Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2015 Ξέχασα να πώ, το budget μου είναι στα 2000ευρώ... και τόσο θέλω να πουλήσω τη μηχανή μου Πολύ αισιόδοξο σε βλέπω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2015 (τροποποιήθηκε) Μετά από 5-7 χρόνια τα λάστιχα γίνονται πλαστελίνη. Πιστευω ειναι υπερβολη να κρατησεις λαστιχο ειδικα σε μηχανακι πανω απο 3 χρονια, και ομιλω για μηχανακια που κυκλοφορουν καθημερινα και ειναι εκτεθημενα στα καιρικα φαινομενα. Εγω θα προτεινα καποιο στριτ μηχανακι στα 250 κυβικα, cbf,ybr,wolf. Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 1 , 2015 από τον Tasos Meli 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
peterpan 1.734 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2015 Διαπιστωμενα σκυλι αξιοπιστιας. Διαπιστωμενα οικονομικο (Max 4λιτ/100χλμ με τερμα γκαζι ολη μερα) Ειναι μικρογραφια μοτοσυκλετας. Οντως καλυτερο απο οποιοδηποτε παπι και σκουτερ. Κανει για τα παντα. Το ειχα. 12 λιτρα ντεποζιτο. Το λιγοτερο 300χλμ αυτονομιας. Παντα 300+++ Λαστιχα γυρω στα 120 ευρω. Τα υπολοιπα ειναι σαν κοστος παπιου. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
leosake 1.089 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2015 Φιλαράκι γιατί δεν παίρνεις ένα μεταχειρισμένο Wolf (Sym) που είναι και μουράτο, έχει και παραπλήσιο γκάζι της προηγούμενης σου μηχανής αλλά με πολύ λιγότερα κιλά κτλ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MAG/FMX 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2015 Παντως οταν πεφτουμε αλογα απο πριν μας κακοφενετε ! Φοβαμαι μην με το 125 παλευεις να προσπερασεις αυτοκινητα και πατε ολοι μαζι διπλα διπλα. Ενω το 250 που μοιαζει ιδανικο κατι γνωστοι μου τα πατανε για να πανε και στο τελος καταναλωνουν. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostakis88 158 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2015 (τροποποιήθηκε) Παντως οταν πεφτουμε αλογα απο πριν μας κακοφενετε ! Φοβαμαι μην με το 125 παλευεις να προσπερασεις αυτοκινητα και πατε ολοι μαζι διπλα διπλα. Ενω το 250 που μοιαζει ιδανικο κατι γνωστοι μου τα πατανε για να πανε και στο τελος καταναλωνουν. Μήπως για αυτό το λόγο να πάω σε κάποιο δίχρονο? Μου αρέσει το παπί αυτό, ποιά η γνώμη σας? http://www.car.gr/cl...photos/5732564/ Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 2 , 2015 από τον Kostakis88 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MAG/FMX 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2015 Πανεμορφο το sym 250 , toy ειχε βγαλει και το sym ο τυπος και ηταν φοβερο με το σηματακι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2015 daytona sprinter 125 θες και δεν το ξερειςhttp://www.gorgolis.gr/sprinter.htm 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΚΤΜ 1.376 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2015 Μήπως για αυτό το λόγο να πάω σε κάποιο δίχρονο? Μου αρέσει το παπί αυτό, ποιά η γνώμη σας? http://www.car.gr/cl...photos/5732564/ Οχι διχρονο ρε συ...οικονομια θες να κανεις 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Victhor 32 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2015 Μου αρέσει το παπί αυτό, ποιά η γνώμη σας? http://www.car.gr/cl...photos/5732564/ Εφόσον θέλεις οικονομία + αξιοπιστία + φθηνά ανταλλακτικά, θα σου πρότεινα να οδηγήσεις τα παρακάτω μηχανάκια: 1) Crypton X - το καλύτερο παπί από όλα που υπάρχουν στην αγορά εδώ και χρόνια 2) Honda PCX (125/150) - από τα καλύτερα μικρά scooter (οικονομικό και αξιόπιστο) 3) Honda CBF/CBR/XR 125 + Yamaha YBR 125 + Sym Wolf 125 (αυτά θα σου δώσουν κάτι παραπάνω από το παπί και scooter στο θέμα της οδήγησης, είναι πιο απολαυστικά, έχουν καλύτερα φρένα, καλύτερο πάτημα κτλ.) Όλα έχουν κατανάλωση από 2 έως 3 λίτρα/100 χμ. Επίσης θεωρούνται αξιόπιστα και δεν βγάζουν εύκολα προβλήματα. Ούτε τα ανταλλακτικά δεν είναι ακριβά σ'αυτά τα μηχανάκια. Άποψή μου είναι να τα δοκιμάσεις στην οδήγηση όλα, να δεις πως "κουμπώνεις" κτλ. Όποιο σου αρέσει περισσότερο στην οδηγική συμπεριφορά και σου κάνει το κλικ, να το πάρεις. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostakis88 158 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2015 Ευχαριστώ για όλες τις συμβουλές, αλλα θα την κρατήσω για αρκετό καιρό ακόμα γιατί δεν πουλιέται με τίποτα (βλέπω αγγελίες magna 8 μηνών, απο τότε δηλαδή που κοιταζα για μηχανές), σε μαγαζιά την αγοράζουν 700ευρώ, οπότε δεν έχω περιθόριο για νεες αγορές Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2015 Ευχαριστώ για όλες τις συμβουλές, αλλα θα την κρατήσω για αρκετό καιρό ακόμα γιατί δεν πουλιέται με τίποτα (βλέπω αγγελίες magna 8 μηνών, απο τότε δηλαδή που κοιταζα για μηχανές), σε μαγαζιά την αγοράζουν 700ευρώ, οπότε δεν έχω περιθόριο για νεες αγορές Ναι, η πώληση τέτοιας μηχανής, ανεξαρτήτως κυβικών, είναι άσκηση υπομονής... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
maiko 95 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2015 CBF125!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostakis88 158 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2015 Πήγα σήμερα σε ένα μαγαζί απου ανταλλάσουν την μηχανή μου με τα παπιά Daytona evo 125 (του κουτιού) με διαφορά 200 ευρώ και ένα Κymco jetix μεταχειρισμένο 3000χλμ του 2010 με διαφορα 150 ευρώ. Τι θα μου προτείνατε απο τα δύο, περισσότερα χρήματα δεν διαθέτω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2015 Πήγα σήμερα σε ένα μαγαζί απου ανταλλάσουν την μηχανή μου με τα παπιά Daytona evo 125 (του κουτιού) με διαφορά 200 ευρώ και ένα Κymco jetix μεταχειρισμένο 3000χλμ του 2010 με διαφορα 150 ευρώ. Τι θα μου προτείνατε απο τα δύο, περισσότερα χρήματα δεν διαθέτω... Να κρατήσεις το magna! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostakis88 158 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2015 Να κρατήσεις το magna! Είμαι άνεργος και χρειάζομαι ένα παπί για να βρώ δουλεία ως delivery Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2015 Είμαι άνεργος και χρειάζομαι ένα παπί για να βρώ δουλεία ως delivery My bad! Daytona θα προτείνω τότε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2015 Daytona και απο μενα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostakis88 158 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2015 http://www.mybike.gr/topic/21203-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-daytona-sprinter/ Βλέποντας αυτό με προβληματίζει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2015 Γενικοτερα εχουν καποια θεματα με την συναρμολογιση, αλλα στα λεφτα τους δεν βρισκεις αλλο καινουργιο που να μην ειναι κινεζια. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostakis88 158 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2015 Ουφ επιτέλους την ξεφορτώθηκα την μηχανή μου και πηρα ολοκαίνουριο Daytona sonic evo 125cc. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
maiko 95 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2015 παντα ορθιος φιλαρακι.Δε σου ειναι κοπως να βαλεις και καμια φωτο,εεε; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostakis88 158 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2015 (τροποποιήθηκε) My bad! Daytona θα προτείνω τότε. Daytona και απο μενα.Θέλω να σας ευχαριστήσω αν και καθυστερημένα για τις απαντήσεις σας, αυτό το παπί με βοήθησε μέτά απο ένα μήνα,συγκεκριμένα τον Ιούνιο να βρώ δουλειά έστω με βασικό μισθό, όμως ήθελα να συμβιώσω λίγο καιρό με το παπί για να δώ τι εστί Daytona και να σας απαντήσω ξεκάθαρα. Τελικά Daytona σημαίνει value for money, φθηνή τιμή αγοράς (1000ευρώ) ,φθηνή συντήριση και αξιοπιστία (προς το παρόν). Πιο συγκεκριμένα...με 6 μήνες συμβίωση στα 6000χλμ, επαγγελματική χρήση, συμπέρασμα:Κινητήρας: 120 κυβικά, χρειάζεται πάντα λίγο γκάζι για να πάρει μπροστά, απροβλημάτιστος, ροπή ψηλά, αρχίζει σιγά-σιγά με τα χλμ και έχει λίγο νέυρο, μπουζί επώνυμο,Κιβώτιο: τύπου μύλου (απο 4η πάει 1ή) πολύ βολικό, κοντές σχέσεις.Οδηγική συμπεριφορά: πολύ ελαφριά αίσθηση πράγμα που μου αρέσει, ευαίσθητο στους πλευρικούς ανέμους, το σασι και οι αναρτήσεις αντέχουν στις κακοτεχνίες του δρόμου, άνετη σέλα με χώρο απο κάτω για μικροπράγματα, ταχύτητα ταξιδιού 70χλμ/ώρα, μέγίστη ταχύτητα (στα κόκκινα) 100χλμ/ώρα.Φρένα: εμπρός είναι λίγο ασαφή αλλα προοδευτικά, πίσω επίσεις προοδευτικά αλλα με καλύτερη αίσθηση.Προβλήματα: τζόγος στο γκάζι, οκ ρυθμίστηκε, μετά υψηλό ρελαντί (έτσι το παρέλαβα, ρε τους άμπαλους..., περίπου 1/3 του γκαζιού) με αποτέλεσμα οι ταχύτητες να αλλάζουν άγαρμπα, αυτό ρυθμίστηκε. Μετά στα πρώτα 300χλμ ξεβιδώθηκαν οι βίδες του πίσω αλησιδογράναζου, στα 600χλμ το ίδιο (μου στέρησε ένα μεροκάματο), το πρόβλημα λύθικε μέσω της εγγύησης αλλάχθηκε βάση πίσω αλυσιδογράναζου και αλυσιδογράναζο και το πρόβλημα λύθήκε οριστικά. Στα 700χλμ ξεβιδώθηκε η εξάτμιση, το πρόβλημα λύθηκε με επιπλέων κόντρα παξιμάδια και ξεβιδώθηκε μετά απο 5500χλμ , είναι κάτι που θέλει έλενχο... στα 1200 χλμ έπεσα λόγω βροχής και χτύπησε η βάση των υποπόδιων μετα απο 100χλμ ξεβιδώθηκε, το ίδιο έγινε μετά απο 5700χλμ. Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 3 , 2015 από τον Kostakis88 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες