HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2015 .....μετα την βολτα ...ειχα χρονια να νιωσω... Απο τοτε που πουλησα το tdm. Ειχα παρει αλλα μηχανακια ειτε φιλων,ειτε δικα μου, αλλα δεν ενιωθα... Καλα ωραια αλλα δεν.... Μου ελεγαν οι φιλοι.. ''Θες το μηχανακι βολτα? '' ή '' Παρε ρε μαλακα το μηχανακι '' ''Οχι'' ελεγα εγω.. ''δεν θελω'', ''δεν εχω ορεξη'' και τετοια... Η πλακα ειναι οτι τα εννοουσα, δεν τα ελεγα απο ευγενια...Ειχα αρχισει να ανησυχω...Θελω να παρω παλι μηχανη δρομου, αλλα κατι με φρεναρει(μαλλον ξερω τι). Εδω και μερικες μερες εχω στο πατρικο παρκαρισμενο το 990 του r3neγατου... Εχω το ελευθερο να το παρω οποτε και οσο θελω...Αλλα δεν.... Μεχρι σημερα... Πινω χαλαρα το καφεδακι μου στο σπιτι και ηρεμω απο την δουλεια, μεχρι που ενας γειτονας βαζει μπρος το 2Κ μηχανακι του και ακουω επι 5 λεπτα τις εξατμες να μπουμπουνανε. Ω να σου γμησω..... φυγε βρε πουστη...Φυγε και σε μιση ωρα εχω προπονηση,μην με πριζωνεις... ' Αυτο ηταν..μπηκε ο διαολος μεσα μου. Βουταω κρανος και δρομο για το πατρικο... Εχω εναν χρονιο ερωτα με ενα μηχανακι και αυτο ειναι στο γκαραζ κλειδωμενο-κουκουλωμενο και περιμενει...... Μιζα,κρανος ,μπουφαν,γαντια και βενζιναδικο... Που παμε? Αντε μια Σουνιαδα.... Εχουμε προβλημα ομως. Δεν σηκωνεται η δευτερα... Ξενερα... Ωραια βολταραμε, οικειο μηχανακι...παιχνιδιαρικο μηχανακι, τι αλλο να ζητησει κανεις... Αφου ξαναβρηκα την φορμα μου ανεβηκαν και οι ρυθμοι... Λιγο πριν τον ναο κανω μια σταση, για συλλογισμο και τσιγαρο. Φεγγαραδα, το κυμματακι να χτυπα τα βραχια.. την εχω καταβρει σας λεω.. Better than sex... Επιστροφη λοιπον με πολυ καλο ρυθμο.. Το μηχανακι πλεον στα φαναρια σηκωνεται και με 2ες οποτε μια χαρα... Παρκαρω την μηχανη και εχω αυτο....Ποιο? οτι λεει ο τιτλος... Το καλο ειναι οτι im still here bitches Y.γ1: Thanks mate :) Υγ.2: Σορρυ αν σας κουρασα... αλλα ετσι μου ΄ρθε να τα γραψω οοοολα αυτα, απλα για να το μοιραστω μαζι σας :) Σαν να πηγα σε ψυχολογο ενα πραγμα.! 69 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
icelover 2.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2015 Τι ευτυχία,να έχεις τόσο γεναιόδωρους φίλους. Εχω και εγώ κανά 2-3 του ιδίου ''κόμματος'', και όντως είναι ευτυχές να ξαναχαμογελάς κάπου-κάπου. 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dream_rider 267 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2015 Σσσσσ ωραιος.... σιγα μην ειχα το 990 με ελευθερο να το παρω και το βασανιζα στο μυλο μου οσο εσυ!:) 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2015 Μα τι παιδί είσαι εσύ...να μην έχω ρε κερατά μια αδερφή να στη δώσω :D 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2015 γεια σου ρε Λια :grin: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
rekla 64 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2015 αρχοντας εισαι τωρα!!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DeadShadoW 269 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2015 Ηλια εδω και μερικες μερες εχω παθει και εγω κατι και τυχαινει να ξερω εναν φιλο που εχει στο πατρικο του ενα ΚΤΜ ..... τι λες τωρα που ο παναγιωτης το εχει εκει ποσα θελεις για να παω μια βολτουλα :devil: :spiteful: ...... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2015 Πότε θα ψήσουμε κάνα κοψίδι, στο πατρικό ? Μια 2α σ'εχω, ρε γατίιιιιιιιιιι ! Βαλ'τα γάντια κι ελα τωρα ! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2015 (τροποποιήθηκε) ξεκ@υλωμα λεγεται... :D και oι γιατροι λενε τουλαχιστον μια φορα τη βδομαδα να το επαναλαμβανεις... Τροποποιήθηκε Απρίλιος 2 , 2015 από τον zentakias 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2015 Εισ ωραιος ρε Λιακο. :vv: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
middlevillager 949 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2015 αλλάζουμε φιλους; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black sheep 565 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2015 ψυχοθεραπεια... μια χαρα, παντα τετοια! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2015 Ωραιος ο Λιας...... Το ιδιο χαμογελο ειχα εχθες .....οταν μετα απο πολλες μερες ( μην πω μηνα) καβαλησα το S3 και πηγα μια βολτιτσα Αλεποχωρι. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vforever 1.225 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2015 Γεια σου ρε Λιάκο.Η αγαπημένη μου βολτα!Δεν υπάρχει καλύτερη διαδρομή. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2015 Sorry ρε φιλε για τα προβληματα που σου δημιουργησα 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2015 Ρομαντζάδα, σουνιάδα, 990 adv... τι να σου κλάσει μετα ο ψυχολόγος.... αυτά ειναι! :_rock-on: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorgeSlayer 849 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2015 Ηλία μακάρι να περνάς πάντα έτσι καλά. :) Και ας είναι και με ΚΤΜ τι να σε κάνω. :P 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2015 (τροποποιήθηκε) τσαχπινικο εργαλειο,ρομαντζαδα τοπος,φεγγaρια κ γερες τζουρες απο καπνο... not bad. Τροποποιήθηκε Απρίλιος 2 , 2015 από τον George_® Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2015 Ευχομαι παλι να επανελθεις στη μεγαλη κατηγορια και συντομα. Παντως αυτο που ειπες για τον ηχο του γειτονα το επαθα και γω εχθες, ενω ανεβαινα τη σκαλα του σπιτιου μου περασε ενας τυπας με μια GS1200... Μαγευτικος ο ηχος του 2κ, θελω και 2κυλινδρο τωρα..... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pappous Vatraxos 2.418 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2015 Το ότι μια βόλτα με ΚΤΜ, (άσχετα με το αν είναι κοντά ή μακριά), είναι ποσταρισμένη στο Ταξίδια-Περιπέτειες, πως θες να το εκλάβω δηλαδής...???!!! Ωραίος ο Λιάγκουρας...!!! Και άρχοντας ο Ρενεγάτος...!!! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2015 Παντως πρεπει να νιωθεις τυχερος λιακο που καταφερες και το δουλεψες 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2015 Χαχα τα σχολια σας ειναι ολα τα λεφτα... Να ειστε καλα παιδες...Γιωργη δουλευει μια χαρα το αργαλειο KTM rules ρεεεεεΤο ότι μια βόλτα με ΚΤΜ, (άσχετα με το αν είναι κοντά ή μακριά), είναι ποσταρισμένη στο Ταξίδια-Περιπέτειες, πως θες να το εκλάβω δηλαδής...???!!! Ωραίος ο Λιάγκουρας...!!! Και άρχοντας ο Ρενεγάτος...!!! εγω φιλε οφειλω να το βαλω στην σωστη κατηγορια αααα ολα κι ολα. Παλια δεν ηθεκα ουτε να την βλεπω την διαδρομη αποενα σημειο και μετα... Τωρα ηταν οτι πρεπει!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2015 Είσαι φίλος του...... :lol: :lol: Σου εύχομαι ολόψυχα σύντομα να έχεις κι εσύ ένα που να λαχταράνε τα φιλαράκια σου να δανειστούνε. :D Για Tracer σε κόβω. :vv: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2015 o Hλιας που γνωρισαμε κι αγαπησαμε (οχι αυτος ο λασπερος που εχει καταντησει) 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2015 Ρε μπαγάσα,μία στις τόσες ανεβάζεις θέμα και γίνεται hit parade! ΥΓ Αυτό το ηλίθιο χαμόγελο είχα κι εγώ όταν δοκιμάζαμε το 990 στην Καλαμάτα. Κι ας ήταν για 2 χιλιόμετρα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες