Jump to content
Seirios

Κράνος στά 150€

Recommended Posts

Καταφέραμε και βγάλαμε και την AGV σαν παπάντζα-νίντζα εταιρία στο Ελλαδιστάν! Μάλιστα...

Εγώ πάλι έχω απορία ποιος παίρνει κράνος αναλόγως του μεγέθους της μηχανής...

Πάντως υπάρχουν κράνη που βολεύουν σε γυμνά και κράνη που βολεύουν σε ss, αυτό ισχύει....

Ένα καλό κράνος δεν είναι μόνο αεροδυναμική. Είναι εξαερισμός, είναι βάρος, είναι ποιότητα αντιαλλεργικού εσωτερικού και στο κάτω κάτω είναι και ομορφιά και αισθητική.

Αυτοί που καβαλάνε Busa με jet κράνος είναι αστείοι, αυτοί που καβαλάνε σκούτερ με ένα καλό full face με γραφικά στα μάτια μου είναι απλά μοτοσυκλετιστες. Και θα χαρώ ακόμα καλύτερα να τους δω και με καλό μπουφάν, με καλά γάντια, με μποτάκια. Μπορεί ο εξοπλισμός τους να αξίζει περισσότερο απο το μηχανάκι?? μακάρι!

Ναι σε ένα τρακάρισμα, ένα κράνος Polycarbonate Full Face των 100€ σε αστικό περιβάλλον κατα 99% θα προστατέψει το ίδιο με οποιοδήποτε κορυφαίο κράνος Arai, Shoei κλπ. Δικαίωμα όμως του καθενός να αγοράσει το υπόλοιπο 1% για το κεφάλι του. ΝΑΙ θα μπορούσε να πάρει το αντίστοιχο κράνος σε μονόχρωμο αλλά στο γούστο του άλλου θα βάλουμε χέρι??

Σε μια χώρα που εκατοντάδες χιλιάδες δεν έχουν να πάρουν τσιγάρα αλλά αγοράζουν Iphone 6 δεν θα θεωρήσουμε τώρα και γραφικό τον οδηγό σκούτερ με ακριβό και πολύχρωμο κράνος, τουλάχιστον όχι όσοι ξέρουμε (υποτίθεται) Αλλά κι αυτό φυσιολογικό θα μου φανεί πλεον δυστυχώς..

Να μπορούσα να σου βάλω χίλια like..... :clapping:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Ρε παιδια προς Θεου όχι και παπαντζα η AGV!

Και όπως είπα κ πιο πανω φτιαχνει πανέμορφα κράνη, απλά εμένα δεν μου εμπνέουν τόση εμπιστοσύνη σαν ποιότητα κατασκευής, ίσως φταίει και το παραδειγμα ενός συγκεκριμένου K3 που εχω στο νου μου!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αγγελε για μενα οπως σουπα παρε το hjc.ειναι πανω απο το budget σου αλλα τα αξιζει.και ασε τους αλλους στα φαναρια να ρωτανε γιατι με το σκουτερ δεν φορας κρανος απο το πρακτικερ.

Οτι θες για το hjc η το site παρε τηλ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ένα καλό κράνος δεν είναι μόνο αεροδυναμική. Είναι εξαερισμός, είναι βάρος, είναι ποιότητα αντιαλλεργικού εσωτερικού και στο κάτω κάτω είναι και ομορφιά και αισθητική.

Αυτοί που καβαλάνε Busa με jet κράνος είναι αστείοι, αυτοί που καβαλάνε σκούτερ με ένα καλό full face με γραφικά στα μάτια μου είναι απλά μοτοσυκλετιστες. Και θα χαρώ ακόμα καλύτερα να τους δω και με καλό μπουφάν, με καλά γάντια, με μποτάκια. Μπορεί ο εξοπλισμός τους να αξίζει περισσότερο απο το μηχανάκι?? μακάρι!

Ναι σε ένα τρακάρισμα, ένα κράνος Polycarbonate Full Face των 100€ σε αστικό περιβάλλον κατα 99% θα προστατέψει το ίδιο με οποιοδήποτε κορυφαίο κράνος Arai, Shoei κλπ. Δικαίωμα όμως του καθενός να αγοράσει το υπόλοιπο 1% για το κεφάλι του. ΝΑΙ θα μπορούσε να πάρει το αντίστοιχο κράνος σε μονόχρωμο αλλά στο γούστο του άλλου θα βάλουμε χέρι??

Σε μια χώρα που εκατοντάδες χιλιάδες δεν έχουν να πάρουν τσιγάρα αλλά αγοράζουν Iphone 6 δεν θα θεωρήσουμε τώρα και γραφικό τον οδηγό σκούτερ με ακριβό και πολύχρωμο κράνος, τουλάχιστον όχι όσοι ξέρουμε (υποτίθεται) Αλλά κι αυτό φυσιολογικό θα μου φανεί πλεον δυστυχώς..

+100000000 εγω σου βαζω. Ξεχνας κατι ομως το σκουτερ φτιαχτηκε για να παρεχει ανεση ενα fullface κρανος δεν παρεχει σε καμια περιπτωση ανεση για μενα δεν συμβαδιζει με το ειδος. Οπως δεν συμβαδιζει και ενα enduro κρανος σε ενα παπακι. . 300€ για 1 αντιαλλεργικο εσωτερικο και @@ απο τι ειναι απο μεταξι που πρεπει να κανει 300ευρω για να ειναι αντιαλλεργικο; Μια χαρα αντιαλλεργικα εσωτερικα υπαρχουν στα κρανοι των 100€!!

Ομορφια και αισθητικη ειναι καθαρα υποκειμενικο το τελευταιο κρανος δεν μου αρεσε και καθολου (ειδες καπου να λεω μη το παρεις ειναι ασχημο; οχι!) Τζαμπα χρηματα θα δωσει το παιδι γιατι καποιοι εχετε κολλησει σε μαρκες του καταναλωτισμου.

Τσεκαρε και αυτο φιλε μου http://www.skroutz.g...SY-MAX-III.html

Τροποποιήθηκε από τον Vamire

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ξεχνας κατι ομως το σκουτερ φτιαχτηκε για να παρεχει ανεση ενα fullface κρανος δεν παρεχει σε καμια περιπτωση ανεση για μενα δεν συμβαδιζει με το ειδος.

Είμαι πολύ περίεργος να μάθω γιατί ένα full face δεν παρέχει άνεση...

Ομορφια και αισθητικη ειναι καθαρα υποκειμενικο το τελευταιο κρανος δεν μου αρεσε και καθολου (ειδες καπου να λεω μη το παρεις ειναι ασχημο; οχι!)

Υποκειμενικό είναι ΣΙΓΟΥΡΑ, το ότι ΕΣΥ όμως δεν το λαμβάνεις υπόψιν σαν παράγοντα δεν σημαίνει ότι και το παλικάρι πρέπει να πράξει αναλόγως...

καποιοι εχετε κολλησει σε μαρκες του καταναλωτισμου.

Να θυμηθώ εκείνο το post του Ωρίωνα για τα Sharp test και για το πόσο πρέπει να πιστέψω τον Ελληνάρα που πιστεύει ότι τα λεφτά τους τα Arai-Shoei-AGV κτλ δεν τα αξίζουν... και είναι πάνω κάτω όλα ίδια... Πλερώνεις μόνο όνομα κ'έτσι....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

http://www.motocard.com/en/motorcycle-helmets-road#4-51:6-69;150:7-2:O-0

Χωρις μεταφορικα, ψαχνεις αν εχει το μεγεθος σου γιατι το σαιτ δεν εχει επιλογη μεγεθους και παραλαμβανεις σε 15 ημερες περιπου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

+100000000 εγω σου βαζω. Ξεχνας κατι ομως το σκουτερ φτιαχτηκε για να παρεχει ανεση ενα fullface κρανος δεν παρεχει σε καμια περιπτωση ανεση για μενα δεν συμβαδιζει με το ειδος. Οπως δεν συμβαδιζει και ενα enduro κρανος σε ενα παπακι. . 300€ για 1 αντιαλλεργικο εσωτερικο και @@ απο τι ειναι απο μεταξι που πρεπει να κανει 300ευρω για να ειναι αντιαλλεργικο; Μια χαρα αντιαλλεργικα εσωτερικα υπαρχουν στα κρανοι των 100€!!

Ομορφια και αισθητικη ειναι καθαρα υποκειμενικο το τελευταιο κρανος δεν μου αρεσε και καθολου (ειδες καπου να λεω μη το παρεις ειναι ασχημο; οχι!) Τζαμπα χρηματα θα δωσει το παιδι γιατι καποιοι εχετε κολλησει σε μαρκες του καταναλωτισμου.

Τσεκαρε και αυτο φιλε μου http://www.skroutz.g...SY-MAX-III.html

Τί να σου πω ρε φίλε, δεν ξέρω ποιές είναι οι μάρκες του καταναλωτισμού. Φαντάζομαι εταιρείες με δεκαετίες στην έρευνα για την ασφάλεια όπως η Shoei, Arai, Suomy, HJC, AGV Κλπ μάλλον κάτι θα έχουν φτιάξει τόσα χρόνια που να δικαιολογεί το όνομα τους.

Εγώ έχω δοκιμάσει όλα αυτά τα χρόνια σχεδόν όλες τις μάρκες. Έχουν περάσει απο την κατοχή μου:

-Lazer (και street και enduro)

-AGV Stealth Arabesque

-HJC FS MAX

-HJC FG-15

-Suomy Apex

-KBC (και street και enduro)

-Shoei XR 1000

και κάνα δυο ακόμη που ίσως δεν θυμάμαι τώρα.

Όλες οι παραπάνω σοβαρές μάρκες και όλα αυτά τα κράνη με προδιαγραφές και καλή ποιότητα.

Μπορείς να πάρεις π.χ. αυτή τη στιγμή ένα εξαιρετικό Suomy Apex με γραφικά απο Αγγλία με 200€ το οποίο είναι πανάλαφρο (1200gr), έχει απίστευτη εφαρμογη, έχει απίστευτο εσωτερικό και ζελατίνα που δεν θαμπώνει με τίποτα και επίσης DD Ring στο κούμπωμα.

Αν τώρα εσυ αυτό το βρίσκεις ακριβό και θες να πάς να πάρεις ένα Nova με 70€ γιατί θεωρείς πως αυτό ταιριάζει με ένα σκούτερ και πως έχουν το ίδιο βάρος, την ίδια κατανομή κτου βάρους αλλά και εφαρμογη, την ίδια ποιότητα στο εσωτερικό (μουΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ), τους ίδιους εξαερισμούς (μουΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ) και σε τελική ανάλυση την ίδια ασφάλεια σε περίπτωση ατυχήματος τότε φίλε μου..

Ελεύθερη αγορά έχουμε!!

Αλλά μην πας τώρα να μας πείσεις πως δεν ταιριάζει στο μηχανακι, στην φιλοσοφία του και στην άνεση (?????) που παρέχει ένα καλό και επώνυμο Full Face κράνος γιατί το΄μόνο που μου δίνεις να καταλάβω είναι: είτε δεν έχεις φορέσει ποτέ καλό κράνος, είτε δεν έχεις γραφεις και πολλά χλμ με μοτοσυκλετα να έχεις αντικειμενικό κριτήριο

Εγώ μια δυο φορές έχω δοκιμάσει κάτι φτηνιάρικα κράνη τύπου Nova και πραγματικά ένιωσα άσχημα, μόνο απο αυτό το πλαστικό εσωτερικό που έχουν και σε πιάνει φαγούρα στο λεπτό.

Αν δοκιμάσεις ένα AGV Stealth ¨η ένα SUOMY Apex που δεν είναι και πολύ ακριβά και δεις την αίσθηση που έχουν τα μαξιλαράκια φαντάζομαι πως θα καταλάβεις άμεσα την διαφορά

:cheers:

Τροποποιήθηκε από τον TC-drift

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τί να σου πω ρε φίλε, δεν ξέρω ποιές είναι οι μάρκες του καταναλωτισμού. Φαντάζομαι εταιρείες με δεκαετίες στην έρευνα για την ασφάλεια όπως η Shoei, Arai, Suomy, HJC, AGV Κλπ μάλλον κάτι θα έχουν φτιάξει τόσα χρόνια που να δικαιολογεί το όνομα τους.

-Shoei XR 1000

Ίσως το ποιο όμορφο Shoei :grin: στείλε pm με εντυπώσεις εάν έχεις χρόνο...

Αλλά μην πας τώρα να μας πείσεις πως δεν ταιριάζει στο μηχανακι, στην φιλοσοφία του και στην άνεση (?????) που παρέχει ένα καλό και επώνυμο Full Face κράνος γιατί το΄μόνο που μου δίνεις να καταλάβω είναι: είτε δεν έχεις φορέσει ποτέ καλό κράνος, είτε δεν έχεις γραφεις και πολλά χλμ με μοτοσυκλετα να έχεις αντικειμενικό κριτήριο

Εγώ μια δυο φορές έχω δοκιμάσει κάτι φτηνιάρικα κράνη τύπου Nova και πραγματικά ένιωσα άσχημα, μόνο απο αυτό το πλαστικό εσωτερικό που έχουν και σε πιάνει φαγούρα στο λεπτό.

Βέβαια υπάρχει και το ενδεχόμενο να μην οδηγεί σε μεγάλες ταχύτητες/μακρινές αποστάσεις, όπου εκεί δεν καταλαβαίνεις το προτέρημα του να έχεις αεροστεγές σφράγισμα στην μία και ελαφρύ κέλυφος στην άλλη...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ασχέτως με το ποιο κράνος θα πάρεις, ΜΗΝ το αγοράσεις με τίποτα απο εξωτερικό. Η διαφορά είναι 10-20 ευρώ max. Για 20 ευρώ καλύτερα να το πάρεις απο ένα κατάστημα στη περιοχή σου, γιατί και βοηθάς μια μικρή επιχείρηση στη χώρα σου (και όχι μια πολυεθνική) και σε περίπτωση που είναι προβληματικό ή έχεις κάποια απορία/θέλεις βοήθεια τα παιδιά θα σε βοηθήσουν και δεν θα πληρώσεις 30+ ευρώ μεταφορικά για να το στείλεις πίσω (+τον άπειρο χρόνο που θα καταναλώσεις μέχρι να βγάλεις άκρη). Αμα σου αρέσουν τα Hjc για εμένα πήγαινε για κάτι σαν το Fg-17, ο,τι και αν πάρεις απο αυτές τις εταιρίες καλό θα είναι και αξιόπιστο (απλά μην πάρεις πλαστικό, thermoplastic, χάνουν σε πολλά θέματα σε σχέση με τα polycarbonate, τα Fiberglass και τα carbon :_thumbsup: )

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εχετε δικαιο παιδια δεν κανω για προταση... ας παρει ο φιλος οτι θελει βασικα οτι του προτεινεται εσεις που εχετε γραψει χιλιομετρα που το flip up δεν προσφερει ανεση (το βγαζουν ετσι για να το φορανε οι διας μονο) που ισως και να μην εχω καβαλησει και ποτε μου μηχανη (ναι αγελαδα οδηγω) ισως να ειμαι και καποιος που να μη με ξερω... Ισως πολλα αλλα το τι λεω ΕΓΩ δεν εχει πολυ σημασια, σημασια εχει το τι λες ΕΣΥ και το τι λεει ο ΑΛΛΟΣ .

Παω να κλαψω. :mB_kalo_e:

Τροποποιήθηκε από τον Vamire

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ασχέτως με το ποιο κράνος θα πάρεις, ΜΗΝ το αγοράσεις με τίποτα απο εξωτερικό. Η διαφορά είναι 10-20 ευρώ max. Για 20 ευρώ καλύτερα να το πάρεις απο ένα κατάστημα στη περιοχή σου, γιατί και βοηθάς μια μικρή επιχείρηση στη χώρα σου (και όχι μια πολυεθνική) και σε περίπτωση που είναι προβληματικό ή έχεις κάποια απορία/θέλεις βοήθεια τα παιδιά θα σε βοηθήσουν και δεν θα πληρώσεις 30+ ευρώ μεταφορικά για να το στείλεις πίσω (+τον άπειρο χρόνο που θα καταναλώσεις μέχρι να βγάλεις άκρη). Αμα σου αρέσουν τα Hjc για εμένα πήγαινε για κάτι σαν το Fg-17, ο,τι και αν πάρεις απο αυτές τις εταιρίες καλό θα είναι και αξιόπιστο (απλά μην πάρεις πλαστικό, thermoplastic, χάνουν σε πολλά θέματα σε σχέση με τα polycarbonate, τα Fiberglass και τα carbon :_thumbsup: )

Που την ειδες την διαφορα 10-20 ευρω?

Και λες μαλιστα να μην το παρει απ'εξω με τιποτα.....οταν πηρα εγω το δικο μου η διαφορα ηταν 200 ευρω,φυσικα αν ηταν 10-20 ακομα και 30 θα το επαιρνα απο εδω.....αλλα οχι 200 ρε φιλε,παραπαει....νοιωθω οτι σε πιανουν μ@λ@κ@ με τετοιες τιμες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πριν 5 λεπτά παρήγγειλα το κράνος μου από το εξωτερικό. Το HJC R-Pha 10 plus. Εδώ η τιμή του είναι 400+ ευρώ και εγώ το παρήγγειλα με 166... Σου φαίνονται για 10-20 ευρώ διαφορά;; Το κράνος που έχω τώρα το UVEX Wing Rs 745, στην Ελλάδα το έβρισκα 390-410 ευρώ και το πήρα από Γερμανία με 116 ευρώ. Σου φαίνονται ψίχουλα;

Πότε ήταν η τελευταία φορά που είδατε ελληνικό κατάστημα να κάνει έκπτωση 50-60% σε κράνη; Δεν λέω σε όλη την γκάμα τους; αλλά όταν σπάνε τα νούμερα επιβάλλεται να τα δίνουν. Τα ελληνικά καταστήματα όμως δεν φέρνουν καν όλα τα νούμερα... Φέρνουν ένα δυο συνήθως medium και σου λένε να σου παραγγείλουν άλλο μέγεθος αν θες...Καλά μην φας, έχουμε γλάρο!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εχετε δικαιο παιδια δεν κανω για προταση... ας παρει ο φιλος οτι θελει βασικα οτι του προτεινεται εσεις που εχετε γραψει χιλιομετρα που το flip up δεν προσφερει ανεση (το βγαζουν ετσι για να το φορανε οι διας μονο) που ισως και να μην εχω καβαλησει και ποτε μου μηχανη (ναι αγελαδα οδηγω) ισως να ειμαι και καποιος που να μη με ξερω... Ισως πολλα αλλα το τι λεω ΕΓΩ δεν εχει πολυ σημασια, σημασια εχει το τι λες ΕΣΥ και το τι λεει ο ΑΛΛΟΣ .

Παω να κλαψω. :mB_kalo_e:

Βασικά πουθενά δεν έκανες κάποια πρόταση απ όσο θυμάμαι.

Εντάξει, πες μας απο την αρχή οτι πιστευεις οτι ένα Flip Up είναι πιο πρακτικό στην πόλη απο ένα Full face. Tί μας αρχίζεις και μας πηγαίνεις προς αεροδυναμική και εσωτερικά και γραφικά και κράνη MX και τιμή κλπ κλπ. Και δεν ταιριάζει κλπ κλπ.

Εντάξει, κι εγώ είχα 5 χρόνια ένα HJC FSMAX Flip Up και με εσωτερική ζελατίνα ηλίου. Πράγματι είναι πολύ πρακτικά στα εξής 2:

-Κάπνισμα (αν δεν μπορείς να περιμένεις με τίποτα)

-γρήγορες αγορές (π.χ. περίπτερο) που σηκώνεις το κράνος και δεν σε περνάνε για τρομοκράτη.

Κατα τα άλλα δεν βλέπω κάποια άλλη σημαντική διαφορά καθότι όπως θα γνωρίζεις απαγορεύεται να οδηγείς με ανοιχτό το κράνος γιατί άμα πέσεις θα έχεις σοβαρό πρόβλημα.

ΚΑΙ επιπλέον μειονέκτημα οτι τα ανοιγόμενα είναι πιο βαριά και λιγότερο ασφαλή.

Τροποποιήθηκε από τον TC-drift

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μήπως μπορείς να παραθεσεις το site απ το οποίο παράγγειλες Viper?

KWFM Motorcycle Parts/Accessories

http://stores.ebay.co.uk/kwfmmotorcyclepartsaccessories?_trksid=p2047675.l2563

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και μια τελευταία ερώτηση??

Τα μεταφορικά περίπου πόσο θα κοστίσουν σε εσενα?

Γιατι ειμαι απο το κινητό και με μια γρήγορη ματιά τρ δεν εβγαλα άκρη!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και μια τελευταία ερώτηση??

Τα μεταφορικά περίπου πόσο θα κοστίσουν σε εσενα?

Γιατι ειμαι απο το κινητό και με μια γρήγορη ματιά τρ δεν εβγαλα άκρη!

Όντως τα μεταφορικά δεν τα έχουν μέσα. Τους έστειλα μήνυμα για να βγάλουμε άκρη. 18 λίρες ήταν. Οπότε 100 λίρες το κράνος και 18 τα μεταφορικά σύνολο 118 λίρες ή 166 ευρώ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σ ευχαριστώ πολύ!! Δεν εχω ξαναδοκιμασει καποια αγορά απ το ebay και εναν φοβο τον εχω, αλλα φαινεται εξαιρετική ευκαιρία!

Απ ό,τι καταλαβα ειναι κανονική τιμή πώλησης όχι προσφορά, οπότε θα το σκεφτώ και μάλλον θα το επιχειρησω!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σ ευχαριστώ πολύ!! Δεν εχω ξαναδοκιμασει καποια αγορά απ το ebay και εναν φοβο τον εχω, αλλα φαινεται εξαιρετική ευκαιρία!

Απ ό,τι καταλαβα ειναι κανονική τιμή πώλησης όχι προσφορά, οπότε θα το σκεφτώ και μάλλον θα το επιχειρησω!

Έχει μόνο XL στο συγκεκριμένο κράνος. Εσύ τι νούμερο φοράς;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πριν 5 λεπτά παρήγγειλα το κράνος μου από το εξωτερικό. Το HJC R-Pha 10 plus. Εδώ η τιμή του είναι 400+ ευρώ και εγώ το παρήγγειλα με 166... Σου φαίνονται για 10-20 ευρώ διαφορά;; Το κράνος που έχω τώρα το UVEX Wing Rs 745, στην Ελλάδα το έβρισκα 390-410 ευρώ και το πήρα από Γερμανία με 116 ευρώ. Σου φαίνονται ψίχουλα;

Πότε ήταν η τελευταία φορά που είδατε ελληνικό κατάστημα να κάνει έκπτωση 50-60% σε κράνη; Δεν λέω σε όλη την γκάμα τους; αλλά όταν σπάνε τα νούμερα επιβάλλεται να τα δίνουν. Τα ελληνικά καταστήματα όμως δεν φέρνουν καν όλα τα νούμερα... Φέρνουν ένα δυο συνήθως medium και σου λένε να σου παραγγείλουν άλλο μέγεθος αν θες...Καλά μην φας, έχουμε γλάρο!

παιζει να εχουν 2-3 χρονια διαφορα παραγωγης...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παιζει να εχουν 2-3 χρονια διαφορα παραγωγης...

Σε κράνη από kevlar ή P.I.M όπως είναι αυτό δεν παίζει απολύτως κανένα ρόλο!!!

Medium - Large!!

Οπότε δε μας κάνει... κρίμα!!!

Σε medium: http://www.ebay.co.u...=item417f228c27

http://www.ebay.co.uk/itm/HJC-FS-11-Brushstroke-Black-Multi-Motorcycle-Full-Face-Helmet-RRP-229-99-/360870350163?pt=LH_DefaultDomain_3&var=&hash=item54058c8d53

σε Large: http://www.ebay.co.u...=item3a8b9abb52

http://www.ebay.co.u...=item417f7bbc4f

Τροποποιήθηκε από τον Viper4

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα