι κι αλλιώς τόσο η διαδικασία εκμάθησης όσο και εξέτασης ειναι για γέλια! Εγώ με μηδέν εμπειρία απο μηχανη πήγα και έδωσα μετά απο 7 μαθήματα του 45λεπτου αφου ήμουνα "έτοιμος". Απλά ζήτησε να κανείς τα υπόλοιπα μαθήματα με την μηχανη που θα δώσεις για να έχεις συνηθίσει την συμπεριφορά της και προετοιμάσου οσο μπορείς για όλες τις διαδικασίες της εξέτασης. Εγώ τα είδα δύσκολα μόνο με το δικάβαλο αφου όλη η προετοιμασία ήταν 2 ευθείες με τον δάσκαλο στο τελευταίο μάθημα... Απο εκεί και πέρα, πριν βγεις στον δρόμο με δικό σου όχημα κάτσε και διάβασε και δες βιντεάκια απο τεχνικές οδήγησης (όπως το twist of the wrist κλπ) και προσπάθησε να τα εφαρμόζεις όπου και οποτε μπορείς μέχρι να γίνουν κτήμα σου σιγά σιγά. Το φόρουμ έχει παρά πολλά τέτοια θέματα που θα σε βοηθήσουν πολυ! Στην συνέχεια μπορείς να πατακολουθησεις κάποια πραγματική σχολή οδήγησης... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2015 Δεν υφίσταται πλέον το δικάβαλο με τον δάσκαλο πάντως κι έχουν προστεθεί "δοκιμασίες" (αποφυγή εμποδίου και απότομο φρενάρισμα, και τα δύο αφού έχεις πιάσει μια Α ταχύτητα). Κατά τ'άλλα συμφωνώ με τον προλαλήσαντα, ζήτα να κάνεις κατευθείαν με τη μηχανή που θα δώσεις. Κάντε μιάμιση ώρα πορεία να ξεθαρρέψεις λίγο και μετά προσπάθησε εντατικά τις δοκιμασίες. Άσε τελευταία την πορεία που θα σε κάνουν όταν εξεταστείς (συνήθως ξέρουν από ποιες διαδρομές σε πάνε και τυχόν κρυμμένα στοπ ή λοιπές παγίδες). Το παν είναι να συνηθίσεις τη μηχανή. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2015 Λεπον και οι δικη μου εμπειρία. Τον Αυγουστο που μας πέρασε, πηγα για να βγάλω απεριόριστο.. Ειχα διπλωμα αυτοκινητου αρκετά χρόνια, και ειχα να οδηγήσω δικυκλο 16 χρόνια. Μου είπε 350 ευρώ όλα.. Βεβαια καταλάβαινα οτι ειναι δυσκολο να πάω με τη μία στη μεγάλη κατηγορία, γιατι αν μου εδινε με το καλημέρα το hornet το 600ρι (τι ερωτας) θα ειχε χεστει πανω μου, σαβουρωθει, και δε θα μπορουσα να κανω καμια απο τις δοκιμασίες σωστά... Με ξεκίνησε απο λιγη ωρα με το c 50, και αλλαξα σε παπι 125, στο cbf, μετα στο cb το 500, μετα στο cb το 400, και τελος στο hornet!!!! Για μενα εκανε απολυτως σωστά, γιατι ετσι ηταν πολυ πιο ασφαλες για μένα, τον παντελως άσχετο... Απο ωρα, αλλες φορες εκανα 45 λεπτά, αλλες μιαμιση ώρα, αναλογως ποσοι χρειαζοτανε το μηχανακι. Μετρησα καπου 20 κατι μαθήματα αν μετάμε ως διδακτική ώρα το 45λεπτο.. Δε μου πήρε ομως δεκάρα παραπάνω, απο τα αρχικά 350 που είχε πει. Δε νομίζω οτι έτυχε καθόλου, απλα οτι είναι καλή σχολή... Βλακεία μου που δεν ειχα ρωτήσει απο την αρχή, αλλα με αυτο το συστημα τα 14 δε μου φτάνανε ουτε για πλάκα.. (Αυτο το αργο μου εβγαζε τη πίστη) . Για καλή μου τύχη, ηταν τυπικότατος ομως ο δασκαλος.. Αν θες Pm πές μου. Και αν αλλάξεις σχολή, να ρωτήσεις απο την αρχή γιατι δυστυχώς υπάρχουν και μα#$κες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Victhor 32 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2015 30 ευρω το καθε μαθημα???Τι λετε ρε παιδια...Χιλιες φορες να τα δωσω για λαδωμα.Πλακα κανουμε τωρα? Δηλαδή εσύ προτιμάς να έχεις δίπλωμα χωρίς να ξέρεις καλά να οδηγάς παρά να πληρώσεις παραπάνω και να μάθεις καλά μια μοτοσυκλέτα? Νομίζω πως εσύ κάνεις πλάκα εδώ. Θα σου έλεγα να κοιτάξεις καλά τι προτεραιότητες βάζεις στη ζωή σου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
niexa 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2015 Δηλαδή εσύ προτιμάς να έχεις δίπλωμα χωρίς να ξέρεις καλά να οδηγάς παρά να πληρώσεις παραπάνω και να μάθεις καλά μια μοτοσυκλέτα? Νομίζω πως εσύ κάνεις πλάκα εδώ. Θα σου έλεγα να κοιτάξεις καλά τι προτεραιότητες βάζεις στη ζωή σου. ΠΡΟΦΑΝΩΣ κ ΟΧΙ.Εννοειται οτι θελω να μαθω πανω απολα.Ουτε για πλακα λαδωμα.Εδω δν το εκανα στο αυτοκινητο που δεν χρησιμοποιω καν θα το κανω στη μηχανη που ειναι πιο επικινδυνο κ θα την χρησιμοποιω κιολας???Απλα μου φανηκαν πολλα τα 15 ευρω για 45 λεπτα.Χιλια ευχαριστω για τις αποψεις-βοηθεια σας,αλλα μαλλον με βλεπω να παιρνω σιγα σιγα το super four του πατερα μου να κανω σε καμια αλανα χαλαρα κ μετα να παω να με βαλει στο ER6n για να κανω τα 5 τελευταια μαθηματα.Αντε να πληρωσω για 3-4 45αλεπτα ακομα αν δω οτι δεν τραβαω.Αλλα απο οτι καταλαβαινω ολοι λετε να με συνεχισει κατευθειαν με την ER κ οχι με το 500αρι ε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες