geokaf 760 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2015 τι ύψος έχεις??εγώ είμαι κοντά στο 1.85 και μου κάθετε μια χαρά το cbfaki, είναι ικανοποιητικά ψηλό για τα λίγα κυβικά του, νομίζω είναι πιο ψηλό και από τ 3(με μία επιφύλαξη για το wolf), το ybr είναι νομίζω αισθητά πιο χαμηλό!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sNaKeGT 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2015 τι ύψος έχεις??εγώ είμαι κοντά στο 1.85 και μου κάθετε μια χαρά το cbfaki, είναι ικανοποιητικά ψηλό για τα λίγα κυβικά του, νομίζω είναι πιο ψηλό και από τ 3(με μία επιφύλαξη για το wolf), το ybr είναι νομίζω αισθητά πιο χαμηλό!! Απο υψος 1.75 ειμαι οκ, απλα θα το ηθελα ετσι ψηλο να εχω μια "αισθηση" μοτοσυκλετας.... :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nikodimos 77 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2015 Υψος σελας Ybr 780 χλστ. Cbf 792 χλστ. Δες κι αυτο http://www.visordown.com/versus/versus-honda-cbf125-vs-yamaha-ybr125/23957.html 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sNaKeGT 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2015 Υψος σελας Ybr 780 χλστ. Cbf 792 χλστ. Δες κι αυτο http://www.visordown...r125/23957.html Thx φιλε,μηπως ξερεις και για το wolf ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konmacro 39 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2015 Τι budget εχεις? Προτεινω Yamaha R125, MT125 η KTM Duke 125, οχι μπρικια. Παπακια με συμπλεκτη ειναι τα παραπανω που ανεφερες, και μη νομιζεις οτι γλυτωνεις και πολλα, κατω απο 1000-1200 στην καλυτερη ενα σε καλη κατασταση CBF κτλ δε βρισκεις. Αν εισαι λατρης του ταξιδιαρικου τοτε Varadero 125. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sNaKeGT 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2015 Τι budget εχεις? Προτεινω Yamaha R125, MT125 η KTM Duke 125, οχι μπρικια. Παπακια με συμπλεκτη ειναι τα παραπανω που ανεφερες, και μη νομιζεις οτι γλυτωνεις και πολλα, κατω απο 1000-1200 στην καλυτερη ενα σε καλη κατασταση CBF κτλ δε βρισκεις. Αν εισαι λατρης του ταξιδιαρικου τοτε Varadero 125. Μεχρι 1600 το πολυ.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm power 1.330 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2015 yzf 125 cbr 125 οτι βρεις με αυτα τα λεφτα εχει και απο τα δυο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xronisG 44 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2015 Για εμενα καλυτερα YZF R125 ... Το ειχα και δεν με απογοητευσε ποτε... Ειναι μια μικρη καλοστημενη μηχανη...Και η πιο ομορφη στην κατηγορια πιστευω μαζι με το μτ 125 (που θα ξεφευγει απο το budget σου) ... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konmacro 39 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2015 Αυτο που λενε οι παραπανω, το καλοκαιρι πριν παρω το YZF ημουν ετοιμος να επαιρνα CBR125R η CBF125 και πλεον νιωθω πολυ καλα που δεν εκανα αυτο το λαθος, θα ειχα ξενερωσει τη ζωη μου! R125 δαγκωτο, εγω το δικο μου το ειχα παρει σκαρτα 1 χιλιαρικο με 29.000 χιλιομετρα και γρατζουνισμενα πλαστικα, αλλα φοραγε ηδη Termignoni 650 ευρω. Του εριξα 270 ευρω σε κουστουμι (μονο τα εγχρωμα ηθελαν αλλαγμα, πριν ηταν ασπρο-κοκκινο με εξωτερικες ζημιες, πλεον ειναι μπλε-μαυρο κρυσταλλο) και καποια aftermarket πραγματακια, και αλλα 300 (250+50 εργασια) στο κιτ 150 κυβικων (κυλινδροπιστονο-εκκεντροφορος) της Yamaha. Πολυ ωραιο γκαζι, πολυ καλο και για εκτως πολης και φανταστικη οικονομια (10 ευρω βενζινα = 265 χλμ με μικτη προς αγρια οδηγηση!) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lordoftheriffs 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2015 Κάποιος να εξηγήσει γιατί τα cbf και ybr είναι παπιά με συμπλέκτη; Sent from my Note 4 using Tapatalk 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
geokaf 760 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2015 (τροποποιήθηκε) Κάποιος να εξηγήσει γιατί τα cbf και ybr είναι παπιά με συμπλέκτη; Sent from my Note 4 using Tapatalk off topic on τι να σου πω..αυτό ακόμα δεν το έχω καταλάβει,και πριν είχα παπί για ενα χρονο και τρ το σιμπιεφ και δεν έχουν καμια σχέση..off topic off on topic τώρα το r125 είναι πιο άβολο και πιο κοντό απο τα αλλά που είπε το παιδι(είπε οτιντο θέλει ψηλό) και νομιζω πως ξεφεύγει αρκετά του bu dudget του...ομορφο δεν λέω..αλλά δεν νομιζω να έχει και τόση τεραστια διάφορα σε γκαζι και τα υπολοιπα..καλυτερη αυτονομια δεν παιζει να εχει..και πιο βολικη θεση οδηγου και συνοδηγου.. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 26 , 2015 από τον geokaf 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xronisG 44 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2015 Δεν νομιζω πως δεν βρισκεις μεταχειρισμενο yzf r125 απο 1500-2000... Ειναι καλυτερο σε : -εμφανιση (διπλα να τα βαλεις το βλεπεις με γυμνο ματι ) -στησιμο -φρενα (brembo μπρος πισω δισκοφρενα) -αεροδυναμικη -απο τα καλυτερα 125 για πιστα (απο οτι ακουω , αν σκοπευεις να το βαλεις ) -οικονομικο -δεν μου εβγαλε βλαβη ποτε (αν και ουτε τα παρομοια χοντα νομιζω πως βγαζουν κατι ) Το μειον του ειναι το καθισμα του συνοδηγου... Καλυτερα μονοσελο , το ιδιο κανει 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
geokaf 760 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2015 (τροποποιήθηκε) οικονομικό είναι και το cbf, πιο βολικό ειναι, έχει και σέλα για συνοδηγο, πρόβλημα δεν βγάζει ποτε, τα σεβρις και τα αναλωσημα είναι φτηνά, τα φρένα του επαρκούν μια χαρά άλλωστε και τα 2 δεν πιάνουν και τρελές ταχύτητες(120 το δικο μ άντε να πηγαινει 140 τ ρ) και με το cbf αμα πεσει δεν θα πληρώσει μισο μηχανάκι για πλαστικά..γτ είναι μηχανακια για να μάθεις και οι πιθανοτητες για πτώση είναι περισσοτερες....για την αεροδυναμική δεν το σχολιαζω καθώς έχει ηπωθει ηδη πως σε αυτά τα κυβικά χιλιόμετρα το φέρινγκ έχει μηδενική διάφορα) Τροποποιήθηκε Μάρτιος 26 , 2015 από τον geokaf 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tedvj23 629 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2015 Παζαρεψε κανα 200ευρω ποιο κατω και τσιμπα το ειναι και το τελευταιο με το στροφομετρο... http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/6221547/ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vasilis_20 81 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2015 Μια απορια, λιγο οφ τοπικ....για το cbf παιζει κανα κιτακι για αυξηση κυβικων?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
geokaf 760 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2015 (τροποποιήθηκε) Μια απορια, λιγο οφ τοπικ....για το cbf παιζει κανα κιτακι για αυξηση κυβικων?? http://www.mototsitinis.gr/shop/product_info.php/cPath/44/products_id/698?osCsid=dfr75ri756pjcsp65b2btu5470 μονο αυτό έχω δει αλλά δεν ξέρω κατα ποσο είναι αξιόπιστο..μια εξάτμιση ενα φίλτρο και ενα καλο (για τα μετρα σου) γραναζωμαι είμαι μια χαρά βελτιωσεις που μπορεί να κανεις το μηχανάκι να πηγαινει όπως εσύ νομίζεις καλυτερο(να το κοντηνεις(καλυτερο αρπαργμα κοντητερες ταχυτητες) η να το μακρυνεις για μεγαλύτερη τελική...αλλά μην φανταστεί τίποτε τεραστια διάφορα το καλό ειναι οτι θα πηγαινεις 100 με λιγότερες στροφες(ας πούμε) και θα είναι καλυτερο για το μηχανάκι και θα έχει και ενα ευρως 30 χιλιομέτρων για καμια προσπεραση!! Υ.Γ περι βελτιώσεων του cbf υπάρχει θέμα οποτε αμα είναι μπες να το συζητησουμε εκεί (μην χαλάμε το θέμα του παιδιού ) ;) http://www.mybike.gr/index.php?/topic/70869-βελτιωση-και-aftermarket-αξεσουαρ-σε-honda-cbf--125 Τροποποιήθηκε Μάρτιος 26 , 2015 από τον geokaf 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bblov 82 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2015 το ρ125 ειναι πολυ πιο μπροστα δεν το συζηταμε καν. ποσα χρονια ηθελα να το παρω αλλα δεν!ρωτησα ενα παιδι που το ειχε γενικος τι λεει κ μου ειπε ολα σουπερ,παει καλα δεν καιει αλλα σερβις και κυλινδροπιστονα σε περιπτωση ζημιας αστα να πανε!! τρελες τιμες μου ειπε! το cbf απο την αλλη ειναι οτι ποιο απλο αλλα βλεπω πως οσοι το εχουνε παρει λιγοι ειναι αυτοι που τα πουλανε!! καραοικονομια στην βενζινη λενε και φτηνα σερβις!ψαχνομαι κ εγω για κατι τετοιο κ εψαγα λιγο το θεμα. απο τα αλλα 3 νομιζω ειναι το ποιο ωραιο και ανετο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konmacro 39 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2015 Το ιδιο οικονομικο ειναι το R125 με το CBF, σε ταξιδι ακομα περισσοτερο (6 σχεσεις, μεγαλυτερη ιπποδυναμη, εγω προσωπικα το εχω φτασει 22 πονυ ) αβολο για εμενα δεν ειναι, πιο αβολα βρισκω τα τιμονατα και τα ψηλα μηχανακια (αλλα απ την αλλη ειμαι 1,75 και πανω κατω 65 κιλα). Το R125 το εχω σαν ποδηλατο, τοσο ευχρηστο. Και τα cbf/ybr ειναι παπια με συμπλεκτη γιατι ειναι αεροψυκτα, λεπτα, (εδω το κρυπτον πιο ογκωδες μου φαινεται απο ενα ybr) με λεπτο λαστιχο (ελαχιστα πιο χοντρο απ'οτι μιας παπιας) με σαμπρελα. Απλα πιστευω οτι αφου θες κατι σε μοτοσυκλετακι στην κατηγορια 125 καλυτερα να κοιταξεις κατι σαν αυτα που σου ειπα, για να μην ξενερωσεις και τη ζωη σου.. το Varadero 125 ισως να ειναι το καλυτερο που να προτεινα, αφου θες ψηλο. Ειναι και V2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bblov 82 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2015 λεπτα ναι ειναι αλλα το αεροψυκτο δεν εχει καμια σημασια στο αν ειναι παπακι η οχι.καμια σχεση με παπακι. το crypton αστο,βασικα ολα τα παπακια γιατι ειναι σαν καγκελοπορτες με ροδες και το πεταλ φρενου με θυμιζει το πεταλ απο το κουβαδακι της τουαλετας δεν ειναι παπακι το cbf αλλα σε σχεση με το r125 δεν χρειαζεται καν κουβεντα να πουμε! ααχ ερωτας αυτο το r125 απορω πως περνανε ολοι το crypton x με 3000 σχεδον ενω ειχανε βγαλει το r125 στα 3500 προσφορα!ειμαστε κ εμεις οτι να ναι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konmacro 39 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2015 λεπτα ναι ειναι αλλα το αεροψυκτο δεν εχει καμια σημασια στο αν ειναι παπακι η οχι.καμια σχεση με παπακι. το crypton αστο,βασικα ολα τα παπακια γιατι ειναι σαν καγκελοπορτες με ροδες και το πεταλ φρενου με θυμιζει το πεταλ απο το κουβαδακι της τουαλετας δεν ειναι παπακι το cbf αλλα σε σχεση με το r125 δεν χρειαζεται καν κουβεντα να πουμε! ααχ ερωτας αυτο το r125 απορω πως περνανε ολοι το crypton x με 3000 σχεδον ενω ειχανε βγαλει το r125 στα 3500 προσφορα!ειμαστε κ εμεις οτι να ναι Η εντονη ελλειψη ογκου με αναγκαζει να το λεω παπι, επισης ταμπουρο πισω, ξεχασα να το πω... ιου! Εγω προσωπικα βρισκω κακασχημα τα ταμπουρα, δε μπορει να βγαζουν το gaytona με δισκο μπρος-πισω ακομα και το 50ρι και να βγαζουν αυτα με ταμπουρο.. για ονομα.. Για αυτο που ειπες με το κρυπτον.. επειδη εδω ειναι Ελλαδα, οχι Αγγλια ουτε Γερμανια, εκει παιζουν πολλα R125 και γενικως μοτοσυκλετακια και οχι παπιες, καθολου, σκουτερ ναι αλλα παπιες ποτε. Μονο εδω, Μαλαισια Ταυλανδη Πακισταν Ουσμπεκισταν εχουμε παπιες... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.986 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2015 Και τα cbf/ybr ειναι παπια με συμπλεκτη γιατι ειναι αεροψυκτα, λεπτα, (εδω το κρυπτον πιο ογκωδες μου φαινεται απο ενα ybr) με λεπτο λαστιχο (ελαχιστα πιο χοντρο απ'οτι μιας παπιας) με σαμπρελα. Απλα πιστευω οτι αφου θες κατι σε μοτοσυκλετακι στην κατηγορια 125 καλυτερα να κοιταξεις κατι σαν αυτα που σου ειπα, για να μην ξενερωσεις και τη ζωη σου.. το Varadero 125 ισως να ειναι το καλυτερο που να προτεινα, αφου θες ψηλο. Ειναι και V2 Δεν θελω να προσβαλω το μηχανακι σου αλλα και το δικο σου ειναι τοσο παπι οσο και τα YBR-CBF Μοτοσυκλετες στα 125 κυβικα πλεον δεν υπαρχουν... Τα τελευταια που θυμαμαι ηταν κατι TZR, NSR, MBX, RS, RGV 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konmacro 39 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2015 Δεν θελω να προσβαλω το μηχανακι σου αλλα και το δικο σου ειναι τοσο παπι οσο και τα YBR-CBF Μοτοσυκλετες στα 125 κυβικα πλεον δεν υπαρχουν... Τα τελευταια που θυμαμαι ηταν κατι TZR, NSR, MBX, RS, RGV Καμια σχεση ομως, εγω πρωτον μιλουσα για τετραχρονα, οχι διχρονα, δευτερον εσυ και το XR125 παπι το ελεγες, τα πας μονο αναλογα τον κυβισμο, πρεπει ολοι σας να ξεκολλησετε απο τη νοοτροπια οτι για να ειναι κατι μοτοσυκλετα θελει κυβικα, ειναι μια παλια νοοτροπια πλεον, η τεχνολογια εχει εξελιχθει στο σημειο να πετυχαινει κατι τετοιο χωρις τη χρηση διχρονου μοτερ οπως παλια.. κανεις σαν κατι κουτακιδες που λενε οτι για να εχεις αυτοκινητο diesel θες 2000+ κυβικα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2015 Καμια σχεση ομως, εγω πρωτον μιλουσα για τετραχρονα, οχι διχρονα, δευτερον εσυ και το XR125 παπι το ελεγες, τα πας μονο αναλογα τον κυβισμο, πρεπει ολοι σας να ξεκολλησετε απο τη νοοτροπια οτι για να ειναι κατι μοτοσυκλετα θελει κυβικα, ειναι μια παλια νοοτροπια πλεον, η τεχνολογια εχει εξελιχθει στο σημειο να πετυχαινει κατι τετοιο χωρις τη χρηση διχρονου μοτερ οπως παλια.. κανεις σαν κατι κουτακιδες που λενε οτι για να εχεις αυτοκινητο diesel θες 2000+ κυβικα. Φιλε μου μαντεψε! Ολα τα 125 τα 4τ ειναι παπια! Ναι ειναι παπια! Γιατι? Γιατι εχουν το μεγεθος (σχεδον) παπιου, και για εναν ακομα λογο. Οτι ενα Crypton X κερναει τσαγακι και στο μηχανακι σου και στα υπολοιπα 125 4τ. Και ποιος σου ειπε οτι δεν χρησιμοποιουνται πλεον 2χρονα μοτερ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.986 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2015 Καμια σχεση ομως, εγω πρωτον μιλουσα για τετραχρονα, οχι διχρονα, δευτερον εσυ και το XR125 παπι το ελεγες, τα πας μονο αναλογα τον κυβισμο, πρεπει ολοι σας να ξεκολλησετε απο τη νοοτροπια οτι για να ειναι κατι μοτοσυκλετα θελει κυβικα, ειναι μια παλια νοοτροπια πλεον, η τεχνολογια εχει εξελιχθει στο σημειο να πετυχαινει κατι τετοιο χωρις τη χρηση διχρονου μοτερ οπως παλια.. κανεις σαν κατι κουτακιδες που λενε οτι για να εχεις αυτοκινητο diesel θες 2000+ κυβικα. Το τελευταιο XR125 ειναι κυριολεκτικα παπι, μεχρι και φαναρι σαν του Ιννοβα του εβαλαν, τα παλιοτερα 125 ηταν εντουρο, ακομα και το 100αρι XR, τα διχρονα ειχαν σχεδον τα διπλασια αλογα απο τα σημερινα 4Τ, το καβαλουσες και πηγαινες πραγματικα γρηγορα σε μικρο διαστημα χρονου, τωρα για το κουτι που ανεφερες να σου πω οτι αυτοι που τα λενε εχουν δικιο, τα ντιζελ κατω απο 1600 απλα δε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konmacro 39 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2015 Φιλε μου μαντεψε! Ολα τα 125 τα 4τ ειναι παπια! Ναι ειναι παπια! Γιατι? Γιατι εχουν το μεγεθος (σχεδον) παπιου, και για εναν ακομα λογο. Οτι ενα Crypton X κερναει τσαγακι και στο μηχανακι σου και στα υπολοιπα 125 4τ. Και ποιος σου ειπε οτι δεν χρησιμοποιουνται πλεον 2χρονα μοτερ? Δεν εχουν ολα ουτε μεγεθος, ουτε διαστασεις, ουτε στησιμο παπιου. Ελαχιστα μονο. Για το κρυπτον εργοστασιακα παντα ουτε κατα διανοια αυτο που λες, τωρα αν το αλλο ειναι κωλοπειραγμενο δε μπορω να εκφερω γνωμη. Και δεν ειπα οτι δεν χρησιμοποιουνται πλεον 2χρονα, απλα δεν ειναι τοσο απαραιτητο οπως ηταν παλιοτερα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες