rotary 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2015 καλησπερα ηθελα να κανω μια ερωτηση σχετικα με την βρωμα στους λαιμους της εξατμισης.Σκεφτικα να τους τριψω με σβουρακι συρματινο θα γυαλισουν σιγουρα απλα σκεφτομαι οτι μετα μπορει να ανοιξουν οι ποροι και να εχω χειροτερο αποτελεσμα μετα απο καποιο χρονικο διαστημα.τι λετε υπαρχει τετοια πιθανοτητα η οχι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΤΤ 2.996 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2015 Φίλε είναι η μόνη λύση να γυαλίσουν απλά για να τους τρίψεις θα πρέπει να τους βγάλεις. Θα εντυπωσιαστείς με το αποτέλεσμα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
rotary 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2015 υπαρχουν και κατι σκευασματα στο εμποριο για γυαλισμα αλλα δεν ξερω κατα ποσο κραταει η γυαλαδα τους.εχω δει αποτελεσμα απο βουρτσα σε λαιμους το ειχα κανει παλια στο αυτοκινητο μου οταν ειχα παρει μια πολαπλη αλλα δεν την κουμπωσα ποτε απανω για να δω αν παθαινει τιποτα μετα απο καιρο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2015 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
rotary 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2015 το ειδα αυτο και εγραψα πιο πανω οτι δεν ξερω αν κρατανε αυτες οι αλοιφες μην τ κανω σημερα κ σ μια εβδομαδα παλι τ ιδιο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2015 και με το σβουράκι δεν θα είναι μόνιμο το αποτέλεσμα και θα γεμίσεις και την εξάτμιση με χαρακιές 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
rotary 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2015 εχεις ενα point Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2015 συρμα για κατσαρολες και τριψιμο (δεν το εχω κανει εγω αλλα φιλος) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stamFR 217 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2015 το χετε παρακανει με το γυαλισμα εξατμησης παρτε μια ακραπα να σας δει ο θεος :crazy: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DIAMAPA 1.059 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2015 και με πιεστικο γινεται καλη δουλεια παντως, εγω την μουργα ετσι την βγαζω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΤΤ 2.996 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2015 Δεν είναι θέμα μούργας οι λαιμοί του ΤΤ πιάνουν μία στρώση οξείδωσης και δείχνουν άσχημοι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BurningBeard 1.361 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2015 Ανάλογα με τη χρήση που κάνεις θα σου κρατήσει και το αντίστοιχο διάστημα. Τους είχα καθαρίσει και γω μια φορά αλλά χωρίς να τους αφαιρέσω. Απλά έριχνα λίγο WD40 πάνω σε ψιλό ντουκόχαρτο και έτριβα. Γίνεσαι λίγο χάλια γιατί το ντουκόχαρτο δεν ποτίζει πολύ και το WD40 τρέχει παντού ανάμικτο μαζί με τις σκουριές που βγαίνουν, οπότε αν κάνεις τέτοια δουλειά καλύτερα να είναι πριν από πλύσιμο. Με 1-2 φύλλα ντουκόχαρτο και σχετικά πρόχειρη δουλειά είχα δει καλό αποτέλεσμα και δεν έκανε και χαρακιές. Το θέμα είναι κατά πόσο αξίζει την ταλαιπωρία αν μιλάμε μόνο για ομορφιά, γιατί αν κυκλοφορείς καθημερινά σε αστικό περιβάλλον με την καταπόνηση που αυτό συνεπάγεται (επικαθίσεις καυσαερίων από άλλα οχήματα, νερά από βροχή που σηκώνει το λάστιχο και κάθονται με όλη τη βρωμιά και τη λαδίλα του δρόμου στους λαιμούς, χώμα, σκόνη κλπ), σε 2-3 μήνες θα είναι πάλι για καθάρισμα. Να πω την αμαρτία μου, ενώ όταν τους πρωτοκαθάρισα μου άρεσε οπτικά το αποτέλεσμα και ήταν και εύκολο, μια φορά μόνο το έκανα και δεν ξανασχολήθηκα :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
rotary 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2015 συρμα για κατσαρολες και τριψιμο (δεν το εχω κανει εγω αλλα φιλος) Το επλυνα με πιεστικο αλλα φως δεν ειδα Ανάλογα με τη χρήση που κάνεις θα σου κρατήσει και το αντίστοιχο διάστημα. Τους είχα καθαρίσει και γω μια φορά αλλά χωρίς να τους αφαιρέσω. Απλά έριχνα λίγο WD40 πάνω σε ψιλό ντουκόχαρτο και έτριβα. Γίνεσαι λίγο χάλια γιατί το ντουκόχαρτο δεν ποτίζει πολύ και το WD40 τρέχει παντού ανάμικτο μαζί με τις σκουριές που βγαίνουν, οπότε αν κάνεις τέτοια δουλειά καλύτερα να είναι πριν από πλύσιμο. Με 1-2 φύλλα ντουκόχαρτο και σχετικά πρόχειρη δουλειά είχα δει καλό αποτέλεσμα και δεν έκανε και χαρακιές. Το θέμα είναι κατά πόσο αξίζει την ταλαιπωρία αν μιλάμε μόνο για ομορφιά, γιατί αν κυκλοφορείς καθημερινά σε αστικό περιβάλλον με την καταπόνηση που αυτό συνεπάγεται (επικαθίσεις καυσαερίων από άλλα οχήματα, νερά από βροχή που σηκώνει το λάστιχο και κάθονται με όλη τη βρωμιά και τη λαδίλα του δρόμου στους λαιμούς, χώμα, σκόνη κλπ), σε 2-3 μήνες θα είναι πάλι για καθάρισμα. Να πω την αμαρτία μου, ενώ όταν τους πρωτοκαθάρισα μου άρεσε οπτικά το αποτέλεσμα και ήταν και εύκολο, μια φορά μόνο το έκανα και δεν ξανασχολήθηκα :lol: Καλη ιδεα μου φεναιτε αυτη και πιστευω οτι θα εχει αποτελεσμα αυτο το μαγικο φιλτρο που λεγαιτε WD40 εχει δωσει φως σε πολλες αλυτες υποθεσεις χαχα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες