Jump to content
paris-rr

Δεν ανεβαζει πανω απο 8000rpm

Recommended Posts

Απο την στιγμη που εχεις αλλαξει βενζινη , τρομπα βενζινης , εχεις ελέγξει μπεκ και εχεις δει οτι δεν ειναι κομμενο κανα σωληνάκι βενζινης εγω θα εκανα τα παρακατω και με την συγκεκριμένη σειρά

1)Tα μπουζι που εβαλες ειναι τα καταλληλα για την μηχανή σου ( πχ , ψυχρότητα ) ? ,

βγαλτα και δες μηπως ειναι πιο "κλειστή"¨απο τι πρεπει η ακίδα καποιου

2)Δες το φιλτρο αερα σου μηπως ειναι βουλωμένο απο κατι

3)δανείσου εναν map αν μπορεις απο καποιον φιλο/γνωστο σου γιατι δεν ειναι να δινεις τοσα λεφτα για καινούργιο χωρις λογο

4) πήγαινε στην χοντα να σου συνδεσει το γνησιο διαγνωστικό

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Επισης ειχες πει οτι απο οταν αλλαξες μπουζι δουλεψε για μια βδομαδα και μετα ξεκινησε το προβλημα. Εγω θα τα εβγαζα να τα ελεγξω αν ειναι οντως τα σωστα και σε τι κατασταση ειναι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σου ειχα ξαναπει και στην προηγουμενη σελιδα. Στο μανιουαλ εχει στο section troubleshooting την περιπτωση poor performance at high speed και αναλυει ολα τα πιθανα αιτια και με ποια σειρα να κανεις troubleshooting

Συγκεκριμενα ξεκιναει λεει με την εξης σειρα

Ελεγχο σε

1 Ignition timing

2 Fuel pump

3 Program Fuel Injection

4 Valve Timing

5 Valve springs

Μεσα στο μανιουαλ δειχνει κ πως γινονται ολοι αυτοι οι ελεγχοι. Αν δεν το εχεις το μανιουαλ μπορω να στο ανεβασω καπου να το κατεβασεις αν και πιστευω οτι υπαρχει online και θα το βρεις ευκολα μεσω google

αν μπορεις στείλε μου σε ενα pm το link να το κατεβασω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

http://motodataproject.com/product_info.php?products_id=161

Νομιζω απο δω το ειχα κατεβασει κ εγω

Μολις μου ηρθε και μια πιθανη ιδεα... Εχεις την στοκ εξατμιση? Αν ναι ελεγξε μηπως εχει παθει τιποτα η πεταλουδα της εξατμισης και δεν ανοιγει

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το σκεφτηκα και εγω στο νεκρο δεν ανοιγεο αλλα με ταχυτητα ειδα οτι ανοιγει.οποτε απο τριτη θα το παω αντιπροσωπεια για διαγνωση

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι αλλα τωρα δεν θα εχεις να πυροβολησεις κανένα κοφτη αύριο στην ανάσταση...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

γνωμη μου ειναι να δοκιμασεις μια αλλη cpu (εγκεφαλο)

Στο παρελθον εχω τραβηξει τρελο χουνερι με την μοτοσυκλετα μου με τα ιδια συμπτωματα ακριβως και εντελει ηταν ο εγκεφαλος.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ετοιμο το μωροοο....αντλια ηταν τελικα μαλλον απο νερο στην βενζινη...εκανα και διαγραφη βλαβωνμ και τωρα ειναι κομπλε. Σας ευχσριστω ολους για τις γνωμες και τη βοήθειά σας...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλα αφου ειχες αλλαξει την αντλια και δεν διορθωθηκε στην αρχη? Εστρωσε μονο του? Η εγινε καποια αλλη επισκευη?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι αλλα πριν την αλλαξω εβγαλα μπεκ και αισθητηρα IAT για έλεγχο και μαλλον ανοιξα διακοπτη και τα πηρε βλαβη και μπηκε safe mode για αυτο δεν δουλευε. Μολις εσβησα βλαβες και εκανα επανεκκίνηση τον εγκεφαλο δουλεψε κανονικα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπορεις στο μοντελο της δικια σου μηχανης να κανεις επανεκινηση χωρις διαγνωστικο?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπορεις στο μοντελο της δικια σου μηχανης να κανεις επανεκινηση χωρις διαγνωστικο?

Δεν το γνωριζω? Καποιοι μου ειπαν οτι αν εβγαζα πολο για καποιες ωρες ισως ξεμπλοκαρε. Τωρα οπως και να χει το μηχανακι δουλευει κομπλε οποτε δεν με ξανα απασχολησε το θεμα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα