Jump to content
Sign in to follow this  
Antrikos7

Βοηθεια για αγορα z750

Recommended Posts

Ειλικρινα αν δεν ειχα ερωτα με το στρογγυλο φαναρι ευκολα θα το χτυπουσα...

εμένα στο τσακ μου ξέφυγε και πήγα στην δεύτερη επιλογή.

Βέβαια είχα στο μάτι μοντέλο 07+

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

1ον πες του εμπειρου να μη το βαζει σκαστο υπαρχουν και καταλυτες που χαλανε (αν δεν εχει ηδη πεταχτει)

2ον Δεν γεμιζει με κοφτες αλλα με 30 λεπτα πανω απο 3000 και εως 5000 στροφες (που αποδιδει τα μεγιστα η γεννητρια)

3ον Βαρυ ναι? αλλα το δεν εχει εμπιστοσυνη να το πλαγιασει απο το βαρος??? Σιγουρα ειναι τοσο εμπειρη οσο μας τα λες?

4ον Αν το Ζ ειναι Βαρυ το Βαραντερο τι ειναι ?? Εχει την ιδια αποψη και ο μπαμπας?

5ον Εχει την φημη οτι ειναι δυσκολο στις στροφες ? απο τους ιδιους ''παγκοσμιους'' που τσακωνονται στις καφετεριες οτι γρηγορος σημαινει οτι πιανεις 300 στις ευθειες?και καλο μηχανακι ειναι αυτο που εχει 160+αλογα?

Πειτε στην κοπελα να δωσει το Ζ της στο φιλο που θελει να αγορασει αφου ειναι και προσεγμενο

και με τα λεφτα να παει να παρει ενα SM αυτη αφου εχει εμπειρια στα χωματινα να ειναι και εξοικειωμενη με το βαρος

να της δινει εμπιστοσυνη !!!

Ολοι οσοι πανε απο παπι να παρουν Ζ και ακομα νομιζουν οτι το μηχανακι στριβει με το βαρος αυτα παθαινουν αδερφε!!!

Βγαζουν φημη οτι ειναι ''δυσκολο'' , ''βαρυ'' και σε λιγο θα το πουν και αχρηστο!!!

10 χρονακια τωρα δε μου εχει κανει το παραμικρο κιχ η γρια μου, ναι την εχω βελτιωσει σε ολα της

αλλα τ ηθελα και το εκανα γιατι μου αρεσει σαν μοτοσυκλετα οπως την βλεπω!

Αλλιως ΝΑΙ υπαρχουν ΣΑΦΩΣ καλυτερα γυμνα απο το Ζ750 πλεον αλλα οχι οτι ειναι να μην το δεις καθολου επειδη απλα καποιοι δεν μπορουν!!!

τελος συμφωνω 1000% να το κανει TEST RIDE να δει πως τι και γιατι !!!!

Αυτά ακριβώς που γράφεις εννοώ. Η "κριτική" δεν έχει να κάνει με το μηχανάκι, αλλά με το αν το μηχανάκι ταιριάζει στη χρήση του συγκεκριμένου αναβάτη. Το μηχανάκι για να έχει πουλήσει τόσο και αξιόπιστο θα είναι, και όμορφο και καλό. Απλά, για μερικούς δεν είναι και η βολικότερη μετάβαση από σκούτερ/παπί, είχα εν γνώσει μου περιστατικό και το κατέθεσα για να το έχει ο φίλος στα υπόψην. Σε καμία περίπτωση δεν εννοώ "μη το πάρεις" ή "είναι φόλα", το ποστ μου καταλήγει στο "κάνε μια δοκιμαστική βόλτα σε μικρούς χώρους με μικρές-μεσαίες ταχύτητες για να σιγουρευτείς ότι σου κουμπώνει", γιατί αν για κάποιο λόγο έχει θέμα "συμβατότητας" εκεί θα το καταλάβει και θα τον ενοχλήσει (ειδικά εφόσον θέλει και καθημερινή χρήση εντός πόλης).

Όσο για τη γνωστή μου, εγώ της έλεγα να πάρει κανένα ER-6 ή ακόμα καλύτερα κανένα DRZ (να το παίρνω και καμιά βόλτα :peep: ) αλλά δε με άκουγε η άτιμη :lol:

(Για τον καταλύτη και τους κόφτες έχεις δίκιο και το ξέρει κι ο ίδιος, απλά έπρεπε να το βάλει κάπως μπροστά για να πάει στο συνεργείο και να βάλει τη μπαταρία στον φορτιστή.)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η μπαταρια βγαινει αδερφε πανευκολα........ τες πα μη το κανουμε θεμα μεσα στο θεμα του φιλου!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για πειτε ρε παιδες για το μοντελο 04-06 γιατι βρηκα μια καλη προσφορα στα 2000€ και το σκεφτομαι.. αξιζει σε σχεση με το 07+?? Εννοειται πως εξωτερικα ειναι ασχημοτερο αλλα αλλο αυτο..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παρτο και ο,τι χρειαστεις ρωτα τον juve750! ειναι μανουλα σε αυτα! θα το διαπιστωσεις και στο φορουμ της kawasaki!

Και μην ακουω απο "τριτους" οτι το μηχανακι δεν στριβει, ειναι βαρυ και τα λοιπα! αυτοι που τα λενε ειναι οι γνωστοι σε ολους για τις διαδρομες σπιτι - καφετερια, καφετερια - σπιτι...

Τροποποιήθηκε από τον Fan1s

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για πειτε ρε παιδες για το μοντελο 04-06 γιατι βρηκα μια καλη προσφορα στα 2000€ και το σκεφτομαι.. αξιζει σε σχεση με το 07+?? Εννοειται πως εξωτερικα ειναι ασχημοτερο αλλα αλλο αυτο..

λογικη τιμη για αυτο το μοντελο. κανενα εξτρα εχει πανω? ειναι σε καλη κατασταση εξωτερικα και σωστα συντηρημενο? αν ναι τοτε παρτο.

προσεχε μην την πατησεις στα σερβις, ειναι λιγακι ακριβα, δεν ειναι παπι. πχ για αλλαγη λαδιων και φιλτρο λαδιου σε μηχανικο, θελεις

περιπου 70 ευρω. ενα ζευγαρι καινουρια λαστιχα κοστιζουν 280 ευρω. ενα μεγαλο σερβις γυρω στα 250 ευρω. αν μπορεις να το αντεξεις

οικονομικα τοτε παρτο αφοβα (εννοειτε θα το τσεκαρεις σε μηχανικο ετσι B) )

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το παλιο σε σχεση με το καινουριο εκτος απο πιο νευρικο μοτερ απ οτι εμαθα ειναι και πιο σκυφτο με αποτελεσμα κουραστικοτερο στην πολη??

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το παλιο σε σχεση με το καινουριο εκτος απο πιο νευρικο μοτερ απ οτι εμαθα ειναι και πιο σκυφτο με αποτελεσμα κουραστικοτερο στην πολη??

όχι ίδιο στήσιμο έχουν

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πάρτο! Πολύ καλό μηχανάκι... τίμιο και ΓΡΗΓΟΡΟ!

Και σταματήστε να λέτε συνέχεια την καραμέλα 'σε δέρνει αλύπητα ο αέρας στα 140...'

Όσοι οδηγούν γυμνά ανεβάζουν απροβλημάτιστα μέχρι 180 για αρκετή ώρα.

Αυτοί που δεν αντέχουν είναι οι κάτοχοι φερινγκάτων επειδή είναι ασυνήθιστοι.

Για πες μας για αυτήν την αρκετή ώρα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μην σκοτώνεστε δεν υπαρχει λογος, το ποσο και για ποσο αντεχει ο σβερκος του καθενός είναι δικο του θεμα και δεν υπαρχει περιπτωση να υπαρξει συμφωνια.

Για τον φιλο που ρωτάει όντως είναι καλο και τίμιο μοτο αλλα να το ψαξεις καλα γιατι τα περισσοτερα τα εχουν πιει το αιμα οι προηγούμενοι ιδιοκτήτες τους.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οπως και να χει, μου ειναι αδιανοητο πως με 2 χιλιαρικα περνεις μηχανακι 750cc 2006+++

τι στο μπεο ρε γαμωτο, που βαδιζουμε

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πάρτο! Πολύ καλό μηχανάκι... τίμιο και ΓΡΗΓΟΡΟ!

Για πες μας για αυτήν την αρκετή ώρα...

550 χιλιόμετρα με μέση ταχύτητα 150 χλμ/ώρα καλά είναι να τα αφήσω;

όλα είναι θέμα συνήθειας παιδιά πρώτα και μετά αν είσαι και λίγο γυμνασμένος.

Αν βγαίνεις μια φορά το τρίμηνο να πατήσεις πάνω από 120χλμ λογικό είναι να κουράζεσαι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τουτο τι ειναι παλι?

http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/5342725/

1. Πολύ κακή φωτογραφική μηχανή

2. Τούμπα δεξιά και κομμένο δεξί μαρσπιέ (κ πονταρισμένο πάλι)

3. Τσεκ για ποιον λόγο η πίσω σέλα ξανά ντύθηκε.

4. Έλεγχος σε βάθος αν το ρεζερβουάρ είναι ξαναβαμμένο κ τι κρύβει το μασκάκι στα όργανα

5. Τα λάστιχα είναι για πέταμα. Δεν ξέρω τα αλυσιδογράναζα (πακέτο αυτή η γραμμη = 450+€)

& πιθανότατα είναι κι άλλα.......

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αν κρινω απο τη δουλεια που εχει γινει στο μαρσπιε, καλυτερα να μεινεις μακρια απο αυτο το μηχανακι :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αλλη μια ερωτηση..

Στις αγγελιες οταν λενε σωληνακια υψηλης πιεσης και φιλτρο πχ kn ελευθερο σε τι βοηθανε αυτα?? Τα σωληνακια λογικα στα φρενα το φιλτρο?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα σωληνάκια υψηλής είναι στα φένα προσφέρουν καλύτερη απόδοη στο φρενάρισμα σε σχέση με το απλό μαρκούτσι γιατί δεν φουσκώνουν. Το φίλτρο είναι ότι λέει πιο ελεύθερο από το μαμά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και κατι τελευταιο. Χρειαζεται σταμπιλιζατερ αυτη η μηχανη??

Τροποποιήθηκε από τον Antrikos7

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

550 χιλιόμετρα με μέση ταχύτητα 150 χλμ/ώρα καλά είναι να τα αφήσω;

όλα είναι θέμα συνήθειας παιδιά πρώτα και μετά αν είσαι και λίγο γυμνασμένος.

Αν βγαίνεις μια φορά το τρίμηνο να πατήσεις πάνω από 120χλμ λογικό είναι να κουράζεσαι.

Tα είπες όλα, μπράβο τέκνο μου :)

Συνήθεια, σωστό "κούμπωμα" στη μηχανή, σωστή στάση σώματος, να μην είσαι 150Kg, να μην έχεις να γυμναστείς απο το '80 και όλα good...

Bέβαια, βοηθάει και η θέση οδήγησης της εκάστοτε μηχανής, προσωπικά, και για τις διαστάσεις μου, βρίσκω την θέση οδήγησης στο M796 άκρως, άκρως βολική...

Σε πρόσφατο ταξίδι περι των (740Km) με μέσο όρο 130km/h κατέβηκα απο το μοτοσακό αλώβητος - και έχω και να γυμναστώ καμια 3-ετία...

Your mileage may vary βέβαια, οπότε...

Τροποποιήθηκε από τον Red1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Συνήθεια, σωστό "κούμπωμα" στη μηχανή, σωστή στάση σώματος, να μην είσαι 150Kg, να μην έχεις να γυμναστείς απο το '80 και όλα good...

Τα μηχανάκια αυτά ΔΕΝ έχουν φτιαχτεί για να πηγαίνουν για ώρα με 200άρες, όπως επίσης και τα ss μας δεν έχουν φτιαχτεί για να πηγαίνουν με 45 σε κίνηση για τον καθημερινό καφέ... ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως γίνονται υποχωρήσεις και μπρός στην κ@υλα του καθενός δεν χωράνε στερεότυπα και γενικότητες... έλα όμως anyday να πάμε ένα σύντομο ταξιδάκι με 250άρες συνεχόμενες, να σε πω εγώ ποιός θα χορεύει ζειμπέκικο και zumba (που είναι και επίκερο) και ποιός θα ασχολείται με τα του δρόμου...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα μηχανάκια αυτά ΔΕΝ έχουν φτιαχτεί για να πηγαίνουν για ώρα με 200άρες, όπως επίσης και τα ss μας δεν έχουν φτιαχτεί για να πηγαίνουν με 45 σε κίνηση για τον καθημερινό καφέ... ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως γίνονται υποχωρήσεις και μπρός στην κ@υλα του καθενός δεν χωράνε στερεότυπα και γενικότητες... έλα όμως anyday να πάμε ένα σύντομο ταξιδάκι με 250άρες συνεχόμενες, να σε πω εγώ ποιός θα χορεύει ζειμπέκικο και zumba (που είναι και επίκερο) και ποιός θα ασχολείται με τα του δρόμου...

Φίλτατε,όλα αυτά είναι δικές σου πεποιθήσεις και συμπεράσματα.

Κανείς δεν έγραψε για 250άρες,οπότε μην τα φουσκώνεις τσάμπα.

Για 150άρες είπαμε,μιας και αυτό ζητούσες να μάθεις,άντε και μέχρι τα 180.

Ξαναδές μία σε παρακαλώ τα χιλιόμετρα που έγραψε ο Red,

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα