borgiriadis1 202 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2015 Αλήθεια δεν θέλω να βγάλω χολή απλά να σου πω κτ. Μαγκιά σου κ με γεια σ το μοτορι σου άπλα επετρεψέ μου να είμαι ένας από τους άσχετους που σνομπάρουν τα κινέζικα κ όποτε θες έλα από την αποθήκη μου να σου δείξω το δικό μου κ πόσα λεφτά του έχω ρίξει για να δουλεύει τουλάχιστον αξιοπρεπώς κ βγάζει κι άλλα η μλκια. Μπορείς να μου πεις ότι φίλε εμένα μου βγήκε καλό κ μακάρι να σου βγει, αλλά όσο άσχετος είμαι εγώ που θάβω τα κινέζικα είσαι κ εσύ που δν είδες την άλλη μεριά ου νομίσματος. λήξη παρακολούθησης 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
polikos arkoudos 220 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2015 Πολύ ωραίο άρθρο, συγχαρητήρια που αγόρασες κάτι που αρέσει σε εσένα και σε καλύπτει πλήρως με τα δικά σου κριτήρια και όχι του γείτονα και τι αγοράζουν οι υπόλοιποι, μην παρεξηγείς αυτά που σου λένε μερικοί σχετικά με τη μοτοσυκλέτα σου ή ακόμα και για εσένα που την επέλεξες, δυστυχώς τα στερεότυπα υπάρχουν παντού σε όλους τους τομείς. Ναι υπάρχει και δίκυκλος ρατσισμός, απόψεις τύπου ''δεν είναι μοτοσυκλέτα, είναι σκούτερ'', ακούγετε σαν: Δεν είσαι άνθρωπος, είσαι μαύρος, ''είναι παπί δεν πας πουθενά'', ''είναι κινέζικο,δεν είναι καλό'', λες και όλες οι Κινέζες είναι ίδιες και άπειρες δικαιολογίες για να σου αποδείξουν ότι έκανες λάθος επιλογή και δεν αγόρασες ότι αγόρασαν και οι ίδιοι, κτλ. κτλ. Εμένα πάντως με ενδιέφερε η συγκεκριμένη μοτοσικλέτα, το μόνο που δεν μου άρεσε ήταν η έλλειψη αντιπροσωπείας, θα προτιμούσα να υπήρχαν περισσότερες αντιπροσωπείες όπως οι περισσότερες εταιρίες που έχουν σχεδόν σε όλες τις πόλεις της χώρα μας, βέβαια να σου αρέσει κάτι δεν κολλάς σε λεπτομέρειες. Σου εύχομαι καλές βόλτες και να το καταευχαρηστηθείς! 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2015 (τροποποιήθηκε) Μεγειά το εργαλέιο, το οποίο και γω θεωρώ πολύ πολύ όμορφο.. Και μακαρι να σου βγάλει 100.000 χλμ και να γελάς με ολους τους άλλους... αλλά.. επειδη πιστευω τίποτα δεν ειναι τυχαίο, Αν είχα/ειχες/είχαμε πάρει οποιαδήποτε " επώνυμη" μηχανή και με το καλημέρα μας χάλαγε η μίζα, προφανώς και θα το θεωρούσαμε ένδειξη (πολυ ?) κακής κατασκευής.. Και τα 3.000 χλμ, προφανώς θα ηταν/είναι απλά το στρώσιμο. Το να λες οτι έφτασες 3.000χλμ χωρίς πρόβλημα, δειχνει και τη δική σου ανομολόγητη (?) φοβία οτι κάτι θα πάει στραβα. Εδω τα 30.000 χλμ και είναι λίγα για να κρίνεις ενα όχημα. Θυμίζω τα 150.000 και 250.000 χλμ που είχαν κατι μηχαές σε άλλο ποστ που λέγαμε για παλια οχήματα που δουλευουν ακομα μια χαρα κλπ κλπ΄.. Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 14 , 2015 από τον GavriilVet 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Emmanouel 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2015 Καλοριζικο φιλε μου και να εισαι παντα ορθιος. Οτι παιρνεις πολυ μηχανακι σε αυτη την τιμη ειναι σιγουρο. Ομως πολλες φορες ποσοτητα δν σημαινει και ποιοτητα. Το μηχανακι ειναι πολυ πολυ ομορφο απο τις φωτογραφιες που το βλεπω. Ομως επιτρεψε μου να πω οτι ειναι πολυ νωρις για να μας πεις τι και πως. Το εχεις μονο 4 μηνες. Οχι 4 χρονια. Σκεψου λοιπον το γεγονος οτι μετα απο 4 χρονια τα 'κινεζικα' δν ειναι οτι αρχιζουν και ζητανε ειναι οτι αρχιζουν και σου δειχνουν ποια ειναι. Τι εννοω με αυτο? Πλαστικα, κρυσταλλα, χρωμματα αρχιζουν και θαμπωνουν, ξεφτιζουν, βλεπεις διακοπτες και απο μαυροι γινονται ανοιχτο γκρι. Δες ενα τζαπαν μηχανακι δεκαετιας, δες τα πλαστικα του, τα χρωματα του, τα κρυσταλλα του. Εαν ειναι μαμα θα καταλαβεις πως οτι πληρωνεις παιρνεις. Και ας μην εχουμε ψευδαισθησεις. Η μητερα μου λεει το φτηνο κρεας το τρωνε οι σκυλοι. Και ισχυει σε ενα βαθμο. Προς θεου δν λεω οτι το μηχανακι σου ειναι κακο η δν αξιζει. Ο μηχανικος που λεει οτι το κινεζικο ειναι μοουφα και μακρια συγχωραμε επειδη εχω στο σοι μου τον αδερφο μου και τον ξαδερφο μου με μαγαζια, οσοι πανε με κινεζικα τους διωχνουν. Οχι γιατι δν θα βγαλουν 10-20 ευρο αλλα γιατι το ενα προβλημα μπορει να βγαλει αλλο. Μοτερικα ειναι καλουτσικα οσο δν τα ζοριζεις. Ομως αναρτησεις ηλεκτρικα αρχιζουν και πονανε μετα απο ενα διαστημα. Ηθελες καινουριο μηχανακι και μαγκια σου. Εγω δν θα τα εδινα για ενα κινεζικο. Θα επαιρνα ενα τζαπαν για να πω οτι και αυριο το πουλαω και σε μια παρομοια τιμη, θα βρισκω ανταλλακτικα και στο περιπτερο, και δν θα πρεπει να μπαινω στον κοπο να αποδειξω οτι το κινεζικο μου δν ειναι αποτυχια. Διαβαζω πολλα χρονια το φορουμ και αυτο και αλλα. Πρωτη φορα βλεπω καποιον να βγαινει για να πει οτι δν με ενδιαφερει τι λετε εσεις. Εαν δν σε ενδιαφερε ομως δν θα εβγαινες. Θα χαιροσουν το μηχανακι, θα παιρνουσες καλα. Το μηχανακι ειναι για παρτη μας, δν χρειαζεται να μπαινουμε σε διαδικασια να το υπερασπιζομαστε, εσυ κανεις τις επιλογες κανεις αλλος. Φιλικα 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
leosake 1.089 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2015 Γιατί το λες αυτό ρε......... διαβάσεις πριν πέσει διαγραφή κ ban Δεύτερη φορά που μου κάνει κάκιστη εντύπωση.....δεν κάνει η μηχανή τον άνθρωπο... Πολύ τσακωμός για το τίποτα, καθώς επίσης και εγώ είχα την αίσθηση ότι το αρχικό κείμενο είναι λίγο υπερπροστατευτικό, δεν θα δικαιολογούσε όμως με τίποτα τέτοιες απαντήσεις... Τα on-ff δεν μου αρέσουν προσωπικά για να εκφέρω άποψη για το μηχανάκι αλλά παρατηρώ και με ενδιαφέρει η άνοδος των κινέζικων κατασκευαστών για πολλούς λόγους, ένας εκ των οποίων είναι η εξέλιξη που θα λάβουν, μιας και μπορεί στο μέλλον να γίνουν ισάξιες εταιρίες με τις γιαπωνέζικες, και ένας δεύτερος είναι ο ανταγωνισμός που θα φέρουν στις ήδη υπάρχουσες εταιρίες, πράγμα που συμφέρει εμάς τους καταναλωτές... Θα μπορούσα να φανταστώ φτηνό SS από Κίνα που να δίνει στα αυτιά κάτι υπερκοστολογημένα YZF R3, και CBR 125... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΕΚΣΩΓΗΙΝΟΣ 952 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2015 καλοτάξιδο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
John247 551 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2015 γιατι τετοιο μισος;τι του ειπανε του ανθρωπου; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος Φελούκας 146 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2015 Έχοντας κάνει μια σύντομη βόλτα με αυτό, πρέπει να πω ότι δεν γίνεται να το κατηγορήσεις για πολλά, αν υπολογίσεις το πόσα κάνει. Αν βγάλεις αυτόν τον παράγοντα τότε διάφορα μπορούν να ειπωθούν. Το βρίσκω και όμορφο και μοντέρνο μάλιστα, απλά διαβάζοντας εδώ δεν βρήκα τον εξής προβληματισμό που πιστεύω ότι πρέπει επίσης να τεθεί: Όταν αλλάξει κανείς ελαστικά τι ακριβώς θα πρέπει να επιλέξει, με βάση τις διαστάσεις της ζάντας; Και αν αλλάξει ζάντα πίσω; Θα κρατήσει τον 18άρι μπροστά; Οι επιλογές όπως είναι τώρα πέφτουν κατακόρυφα, και για την χάλια ελληνική άσφαλτο τα κινέζικα λάστιχα που ήδη φορά, ή τέλος πάντως αυτά που είδα εγώ, δεν ήταν και πολύ καλή επιλογή. Πιστεύω ότι πρέπει να υπολογίζεται και αυτό στο κόστος... Πάντως, όπως δείχνουν τα πράγματα, δεν θα αργήσει η ώρα που αυτό το εργοστάσιο θα έχει μοτοσυκλέτα απευθείας συγκρίσιμη με Ιαπωνικές και Ευρωπαϊκές, κοστίζοντας όμως πολύ λιγότερα! Επίσης στο δρόμο είναι αλήθεια, περισσότερο σε σταματούν με αυτό παρά με BMW και Triumph, στα οποία μοιάζει πολύ!! Καλά χιλιόμετρα, και αν σε πετύχω στο δρόμο και εγώ θα σε σταματήσω, για κουβέντα :) (θέλω να μου πεις και κάτι για τις βαλίτσες) 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
uncle ben 328 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2015 1ον ) Φιλε Κερμιτ αν και δεν γνωριζομεθα, θα μου επιτρεψεις να παρατηρησω οτι βγαζεις λιγο χολη, σε σημειο που με κανει να πιστευω οτι οι haters της μοτο σου , σου εχουν πει κατι για την οικογενεια σου!! Τοσο ασχημα σχολια ακουσες για την επιλογη σου? 2ον) Απο μουτρα και συνολικη εικονα , ο Κινεζος μας βγηκε Bruce Lee!! Με την καμια δεν το κανεις 250!! 3ον) Σαν παλαιος κατοχος Τσεχικου eduro που ακουσε και αυτος τα διαφορα σχετικα με την υπεροχη ολου του υπολοιπου πλανητη εναντι του Τσεχικου "ρημαδιου" του, σου ευχομαι να ξεφτυλισει ο κινεζος οποιαδηποτε γνωστη και αγνωστη μοτο-εταιρεια υπαρχει, ΑΛΛΑ σε μερικες χιλ. χιλιομετρα αδερφε. Ειναι λιγο νωρις ακομα να παρουσιασεις "Βιο και Πολιτεια". 4ον) και τελευταιο, πως τα καταφερνει το 250cc μοτερ με τα σχεδον 300 κιλα (μοτο-οδηγος και παραφερναλια) που πρεπει να κινησει? Ηταν η ΜΟΝΗ μου ενσταση οταν το ειχες παρει. Ξαναευχομαι, ΠΟΛΛΑ , ασφαλη και χαρουμενα χιλιομετρα να σου χαρισει ο Ασιατης! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2015 4ον) και τελευταιο, πως τα καταφερνει το 250cc μοτερ με τα σχεδον 300 κιλα (μοτο-οδηγος και παραφερναλια) που πρεπει να κινησει? Μπαίνω λίγο σφήνα εδώ, αλλά αν το δικό μου, ένα 250άρι δικύλινδρο αερόψυκτο 20 ετίας και βάλε (τεχνολογικά) αντέχει συνολικά άνω των τριακοσίων κιλών συνολικό φορτίο, γιατί να μην αντέξει το πολύ πιο σύγχρονο zongshen (έστω και μονοκύλινδρο); Οκ, δεν είναι και για επιδόσεις, αλλά την δουλειά του την κάνει, δεν θ'ανατιναχθεί. Το μηχανάκι μ'ενδιέφερε κι εμένα, και αν και δεν επέλεξα να πρήξω τον παππού μ'ερωτήσεις, διάβασα παραέξω εμπειρίες από κατόχους και φάνηκαν άκρως ευχαριστημένοι. Υπήρχαν προβλήματα αλλά τίποτα σοβαρό ώστε να'ναι dealbreaker. Το μόνο που έφτασε όντως κοντά στο να με κάνει να τ'απορρίψω ως επιλογή (εκτός των κυβικών που είδα την γλύκα και... δεν...) είναι οι διαστάσεις των τροχών. Ίδιες με το virago μου είναι, και δεν ξέρω/δε νομίζω να υπάρχει μεγάλη γκάμα επιλογών για ελαστικά, πόσο μάλλον δε για on/off. Χώρια που σε τέτοιο on/off θα'θελα πολύ ένα συνδυασμό 21"-17". 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
uncle ben 328 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2015 Εχεις δικιο δεν ημουν ξεκαθαρος, και παρεξηγηθηκα. Δεν ρωτησα "αν αντεχει" , αυτο το εχω δεδομενο. Ρωτησα "πως τα καταφερνει" δηλαδη αν η κινηση του με τοσο φορτιο, ειναι ικανοποιητικη (οντας 250 cc ) και ποσο "σβελτη" θα μπορουσε να χαρακτηριστει. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
barticiani 1.034 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2015 (τροποποιήθηκε) για να έχουμε και λίγο οπτικό υλικό όσο ψήνεται το pop-corn. Πάντως πρέπει να το παραδεχτούμε, αυτό το μηχανάκι υπάρχει μόνο γιατί φαίνεται για μεγαλύτερο (τουλάχιστον μέχρι να κοιτάξεις τα λάστιχα) Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 14 , 2015 από τον barticiani Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2015 Ειχα κινεζικη γουρουνα. Αξια 2.5Κ € οταν μια αντιστοιχη γιαπαν ειχε τουλαχιστον τα τριπλα. Για το διαστημα που με συντροφεψε και για την περιποιηση που της εκανα, εχω να πω οτι: 1. τα μεταλλα μετρια ως κακα. οι βιδες κλωτσουσαν για πλακα, τα εξαγωνα κεφαλια τρωγοσαντε, τις ζαντες τις ετρωγαν τα μπουλονια κοκ. 2. ηλεκτρικα κανενα προβλημα, για τα 2 χρονια που ημασταν μαζι. εκτος απο μια ηλεκτρονικη που εκαψε και ενα κοντερ που αλλαξα 3. πλαστικα καλη ελαστικοτητα και αντοχη, τα βαμμενα ομως ξεθωριασαν μετα απο κανενα χρονο. τα ετριψα και τα εβαψα παλι 4. ανταλλακτικα ηταν πολυ δυσκολο να βρεις το παραμικρο ετοιμοπαραδοτο. 5. "εξουσιοδοτημενο" συνεργειο εκλεισε περιπου μετα απο ενα χρονο που την πηρα Περιπου 8.000χλμ εκανα στα δυο χρονια αυτα, χωρις "εξτριμ" μεταχειριση. Θα ελεγα οτι ειχε καλο value4money αλλα ως εκει. Ουτε αξιοπιστη, ουτε ποιοτικη, ουτε "για πολλα" θα τη χαρακτηριζα. Για το μηχανακι του παππου, παραβλεποντας το μαλλον αδικαιολογητο χωσιμο, θα ελεγα οτι ειναι νωρις να κρινει την αγορα του. Σιγουρα εχουν αλλαξει/βελτιωθει οι κινεζοι απο το 2007 που πηρα εγω το γουρουνι, αλλα δε νομιζω να εγιναν και θαυματα στο μεταξυ. Ομως, απο οτι φαινεται και βλεπω, το μηχανακι ειναι προσεγμενο στις λεπτομερειες, οποτε ΕΛΠΙΖΩ να ειναι και ποιοτικα ανωτερο απο τον "τυπικο κινεζο". Αστειο: το παρον τοπικ μου θυμιζει εναν τυπο που αγορασε κινεζικο παπι κι εκθειαζε την αξιοπιστια του για τα (μολις) 1.500χλμ που ειχε κανει! :D 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TKM 801 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2015 (τροποποιήθηκε) Έχοντας ζήσει με τρεις Enfield και με τρεις MZ μπορώ να υποθέσω ότι...μια χαρά θα μπορεί να ζήσει κάποιος με τη μηχανή του Παππού Βάτραχου - αν το μάτι μου βλέπει καλά και κρίνει σωστά από την εμφάνισή της. Και ΝΑΙ, η αρχική εντύπωση είναι σοβαρός δείκτης για το τι θα επακολουθήσει! Το πρόβλημά της είναι περισσότερο η μηδενική αξία μεταπώλησης, αν δηλαδή τη βαρεθείς, ουσιαστικά την πετάς. Όπως επίσης ίσως να είναι η υποστήριξη, δηλαδή ανταλλακτικά και σέρβις. Βέβαια, ΔΕΝ μιλάμε και για τόσο φτηνή μηχανή στα 3.100 ευρώ, όταν το Suzuki Inazuma που έχει τα ίδια κυβικά κατέβηκε στα 3.500 ευρώ. Και παρόλο που είναι δυο θεωρητικά διαφορετικές μοτοσυκλέτες, ουσιαστικά...την ίδια δουλειά κάνουν για τη συντριπτική πλειοψηφία εκείνων που θα τις αποκτήσουν: μετακίνηση στην πόλη και κοντινές/μεσαίες βόλτες-ταξιδάκια! Οπότε, αν είχα να διαθέσω το συγκεκριμένο ποσό και ήθελα οπωσδήποτε καινούρια μηχανή, θα προσπαθούσα να βρω τα 400 ευρώ παραπάνω που έχει το Inazuma και θα επέλεγα αυτό, λόγω ονόματος. Όσο νάναι...ένα Suzuki είναι ένα Suzuki! Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 14 , 2015 από τον TKM 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sirsnow 45 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2015 (τροποποιήθηκε) Καλορίζικο, καλοτάξιδο και πολυχρονεμένο.Το μηχανάκι εξωτερικά δείνει όμορφο και από πλευράς εξοπλισμού πλήρες (βαλίτσες,κάγκελα προστασίας,πληροφορίες οθόνης).Η ''εσωτερική'' εμφάνιση που συνδέεται με την αξιοπιστία είναι κάτι που θα το δεις στην πορεία. Στα + κάθε αγοράς θεωρώ την πλήρη τεχνική υποστήριξη συμπεριλαμβανομένων των ανταλλακτικών. Σίγουρα τα κινέζικα προϊόντα δεν κατατάσονται στα κορυφαία, πλην όμως εξελίσονται ραγδαία. Αν ακολουθήσουν την πορεία των Ιαπώνων και των Κορεατών σε λίγα χρόνια θα συγκρίνονται στα ίσα με παραδοσιακούς κατασκευαστές μοτοσυκλετών. Τώρα για όσους σε ρωτούν λεπτομέρειες ή έχουν άλλη άποψη απο τη δική σου, στη θέση σου θα φερόμουν με περισσότερη ευγένεια. Πιστεύω ότι μέσα απο το διάλογο που ανοίγουμε στο forum και τις πληροφορίες που ανταλλάσουμε γινόμαστε όλοι ''σοφότεροι''. Καλά & πολλά χιλιόμετρα και πάντα όρθιος. Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 14 , 2015 από τον sirsnow Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Di_Manolio 2.481 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2015 Καλά χιλιόμετρα να έχεις! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Cycloholic 792 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2015 Φίλε συντάκτη σε καταλαβαίνω απόλυτα! Πέρυσι είχα πάρει ένα Ισπανικό Rieju MRX 125 και πέσαν όλοι οι άσχετοι να με φάνε! Το μηχανάκι ήταν από τα πιο αξιοπρεπέστατα 125 on/off, με πήγε στις πιο δυσπρόσιτες πλαγιές χωρίς το παραμικρό πρόβλημα! Η ποιότητα του κορυφαία. Δεν μετάνιωσα ούτε ένα ευρώ, παρα μόνο όταν το πούλησα γιατί έπρεπε να το σκοτώσω. Ο λόγος που το πούλησα ήταν γιατί ήθελα πιο μεγάλο! Το δικό σου φαίνεται και κούκλα! Να το χαίρεσαι! Αν είχα την άνεση να έχω και τρίτο μηχανάκι θα το σκεφτόμουν σοβαρά!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Emmanouel 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2015 Φίλε συντάκτη σε καταλαβαίνω απόλυτα! Πέρυσι είχα πάρει ένα Ισπανικό Rieju MRX 125 και πέσαν όλοι οι άσχετοι να με φάνε! Το μηχανάκι ήταν από τα πιο αξιοπρεπέστατα 125 on/off, με πήγε στις πιο δυσπρόσιτες πλαγιές χωρίς το παραμικρό πρόβλημα! Η ποιότητα του κορυφαία. Δεν μετάνιωσα ούτε ένα ευρώ, παρα μόνο όταν το πούλησα γιατί έπρεπε να το σκοτώσω. Ο λόγος που το πούλησα ήταν γιατί ήθελα πιο μεγάλο! Το δικό σου φαίνεται και κούκλα! Να το χαίρεσαι! Αν είχα την άνεση να έχω και τρίτο μηχανάκι θα το σκεφτόμουν σοβαρά!! Eνταξει ειπαμε καλα χρυσα για 1-2 πραγματακια αλλα εσυ φιλε μου θα μας κανεις να ξεχασουμε οτι ξερουμε στο τελος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
John247 551 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2015 Φίλε συντάκτη σε καταλαβαίνω απόλυτα! Πέρυσι είχα πάρει ένα Ισπανικό Rieju MRX 125 και πέσαν όλοι οι άσχετοι να με φάνε! Το μηχανάκι ήταν από τα πιο αξιοπρεπέστατα 125 on/off, με πήγε στις πιο δυσπρόσιτες πλαγιές χωρίς το παραμικρό πρόβλημα! Η ποιότητα του κορυφαία. Δεν μετάνιωσα ούτε ένα ευρώ, παρα μόνο όταν το πούλησα γιατί έπρεπε να το σκοτώσω. Ο λόγος που το πούλησα ήταν γιατί ήθελα πιο μεγάλο! Το δικό σου φαίνεται και κούκλα! Να το χαίρεσαι! Αν είχα την άνεση να έχω και τρίτο μηχανάκι θα το σκεφτόμουν σοβαρά!! yamaha μοτερακι δεν φοραει αυτο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giorgos Pallikaras 347 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2015 Έχοντας οδηγήσει το συγκεκριμένο μηχανάκι(δεν το λέω ειρωνικά) αρκετές φορές για μεγάλες αποστάσεις έχω να πω πως για αυτό που φτιάχτηκε είναι πάρα πολύ καλό....δεν είναι μηχανή επιδόσεων ούτε καθαρόαιμο.....είναι μια μηχανή για απίστευτες μετακινήσεις εντός πόλης από θέμα κατανομής βάρους και ευελιξίας και από θέμα κατανάλωσης, άνετα βγάζεις ταξιδάκια αρκεί να ξέρεις τι ζητάς από αυτό!! Θα σε πάει παντού με 120 σταθερά χωρίς να βροντάει και να λες τώρα θα σπάσει και η κατανάλωση δεν θα φύγει πάνω απο τα 4,5...απο το να πάρει κάποιος παπί που δεν έχει: Φώτα,φρένα,πλαίσιο.αναρτήσεις,διάμετρο ζάντας ανάλογη για του τάφους των δρόμων μας και χώρο στην σέλα χίλιες φορές να πάρει το zongshen,στο κάτω κάτω ενα Crypton έχει σχεδόν 3000 γιατί να μην βάλεις 500 ακόμα και να πάρεις κάτι πολύ ανώτερο απο το παπί?? Μπράβο φίλε μου για την αγορά σου να έχεις ευχάριστα χιλιόμετρα μαζί του και απροβλημάτηστα! 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2015 Κανένα νέο; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostandino 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2015 Ενημερωτικά, το RX3 κυκλοφορεί στις ΗΠΑ με το όνομα Cyclone RX3, και το εισαγάγει η εταιρία California Scooter Company, με κανονικούς τροχούς και σημαντικές βελτιώσεις. Κάντε έρευνα στο διδακτικό.. CSC RX3 BLOG. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JohnADV 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2015 Σε περιπτωση που χρεαστουν ανταλλακτικα απο ποιον θα τα βρεις εδω στην Ελλάδα? και αργοτερα που θα χρειαστει ελατηρια μπροστα και πισω η αλυσιδογραναζα τι επιλογες εχεις? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Arispeed 299 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2015 (τροποποιήθηκε) τυφλα να εχει η BIMOTA k η AGUSTA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!H αισθητική του δεν παίζεται !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!θα παραγγείλω κ ενα kinezoμοτέρ να το κοτσάρω στο VFR 750 του 1994 γιατί μας εχει βγάλει μόνο 100.000 χιλιόμετρα απροβλημάτιστα................Που ειναι ο Σοιχίρο να αναστηθεί .....................Kαλές βόλτες κ καλή μοτοψυχαγωγία !!!!!!!!!!!!!!!! Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 26 , 2015 από τον Arispeed Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΤάκηςΜπ 826 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2015 Διαβάζω τόση ώρα 2 σελίδες και περίμενα ότι θα'χε και συνέχεια απ'τον βάτραχο παρακάτω.Απογοητεύτηκα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες