ge0rgak0s 140 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2015 (τροποποιήθηκε) εχετε σκεφτει οτι ισως να μην υπαρχει το τελειο μηχανακι, αλλα καθε μηχανακι να ειναι τελειο για καποιο ειδος αναβατη? δεν θα το παιξω εμπειρια γιατι δεν ειμαι... εχω οδηγησει αρκετα μηχανακια απο την παρεα μου ομως δεν μου αρεσαν, για εκεινους ειναι τελεια ομως... xtx το φιλαρακι ειναι ολο σουζα - μπαντα, και ταξιδι σπανια το πολυ με 140, εγω δεν το γουσταρω αυτο και δεν κανει για μενα... παραδειγματα τετοια πολλα..οποτε σκεφτείτε λιγο.... πχ το er6n θα το αλλαζα για ενα μονο μηχανακι που δεν ειναι της παρουσης... για μενα ειναι ΤΕΛΕΙΟ καθως ειναι οικονομικο εντος και εκτος πολης, με χαμηλη συντηρηση οικονομικα, και για μενα με λιγο βοηθημα σηκωνεται και 1-2α και πιανει και 220 στην εθνικη που ειναι υπερκομπλε για τα γουστα μ.... Τροποποιήθηκε Μάρτιος 19 , 2015 από τον ge0rgak0s 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Red1 3.279 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2015 (τροποποιήθηκε) Leosake, μεταξύ μας, άκυρη η παράθεση που έκανες, ετσι ? Aλλα εγραψα, απαντας σε...μαλλον λάθος post βρηκες...Πουθενα δεν αναφεραμε 200++ Km/h (αλήθεια, καλός χεράς εισαι και εσύ απ'οτι φαίνεται, 250+ σε δημόσιο δρόμο...μπράβο παιδί μου)... Εγω αναφέρθηκα στο post του Στρατηγού Μάρκου καθώς και στο post του Κarellen Αnyway, mybike.gr οποτε... edit : @ Georgakos : Σωστός ;) Τροποποιήθηκε Μάρτιος 19 , 2015 από τον Red1 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolas fmx 1.278 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2015 Η λύση είναι μία : Ζ 750s... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2015 Η λύση είναι μία : Ζ 750s... Νικολα, δωσε μας ενα μινι review της καβα σου. Γιατι καποιος να επιλεξει αυτο το μοντελο και οχι τα συνηθισμενα cbf, bandit, fazer κλπ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Antrikos7 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2015 (τροποποιήθηκε) Αυτο πως σας φαινεται?? http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/6221042/ Τροποποιήθηκε Μάρτιος 20 , 2015 από τον Antrikos7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
leosake 1.089 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2015 Leosake, μεταξύ μας, άκυρη η παράθεση που έκανες, ετσι ? Aλλα εγραψα, απαντας σε...μαλλον λάθος post βρηκες...Πουθενα δεν αναφεραμε 200++ Km/h (αλήθεια, καλός χεράς εισαι και εσύ απ'οτι φαίνεται, 250+ σε δημόσιο δρόμο...μπράβο παιδί μου)... Εγω αναφέρθηκα στο post του Στρατηγού Μάρκου καθώς και στο post του Κarellen Αnyway, mybike.gr οποτε... Ok ρε φίλε, εσύ πας με τα όρια του εκάστοτε δρόμου... Να μαντέψω κάθε Κυριακή πας και Εκκλησία? Το 180 είναι οκ σε δημόσιο δρόμο... το 250 όμως είναι τραγικό! άσε μας ρε φίλε.... Τέλος πάντονε, ξεφεύγουμε πολύ από το θέμα! Για εμένα φίλε το Ζ750 είναι από τα καλύτερα μηχανάκια για Ελλάδα εάν θέλεις street... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2015 Αυτο πως σας φαινεται?? http://www.car.gr/cl...s/view/6221042/ επεσε απο το σταντ και δεν κλειδωνει το τιμονι? πως εγινε αυτο? εχει χτυπημενο ντεποζιτο το οποιο δεν φενεται καλα. δεν ξερω τι κοστος εχει να φτιαχτει. τα υγρα φρενου ειναι μαυρα=αρα εχει να τα αλλαξει χρονια=ασυντηριτο μηχανακι. ψαξε για κανενα αλλο καλυτερα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2015 Ok ρε φίλε, εσύ πας με τα όρια του εκάστοτε δρόμου... Να μαντέψω κάθε Κυριακή πας και Εκκλησία? Το 180 είναι οκ σε δημόσιο δρόμο... το 250 όμως είναι τραγικό! άσε μας ρε φίλε.... Τέλος πάντονε, ξεφεύγουμε πολύ από το θέμα! Για εμένα φίλε το Ζ750 είναι από τα καλύτερα μηχανάκια για Ελλάδα εάν θέλεις street... άλλα γράφεις,σε άλλον επιτίθεσαι,τι τελικά ήθελες να μάθεις και να μας μοστράρεις εν τέλη ούτε εσύ δε ξέρεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
leosake 1.089 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2015 άλλα γράφεις,σε άλλον επιτίθεσαι,τι τελικά ήθελες να μάθεις και να μας μοστράρεις εν τέλη ούτε εσύ δε ξέρεις. Ρε θα την συνεχίσουμε κιάλο την κουβέντα, σε αυτόν που μου απάντησε για το κατά πόσο οι 200άρες είναι "παράνομες" απάντησα, παράθεση δεν έβαλα στο post μου? Τι είναι αυτό που δεν κατάλαβες? Έχεις να πεις κάτι σε αυτό που είπα για το political correctness του 180/250? τότε αστο το μ@μημένο το post να πέσει στον γκρεμό, και συνέχισε περί του θέματος, τι σε καίει εσένα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2015 Ήρεμαααααααααααααααα............... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Xlitos 120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2015 Και κατι τελευταιο. Χρειαζεται σταμπιλιζατερ αυτη η μηχανη?? Μυαλό χρειάζεται... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Antrikos7 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2015 Παιδες βρηκα ενα Z σε πολυ καλη τιμη το καινουριο.. η ερωτηση μου ειναι μπορω να το μεταβιβασω στο ονομα μου χωρις να εχω διπλωμα (οπως ειπα το βγαζω τελος απριλη) η θα πρεπει να το βαλω σε καποιον που να χει?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2015 Μπορεις. Γιατι να μην μπορεις? Ασφαλεια δεν θα μπορεις να βγαλεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2015 Και ασφάλεια βγάζεις, απ' όσο ξέρω. Το ότι είσαι ιδιοκτήτης ενός οχήματος, δε σημαίνει πως θα το οδηγήσεις κιόλας. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2015 Παιδες βρηκα ενα Z σε πολυ καλη τιμη το καινουριο.. η ερωτηση μου ειναι μπορω να το μεταβιβασω στο ονομα μου χωρις να εχω διπλωμα (οπως ειπα το βγαζω τελος απριλη) η θα πρεπει να το βαλω σε καποιον που να χει?? Τον απριλη που θα βγαλεις το διπλωμα θα εισαι νεος οδηγος. Ως πρωτη σου μηχανη (λες οτι) θα εχεις ενα Ζ750. Μεγαλη προσοχη διοτι το βαρος της, το γκαζι και τα φρενα της δεν αφηνουν πολλα περιθωρια λαθους. Πρεπει να εχεις αρκετη υπομονη και συνεση, ειδικα τις πρωτες βδομαδες, μεχρι να την μαθεις και να σε μαθει. Και ενα απο τα βασικοτερα θεματα ειναι οτι μαζευει χιλιομετρα γρηγορα και λογω της απειριας σου ειναι ευκολο να μην εχεις την σωστη αντιδραση οταν θα χρειαστει. Οδηγα αργα και αμυντικα και ανοιγε την σιγα σιγα σε ελεγχομενο (κατα το δυνατον) περιβαλλον. Προσοχη εαν οντως την αποκτησεις (την συγκεκριμενη ή και οποιαδηποτε αλλη μοτοσυκλετα μεσαιου και μεγαλου κυβισμου). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Antrikos7 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2015 Τον απριλη που θα βγαλεις το διπλωμα θα εισαι νεος οδηγος. Ως πρωτη σου μηχανη (λες οτι) θα εχεις ενα Ζ750. Μεγαλη προσοχη διοτι το βαρος της, το γκαζι και τα φρενα της δεν αφηνουν πολλα περιθωρια λαθους. Πρεπει να εχεις αρκετη υπομονη και συνεση, ειδικα τις πρωτες βδομαδες, μεχρι να την μαθεις και να σε μαθει. Και ενα απο τα βασικοτερα θεματα ειναι οτι μαζευει χιλιομετρα γρηγορα και λογω της απειριας σου ειναι ευκολο να μην εχεις την σωστη αντιδραση οταν θα χρειαστει. Οδηγα αργα και αμυντικα και ανοιγε την σιγα σιγα σε ελεγχομενο (κατα το δυνατον) περιβαλλον. Προσοχη εαν οντως την αποκτησεις (την συγκεκριμενη ή και οποιαδηποτε αλλη μοτοσυκλετα μεσαιου και μεγαλου κυβισμου). Εννοειται οτι θα αδηγαω προσεχτικα μεχρι να την μαθω.. Το θεμα ειναι αν μπορω να την μεταβιβασω πριν βγαλω το διπλωμα στο ονομα μου.. Ασφαλεια μπορω να κανω και σε καποιου αλλου το ονομα αν θυμαμαι καλα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CrazyTsach 1.377 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2015 (τροποποιήθηκε) Εννοειται οτι θα αδηγαω προσεχτικα μεχρι να την μαθω.. Το θεμα ειναι αν μπορω να την μεταβιβασω πριν βγαλω το διπλωμα στο ονομα μου.. Ασφαλεια μπορω να κανω και σε καποιου αλλου το ονομα αν θυμαμαι καλα.. Και ασφάλεια βγάζεις, απ' όσο ξέρω. Το ότι είσαι ιδιοκτήτης ενός οχήματος, δε σημαίνει πως θα το οδηγήσεις κιόλας. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 26 , 2015 από τον CrazyTsach Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Antrikos7 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2015 Και ασφάλεια βγάζεις, απ' όσο ξέρω. Το ότι είσαι ιδιοκτήτης ενός οχήματος, δε σημαίνει πως θα το οδηγήσεις κιόλας. Γιατι σε αυτοκίνητο χρειαζεται να εχεις διπλωμα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2015 Γιατι σε αυτοκίνητο χρειαζεται να εχεις διπλωμα.. Και στην μηχανή το ζητάνε πολλές ασφαλιστηκές πάντως. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2015 το μηχανακι μπορεις να το παρεις στο ονομα σου (δεν ξερω πως θα δικαιολογησεις απο που βρηκες τα 2.500χιλιαρικα ομως). η ασφαλεια δεν σε καλυπτει αν δεν εχεις διπλωμα. οσες φορες εχω παει να κανω ασφαλεια μου ζητησανε και δπλωμα. υπαρχει πιθανοτητα να μη σου ζητησουν, αλλα αν πχ γινει ενα ατυχημα και δουνε πως δεν εχεις διπλωμα, δεν σε καλυπτει η ασφαλεια. B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konmacro 39 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2015 Περιστατικό εδω στη γειτονιά μου. Ιδιοκτήτης καφετέριας που συχνάζω, είναι καμιά 50αριά χρονών και καβαλάει από τα 15-16, έχει αλλάξει καμιά 20αριά (και λίγα ίσως να λέω) μηχανάκια στη ζωή του, με ταξίδια σε εξωτερικό όταν ήταν νέος, κλπ κλπ. Πριν 2-3 χρόνια ήθελε η κόρη να πάρει μηχανάκι και ο μπαμπάς να ξεφορτωθεί το varadero που είχε, γιατί πλέον δεν έκανε ταξιδιωτική χρήση. Η κόρη κυκλοφορούσε με ένα δίχρονο scooter, αλλά είχε και κάποια εμπειρία. Οδηγούσε σε χώμα εντουράκια και γουρούνες (που τις κατασκεύαζε ο μπαμπάς της) από μωρό παιδί, είχε τρέξει και σε κάτι αγώνες κάποτε. Γενικά το έχουν στην οικογένεια το μικρόβιο. Οπότε λένε να δώσουν το varadero και να πάρουν ένα γυμνό γι'αυτήν, που περιστασιακά θα δανείζεται και ο μπαμπάς αν το χρειαστεί. Έρχεται και με ρωτάει, όχι γιατί είμαι κανένας και καλά έμπειρος στις μηχανές, απλά γιατί μ'αρέσει να ενημερώνομαι και παρακολουθούσα γενικά τι λέγεται από άτομα που ξέρουν περισσότερα. Έχει λυσσάξει να πάρει το Ζ, της λέω να δεί κανένα ER-6 καλύτερα που θα την καλύψει και σαν σωματότυπο, θα κάνει και για καθημερινή χρήση και θα είναι πιο εύκολο και πιο φτηνό, τίποτα αυτή, ανένδοτη. Τελικά βρίσκουν ένα Ζ σε πολύ καλή τιμή και κατάσταση, το τσιμπάνε, περιμένει και κανένα χρόνο μέχρι να βγάλει το απεριόριστο η κοπελιά και μέχρι τότε άντε να πήγαινε καμιά βολτίτσα αραιά και που στο χωριό και πίσω, από δρόμο χωρίς κίνηση και μαζί με τον πατέρα της (μέχρι να δώσει το varadero εκείνος). Η κοπέλα δεν είναι καγκούρι, έχει μεγαλώσει μέσα στα μηχανάκια, είναι συνειδητοποιημένη και έχει άκρες για ότι χρειαστεί, από service μέχρι να πάει βόλτα με κάποιον να της δείξει γραμμές σε στροφή, τεχνικές, κλπ, τα πάντα όλα. Σε πληροφορώ ότι αν εξαιρέσουμε κάποιες εξορμήσεις σε χωριό και κανένα ΣΚ στην Χαλκιδική το καλοκαίρι, το Ζ δεν το χρησιμοποιεί. Μέσα στην πόλη είναι όλο με το σκούτερ ή όταν βρέχει με αμάξι, αλλά και όταν παίρνει το Ζ δε μπορεί να το ανοίξει. Έχει μείνει από μπαταρία 2-3 φορές γιατί το στροφάρει πολύ χαμηλά, έχω δει τον πατέρα της να το βάζει σκαστό και να πηγαίνει πέρα δώθε 2-3 φανάρια στον περιφερειακό με κόφτες για να το γεμίσει. Τη ρώτησα αν το έχει συνηθίσει και μου λέει ότι εκτός από το βάρος που τη δυσκολεύει (που οκ, είναι και πιο μικροκαμωμένη σαν κοπέλα), το μηχανάκι είναι δύσκολο στις στροφές και λόγω γεωμετρίας, βαρύ και δεν έχει εμπιστοσύνη να το πλαγιάσει. Αυτά δεν τα λέω για να το βγάλω σκάρτο, απλά για πρώτη μηχανή έχει φήμη ότι είναι δύσκολο (ειδικά στις στροφές), αργείς να μάθεις γιατί το φοβάσαι και δε δοκιμάζεις πράγματα, κλπ. Λόγια του πατέρα της αυτά και της παρέας του που έχουν και μια εμπειρία, όχι δικά μου. Το μηχανάκι κυρίως το βλέπω να το χρησιμοποιεί αυτός σε μικροδιαδρομές στη γειτονιά. Με λίγα λόγια, πάνε κάνε ένα test ride αλλά όχι σε εθνική με ισιάδι και πολλά, αυτό είναι εύκολο. Πάνε σε κάποιο άδειο πάρκινγκ πολυκαταστήματος μια μέρα που θα είναι κλειστά, βάλε κάτω σημαδάκια με μια κιμωλία και δοκίμασε να κάνεις ένα slalom, μια γρήγορη ευθεία με αποφυγή εμποδίου στο τέλος και φρενάρισμα μέχρι ακινητοποίησης (περίπου αυτά που κάνεις και στις εξετάσεις για το δίπλωμα δηλαδή). Γιατί ναι μεν είναι κρίμα να πάρεις κάτι άλλο και μετά να λιγουρεύεσαι κάθε φορά που βλέπεις Ζ στο φανάρι, αλλά είναι επίσης κρίμα να δώσεις τα λεφτά σου και να μην το ευχαριστηθείς ή να το έχεις να κάθεται. Καλα πες της να μεινει στο σκουτερ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες