Jump to content
Sign in to follow this  
rotary

Λαιμοι εξατμησης!

Recommended Posts

καλησπερα ηθελα να κανω μια ερωτηση σχετικα με την βρωμα στους λαιμους της εξατμισης.Σκεφτικα να τους τριψω με σβουρακι συρματινο θα γυαλισουν σιγουρα απλα σκεφτομαι οτι μετα μπορει να ανοιξουν οι ποροι και να εχω χειροτερο αποτελεσμα μετα απο καποιο χρονικο διαστημα.τι λετε υπαρχει τετοια πιθανοτητα η οχι?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Φίλε είναι η μόνη λύση να γυαλίσουν απλά για να τους τρίψεις θα πρέπει να τους βγάλεις. Θα εντυπωσιαστείς με το αποτέλεσμα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

υπαρχουν και κατι σκευασματα στο εμποριο για γυαλισμα αλλα δεν ξερω κατα ποσο κραταει η γυαλαδα τους.εχω δει αποτελεσμα απο βουρτσα σε λαιμους το ειχα κανει παλια στο αυτοκινητο μου οταν ειχα παρει μια πολαπλη αλλα δεν την κουμπωσα ποτε απανω για να δω αν παθαινει τιποτα μετα απο καιρο :mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το ειδα αυτο και εγραψα πιο πανω οτι δεν ξερω αν κρατανε αυτες οι αλοιφες μην τ κανω σημερα κ σ μια εβδομαδα παλι τ ιδιο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

και με το σβουράκι δεν θα είναι μόνιμο το αποτέλεσμα και θα γεμίσεις και την εξάτμιση με χαρακιές

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν είναι θέμα μούργας οι λαιμοί του ΤΤ πιάνουν μία στρώση οξείδωσης και δείχνουν άσχημοι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ανάλογα με τη χρήση που κάνεις θα σου κρατήσει και το αντίστοιχο διάστημα. Τους είχα καθαρίσει και γω μια φορά αλλά χωρίς να τους αφαιρέσω. Απλά έριχνα λίγο WD40 πάνω σε ψιλό ντουκόχαρτο και έτριβα. Γίνεσαι λίγο χάλια γιατί το ντουκόχαρτο δεν ποτίζει πολύ και το WD40 τρέχει παντού ανάμικτο μαζί με τις σκουριές που βγαίνουν, οπότε αν κάνεις τέτοια δουλειά καλύτερα να είναι πριν από πλύσιμο. Με 1-2 φύλλα ντουκόχαρτο και σχετικά πρόχειρη δουλειά είχα δει καλό αποτέλεσμα και δεν έκανε και χαρακιές.

Το θέμα είναι κατά πόσο αξίζει την ταλαιπωρία αν μιλάμε μόνο για ομορφιά, γιατί αν κυκλοφορείς καθημερινά σε αστικό περιβάλλον με την καταπόνηση που αυτό συνεπάγεται (επικαθίσεις καυσαερίων από άλλα οχήματα, νερά από βροχή που σηκώνει το λάστιχο και κάθονται με όλη τη βρωμιά και τη λαδίλα του δρόμου στους λαιμούς, χώμα, σκόνη κλπ), σε 2-3 μήνες θα είναι πάλι για καθάρισμα. Να πω την αμαρτία μου, ενώ όταν τους πρωτοκαθάρισα μου άρεσε οπτικά το αποτέλεσμα και ήταν και εύκολο, μια φορά μόνο το έκανα και δεν ξανασχολήθηκα :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

συρμα για κατσαρολες και τριψιμο (δεν το εχω κανει εγω αλλα φιλος)

Το επλυνα με πιεστικο αλλα φως δεν ειδα :rotfl:

Ανάλογα με τη χρήση που κάνεις θα σου κρατήσει και το αντίστοιχο διάστημα. Τους είχα καθαρίσει και γω μια φορά αλλά χωρίς να τους αφαιρέσω. Απλά έριχνα λίγο WD40 πάνω σε ψιλό ντουκόχαρτο και έτριβα. Γίνεσαι λίγο χάλια γιατί το ντουκόχαρτο δεν ποτίζει πολύ και το WD40 τρέχει παντού ανάμικτο μαζί με τις σκουριές που βγαίνουν, οπότε αν κάνεις τέτοια δουλειά καλύτερα να είναι πριν από πλύσιμο. Με 1-2 φύλλα ντουκόχαρτο και σχετικά πρόχειρη δουλειά είχα δει καλό αποτέλεσμα και δεν έκανε και χαρακιές.

Το θέμα είναι κατά πόσο αξίζει την ταλαιπωρία αν μιλάμε μόνο για ομορφιά, γιατί αν κυκλοφορείς καθημερινά σε αστικό περιβάλλον με την καταπόνηση που αυτό συνεπάγεται (επικαθίσεις καυσαερίων από άλλα οχήματα, νερά από βροχή που σηκώνει το λάστιχο και κάθονται με όλη τη βρωμιά και τη λαδίλα του δρόμου στους λαιμούς, χώμα, σκόνη κλπ), σε 2-3 μήνες θα είναι πάλι για καθάρισμα. Να πω την αμαρτία μου, ενώ όταν τους πρωτοκαθάρισα μου άρεσε οπτικά το αποτέλεσμα και ήταν και εύκολο, μια φορά μόνο το έκανα και δεν ξανασχολήθηκα :lol:

Καλη ιδεα μου φεναιτε αυτη και πιστευω οτι θα εχει αποτελεσμα αυτο το μαγικο φιλτρο που λεγαιτε WD40 εχει δωσει φως σε πολλες αλυτες υποθεσεις χαχα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα