leosake 1.089 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2015 Θέλω να τοποθετήσω quickshifter στην μηχανή μου (GSXR 1000 k7) αλλά δεν ξέρω ποιο να προτιμήσω και γιατί! Η μηχανή φοράει power commander 3 και από τι έχω ψάξει μέχρι στιγμής κουμπώνει πάνω ένα μηχανικό μέρος της dynojet, αλλά στο site τους έχουν άλλα 2 εξαρτήματα τα οποία δεν έχω καταλάβει που αποσκοπούν και κατά πόσο είναι αναγκαία! Όποιος μπορεί να διαφωτίσει!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
leosake 1.089 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2015 Μέχρι στιγμής βρήκα ότι το δεύτερο εξάρτημα (expansion module) είναι για μηχανές που έχουν 8 συστήματα ψεκασμού... Μάλλον δεν το θέλω! Ακόμα όμως οι απορίες είναι πολλές... Ακόμα και αν κάνει flawless αλλαγές, υπάρχει περίπτωση σε κάποιες αλλαγές να κάνει λάθος και να διαλύσει τους δίσκους? Μετά εάν κάνω ΕΓΩ τις αλλαγές μερικές φορές που απλά θέλω να τις κάνω εγώ, υπάρχει πρόβλημα με το Quickshifter? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alex21 694 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2015 βάλε ένα stand alone για να δουλεύει μόνο του και να μην χρειάζεται άλλα πράγματα... εγώ έβαλα πριν ένα μήνα αυτό και είναι κορυφή! https://youtu.be/vZSdvS_vtVM https://youtu.be/_Jn-SGVkP4g http://www.ebay.co.uk/itm/SP-SYNCROtech-Quickshifter-SUZUKI-GSX-R-600-750-1000-1300-Complete-System-/281624701594?pt=UK_Motorcycle_Parts_13&hash=item419223ea9a Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
leosake 1.089 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2015 Ωραίο φαίνεται! Να σου πω, αυτή η διαφορά με το Push και Pull type τι είναι και δεν το πιάνω? P.S. γιατί άλλαξε την φορά των ταχυτήτων στο R6 ο τύπος? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alex21 694 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2015 αν θες μπορείς να αλλάξεις την φορά. εγώ την έχω αλλάξει γτ πιο γρήγορο είναι να πατάς το πόδι κάτω παρά να το σηκώνεις και βολεύει πιο πολύ στην πίστα. το να αλλάξεις την φορά δεν έχει σχέση με το quickshifter. στα βιντεο κανονική είναι η φορά και στα 2. push and pull είναι η κίνηση που κάνει ο λεβιές όταν τον πατάς δλδ αν τραβιέται προς τα κάτω ή πάει προς τα πάνω... όταν το αγοράσεις θα σε ρωτήσει ο πωλητής πως αλλάζεις ταχύτητα δλδ πάνω ή κάτω και θα σου πει να του στείλεις μια φώτο τον λεβιέ. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alex21 694 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2015 και με 100 λίρες παραπάνω παίρνεις όλο το πακέτο https://youtu.be/BUK39MtdNyE 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2015 Με φτιαξατε με αυτα τα βιντεακια... Πραγματικα πολυ χρησιμο για οσους μπαινουν πιστα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alex21 694 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2015 ειδικά εγώ που το έχω θεόκοντο το γρανάζωμα και πρέπει να αλλάζω ταχύτητα πολύ πλαγιασμένος και με τέρμα γκάζι με τον συμπλέκτη μασούσα άσχημα γτ το μηχανάκι έκανε μεταφορά βάρους πάνω σε εκείνο το σημείο και τσινούσε αρκετά... ενώ τώρα κλακ και έφυγες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2015 Τα χαιρομαι πραγματικα τα ατομα που εχουν SS και μπαινουν πιστα, οχι σαν τους καφετεριακηδες, βεβαια θελει ενα ποσο για εξοπλισμο που καποιοι να μην μπορουν να δαπανησουν αλλα αυτα τα μηχανακια για εκει προοριζονται. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
leosake 1.089 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2015 Εγώ πάλι που δεν το έχω βάλει σε πίστα, το αγαπώ εξίσου και το χαίρομαι!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2015 Εγώ πάλι που δεν το έχω βάλει σε πίστα, το αγαπώ εξίσου και το χαίρομαι!!! Και γω το χαιρομουν το εντουρο στην ασφαλτο κανοντας καγκουριες αλλα το μεγαλειο του και τις δυνατοτητες του τις αποκαλυπτει στο χωμα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xrilek 932 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2015 Μακράν το καλύτερο πράγμα που μπορείς να βάλεις στη μηχανή σου!! Όλα τα αφτερμαρκετ είναι σε πολύ καλό επίπεδο. Το μόνο που θα σου πρότεινα είναι να προσέξεις πως θα το βάλεις. Ακολούθησε πιστά τις οδηγίες, ρώτα,δες βίντεο κτλπ.έχω δει πολλές περιπτώσεις που το έπαιζαν μαστορες,δε το έβαλαν καλά και ξενερωσαν.αν μπαίνεις πίστα άλλαξε και την φορά των ταχυτήτων σου. Θα σου πάρει λίγο καιρό να το συνηθίσεις αλλά το αξίζει! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Krosfala 1.107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2015 Ειναι και για κατεβασματα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΚΤΜ 1.376 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2015 Ειναι και για κατεβασματα? Τα περισσοτερα οχι.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
leosake 1.089 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2015 Τα περισσοτερα οχι.. Δεν υπάρχει aftermarket Quickshifter με δυνατότητα κατεβάσματος... Δυστυχώς! Xrilex σε ευχαριστώ πολύ! Έχεις δοκιμάσει κάποιο συγκεκριμένο, να μου πείς εντυπώσεις? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
leosake 1.089 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2015 Γνωρίζει κάποιος το κατά πόσο δουλεύουν "καλά" σε πολύ χαμηλές στροφές τα Quickshifter? Δηλαδή εάν δοκιμάσω clutchless ανέβασμα στις 3.000 στροφές θα την κουμπώσει το ίδιο αψεγάδιαστα με τις 10.000 στροφές? Ή έχουν κάποιο minimum αριθμό στροφών? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
The Dread Rider 4.303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2015 Aftermarket quickshifter για κατεβασμα δεν υπαρχει αλλα απο οτι ειδα το BMW s1000rr του 2015 εχει απο μονο του και για κατεβασμα οποτε φανταζομαι δεν θα αργησει να βγει και το αντιστοιχο aftermarket Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alex21 694 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2015 Γνωρίζει κάποιος το κατά πόσο δουλεύουν "καλά" σε πολύ χαμηλές στροφές τα Quickshifter? Δηλαδή εάν δοκιμάσω clutchless ανέβασμα στις 3.000 στροφές θα την κουμπώσει το ίδιο αψεγάδιαστα με τις 10.000 στροφές? Ή έχουν κάποιο minimum αριθμό στροφών? αυτό που φοράω εγώ λειτουργεί από τις 3000 χιλιάδες στροφές και πάνω... είναι το ίδιο είτε αλλάξεις στις 3001 είτε αλλάξεις στις 17500. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dimitrismaxrpm 944 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2015 Επίσης τα quickshifters λειτουργούν καλύτερα αν αλλάζεις την σχέση έχοντας το γκάζι αρκετά ανοικτό. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
leosake 1.089 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2015 Επίσης τα quickshifters λειτουργούν καλύτερα αν αλλάζεις την σχέση έχοντας το γκάζι αρκετά ανοικτό. Αυτό ακριβώς ήθελα να μάθω... Εάν θα μου λειτουργεί "καλά" σε χαλαρές βόλτες, ή μόνο σε κατάσταση πολέμου! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dimitrismaxrpm 944 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2015 Θα το δεις και μόνος σου πως σε χαλαρούς ρυθμούς, δεν θα «ταιριάζει» να τις κουμπώνεις χωρίς συμπλέκτη. Θα είναι σαν να «ξυπνάς» το εργαλείο για μάχη και μετά να το ξαναβάζεις για ύπνο :D Όχι πως θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα βέβαια, αρκεί να κάνεις τις αλλαγές με το shifter πάνω από τις στροφές που ορίζει ο κατασκευαστής. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2015 (τροποποιήθηκε) εγω να κανω μια χαζη ερωτηση; δεν τρωει δισκους; πραγματικα νομιζω οτι τους φθείρει ποιο πολυ σε σχεση αν το κανεις με συμπλεκτη Τροποποιήθηκε Μάρτιος 23 , 2015 από τον A7XBilly Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jimskeet 498 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2015 εγω να κανω μια χαζη ερωτηση; δεν τρωει δισκους; πραγματικα νομιζω οτι τους φθείρει ποιο πολυ σε σχεση αν το κανεις με συμπλεκτη Το αντιθετο. Με το quick shifter δεν αποσυμπλέκει καθολου οποτε δεν υπαρχρει καθολου φθορα στους δισκους. Στην ουσια το quick shifter σταματαει την αναφλεξη μεχρι να γινει η αλλαγη. Στην ουσια μπαινει καρφωτη η ταχυτητα αλλα χωρις να αφησεις το γκαζι καθολου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΚΤΜ 1.376 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2015 Πρακτικα σε αφηνει να κουμπωσεις την ταχυτυτα τη στιγμη που ο κινητηρας δεν παραγει εργο.Θεωρητικα μετα απο ενα οριο στροφων δουλευει πιο ομαλα απο το συμπλεκτη.Υπαρχουν πολλων ειδων quick shifter,απλα που το μονο που κανουν ειναι να κοβουν αναφλεξη την ωρα που κουνιεται ο λεβιες(απλη κατασκευη το κανεις μονος σου με 5Ε),αλλα που εχουν ξεχωρισκο ανεξαρτητο εγκεφαλακι adruino και κοβουν την αναφλεξη για συγκεκριμενη χρονικη στιγμη,και αλλα πιο εξειδικευμενα που κοβουν την αναφλεξη και τον ψεκασμο μαζι! Να ξερετε οτι το συστημα που λειτουργει η dynojet στο power comander που το πουλαει 100Ε++ δεν ειναι ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ απο εναν απλο διακοπτη ψηφιακου σηματος που κουμπωνει στην αναμονη kill switch της κονσερβας...Γ*μημενο marketing.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
leosake 1.089 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2015 αν το βάλεις όμως μαζί με το ignition module? Δεν θα κόβει και ψεκασμό και ανάφλεξη? Περιττό να πώ, πως και εμένα ο μεγαλύτερος μου φόβος είναι αυτός... Ότι θα "τρώει" τους δίσκους... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες