GregVog 45 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2015 Λύσε μου μια απορία φίλε μου, σαν κάτοχος που είσαι. Είχες προσωπικά πρόβλημα με το κοντέρ με το νερό; πήρε και σένα νερό; μετά από δυνατές βροχές ή πλύσιμο με πιεστικό; Νερό δεν έχει πάρει ποτέ, έχει θαμπώσει 2 φορες απο υγργασία και εφυγε μετα απο κανα 2ωρο το πολυ. Με βροχή 200χλμ δρομος δεν επαθε τίποτα. Γιατι ρωτάς ενδιαφέρεσαι να πάρεις και συ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konangera 2.098 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2015 Μην μπεις στο φορουμ των απριλια,θα μελαγχολησεις. Ωραιο μηχανακι,ψαξε λιγο τις χαζομαρες που εμφανισει κατα καιρους(υγρασιες,σκουριες,θεματα στην εκκινηση) και δωσε προσοχη σε αυτα οταν το δεις σε μαστορα. Καθε μηχανη 600 κυβικων+ εχει δυναμη που απαιτει σεβασμο. Το συγκεκριμενο δεν ειναι οσο γρηγορο θα ηθελε να ειναι,αλλα εχει δυνατα φρενα και ωραιο στησιμο. Αν σου αρεσει βουρ. Παιζει σε καλες τιμες με ABS μιας και ακουστηκαν τα γνωστα θεματακια και δεν τσουλησε οσο περιμεναν. Καταναλωση δεν ξερω,αλλα εχει ωραια εργονομια και μου ειχε φανει ποιοτικο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GregVog 45 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2015 Μην μπεις στο φορουμ των απριλια,θα μελαγχολησεις. Ωραιο μηχανακι,ψαξε λιγο τις χαζομαρες που εμφανισει κατα καιρους(υγρασιες,σκουριες,θεματα στην εκκινηση) και δωσε προσοχη σε αυτα οταν το δεις σε μαστορα. Καθε μηχανη 600 κυβικων+ εχει δυναμη που απαιτει σεβασμο. Το συγκεκριμενο δεν ειναι οσο γρηγορο θα ηθελε να ειναι,αλλα εχει δυνατα φρενα και ωραιο στησιμο. Αν σου αρεσει βουρ. Παιζει σε καλες τιμες με ABS μιας και ακουστηκαν τα γνωστα θεματακια και δεν τσουλησε οσο περιμεναν. Καταναλωση δεν ξερω,αλλα εχει ωραια εργονομια και μου ειχε φανει ποιοτικο. Που να διαβάσεις και για το CBR1000 του 08 εκεί να δεις μελαχγολία, πολύ κλάμα και πολύ λάδι.... Σκουριά εεε?? Να δω τι άλλο θα ακούσω... αλλά οκ! Οσο για τα Aprilia τα KTM τα Ducati κλπ κλπ οι ευρωπαικές εταιρείες έχουν προχωρήσει, τα μηχανακια τους εχουν σταματήσει να βγάζουν τα προβλήματα που είχανε παλιότερα και έχουν πολυ καλύτερα περιφερειάκα όπως το shiver, ενω απο την αλλη τα ιαπωνικα ειδικα η Honda απλα βγάζει scooter και ανοιγει εργοστάσια σε τρίτες χώρες με πολυ χαμηλώτερη ποιότητα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
konstantinos.st 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2015 Φιλε μου καλημερα, Το Shiver ειναι ενα πανεμορφο μηχανακι,καθε φορα που παω το Cruiser για service βλεπω αρκετα στο συνεργειο & ομολογω πως ειναι εξαιρετικη τροφη για το ματι. Για προβληματα δεν ξερω να σου πω,αλλα πλεον ολες οι συγχρονες μηχανες για τον μεσο σοβαρο αναβατη, που τηρει τις εργασιες συντηρησης & δεν επεμβαινει βελτιωτικα, ειναι αξιοπιστες. Αλλα δεν ξερω κατα ποσο θα σε βολεψει σε καθημερινη χρηση,σπιτι-δουλεια & αντιστροφα.Αν π.χ. φορας κοστουμι,κουβαλας laptop κ.α. δεν ξερω αν θα ειναι η καλυτερη επιλογη.Επισης δεν ξερω αν παιρνει μπαγκαζιερα (ξενερωνω & μονο στην σκεψη του Shiver με μπαγκαζιερα). Τελος στο θεμα της ιπποδυναμης και γενικα της οδηγησης λογω μεταβασης απο "παπι",αναλογα με την ηλικια που εισαι και της γενικης οδηγικης συμπεριφορα σου ,δεν θα σε προβληματισει "πολυ". Καλη αγορα να εχεις,η ζωη ειναι μικρη & οι απολαυσεις λιγες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konangera 2.098 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2015 Που να διαβάσεις και για το CBR1000 του 08 εκεί να δεις μελαχγολία, πολύ κλάμα και πολύ λάδι.... Σκουριά εεε?? Να δω τι άλλο θα ακούσω... αλλά οκ! Οσο για τα Aprilia τα KTM τα Ducati κλπ κλπ οι ευρωπαικές εταιρείες έχουν προχωρήσει, τα μηχανακια τους εχουν σταματήσει να βγάζουν τα προβλήματα που είχανε παλιότερα και έχουν πολυ καλύτερα περιφερειάκα όπως το shiver, ενω απο την αλλη τα ιαπωνικα ειδικα η Honda απλα βγάζει scooter και ανοιγει εργοστάσια σε τρίτες χώρες με πολυ χαμηλώτερη ποιότητα. Καλα δεν ειπε κανεις οτι ειναι 'μηχανηματα' τα χονΔα. Εμενα δεν εχει βγαλει κατι και παρολα αυτα σε μελαγχολια βρισκομαι μονιμη. Αν καψει και λαδι ξερεις,Πειραια ειμαι κατευθειαν στην θαλλασα. Το εχω ξαναγραψει 2-3 φορες κατα καιρους. Διπλα μου παρκαρει ενα σιβερ. Εχει και τα 3 θεματακια που ανεφερα,οτι εσενα δεν εχει βγαλει κατι,δεν παει να πει κατι(οπως δεν παει να πει οτι καθε σιβερ θα πεταξει ιχνος σκουριας). Απλα αναφερουμε εστω ενα δυο αρνητικα περιστατικα στα 100(που δεν ειναι μονο τσα αλλα τεσπα) γτ ο φιλος που θα το παρει ΠΡΕΠΕΙ να εχει ματια 14. Αν θελαμε να βεβηλωσουμε αυτη την μηχανη,θα λεγαμε για την τρομακτικη της δυνατοτητα να μην μπορει να περασει με τπτ τα 2κ των 650κε(sv,raptor,er κλπ) το οτι καει σαν το rr μου μονο που ειναι 90 hp πιο κατω και οτι ειναι ελαφρως ανικανη να κολυμπησει. Αλλα δεν τα λεμε,γιατι εδω πα,παρολο που γουσταρουμε Ευρωπη,θα μας χαρακτηρισετε Ιαπωνοφιλους. Καλα,αν με πειτε και Χονδιο,θα πεσουν μηνυσεις λεμε! 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2015 Κοιτα το οτι ειχε θεματακια με τα ηλεκτρικα του ,τα ειχε. Απλα συνηθως θα εχουν λυθει απο τον προηγουμενο.Οπως και να εχει εαν το πας σε τσακαλι μηχανικο θα τα ξερει αυτα και θα τα τσεκαρει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GregVog 45 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2015 Κοιτα το οτι ειχε θεματακια με τα ηλεκτρικα του ,τα ειχε. Απλα συνηθως θα εχουν λυθει απο τον προηγουμενο.Οπως και να εχει εαν το πας σε τσακαλι μηχανικο θα τα ξερει αυτα και θα τα τσεκαρει. Το θέμα του ήταν με τον αισθητήρα αέρα, μου το έβγαλε και εμένα και πήγα στην aprilia και σε μερικες ώρες ήταν ετοιμο, κόστος 27 ευρω... Αν αυτό το λες θέμα με τα ηλεκτρονικά... οκ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2015 Δε μιλαω για το τι εβγαλε σε σενα αλλα γενικα σε αλλους. Προφανως δε αναφερω ως γενικο προβλημα το οτι σε αλλον ειχε περαστει η πλεξουδα λαθος και ακουμπαγε στη κεφαλη και ελιωσε αλλα ειχε αλλα μικροθεματακια που εμφανιζονταν σε αρκετα. Αν δε καταλαβαινεις τη διαφορα τοτε οκ. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2015 Νερό δεν έχει πάρει ποτέ, έχει θαμπώσει 2 φορες απο υγργασία και εφυγε μετα απο κανα 2ωρο το πολυ. Με βροχή 200χλμ δρομος δεν επαθε τίποτα. Γιατι ρωτάς ενδιαφέρεσαι να πάρεις και συ? Όχι, απλά ο γνωστός μου είχε αυτό το πρόβλημα και το ίδιο είχε από ότι μου είπε ένας σε ένα φανάρι. Του είχε πάρει νερό το καντράν μετά από δυνατή βροχή και ήταν 10 ημερών μηχανή. Κουνούσε την μηχανή και πήγαινε πέρα δώθε το νερό πίσω από το τζαμάκι. Ήθελα απλά να δω αν ήταν μεμονομένες περιπρώσεις ή ήταν ένα γενικευμάνο θεματάκι της συγκεκριμένης μηχανής. Μου λες και εσύ πως θόλωσε κάποιες φορές, άρα αντιλαμβάνομαι πως ένα θεμα με την στεγανοποίηση του καντράν την έχει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pit_hal 2.758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2015 όλα τα καντράν αυτά είχαν αντίστοιχο θέμα με την υγρασία, και στον πήγασο συμβαίνει αυτό και η λύση είναι να το ανοίξεις, και να το κλείσεις με σιλικόνη. έτσι και αλλιώς πολλά μοντέλα μοιράζονται το ίδιο όργανο σαν καλούπι και αλλάζει το ταμπελάκι μέσα και τα γραφικα στην οθόνη. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2015 Κι εμενα στο hasky to motard, μου ειχε παρει υγρασια το καντραν μετα απο πλυσιμο... (Ιταλικο μοντελο hasky...) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o-prwtarhs 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2015 Ευχαριστω παιδια !με εχει βοηθησει παρα πολυ! και απο οτι βλεπω εχω αρχισει και σταματαω να το σκεφτομαι απλα και θα ξεκινησω το κυνηγι για να το αγορασω απο βδομαδα!!! Καλησπέρα, καλώς ήρθες στο mybike.gr! :) Καλή συνέχεια! Πολύ ωραίο το Shiver. Καλή επιλογή ως μοτοσυκλέτα. Πόσο καιρό έχεις το Beverly? Πόσο χρονών είσαι? Έχεις απεριόριστο δίπλωμα? Τι σου αρέσει περισσότερο στην οδήγηση και τι περιμένεις ή επιθυμείς να κάνεις με μια μοτοσυκλέτα? Γεια σου γιαννη! ειμαι 23 και εχω το beverly κοντα 4 χρονια πριν απο αυτο ειχα βεσπα px200 του 98 και εκει μου μπηκε το μικροβιο του συμπλεκτη! για αυτο θελω να παρω μηχανη... γενικα ειμαι ήρεμος και συνετος οδηγός δεν μου αρεσει πολυ να τρεχω αλλα να απολαμβανω τη βολτα μου φυσικα λογο του οτι βγαινω εθνικη καθημερινα το γκαζι μου χρειαζεται απαραιτητως για προσπερασεις και ελιγμους αλλα μεχρι εκει ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2015 Γεια σου γιαννη! ειμαι 23 και εχω το beverly κοντα 4 χρονια πριν απο αυτο ειχα βεσπα px200 του 98 και εκει μου μπηκε το μικροβιο του συμπλεκτη! για αυτο θελω να παρω μηχανη... γενικα ειμαι ήρεμος και συνετος οδηγός δεν μου αρεσει πολυ να τρεχω αλλα να απολαμβανω τη βολτα μου φυσικα λογο του οτι βγαινω εθνικη καθημερινα το γκαζι μου χρειαζεται απαραιτητως για προσπερασεις και ελιγμους αλλα μεχρι εκει ! Πες μας και το ονοματάκι σου να μιλάμε χαλαρότερα! :) Όπως ίσως έπεσε στην αντίληψή σου, είναι πολύ σημαντικός ο συνδυασμός ηλικίας και εμπειρίας για να δώσουμε απαντήσεις. Δεν μπορώ να θεωρήσω πως είναι άνετη η μετάβασή σου από τα 25± άλογα στα 80±, αλλά τουλάχιστον μιλάμε για μηχανάκι με σωστή οδική συμπεριφορά, καλά φρένα (συμβουλεύω να κοιτάς μόνο εκδόσεις με ABS για να σε βοηθάει στην αρχή τουλάχιστον) και κυρίως ροπάτο χαρακτήρα (και όχι λύσσασμα στις ψηλές σ.α.λ). Μη ξεγελαστείς. Είναι ένα δυνατό μηχανάκι, σηκώνει σούζα με σκέτο γκάζι με πρώτη, μπορεί άνετα να χαζοσπινάρει (λόγω μεγάλης ροπής) και να σε φέρει σε δύσκολη θέση. Έχεις ένα σαφές πλεονέκτημα με το Shiver: μπορείς τον πρώτο καιρό να επιλέξεις χαρτογράφηση στον ψεκασμό που δίνει πιο ήπιο χαρακτήρα και άρπαγμα και λιγότερα άλογα (που έτσι κι αλλιώς είναι περιττό να είναι παραπάνω). Θα επιμείνω λοιπόν, στο να μη ξεγελαστείς. Είναι κανόνας πως μετά τις πρώτες καλές βόλτες, η καθημερινή τριβή με το μηχανάκι, θα σου δώσει την ψευδαίσθηση πως το έχεις, πως του πήρες τον αέρα. ΕΚΕΙ ακριβώς είναι η φάση που το μηχανάκι θα σε δαγκώσει και στην καλύτερη θα τελειώσει η φάση με το κόστος κάποιων ανταλλακτικών! Βρες κάποια Shiver, ξεσκαρτάρισε από όλα αυτά που θες. Συνδυασμό κατάστασης, κόστους, ύπαρξης ABS και χρώματος. Πήγαινε να τα δεις και κάνε και μια βόλτα. Μπορεί πχ για κάποιο λόγο να μη σε βολέψει κάτι στο μηχανάκι (πχ η σέλα, η θέση /στάση σώματος κοκ). Όρμα :) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksexilas 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2015 Καλά όλοι μας ακούμε ιστορίες από κάπους άλλους για τα μηχανακια τους...με αποτέλεσμα να έχουμε λάθος γνώμη για την κάθε εταιρία... Να σας πω και εγώ για κομένα πλάισια... Να σας πω για μπιελες στο χέρι... Να σας πώ για μπιστονια.... Ας είμαστε ρεαλιστές και ας πούμε ένα καλό λόγο στο παιδί που γουστάρει να φύγει από το scooter και να πάρει μια μηχανή ασχετα αν είναι aprilia suzuki honda 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2015 Καλά όλοι μας ακούμε ιστορίες από κάπους άλλους για τα μηχανακια τους...με αποτέλεσμα να έχουμε λάθος γνώμη για την κάθε εταιρία... Να σας πω και εγώ για κομένα πλάισια... Να σας πω για μπιελες στο χέρι... Να σας πώ για μπιστονια.... Ας είμαστε ρεαλιστές και ας πούμε ένα καλό λόγο στο παιδί που γουστάρει να φύγει από το scooter και να πάρει μια μηχανή ασχετα αν είναι aprilia suzuki honda Μα όλοι μας νομίζω του λέμε να το πάρει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vasilis7 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2015 Λυπών ως κάτοχος και εγώ ενος shiver του 08 εχω να πω οτι το μηχανάκι έχει γκάζι αλλά δεν ειναι και τπτ το τρομερό . παλαιότερα ειχα Ζ750 του 04 ss600αρι κ.α τα οποία είχανε πολύ περισσότερο γκάζι. Απο θεμα αξιοπιστίας τώρα δεν μου εχει βγάλει απολύτως τπτ , απλα μην περιμένεις οτι παίρνεις XT και οτι θα αλλάζει λάδια καθε 5 χρόνια γιατι κάποιοι τέτοιοι ιδιοκτήτες ευρωπαϊκών τους έχουνε κάνει κακή φήμη εδώ στο ελλαντα . Τώρα απο κατανάλωση σε ταξίδι εχω δει μέχρι 4.5 ποτέ ποιο κάτω στην πόλη που το δουλεύω καθε μερα παίζει απο 6-7.5 . Αυτα 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΚΤΜ 1.376 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2015 Αν θελαμε να βεβηλωσουμε αυτη την μηχανη,θα λεγαμε για την τρομακτικη της δυνατοτητα να μην μπορει να περασει με τπτ τα 2κ των 650κε(sv,raptor,er κλπ) Οχι ρε παιδια και πιο αργο απο αυτα! Ειπαμε....Τι σκατα 750 κυβικα δικυλινδρο μηχανακι ειναι μην μου το βγαζετε ταφο.Δεν το εχω παρει βολτα αλλα δεν το πιστευω οτι ειναι πιο αδυναμο απο τα 650αρια που αναφερθηκαν απο πανω που στα οποια παιζω στα ιδια πανω κατω με το ΚΤΜ... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2015 Το dorsoduro 750 που εχει το ιδιο μοτερ παντως ειναι λιιιιιιιιγο πιο γρηγορο απο 690. Οποτε σιγουρα εχει γενικα δυναμη. Ισως με ενα γενικοτερο ξεφιμωμα(εξατμισεις κτλπ.) να παιρνει τα πανω του. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες