Kostakis88 158 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2015 Καλημέρα και καλό μήνα, εγώ έχω μια τσόπερ Honda Magna 250 και την έχω μπουχτήσει, βαρέθηκα τον όγκο της, να μην μπορώ να χώνομαι, την άθλια οδηγική συμπεριφορά, τα ακριβά ανταλλακτικά (πχ 45ευρώ φίλτρο αέρα) τον ραθυμικό κινητήρα και την σχετικά υψηλή κατανάλωση... Καταρχήν δουλέυω ταξί, το εισόδημα μου είναι γύρω στα 400ευρώ (μένω με τους γονείς μου) θέλω κάτι οικονομικό σε κατανάλωση,αξιόπιστο, με προσιτά ανταλλακτικά, μικρό ωστε να χώνεται, άνετο στην οδήγηση και καλά ζυγισμένο και να μπορεί να σε πάει καμια Νέα μάκρη πχ... Οχι μηχανή δρόμου. Μάλλον όχι Honda πάλι, λόγω κόστους ανταλλακτικών... Κινέζικα ,Ιταλικά , Γαλλικά μοντέλα σίγουρα όχι, τώρα τα Kymco και τα Sym είναι καλά? Στα παπιά μου αρέσει το παπί Kymco straight 150cc λόγω κυβικών... Στα scooter μου αρέσει το suzuki sixteen 150cc και διάφορα sym και kymco. Τελευταίο ερώτημα, scooter ή παπί? Το πρώτο έχει σημαντική διαφορά στην συντήρηση (λόγω βαριατόρ και ιμαντών ) εκέι κολάω... αλλα μου αρέσει το σχήμα τους ,η πρακτικότητα και αν πέσεις δεν θα σου πλακώσει τα πόδια... Τα παπιά μου αρέσουν λόγω της καγκουρίστικης εμφάνισης τους και την φθηνή συντήριση τους, τα κυβικά τους όμως με περιορίζουν (εκτός του kymco straight 150 φυσικά) Παρακαλώ δώστε μου τα φώτα σας!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kanenass 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2015 τα περισσοτερα κυβικα που μπορεις να βρεις σε παπι ειναι modenas xcite 135 το οποιο ειναι μια χαρα παπακι πλακα στην πλακα και δεν εχει ακριβα ανταλλακτικα και την δουλεια που θες την κανει ανετα κιολας τωρα αν παλι θες scooter καλυτερα να σου δωσει αλλος τα φωτα του μιας και δεν το κατεχω το θεμα καθολου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2015 Καλημέρα και καλό μήνα, εγώ έχω μια τσόπερ Honda Magna 250 και την έχω μπουχτήσει, βαρέθηκα τον όγκο της, να μην μπορώ να χώνομαι, την άθλια οδηγική συμπεριφορά, τα ακριβά ανταλλακτικά (πχ 45ευρώ φίλτρο αέρα) τον ραθυμικό κινητήρα και την σχετικά υψηλή κατανάλωση... Καταρχήν δουλέυω ταξί, το εισόδημα μου είναι γύρω στα 400ευρώ (μένω με τους γονείς μου) θέλω κάτι οικονομικό σε κατανάλωση,αξιόπιστο, με προσιτά ανταλλακτικά, μικρό ωστε να χώνεται, άνετο στην οδήγηση και καλά ζυγισμένο και να μπορεί να σε πάει καμια Νέα μάκρη πχ... Οχι μηχανή δρόμου. Μάλλον όχι Honda πάλι, λόγω κόστους ανταλλακτικών... Κινέζικα ,Ιταλικά , Γαλλικά μοντέλα σίγουρα όχι, τώρα τα Kymco και τα Sym είναι καλά? Στα παπιά μου αρέσει το παπί Kymco straight 150cc λόγω κυβικών... Στα scooter μου αρέσει το suzuki sixteen 150cc και διάφορα sym και kymco. Τελευταίο ερώτημα, scooter ή παπί? Το πρώτο έχει σημαντική διαφορά στην συντήρηση (λόγω βαριατόρ και ιμαντών ) εκέι κολάω... αλλα μου αρέσει το σχήμα τους ,η πρακτικότητα και αν πέσεις δεν θα σου πλακώσει τα πόδια... Τα παπιά μου αρέσουν λόγω της καγκουρίστικης εμφάνισης τους και την φθηνή συντήριση τους, τα κυβικά τους όμως με περιορίζουν (εκτός του kymco straight 150 φυσικά) Παρακαλώ δώστε μου τα φώτα σας!!! πιο οικονομικο ειναι το παπι. και μπορεις να παρεις το daytona πιο ανετο ειναι το σκουτερ αλλα θα δωσεις πιο πολλα για να το αγορασεις και καινε και παραπανω ολα αυτα με την προυποθεση οτι μενεις σε πολη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2015 Άντε η οδηγική συμπεριφορά και ο "χαλαρός" κινητήρας ας πούμε οκ, τα υπόλοιπα που τα είδες; Το αρκετά παραπλήσιο virago δεν είναι σε καμία περίπτωση έτσι, ακόμα κι ο κινητήρας είναι αρκετά ζωντανός, τα ανταλλακτικά είναι πάμφθηνα, η κατανάλωση μια χαρούλα για 250άρι... Περίεργο μου κάνει που το περιγράφεις έτσι, ειλικρινά. Τέλος πάντων, τα παπιά είναι προφανώς πιο οικονομικά αλλά λιγότερο άνετα για δύο και χωρίς ιδιαίτερους χώρους αποθήκευσης, τα σκούτερ απ'την άλλη είναι ένα τσικ πιο ακριβά στην συντήρηση, ένα τσικ παραπάνω στην κατανάλωση αλλά πιο άνετα και με χώρους, καθώς και καλύτερη κάλυψη. Εγώ σκούτερ θα'παιρνα στη θέση σου αλλά αν σκοπεύεις να'χεις δικάβαλα και κανα παραέξω ταξιδάκι σίγουρα θ'ανέβαινα σε κυβικά. Τι budget έχεις δεν ανέφερες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MAG/FMX 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2015 Παρε Honda FMX . μονο λαδια θελει . Τα λαστιχα ειναι ακριβα αλλα ta mytant κρατανε 5-7 χρονια. Ειναι ψιλο ασφαλες σε οδηγηση και φρενα απο παπι και πολυ πιο fun to drive, To παπι ειναι πιο οικονομικο αλλα με το fmx δεν θα εχεις ανχος να σου το κλεψουν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2015 Παρε Honda FMX . μονο λαδια θελει . Τα λαστιχα ειναι ακριβα αλλα ta mytant κρατανε 5-7 χρονια. Ειναι ψιλο ασφαλες σε οδηγηση και φρενα απο παπι και πολυ πιο fun to drive, To παπι ειναι πιο οικονομικο αλλα με το fmx δεν θα εχεις ανχος να σου το κλεψουν. Μετά από 5-7 χρόνια τα λάστιχα γίνονται πλαστελίνη. 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2015 Αν θες κίνηση αποκλειστικά μέσα σε πόλη,πάρε παπί. Κάποιο Crypton ειδικά που είναι σκυλί και θα χαλάσει μετά την δευτέρα παρουσία. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nicket456 166 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2015 Η πραγματικοτητα ....βαση του μισθου σου .....(που ευχομαι να ανεβει) ......λεει να παρεις παπι! Εγω μονο για το crypton 105cc (ή οσα εχει φτασει πλεον) δεν εχω ακουσει κακια κουβεντα. Νομιζω οτι ειναι η πιο τιμια επιλογη που εχεις. Επισης οντας παπι θα μπορεις ακομα και με τα 400 € να το συντηρεις σωστα .....ο,τι και να τυχει ...χτυπα ξυλο!!! Απο την αλλη μια επιλογη ειανι και τα 125cc-250cc μοτοσυκλετακια ειναι καλη λυση και πιο κοντα στον ορο μοτοσυκλετα! Επισης δεν απαιτουν πολλα χρηματα για χρηση- συντηρηση .......αλλα παπια δεν ειναι !!!! Θα θελει λιγο περισσοτερο προγραμματισμο για να συντηρηθει σωστα με τα 400€. Θα μπορεις να κανεις και λιγο περισσοτερα πραγματα βεβαια...ή για να το πω αλλιως θα κανεις καποια πραγματα λιγο πιο ανετα (πχ δικαβαλο ταξιδι σε νησακι το καλοκαιρι).Καλη λυση ειναι το KLE 250cc Anhello! Ναι ενα 6-μιση Ιαπωνιας θα ηταν το ιδανικο αλλα ταν ερθει η ωρα να αλλαξεις λαστιχα-γραναζι-αλυσιδα- τακακια ....ο μισθος σου δεν φτανει (ή φτανει ισα ισα τελος παντων). . . . Υ.Γ. Το παπι ειναι ενα μεσο που θα μπορεις να το διατηρεις ακομα και αν παρεις μηχανη αργοτερα......ειναι εργαλεια τα ρημαδια!!! 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ghostkon 8.431 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2015 πιστευω κατι σαν αυτο θα σε βολεψει για ολα αυτα που λες http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/5952311/ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GreekSouvlaki 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2015 σιγουρα παπι ασπαστο ο ορισμος της οικονομιας και παει παντου αρκει εσυ να αντεχεις τρανο παραδειγμα ο Ελληνας (που διηγηθηκε το ταξιδι του στο MOTO) που εκανε το Ελλαδα-Ινδια με Crypton 135 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ναπολέων 303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2015 +++ για παπί ή σκουτεράκι! το kymco straight το ξεχνάς από τώρα.. ούτε έχουν πουλήσει και μην νομίζεις ότι επειδή είναι 150cc πηγαίνει γρηγορότερα από ένα kriss 125 π.χ.... τα + των σκούτερ και των παπιών τα γράψανε παραπάνω! από εμένα αν θες κάτι που να μην σου ζητάει συνέχεια κάτι και όταν έρχεται η ώρα για σέρβις να ποσά να είναι αστεία πάρε παπί με 1000! τώρα αν θες κάτι πιο άνετο με μεγάλους αποθηκευτικούς χώρους(+ μπακαζιέρα γίνεται απίστευτα εύχρηστο και με τεράστιους χώρους) και ξεκούραστο στην οδήγηση παίρνεις σκούτερ ξέροντας την μεγαλύτερη κατανάλωση και τα πιο ακριβά σέρβις! πάντως κάτι θα πρέπει να θυσιάσεις.. τα βάζεις κάτω αφού ξέρεις τι ακριβώς ζητάς και πράττεις αναλόγως... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
barticiani 1.034 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2015 με το fmx δεν θα εχεις ανχος να σου το κλεψουν. Γιατι;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
polikos arkoudos 220 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2015 Τελευταίο ερώτημα, scooter ή παπί? Το πρώτο έχει σημαντική διαφορά στην συντήρηση (λόγω βαριατόρ και ιμαντών ) εκέι κολάω... Παρακαλώ δώστε μου τα φώτα σας!!! Είχα και τα δύο, στο παπί (honda) έκανα αλλαγή γρανάζια και αλυσίδα κάθε 15.000 χλμ. κόστιζαν 35 ευρώ και ήμουν με το λαδωτήρι στο χέρι κάθε 500 χλμ. ενώ στο σκούτερ (sym) άλλαζα ιμάντα κάθε 15.000 και κόστιζε 30 ευρώ, βαριέτορ δεν αλλάζεις αν δεν παρουσιάσει βλάβη, όπως και οι δίσκοι στο παπί, η μόνο διαφορά κόστους στη συντήρηση (ίδια κ.ε.). ήταν μόνο στα ελαστικά, στο σκούτερ κόστιζαν 18 ευρώ παραπάνω, όλα τα υπόλοιπα αναλώσιμα (μπουζί-λάδια κτλ.) κοστίζουν το ίδιο (ίδια κ.ε.). επίσης διαφορά είχαν και στη κατανάλωση,το σκούτερ έκαιγε λίγο περισσότερο (ίδια κ.ε.) με το παπί έκανα 38 χλμ. με ένα λίτρο βενζίνη, ενώ με το σκούτερ έκανα 35 χλμ. ανά λίτρο. 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kanenass 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2015 daytona panther 125 δεν θες ειπαμε ετσι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MAG/FMX 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2015 Παντως και το Varadero 125 που ειχα μια χαρα ηταν και πουλας και μουρη σε κανα μωρο και πιο ανετη σελα και μπαγαζιερα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2015 αα, να μην ξεχασω, προσφατα πηρε η αδερφη μου το kawasaki 135 νομιζω ειναι ευκολα ο πιο ανετος παπιος που εχω οδηγησει. απο γκαζια δεν εχει τοσα οσο κατι crypton x κλπ και απο καταναλωση 2,5€ εκανα 70km μειωνεκτημα το μικρο ρεζερβουαρ πλεονεκτημα ο χωρος κατω απο τη σελα Εχεις οδηγησει crypton X και εχεις δει διαφορα? 3,7 λιτρα ειναι μικρο ντεποζιτο? Μηπως το οδηγησες οταν το εστρωνε? Τα ρωταω αυτα διοτι ειναι απο τα δυνατοτερα 4Τ παπια, εαν οχι το δυνατοτερο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosk0 453 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2015 στην καταναλωση δεν ξερω το crypton x αλλα ανοιγει πολυ καλλύτερα απο το kawa στα 3,000km (οκ δεν εχει ανοιξει ακομα η μηχανη του) δεν εχω ιδεα ποσα λιτρα πέρνει, το θέμα είναι ότι ήταν στην τελευταία γραμμη πριν το κοκκινο και φουλαρα με 3€ και απο το κοκκινο φουλαρα με 4€ με την τιμη της βενζίνης τότε, πάνω απο 1.5 αλλα δε θυμαμαι πόσο. στο kristar και το crypton 105 έχω βάλει μέχρι και 8€ με τιμη εννοειτε πάνω απο 1.5 , μέχρι και ο βενζινάς κουφάθηκε. και οχι δεν υπερβάλω, απλα αναφέρω γεγονοτα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
maniatiakos 62 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2015 Honda xr 125 - clr 125. Aλεξίσφαιρα με κατανάλωση 3,5/100. Τα παπιά, σκούτερ κλπ δεν παρέχουν την ίδια ασφάλεια με αυτά. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μπέρκο 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2015 Καλημέρα και καλό μήνα, εγώ έχω μια τσόπερ Honda Magna 250 και την έχω μπουχτήσει, βαρέθηκα τον όγκο της, να μην μπορώ να χώνομαι, την άθλια οδηγική συμπεριφορά, τα ακριβά ανταλλακτικά (πχ 45ευρώ φίλτρο αέρα) τον ραθυμικό κινητήρα και την σχετικά υψηλή κατανάλωση... Καταρχήν δουλέυω ταξί, το εισόδημα μου είναι γύρω στα 400ευρώ (μένω με τους γονείς μου) θέλω κάτι οικονομικό σε κατανάλωση,αξιόπιστο, με προσιτά ανταλλακτικά, μικρό ωστε να χώνεται, άνετο στην οδήγηση και καλά ζυγισμένο και να μπορεί να σε πάει καμια Νέα μάκρη πχ... Οχι μηχανή δρόμου. Μάλλον όχι Honda πάλι, λόγω κόστους ανταλλακτικών... Κινέζικα ,Ιταλικά , Γαλλικά μοντέλα σίγουρα όχι, τώρα τα Kymco και τα Sym είναι καλά? Στα παπιά μου αρέσει το παπί Kymco straight 150cc λόγω κυβικών... Στα scooter μου αρέσει το suzuki sixteen 150cc και διάφορα sym και kymco. Τελευταίο ερώτημα, scooter ή παπί? Το πρώτο έχει σημαντική διαφορά στην συντήρηση (λόγω βαριατόρ και ιμαντών ) εκέι κολάω... αλλα μου αρέσει το σχήμα τους ,η πρακτικότητα και αν πέσεις δεν θα σου πλακώσει τα πόδια... Τα παπιά μου αρέσουν λόγω της καγκουρίστικης εμφάνισης τους και την φθηνή συντήριση τους, τα κυβικά τους όμως με περιορίζουν (εκτός του kymco straight 150 φυσικά) Παρακαλώ δώστε μου τα φώτα σας!!! οτι και να παρεις φιλε μην παρεις ποτε κινεζικο ειτε παπι ειτε σκουτερ θα χασεις τα λεφτα σου προτιμησε κατι σε ιαπωνεζικο παπι καλυτερο πατημα απο τα σκουτερ ουτε προβληματα ουτε τιποτα και καλυτερο φρεναρισμα... εχω kawasaki και στα 26.000 χλμ δεν εχει βγαλει τιποτα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2015 στην καταναλωση δεν ξερω το crypton x αλλα ανοιγει πολυ καλλύτερα απο το kawa στα 3,000km (οκ δεν εχει ανοιξει ακομα η μηχανη του) δεν εχω ιδεα ποσα λιτρα πέρνει, το θέμα είναι ότι ήταν στην τελευταία γραμμη πριν το κοκκινο και φουλαρα με 3€ και απο το κοκκινο φουλαρα με 4€ με την τιμη της βενζίνης τότε, πάνω απο 1.5 αλλα δε θυμαμαι πόσο. στο kristar και το crypton 105 έχω βάλει μέχρι και 8€ με τιμη εννοειτε πάνω απο 1.5 , μέχρι και ο βενζινάς κουφάθηκε. και οχι δεν υπερβάλω, απλα αναφέρω γεγονοτα Οταν μπει στο κοκκινο εχει γυρω στα 800ml ακομα. Γενικοτερα τα ντεποζιτα ειναι ψιλοιδια στα παπια. Δεν εχουν τεραστιες διαφορες. Για να δεις πραγματικη διαφορα θα παρεις ενα cbf125 το οποιο εχει 12 λιτρα ντεποζιτο και διαστασεις/επιδοσεις παπιου. Η αυτονομια του ξεπερναει τα 550χμ. Βαλε και αυτου του ειδους τα μοτοσυκλετακια στις επιλογες σου. Εγω πιθανοτατα να αγοραζα ενα ψεκαστο 125-200 σκουτερ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2015 στο 105 το αποκλείω να έχεις βάλει 8 ευρώ.3,5 λίτρα χωράει το ντεπόζιτο. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
v2power 321 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2015 (τροποποιήθηκε) στο 105 το αποκλείω να έχεις βάλει 8 ευρώ.3,5 λίτρα χωράει το ντεπόζιτο. +998 Εκτός αν ήταν "λίτρα". Το κάνουν συχνά-πυκνά οι φίλοι μας οι βενζινάδες Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 1 , 2015 από τον v2power Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostakis88 158 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2015 πιστευω κατι σαν αυτο θα σε βολεψει για ολα αυτα που λες http://www.car.gr/cl...s/view/5952311/ Μου αρέσει πάρα πολύ αυτο το σκουτεράκι, τα SYM όμως είναι αξιόπιστα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2015 Μου αρέσει πάρα πολύ αυτο το σκουτεράκι, τα SYM όμως είναι αξιόπιστα? Απο τα πιο αξιοπιστα που υπαρχουν και με φθηνα ανταλλακτικα. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostakis88 158 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2015 Τι budget έχεις δεν ανέφερες. Ξέχασα να πώ, το budget μου είναι στα 2000ευρώ... και τόσο θέλω να πουλήσω τη μηχανή μου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες