MitsarasGreece 111 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2015 Απο την στιγμη που εχεις αλλαξει βενζινη , τρομπα βενζινης , εχεις ελέγξει μπεκ και εχεις δει οτι δεν ειναι κομμενο κανα σωληνάκι βενζινης εγω θα εκανα τα παρακατω και με την συγκεκριμένη σειρά 1)Tα μπουζι που εβαλες ειναι τα καταλληλα για την μηχανή σου ( πχ , ψυχρότητα ) ? , βγαλτα και δες μηπως ειναι πιο "κλειστή"¨απο τι πρεπει η ακίδα καποιου 2)Δες το φιλτρο αερα σου μηπως ειναι βουλωμένο απο κατι 3)δανείσου εναν map αν μπορεις απο καποιον φιλο/γνωστο σου γιατι δεν ειναι να δινεις τοσα λεφτα για καινούργιο χωρις λογο 4) πήγαινε στην χοντα να σου συνδεσει το γνησιο διαγνωστικό 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jimskeet 498 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2015 Επισης ειχες πει οτι απο οταν αλλαξες μπουζι δουλεψε για μια βδομαδα και μετα ξεκινησε το προβλημα. Εγω θα τα εβγαζα να τα ελεγξω αν ειναι οντως τα σωστα και σε τι κατασταση ειναι. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
paris-rr 102 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2015 Σου ειχα ξαναπει και στην προηγουμενη σελιδα. Στο μανιουαλ εχει στο section troubleshooting την περιπτωση poor performance at high speed και αναλυει ολα τα πιθανα αιτια και με ποια σειρα να κανεις troubleshooting Συγκεκριμενα ξεκιναει λεει με την εξης σειρα Ελεγχο σε 1 Ignition timing 2 Fuel pump 3 Program Fuel Injection 4 Valve Timing 5 Valve springs Μεσα στο μανιουαλ δειχνει κ πως γινονται ολοι αυτοι οι ελεγχοι. Αν δεν το εχεις το μανιουαλ μπορω να στο ανεβασω καπου να το κατεβασεις αν και πιστευω οτι υπαρχει online και θα το βρεις ευκολα μεσω google αν μπορεις στείλε μου σε ενα pm το link να το κατεβασω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jimskeet 498 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2015 http://motodataproject.com/product_info.php?products_id=161 Νομιζω απο δω το ειχα κατεβασει κ εγωΜολις μου ηρθε και μια πιθανη ιδεα... Εχεις την στοκ εξατμιση? Αν ναι ελεγξε μηπως εχει παθει τιποτα η πεταλουδα της εξατμισης και δεν ανοιγει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makisr 562 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2015 http://www.filefactory.com/file/2z0vbbibnuvn/n/Honda_CBR1000RR_Servicemanual.with.hyperlinks.pdf πας κάτω κατω και πατάς slow download. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
paris-rr 102 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2015 Το σκεφτηκα και εγω στο νεκρο δεν ανοιγεο αλλα με ταχυτητα ειδα οτι ανοιγει.οποτε απο τριτη θα το παω αντιπροσωπεια για διαγνωση Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
strokt up 1.284 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2015 Ναι αλλα τωρα δεν θα εχεις να πυροβολησεις κανένα κοφτη αύριο στην ανάσταση... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bretsos 221 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2015 γνωμη μου ειναι να δοκιμασεις μια αλλη cpu (εγκεφαλο) Στο παρελθον εχω τραβηξει τρελο χουνερι με την μοτοσυκλετα μου με τα ιδια συμπτωματα ακριβως και εντελει ηταν ο εγκεφαλος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
paris-rr 102 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2015 Ετοιμο το μωροοο....αντλια ηταν τελικα μαλλον απο νερο στην βενζινη...εκανα και διαγραφη βλαβωνμ και τωρα ειναι κομπλε. Σας ευχσριστω ολους για τις γνωμες και τη βοήθειά σας... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jimskeet 498 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2015 Καλα αφου ειχες αλλαξει την αντλια και δεν διορθωθηκε στην αρχη? Εστρωσε μονο του? Η εγινε καποια αλλη επισκευη? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
paris-rr 102 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2015 Ναι αλλα πριν την αλλαξω εβγαλα μπεκ και αισθητηρα IAT για έλεγχο και μαλλον ανοιξα διακοπτη και τα πηρε βλαβη και μπηκε safe mode για αυτο δεν δουλευε. Μολις εσβησα βλαβες και εκανα επανεκκίνηση τον εγκεφαλο δουλεψε κανονικα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
propapias 787 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2015 Πως τον εκανες επανεκινηση? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
paris-rr 102 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2015 Με το διαγνωστικό της honda. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
propapias 787 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2015 Μπορεις στο μοντελο της δικια σου μηχανης να κανεις επανεκινηση χωρις διαγνωστικο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
paris-rr 102 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2015 Μπορεις στο μοντελο της δικια σου μηχανης να κανεις επανεκινηση χωρις διαγνωστικο? Δεν το γνωριζω? Καποιοι μου ειπαν οτι αν εβγαζα πολο για καποιες ωρες ισως ξεμπλοκαρε. Τωρα οπως και να χει το μηχανακι δουλευει κομπλε οποτε δεν με ξανα απασχολησε το θεμα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες