Jump to content

Recommended Posts

πινοντας καφεδακι, μιλοντας για μηχανες με ενα φιλο και χαζευοντας τη σερβιτορα :_w00t: τεθειτε το ερωτημα...

μηχανη ή γυναικα ??

ολοι εχετε στο ενεργητικο σας απο μια παντοφλα απο τη γυναικα ''μην τρεχεις με τη μηχανη '' :P

λοιπον?? :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Η μια ειναι ζωη η αλλη διασκεδαση!!!!

Διαλεξε που βαζεις τι και θα καταλαβεις πολλα για σενα!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πως το εννοείτε το ερώτημα;

Αν πρέπέι να διαλέξουμε αναμεσα στα 2 ;

και αν ειναι λοιπον το τι να διαλέξεις,

διαλέγεις γυναίκα που γουστάρει τις μηχανές και τέλος :)

Τροποποιήθηκε από τον GavriilVet

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ναι B) B)

και αφού λες ναι, νομίζω ουτε μπορείς χωρίς γυναίκα, ουτε λεει για χάρη γυναίκας να μην οδηγάς μηχανή...

το ειπε και ο χλαπατσας στο αλλο (διπλο) ποστ, αρα για αλλη μια φορα: γυναικα που γουστάρει μηχανές. Αλλιώς τη γράφεις αμα γκρινιαζει και κανεις το δικό σου

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω παντως το CB το πηρα μετα που παντρευτηκα... Το θεμα ειναι να καταλαβει η γυναικα το τι εστι μηχανη για τον καθενα, αν αγαπαει πραγματικα θα υποχωρισει.

Τροποποιήθηκε από τον Tasos Meli

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εμένα είναι ακόμα μαζί μου αφού πήρα το βιράγκο μετά το ντέρο, οπότε she's a keeper. Η μηχανή όχι και τόσο. :crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Είναι άτοπες συγκρίσεις που δυστυχώς μάλλον, αρεσκόμαστε να κάνουμε.

Την γυναίκα δεν την "οδηγείς", δεν την κουμαντάρεις εσύ, δεν την καβαλάς και σε πάει με 200 ούτε στρίβεις και πλησιάζεις την άσφαλτο.

Με την μηχανή δεν κάνεις έρωτα. Δεν την αγκαλιάζεις και δε γελάτε μαζί. Δεν κοιμάσαι και ξυπνάς δίπλα της. Θέλετε να αναλύσω και άλλο;

Κατά τα άλλα, το θέμα "γυναίκα που δε σε αφήνει να ανεβαίνεις σε μηχανή", για μένα είναι εκτός από άτοπο (ας καταλάβει το τι είσαι εσύ και ας μη σε διαμορφώσει), είναι και παράγοντας φόβου. Για θυμηθείτε τις μανάδες σας...Παιδιά δεν είναι όλες οι γυναίκες βράχος, μας αγαπάνε. Και η μηχανή ΕΙΝΑΙ επικίνδυνη. Τώρα οι γυναίκες-μοτοσυκλετίστριες όλοι ξέρουμε ότι είναι ψιλοάλλη φάση, πιο κάφρες, πιο "αντρουά" ίσως, αλλά έχουν και αυτές τη χάρη τους, και οι "συμβατικές" γυναίκες.

Δεν είναι δύο πράματα που συγκρίνονται. Άλλα προσφέρει το ένα, και άλλα προσφέρει το άλλο. Μπορείς να τα ζήσεις μαζί; Το τέλειο.

Τέτοιες συγκρίσεις δε θέλω να κάνω πια, διότι κατα μέρος σκεπάζουν "εγωιστικά" και ανεκπλήρωτες επιθυμίες (τύπου "τι να την κάνεις τη γυναίκα αν έχεις μηχανάρα;", μια φράση που πολλές φορές κρύβει την επιθυμία (και την έλλειψη) και των δύο...)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Είναι άτοπες συγκρίσεις που δυστυχώς μάλλον, αρεσκόμαστε να κάνουμε.

Την γυναίκα δεν την "οδηγείς", δεν την κουμαντάρεις εσύ, δεν την καβαλάς και σε πάει με 200 ούτε στρίβεις και πλησιάζεις την άσφαλτο.

Με την μηχανή δεν κάνεις έρωτα. Δεν την αγκαλιάζεις και δε γελάτε μαζί. Δεν κοιμάσαι και ξυπνάς δίπλα της. Θέλετε να αναλύσω και άλλο;

Κατά τα άλλα, το θέμα "γυναίκα που δε σε αφήνει να ανεβαίνεις σε μηχανή", για μένα είναι εκτός από άτοπο (ας καταλάβει το τι είσαι εσύ και ας μη σε διαμορφώσει), είναι και παράγοντας φόβου. Για θυμηθείτε τις μανάδες σας...Παιδιά δεν είναι όλες οι γυναίκες βράχος, μας αγαπάνε. Και η μηχανή ΕΙΝΑΙ επικίνδυνη. Τώρα οι γυναίκες-μοτοσυκλετίστριες όλοι ξέρουμε ότι είναι ψιλοάλλη φάση, πιο κάφρες, πιο "αντρουά" ίσως, αλλά έχουν και αυτές τη χάρη τους, και οι "συμβατικές" γυναίκες.

Δεν είναι δύο πράματα που συγκρίνονται. Άλλα προσφέρει το ένα, και άλλα προσφέρει το άλλο. Μπορείς να τα ζήσεις μαζί; Το τέλειο.

Τέτοιες συγκρίσεις δε θέλω να κάνω πια, διότι κατα μέρος σκεπάζουν "εγωιστικά" και ανεκπλήρωτες επιθυμίες (τύπου "τι να την κάνεις τη γυναίκα αν έχεις μηχανάρα;", μια φράση που πολλές φορές κρύβει την επιθυμία (και την έλλειψη) και των δύο...)

ωραια τα λες... :mB_kalo_e: συμφωνω απολυτως

χαχαχαχαχαχαχαχαχα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πινοντας καφεδακι, μιλοντας για μηχανες με ενα φιλο και χαζευοντας τη σερβιτορα :_w00t: τεθειτε το ερωτημα...

μηχανη ή γυναικα ??

ολοι εχετε στο ενεργητικο σας απο μια παντοφλα απο τη γυναικα ''μην τρεχεις με τη μηχανη '' :P

Δεν έχω τίποτα τέτοιο στο ενεργητικό μου από γυναίκα (εκτός της μάνας και της αδερφής μου), αλλά και πάλι μηχανή ψηφίζω.

Τροποποιήθηκε από τον CrazyTsach

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ανάλογα τι εννοείς με τον ορο "γυναίκα"

Αν εννοείς την γυναικά σου τοτε μηχανή, αν εννοείς κανένα γκομενακι τοτε ξεχνά τις μηχανές :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μηχανη ή γυναικα ??

Υπάρχει λύση που την ανακάλυψα τυχαία...........

............με το πρώτο μου Τρανσαλπ, εισαγωγής από την Αγγλία δύο μήνες πριν το φέρει ο Σαρακάκης στην Ελλάδα.

• Τρέχεις
  • Δεν τρέχω.....
  • Τρέχεις..............
  • Δεν τρέχω σου λέω, να δες, με 100 πάμε................ (το κοντέρ ήταν σε μίλια)

:grin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έχω την εντύπωση πως υπάρχει ήδη ένα ίδιο θέμα.

δεν το κοιταξα καν... απλα βρισκομενος για καφεδακι και αφου προεκυψε αυτο το ερωτημα ειπα να το ποσταρω :blush2:

Υπάρχει λύση που την ανακάλυψα τυχαία...........

............με το πρώτο μου Τρανσαλπ, εισαγωγής από την Αγγλία δύο μήνες πριν το φέρει ο Σαρακάκης στην Ελλάδα.

• Τρέχεις
  • Δεν τρέχω.....
  • Τρέχεις..............
  • Δεν τρέχω σου λέω, να δες, με 100 πάμε................ (το κοντέρ ήταν σε μίλια)

:grin:

χαχαχαχαχαχαχαχα :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η παραπάνω φωτό που πόσταρε ο Easy Rider, πρέπει να μπει και στην φωτογραφία της ημέρας, αν δεν έχει γίνει ήδη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν το έχει πει κάποιος αυτό, kill it before it lays eggs.

Έλεος. Φτάσαμε σε σημείο να συγκρίνουμε υλικά αγαθά με ανθρώπους.

Και όταν γυρνάει σπίτι του αυτός, θα μιλάει με τις μπιέλες και τα πιστόνια; Θα τον βάζει στην εξάτμιση; Θα μεγαλώσει ως παιδιά του τίποτα μινιατούρες;

Πωπω κάτι τέτοια δεν τα μπορώ καθόλου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το ιδανικο νομιζω

4e8d5fc6514269807530ac4aa976b436.jpg

Μεγιστο λαθος, ποτε δεν πρεπει να κάνεις ενα χομπι μαζι με τη συζηγο-κοπελια-γκομενα, ο σκοπος μιας τετοιας δραστηριοτητας ειναι να ξεφευγεις απο την καθημερινοτητα, τουλαχιστον ετσι βλεπω εγω το εντουρο που προσπαθω να κανω, να πηγαινω με την παρεα μου να κανουμε την τρελα μας, να φορτιζουν οι μπαταριες και μετα να ξεκιναει χωρις νευρα η εβδομαδα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν το έχει πει κάποιος αυτό, kill it before it lays eggs.

Έλεος. Φτάσαμε σε σημείο να συγκρίνουμε υλικά αγαθά με ανθρώπους.

1.Και όταν γυρνάει σπίτι του αυτός, θα μιλάει με τις μπιέλες και τα πιστόνια; 2. Θα τον βάζει στην εξάτμιση; 3. Θα μεγαλώσει ως παιδιά του τίποτα μινιατούρες;

Πωπω κάτι τέτοια δεν τα μπορώ καθόλου.

Είμαι πολύ εύκολα τέτοια φάση, αλλά για τώρα.

1. Έχω κάνει πολλούς φίλους λόγω των δικύκλων που μπορώ να μιλήσω.

2. Το ότι έχω τη μηχανή παραπάνω, δεν σημαίνει πως δεν μπορώ να κάνω σεξ. Όπως και το ότι κάποιοι έχουν γυναίκα, δεν σημαίνει πως δεν μπορούν να οδηγήσουν.

3. Επίσης, το ότι είμαι έτσι στα 23 μου, δεν σημαίνει ότι θα'μαι έτσι στα 30 μου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μεγιστο λαθος, ποτε δεν πρεπει να κάνεις ενα χομπι μαζι με τη συζηγο-κοπελια-γκομενα, ο σκοπος μιας τετοιας δραστηριοτητας ειναι να ξεφευγεις απο την καθημερινοτητα, τουλαχιστον ετσι βλεπω εγω το εντουρο που προσπαθω να κανω, να πηγαινω με την παρεα μου να κανουμε την τρελα μας, να φορτιζουν οι μπαταριες και μετα να ξεκιναει χωρις νευρα η εβδομαδα.

Ναι βεβαια και εγω συμφωνω αλλα ηθελα να δειξω οτι και τα δυο ειναι ο καλυτερος συνδιασμος....Μαλλον εκανα κακη χρηση της εικονας, αν και καποιους ισως τους αρεσει(λεμε τωρα)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι βεβαια και εγω συμφωνω αλλα ηθελα να δειξω οτι και τα δυο ειναι ο καλυτερος συνδιασμος....Μαλλον εκανα κακη χρηση της εικονας, αν και καποιους ισως τους αρεσει(λεμε τωρα)

Για τους αγαπουληδες που δε ζουν χωρις το θυλικο τους ισως ειναι το ιδανικοτερο, οπως και να το κανουμε το νομισμα εχει 2 οψεις, εγω ειδα τη μια μονο..

Τροποποιήθηκε από τον Tasos Meli

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα