TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2015 (τροποποιήθηκε) ''Η ΒΡΟΧΗ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΠΟΤΕ'' Μια ταινία με μερικές χιλιάδες κυβικά νερό, μια Πελοπόννησο ουσιαστικά λίμνη και μερικές δεκάδες τρελοί πάνω σε κάτι μηχανάκια.. Το σάββατο τα πράγματα έδειχναν λίγο αισιοδοξα, φτάσαμε στο Λεωνίδιο με λίγη βροχή και όλοι ελπίζαμε πως θα ξυπνήσουμε το πρωί και ο ήλιος θα λάμπει... Ναι καλά.. Η ομάδα μας -Σάββας SH300 -Χρήστος κάμπιας Harley -Doulke KLE 250 -εγώ Bandit 650 Στην εκκίνηση ο Σάββας και ο Χρήστος έχοντες σώας τας φρένας και ο μεν Χρήστος με κλασμένη ανάρτηση μπροστά απο τσιμούχα και ο δε Σάββας μας φοβούμενος μην έχει κάνα παρατράγουδο με το πληγωμένο του πόδι αποφάσισαν τακτική υποχώρηση προς Αθήναις! Σοφή επιλογή αλλά οι υπόλοιποι 2 πειραγμένοι δεν είχαν σκοπό να εγκαταλείψουν την μουσκεμένη ερωμένη την ώρα του οργασμού.. -Βροχή -Ψιχάλα -Χαλάζι -Καταιγίδα -Ομίχλη εναλλάσσονταν αρμονικά με σκοπό να μας κρατάνε το ενδιαφέρον ψηλά.. Για ένα περίεργο λόγο δεν σκεφτήκαμε ποτέ να τα παρατήσουμε, το διασκεδάσαμε, μουσκέψαμε, στρίψαμε βρόχινα, αποφύγαμε κατολισθήσεις, λακκούβες τεράστιες, λασποασφάλτους, κάναμε και 600 μέτρα enduro σε λάσπες και τελικά τερματίσαμε και μάλιστα σε πολύ καλό χρόνο. Η διαδρομή είχε υπολογιστεί για 8 ώρες και 420 km Κάνοντας 8 γρήγορες στάσεις για φωτογραφία, μέσα σε αυτές και 2 τσιγάρα του 10 λέπτου και 3 στάσεις για ανεφοδιασμό (είπαμε 250cc) την ολοκληρώσαμε σε 8 ώρες και 50 λεπτά!! Είχαμε δηλαδή περίπου 7 ώρες και 50 λεπτά καθαρή οδήγηση και 1 ώρα συνολικά σε στάσεις Δηλαδή κρατήσαμε μια Μ.Ω. κίνησης 55km/h σε 420km βρεγμένου επαρχιακο.. Καλή μουαγιέν με ασφάλεια σε ένα πολύ δύσκολο και απαιτητικό οδόστρωμα. Σίγουρα είχαμε ο καθένας 2-3 γλυστρηματάκια αλλά όχι κάτι ανησυχητικό. Εδώ οφείλω να δώσω συγχαρητήρια στον Γιωργάρα Doulke ο οποίος με το ταπεινό KLE 250 μπόρεσε και οδήγησε πολύ καλύτερα απο οδηγούς με εμπειρία πολλών ετών και ήταν πραγματικά εξαιρετικός σε όλη τη διαδρομή. Δεν παραπονέθηκε πουθενά,οδήγησε γρήγορα και μυαλωμένα, πιστευω το ευχαριστήθηκε κι αυτός ο τρελός!! ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΩΡΓΑΡΑ!!ΑΞΙΟΣ! Αυτά τα 50 λεπτά καπέλο που φάγαμε μας στέρησαν μια θέση στη πρώτη τριάδα καθώς μπροστά μας τερμάτισαν κάποιες ομάδες σε λιγότερο χρόνο. Θα μπορούσαμε να αποφύγουμε τα 2 τσιγάρα όπως έκαναν κάποια παιδιά αλλά είπαμε να μην μας πιάσει και άγχος τώρα να περάσουμε καλά και περάσαμε. Δεν πειράζει που δεν πήραμε πρώτες θέσεις. Χτες ο τερματισμός ήταν απο μόνος του επίτευγμα δύσκολο. Ενδεικτικό της κατάστασης στους δρόμους ήταν πως συνολικά τερμάτισαν κάπου 12-13 ομάδες απο ένα σύνολο 25 περίπου που πήραν εκκίνηση και πρέπει να προσθέσουμε σε αυτούς πολλές ομάδες που ακύρωσαν την συμμετοχή τους λόγω καιρού και δεν πήραν κάν εκκίνηση. Ενδεικτικό επίσης της δυσκολίας της διαδρομής ήταν πως εγώ μονάχα άκουσα 2 πτώσεις. Δεν ξέρω αν υπήρξαν κι άλλες. Ένα V-strom απογειώθηκε σε μια λακκούβα-χαράδρα και ένα Caponord γλύστρησε στον Ταύγετο. Ο φίλος με το Caponord όλα καλά, το παλλικάρι με το V-strom δεν ξέρω ακόμα, άκουσα πως χτύπησε λίγο στο χέρι, ελπίζω να μην έχει τίποτα σοβαρό. Φωτογραφίες δεν έχω,video δεν έχω, μέσα στον χαμό στερέωσα λάθος την κάμερα. Έχει τραβήξει όμως ο Γιώργος και πιστευω να ανεβάσει όπως και τα παιδια της διοργάνωσης αλλά και οι υπολοιποι. Εγώ σπίτι γύρισα χτες μετά τις 10.30 γιατί είχαμε και 160km επιστροφής!! Συνολικά 850km το σαβ/κο. ΝΑ τρως 9 ώρες βροχή ασταμάτητα πάνω στη μηχανή, αξία ανεκτίμητη! Μπράβο και συγχαρητηρια στη μοτοπαρέα Λεωνιδίου που τα σπάει οριζοντίως και καθέτως και τους αγαπάμε.. Το χρόνου με καλό καιρό θα έρθουν 200 μηχανές Gurantee! Συγχαρητήρια στα υπόλοιπα παιδιά, όλους που συμμετείχαν. Μπράβο στο Νικόλα με τους Καλαματιανούς, μπράβο στο θηρίο τον juve με τον φίλο του που τίμησαν τα Φιλιατρά!! Μπράβο στα παιδιά που ήρθαν με τα Caponord απο Κερκυρα, Άρτα, μπράβο σε όλους!! Τροποποιήθηκε Μάρτιος 30 , 2015 από τον TC-drift 20 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
πυξιδας990 1.212 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2015 http://astrosnews.gr/%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%B1%CF%83%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%82-%CE%BF-%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-4%CE%BF%CF%85-%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CE%B9%CF%80%CE%BF/ τερματισμος. σιγα σιγα και τα υπολοιπα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jo.Da. 196 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2015 (τροποποιήθηκε) Τίτλο θα 'βαζα: "Ένα ΣΚ με αδιάβροχα και γκέτες"! Κειμενάκι δε γράφω, λίγες χύμα φωτογραφίες μονάχα. Άφιξης. Ταβερνείο και καλοπέραση. Ξύπνα μωρή κΙουρία να πάμε για καφέ, τα τσίπουρά μου μέσαααα... Έτοιμος;;; Βέβαιααα... Τρέλες καθ' οδόν. Island όνομα και πράγμα. Τα έπαθλά μας για τον τερματισμό, τα αξίζαμε... :lol: Άλλες δεν τράβηξα διότι ελόχευε ο κίνδυνος να μετατραπεί το tablet σε σανίδα του surf! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στη μοτοπαρέα για την όμορφη διοργανωση και τη φιλοξενία. Πυξίδα, φλάσκα, καρελλεν, σταμ χάρηκα ρε 'σεις. :μπαμπατζίμ: σε ούλους! Τροποποιήθηκε Μάρτιος 30 , 2015 από τον Jo.Da. 7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
flaskas 482 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2015 https://plus.google.com/photos/+glatsis/albums/6131876597217305521?banner=pwa 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
πυξιδας990 1.212 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2015 https://plus.google....5521?banner=pwa το απογευμα ερχεται και το σεντονι 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
πυξιδας990 1.212 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2015 δηλωσεις απο πρωτοεμφανιζομενους με τενερε 750 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
juve750 272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2015 Τι να πρωτοπουμε για ολα τα παιδια εκει κατω!!!! Του χρονου θα ειμαστε 250 μηχανες ειναι πλεον θεσμος καθε τελευταια κυριακη του Μαρτη θα ειμαστε εκει!!! Μπραβο σε οσους τερματισαν,σε οσους πηραν μερος και σε οσους δουλεψαν για αυτο!!! Να πω για τη βροχη ? οχι ε???? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2015 Τι να πρωτοπουμε για ολα τα παιδια εκει κατω!!!! Του χρονου θα ειμαστε 250 μηχανες ειναι πλεον θεσμος καθε τελευταια κυριακη του Μαρτη θα ειμαστε εκει!!! Μπραβο σε οσους τερματισαν,σε οσους πηραν μερος και σε οσους δουλεψαν για αυτο!!! Να πω για τη βροχη ? οχι ε???? Για πε, για πε...... :P Θυμάμαι απ' την αρχή που ανοίχτηκε το θέμα να διαφημίζεται ο τέλειος καιρός του Λεωνιδίου και ότι θα είχε λιακάδα θέλει δε θέλει! Με τον Ποσειδώνα δεν τα βάζουμε, ούτε με τον Μέρφυ. Είναι ανίκητοι, trust me. Συγχαρητήρια για όσους τα κατέφεραν, αν και προσωπικά - και επ' ευκαιρία - να πω ότι το θεωρώ λίγο υπερβολικό και στη λογική του "χτυπάω τον τοίχο να πέσει αντί να περάσω απ' το πλάϊ" το να μην υπάρχει flexibility για αναβολή όταν ο καιρός είναι έτσι. Κατά τη γνώμη μου πάντα, θα πρέπει: 1ον) Να εξεταστεί το ενδεχόμενο να αλλαχθεί σε "τελευταία Κυριακή Απριλίου ή Μαϊου πχ", ώστε να υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες για καλό καιρό, ιδίως μάλιστα αφού παίζει μέσα και Πάρνωνας. Και, 2ον) Να υπάρχει δυνατότητα αναβολής όταν οι συνθήκες είναι έτσι άσχημες για 2τροχο. Διότι είναι κρίμα να έχουν δώσει συνδρομές αρκετοί και να μην μπορέσουν να συμμετάσχουν, ή να το ρισκάρουν γι' αυτόν ακριβώς το λόγο (επειδή πλήρωσαν) και να το πληρώσουν μετά πολλαπλάσια με χύμες..... όπως και έγινε...... κρίμα δεν είναι? Αυτές οι εκδηλώσεις γίνονται και πρέπει να είναι στο πνεύμα γιορτής και όχι "πάω με την ψυχή στο στόμα αφού πλήρωσα κι άμα φτάσω σώος έφτασα". Φιλικά πάντα. Και του χρόνου καλύτερα. :) 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ghostkon 8.431 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2015 μπραβο ρε παιδες, αξιοι εμεις, φτανοντας εκει το πρωι και βρεγμενοι ως το κοκαλο, πηραμε μονο εκινηση και βουρ για πισω του χρονου με καλυτερο καιρο 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
πυξιδας990 1.212 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2015 Συγχαρητήρια για όσους τα κατέφεραν, αν και προσωπικά - και επ' ευκαιρία - να πω ότι το θεωρώ λίγο υπερβολικό και στη λογική του "χτυπάω τον τοίχο να πέσει αντί να περάσω απ' το πλάϊ" το να μην υπάρχει flexibility για αναβολή όταν ο καιρός είναι έτσι. Κατά τη γνώμη μου πάντα, θα πρέπει: 1ον) Να εξεταστεί το ενδεχόμενο να αλλαχθεί σε "τελευταία Κυριακή Απριλίου ή Μαϊου πχ", ώστε να υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες για καλό καιρό, ιδίως μάλιστα αφού παίζει μέσα και Πάρνωνας. Και, 2ον) Να υπάρχει δυνατότητα αναβολής όταν οι συνθήκες είναι έτσι άσχημες για 2τροχο. Διότι είναι κρίμα να έχουν δώσει συνδρομές αρκετοί και να μην μπορέσουν να συμμετάσχουν, ή να το ρισκάρουν γι' αυτόν ακριβώς το λόγο (επειδή πλήρωσαν) και να το πληρώσουν μετά πολλαπλάσια με χύμες..... όπως και έγινε...... κρίμα δεν είναι? Αυτές οι εκδηλώσεις γίνονται και πρέπει να είναι στο πνεύμα γιορτής και όχι "πάω με την ψυχή στο στόμα αφού πλήρωσα κι άμα φτάσω σώος έφτασα". Φιλικά πάντα. Και του χρόνου καλύτερα. :) ο θεματικος χαρακτηρας του μας κανει να το βαζουμε τοτε. αλλωστε μας ειχε καλομαθει στα προηγουμενα 3 ο καιρος. η διοργανωση τωρα εξελισεται και μαθαινει.το τι αντιμετωπισαμε φετος λαμβανεται σοβαρα υποψη. δεν διαφημιζομαστε για ηλιολουστο μερος(χαβαη ειμαστε?) αλλα οτι εχουμε καλους καιρους εδω -εχουμε. σε διαφορα σημεια τα παιδια μας βρισκανε.τους ρωταγαμε πως πανε,αν θελουν να συνεχισουν και πολλα αλλα. αν φαινοταν οτι δεν μπορουν να συνεχισουν τους διναμε αμεσως την εναλακτικη.οσοι ολοκληρωσαν τη διαδρομη,την ολοκληρωσαν γιατι πραγματικα ηθελαν και οχι γιατι πιεστηκαν.αποδειξη αυτου οι επισκεψεις σε ταβερνες-σουβλατιζιδικα κατα τη διαδρομη των παιδιων που δεν ειχαν αυτοσκοπο την ολοκληρωση τη διαδρομης. το οδοιπορικο δεν ειναι μονο η κυριακη,ειναι και το σαββατο την προηγουμενη μερα διοτι -νταξει θα παρω εκκινηση αλλα δεν θα την ολοκληρωσω,αλλωστε χθες το βραδυ περασαμε φινα,μια παρεα ολοι.αυτο μου φτανει (ατακα καποιου συμμετεχοντα) 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2015 Πολυ σωστη η τοποθετηση του Πυξιδα!! Για χ,ψ λογους το διοργανωνουν τοτε. Λογος σε εμας δεν πεφτει, αν θες συμμετεχεις, αν θες οχι. Αλλωστε σου δινεται η δυνατοτητα να δηλωσεις συμμετοχη μεχρι και πριν 4 μερες. Τα ρισκα τα ξερεις. Τελος. Ολα τα αλλα ειναι, "να 'χαμε, να λεγαμε". Μπραβο στα παιδια που συμμετειχαν, μπραβο στα παιδια που ολοκληρωσαν την διαδρομη, μπραβο στους διοργανωτες!!! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
akalokat 24 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2015 Θα π'ω μόνο τούτο. Την διαδρομή πάντα θέλω να την ολοκληρώνω. λόγο συναγωνισμού με το εγώ μου. Στο οδοιπορικό οι Low riders Καλαμάτας ήρθαν για 2 λόγους. Για την μάζωξη του σαβατόβραδου τις καζούρες και τον χαβαλέ. Και για την Κυριακή πριν την εκκίνηση η μαζωξη αυτή δεν υπάρχει πουθενά. Και του χρόνου με υγεία σε όλους. Y.Γ. juve power τα σάρωσε όλα η τρέλα με τα πράσινα !!!! 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2015 Tο οδοιπορικό δεν είναι ο αγώνας. Είναι όλο το σκηνικό πριν απ' αυτόν.Σάββατο απόγευμα στα καφέ και στην ταβέρνα όπως είπε κι ο Υπουργός από πάνω. Κυριακή 7 η ώρα το πρωί,καφεδάκι με θέα το Μυρτώο,αξία ανεκτίμητη Island όνομα και πράγμα. Πυξίδα, φλάσκα, καρελλεν, σταμ χάρηκα ρε 'σεις. κι εγώ χάρηκα που σε είδα master Joda Στο σπίτι μου απέναντι κάτσατε για καφεδάκι; 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2015 Επίσης Respect στο ΒαγγέληTC-drift και τον Joe15 με το 'ταπεινό' KLE 250 που συνέχισαν και τερμάτισαν όλη τη διαδρομή! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2015 Επίσης Respect στο ΒαγγέληTC-drift και τον Joe15 με το 'ταπεινό' KLE 250 που συνέχισαν και τερμάτισαν όλη τη διαδρομή! Είδες σειρούλα τι εναλλακτικές έχει το PAPOUDI TEAM ? Ανεξάντλητες εφεδρείες ! :mB_kalo_e: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
juve750 272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2015 Λοιπον μετα το φετινο Οδοιπορικο και τις κουβεντες που ηδη γινονται επεσε μια ιδεα απο τον φιλο και συνΟδοιποριστη μου το Γιωργο Του χρονου τα μπλουζακια θα γραφουν οπως παντα τα σηματα της παρεας απο το Λεωνιδιο αλλα επειδη ειμαστε κι εμεις πλεον μεσα σ αυτη την παρεα θελουμε να λενε και ........ ΛεωMANIACS 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
πυξιδας990 1.212 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2015 για τη θεματολογια που ρωτανε. τα μνημεια του 1821 παροτι εχει η πελ/νησος αρκετη ιστορια ειναι σχετικα λιγα,οταν ψαχνεις αγαλματα. ταυτοχρονα πρπει να συνδιασεις τη διαδρομη σε αυτα. απο περυσι επειδη εγω προσωπικα σχεδιαζω τη διαδρομη, βρισκω καποιο κομβικο προσωπο και στη συνεχεια βαζω τις πινελιες. φετος αυτο ηταν ο Παπαφλεσσας στο Μανιακι με τη γνωστη μαχη και καταληξη.αυτο δεθηκε με το τελευταιο δεσποτατο στο Μυστρα(Παλαιολογοι).στη συνεχεια επειδη οπως ειπα ειναι λιγα,αναζητω γενικως καποια μνημεια στις πλατειες.το 99% αυτων ειναι κατι φλογες.ετσι το στηνω. απο του χρονου θα εχει και σχετικες πληροφοριες περι αυτων,οπου θα λεει ποιο θα ειναι το κομβικο προσωπο. 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Tavernier 756 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2015 (τροποποιήθηκε) Εγώ δεν μπόρεσα να έρθω αλλά μπορεί να σκάσω μούρη στο άσχετο... Θα δείτε την χοντρή μην ντραπείτε να μιλήσετε... Τροποποιήθηκε Μάρτιος 30 , 2015 από τον Le Tavernier Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Joe15 557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2015 Αφου όλα γύρισαν στα κανονικά τους και τα δάχτυλα παταν καλά τα κουμπιά ώρα να πούμε τις εντυπώσεις μας. Αρχικά ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά στο Λεωνίδιο,έκαναν μια πολύ ωραία διοργάνωση,όχι μόνο απο πλευράς οδοιπορικού αλλα όλο το πακέτο,δωμάτια,φαί κλπ.Παίδες είστε ωραίοι,απο το Σάββατο με το που φτάσαμε νοιώσαμε μια οικειότητα! Το μεγαλύτερο μπράβο και ευχαριστώ πάει στην αρχηγάρα του PAPOUDI TEAM ,αν δεν ήμουν με τον Βαγγέλη σίγουρα δεν θα το είχα βγάλει,εκτός οτι με γλύτωσε απο το ροχάλισμα των 2 αρχαιότερων μελών του τιμ και μου έδωσε χειμερινά γάντια που είχε μαζί γιατι με τα δερμάτινα μόλις βράχικαν και τα ισοθερμικά απο μέσα ήδη απο τον Κοσμά τα δάχτυλα ήταν οφ και θα σταμάταγα,και με πήγε όλα αυτά τα χιλιόμετρα χωρίς να χαθούμε πουθενά,αν δεν τον είχα μπροστά όλη την διαδρομή να δίνει τον ρυθμό και να με τραβάει δεν θα έβγαινε. Οπότε, αφού πήραμε την απόφαση να πάμε φύγαμε το Σάββατο με σχετικά καλό καιρό,μερικές βρόχες στο δρόμο αλλα δεν πτοηθήκαμε,αντιθέτως σκεφτόμασταν θετικά για την Κυριακή μιας και περιμέναμε να βελτιωθεί.Βρήκαμε τα παιδιά στο Λεωνίδιο,τακτοποιηθήκαμε κλπ και όλα έτοιμα για Κυριακή. Πουρνό πουρνό βροχούλα και μαυρίλα,καλά είμαστε,φτάνουμε εκκίνηση και βαράμε την φρεντάρα και την μπαγκέτα μας! Ο Σάββας με τον Χρήστο αποφασίζουν πως δεν θα συνεχίσουν και τελικά πολύ καλά κάναν!Εγώ το σκέφτομαι αλλα λέω αφου ήρθαμε που ήρθαμε πάμε και βλέπουμε,αν για οποιοδήποτε λόγω δεν προχωράει φύγαμε για πίσω. Πάμε βιαστικα στην εκκίνηση οι 2μας,προσπαθώ να ανοίξω κάμερα,τελικά δεν άνοιξε,δεν είχε και μπαταρία οπότε no video από πλευρά μας.Πάμε να ρίξουμε το σουτάκι,πάπαλα,εδώ να κάνω και τα παράπονα μου στην διοργάνωση επειδή δεν με πήγε στο πάρτι του μπάσκετ και χάσαμε το τρίποντο του παιχνιδιού. Ξεκινάμε και η βροχή δυναμώνει,η ζελατίνα θολωμένη,το pinlock είχε πάρει νερά μέσα και δεν έβλεπα τίποτα.Πρώτη φωτό και φύγαμε,2η φωτό ήλιος στασούλα,το pinlock στην μπαγκαζιέρα και καθάρισμα ζελατίνας.Στη συνέχεια βροχή βροχή βροχή και φτάνουμε στην ηλιόλουστη Καλαμάτα αφού είχαμε την στιγμούλα μας στον Ταύγετο και ευτυχώς γλιτώσαμε, βγάζουμε αδιάβροχα να πάρουμε μια ανάσα και όπως συνεχίζουμε κλασικά βροχή που συνέχισε μέχρι το Άστρος. Κάπου εκεί βλέπω και το παγούρι του ψυκτικού που είχε ραγίσει κάπου στην αρχή πλέον να του λείπει ένα κομματάκι, στο τέλος είχε μέσα νερά χώματα και λιγάκι ψυκτικό, επίσης στα προβλήματα μου κάηκε και ο διακόπτης του συμπλέκτη και πλέον παίρνει μόνο χωρίς πατημλενο συμπλέκτη, κατά τα άλλα KAWλASAKI 17 ετων οπότε δεν μας ανησυχεί τίποτα. Η κούραση πλέον είχε αρχίσει να εμφανίζεται μετά την Καλαμάτα, όχι τόσο κούραση αλλά ένα αίσθημα ότι έχουμε πολύ ακόμα….Τεσπα συνεχίζουμε, φτάνουμε και στην τελευταία φωτό και εκεί σκέφτομαι να πάρουμε την εθνική να φτάσουμε επιτέλους, έτσι και αλλιώς περισσότερους πόντους θα χάναμε από τον χρόνο παρά από τα χιλιόμετρα, παρόλα αυτά ο Μανόλης μας λέει ότι πάμε αρκετά καλά και ότι για να βγούμε εθνική πρέπει να γυρίσουμε λίγο πίσω στην Μεγαλόπολη οπότε σκέφτομαι δεν μ@μιέται, αφού ήρθαμε ως εδώ κανονικά όλο πάμε να το τερματίσουμε μέχρι το τέλος κανονικά. Οπότε πάμε για το τέλος, η κούραση πολύ, η πλάτη χάλια ,το κρύο να χτυπάει,η βροχή φουλ,τα δάχτυλα παγάκια,αυτόματος πιλότος και τσουλάμε μέχρι που χάνω το μπροστά σε κάτι χαλίκια που μου τα είχε δείξει και ο Βαγγέλης αλλα εγώ μέσα από την ζελατίνα έβλεπα μόνο τις λακκούβες δίπλα,εκει ξυπνάω λίγο και όταν βλέπω την ταμπέλα ΑΣΤΡΟΣ φούλ να σχολάσουμε. Τερματισμός,χαμόγελα,περπάτημα να ξεπιαστούμε και το σουβλάκι 2 μπουκιές. 9 ώρες πάνω στο μηχανάκι με 2 στάσεις για φωτό και τσιγάρο,άλλες 6 μονόλεπτες μόνο για τις φωτό και 3? για βενζίνα.Η βροχή ατελείωτη,την νιώσαμε παντού,η διαδρομή και το μέρος φαντασικά,μου θύμισαν λίγο ορεινή Χαλκιδική,με ήλιο θα ήταν τέλεια και για μένα που κατέβηκα πρώτη φορα Πελοπόννησο ανυπομονώ είδη για την επόμενη,η κουρασή πολύ αλλα τα χαμόγελα ακόμα περισσότερα!!Το αποτέλεσμα υπερθετικό,και μόνο που τερματίσαμε ήταν νίκη αλλα τερματίσαμε και καλά! Παρόλο τον καιρό περάσαμε καλά,είδα(με) καινούργια μέρη,γνωίσαμε ανθρώπους και είδαμε τα πρόσωπα πίσω από τα πληκτρολόγια.juve,Ηλία,Μανόλη,Νίκο,Σωτήρη,κ.α. χάρηκα που σας γνώρισα,να μαστε καλά να τα πούμε του χρόνου ακόμα περισσότεροι και με λιγάκι ήλιο! 10 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
juve750 272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2015 Μπραβο ρε τρελες!!! Κι εγω χαρηκα που σας γνωρισα απο κοντα! Αν φτιαξω καμια βολτα προς τα κατω θα χαρω να σας δω σε ομορφα μερη που δεν ειδατε λογω καιρου!!! Τελικα πολυ βροχη εεε!!!! :grin: :grin: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
faraway 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2015 Ενδεικτικό επίσης της δυσκολίας της διαδρομής ήταν πως εγώ μονάχα άκουσα 2 πτώσεις. Δεν ξέρω αν υπήρξαν κι άλλες. Ένα V-strom απογειώθηκε σε μια λακκούβα-χαράδρα και ένα Caponord γλύστρησε στον Ταύγετο. Ο φίλος με το Caponord όλα καλά, το παλλικάρι με το V-strom δεν ξέρω ακόμα, άκουσα πως χτύπησε λίγο στο χέρι, ελπίζω να μην έχει τίποτα σοβαρό. Βαγγέλη καλημέρα , το περιβόητο capo στο Ταύγετο είναι το δικό μου . Δεν άντεξε το μάτιασμα το καημένο και ξαπλώσαμε σε μια στροφούλα εκεί στα βουναλάκια , ελεγχόμενα όμως και χωρίς καμία απώλεια ούτε για το capo ούτε για μένα . Η καλή μέρα για μένα βέβαια είχε ξεκινήσει από το πρωί στο βενζινάδικο , που πηγαίνοντας να το σηκώσω στο διπλό σταντ , φεύγει το λάστιχάκι που πατάει το πόδι ( έσπασε) και τσουπ πάρτο κάτω το capo μέσα στο βενζινάδικο .... γέλαγε ο κόσμος !! Το vstrom επίσης ήταν στο δικό μας team ( είμασταν 2 ομάδες μαζί που τρέχαμε συνολικά 8 μοτό ) , δεν έπαθε τίποτα το παλικάρι απολύτως . Ήταν μια στιγμή απροσεξίας που έκανε το vstrom να τιναχθεί στον αέρα 1 μέτρο + και τον αναβάτη του να παλεύει να το κρατήσει στο δρόμο και να μην το ρίξει στο χαντάκι . Το κράτησε ο Βασίλης εντός δρόμου και οι απώλειες για το vstrom ήταν μικρές . Ενδεικτικό είναι ότι απο τη σφοδρότητα της σύγκρουσης έσπασε η ζελατίνα του , αλλά η ζάντα ( αν και πληγώθηκε ) και το λάστιχο επιβίωσαν . Μπράβο στα παιδιά που ήρθαν με τα Caponord απο Κερκυρα, Άρτα, μπράβο σε όλους!! Ευχαριστούμε !! Και του χρόνου να μαστε καλά , να δούμε τι θα πάθουμε πάλι ... πλέον έχουμε παράδοση 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2015 Βαγγέλη καλημέρα , το περιβόητο capo στο Ταύγετο είναι το δικό μου . Δεν άντεξε το μάτιασμα το καημένο και ξαπλώσαμε σε μια στροφούλα εκεί στα βουναλάκια , ελεγχόμενα όμως και χωρίς καμία απώλεια ούτε για το capo ούτε για μένα . Η καλή μέρα για μένα βέβαια είχε ξεκινήσει από το πρωί στο βενζινάδικο , που πηγαίνοντας να το σηκώσω στο διπλό σταντ , φεύγει το λάστιχάκι που πατάει το πόδι ( έσπασε) και τσουπ πάρτο κάτω το capo μέσα στο βενζινάδικο .... γέλαγε ο κόσμος !! Το vstrom επίσης ήταν στο δικό μας team ( είμασταν 2 ομάδες μαζί που τρέχαμε συνολικά 8 μοτό ) , δεν έπαθε τίποτα το παλικάρι απολύτως . Ήταν μια στιγμή απροσεξίας που έκανε το vstrom να τιναχθεί στον αέρα 1 μέτρο + και τον αναβάτη του να παλεύει να το κρατήσει στο δρόμο και να μην το ρίξει στο χαντάκι . Το κράτησε ο Βασίλης εντός δρόμου και οι απώλειες για το vstrom ήταν μικρές . Ενδεικτικό είναι ότι απο τη σφοδρότητα της σύγκρουσης έσπασε η ζελατίνα του , αλλά η ζάντα ( αν και πληγώθηκε ) και το λάστιχο επιβίωσαν . Ευχαριστούμε !! Και του χρόνου να μαστε καλά , να δούμε τι θα πάθουμε πάλι ... πλέον έχουμε παράδοση Χαίρομαι που είναι όλα εντάξει φίλε, ήσασταν πολύ ωραία ομάδα, ωραία παρέα, κάνατε τόσα χλμ για να έρθετε να περάσετε καλά, είναι κρίμα να συμβαίνουν ατυχίες. Αφού δεν χτυπήσατε όλα καλά, άντε και του χρόνου χωρίς γκαντεμιές,να βγάλετε τη διαδρομή αλώβητοι!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
juve750 272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2015 Εγω αυτο που εχω καταλαβει (ειδικα μετα το φετινο) ειναι οτι πρεπει να εισαι καλυμενος απο 1. Μοτοσυκλετα , πρεπει να ειναι σε αψογη κατασταση λαστιχα αναρτησεις αλυσογραναζα κλπ κλπ 2. Εξοπλισμος , πρεπει να εχεις τα παντα ακομα κι οσα θεωρεις ''περιτα'' γαντια ντυσιμο κρανος να ειναι οσο καλυτερα (σε κατασταση ) γινετε! ειδικα αμα βρεχει τα αδιαβροχα και το δευτερο ζευγαρι γαντια ειναι ''must'' !!! 3. Φυσικη κτασταση αναβατη, οσο ποιο καλος εισαι τοσο αργοτερα ερχεται η κουραση... γιατι θα ερθει.!!! 4. ΟΡΕΞΗ για χιλιομετρα!!! 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2015 Εγω αυτο που εχω καταλαβει (ειδικα μετα το φετινο) ειναι οτι πρεπει να εισαι καλυμενος απο 1. Μοτοσυκλετα , πρεπει να ειναι σε αψογη κατασταση λαστιχα αναρτησεις αλυσογραναζα κλπ κλπ 2. Εξοπλισμος , πρεπει να εχεις τα παντα ακομα κι οσα θεωρεις ''περιτα'' γαντια ντυσιμο κρανος να ειναι οσο καλυτερα (σε κατασταση ) γινετε! ειδικα αμα βρεχει τα αδιαβροχα και το δευτερο ζευγαρι γαντια ειναι ''must'' !!! 3. Φυσικη κτασταση αναβατη, οσο ποιο καλος εισαι τοσο αργοτερα ερχεται η κουραση... γιατι θα ερθει.!!! 4. ΟΡΕΞΗ για χιλιομετρα!!! ΝΑ συμπληρώσω κι εγώ 2-3 πραγματάκια σε αυτα που είπες μαζί και με την εμπειρία σε 2 36ωρα και 2 οδοιπορικά 1821. Πρέπει να έχεις μαζί σου ένα σετ επισκευής μαζί με μια τρομπίτσα καθώς και τα εργαλεία της μηχανής και φυσικά tyre ups και ταινία. Επισκευούλες μικρές μπορούν να σώσουν τη παρτίδα. Πρέπει ειδικά αν είναι βροχερός ο καιρός να έχεις 2 σετ αδιάβροχα γάντια. Κάποια στιγμή μουσκευει το ένα σετ. Εμενα βεβαια φέτος με γλύτωσαν τα θερμαινόμενα γκριπς και μπόρεσα και έδωσα το δευτερο σετ γάντια στο συνοδοιπόρο μου αλλιώς θα εγκατέλειπε απο κρυοπαγήματα στον Ταυγετο!! Όλα τα αναλώσιμα παίρνουν μεγάλο στρες και κόπωση απο αυτή τη πολύωρη επίθεση. Εμένα η αλυσίδα είχε παρουσιάσει κάποια κόπωση τελευταία και στο οδοιπορικό έγινε σώβρακο!! Απο καλά ρυθμισμένη και τεντωμένη έγινε χάρχαλο τη κυριακή. Σημερα αλλάζω σετ αλυσιδ/ζα! Πρέπει να έχεις ΤΕΛΕΙΕΣ μπότες που να μην πάρουν ποτέ νερό αλλίως τον ήπιες!! Εκεί πρέπει να ρίξεις λεφτά! Πρέπει να έχεις μαζί αν έχεις φυμέ ζελατίνα οπωσδήποτε και την Clear. Αμα σε πιάσει νυχτα στο βουνό την έκατσες!Δε βλέπεις τίποτα με τη φυμέ. Οπωσδήποτε μαζί κάποια φαγώσιμα τύπου σοκολατίτσα, ξηρά τροφή, νεράκι. Εκεί που τα παίζεις θες μια τόνωση. Η φυσικη κατάσταση είναι δευτερεύουσα απο την πνευματική κατάσταση. Όλα είναι στο μυαλό. Σίγουρα αν είσαι 150 κιλά θα σε πιάσει η μέση σου αλλά ένα νορμάλ άνθρωπος στο μυαλό θα βρεί τα εμπόδια. Αν όμως το ΘΕΣ και το ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ το βγάζεις και θες κι άλλο!! 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jo.Da. 196 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2015 (τροποποιήθηκε) @karellen Η στάση αυτή (Καλαματά) ήταν το πιο κομβικό σημείο του οδοιπορικού για εμάς. Το έτερο fazerάκι της ομάδας είχε ξερά λάστιχα με αποτέλεσμα να χορεύει καρσιλαμάδες στον Ταΰγετο σε επικίνδυνο βαθμό. Η ταχυτητα κύλησης που είχαμε ήταν απογοητευτική και μας έφερνε πνευματική κούραση. Η στάση έγινε γιατί έκρινα πως ήταν αναγκαία. Εκεί ο ψηλός πήρε τη σοφή απόφαση να φύγει για Αθήνα από Εθνική μιας κι έκρινε πως το εγχείρημα ήταν επικίνδυνο. Διαφορετικά είτε δε θα τερματίζαμε ποτέ (εγώ με τον άλεξ με το cbr) έστω και τελευταΐα στιγμή, ειτε θα είχαμε πτώση. @TC Drift -γάντια νοικοκυράς πάνω από τα μοτοσυκλετιστικά, δεν περνάει σταγόνα. -γκέτες, απαραιτητες στην πολύ βροχή. Και 2 φωτογραφίες από τον Κοσμά. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 31 , 2015 από τον Jo.Da. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες