o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2015 (τροποποιήθηκε) Η συντήρηση είναι εντός της χρήσης. Οσο για το σκούτερ, σε μια μετάδοση που μόνιμα πατινάρει, το θεωρώ λογικό να την παρεις στο χέρι, και ειδικα αν μιλας και για χρήση ον οφ. Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 25 , 2015 από τον o_xlapatsas Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2015 Το εαν προοριζεται η μηχανη για delivery ή για βολτα δεν εχει καμια σχεση με το αν θα του κανεις σωστη συντηρηση. Αυτο που εχει σχεση ειναι η χρηση που θα γινεται. Το πως θα το οδηγας δηλαδη. Το θεμα δεν ειναι το συγκεκριμενο παραδειγμα του σκουτερ. Το θεμα ειναι οτι οταν δουλευεις και βιαζεσαι/κουραζεσαι/απελπιζεσαι κτλπ., δε θα προσεχεις τις λεπτομερειες που διαχωριζουν την κακη απο την καλη χρηση. Δε θα προσεχεις να εχεις μεσα σωστη ταχυτητα, δε θα προσεχεις να μην κανεις γ@μισετα κατεβασματα, δε θα προσεχεις να μην πατιναρεις παραπανω ή λιγοτερο απ' οσο πρεπει, δε θα προσεχεις να μην το πιεζεις λες και εισαι σε πιστα κτλπ.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mikesmith 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2015 Αδερφια συντροχοι καλησπερα.. Αν και δεν εχω σχεση με το ντελιβερι και ειδικα σε αστικα κεντρα να ρωτησω επελεξε κανεις να καβαλαει ενα μοτοσακο που δεν το γουσταρει? Ακομα και αν ειναι το 2ο ή 3ο οχημα που εχει στην κατοχη του το γουσταρει ....ακομα και αν το χρησιμοποιει αποκλειστικα για επαγγελματικο μεσο μεταφορας... αδερφε ακου την καρδια σου...και εγω πηρα 250 κυβικα για να πηγαινω πιο οικονομικα στη δουλεια μου εδω στο νησι για αποσταση 9 χλμ ( το jimny καιει πανω απο 9 lt/100χλμ) και γουσταρω τρελλα!!! Παρτο !!!!! Μονο και μονο οτι καταφερες και καβαλησες το DREAM BIKE σου θα νιωθεις αρχοντας...σου βγαζω το καπελο που ρωτας και αγχωνεσαι..μονο οι κατοχοι του συγκεκριμενου θα σου δωσουν σωστες πληροφοριες για το αν αντεχει σε αυτη τη χρηση... ( εγω σου ευχομαι γρηγορα να το καβαλησεις) Μακαρι να το αποκτησω και να με βολεψει σε ολα, πρεπει να με νιωθεις παντως . Συμφωνω με τον CptAngel , διοτι πολες απροσεξιες θα υπαρξουν ειδικα σαν πρωταρης στην δουλεια και σαν οδηγος μηχανης . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
John247 551 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2015 εχω παντως ενα φιλαρακι που το δουλευει ντελιβερι καπου στον πειραια,καμια γκρινια απο αυτον για το συμπλεκτη το δικο μου παντως ηταν αυτο που με ξελασπωσε οικονομικα τα προηγουμενα χρονια με το μεγαλο στο γκαραζ χωρις ασφαλεια κ το αμαξι σε ακινησια με εσωσε κανενα παπι-βεσπα δεν μου εβγαλε 60.000 τετοιας καταχρησης Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mindattack21 391 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2015 Πρίν 10 λεπτά είδα courier με cbf :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vamire 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2015 Αυτό μόνο;; Δε μου κάνει. Και τι εισαι εσυ για να σου κανει; Ο δικαστης ντρετ; Αι βγες εξω να μετρησεις τους ντελιβεραδες με τι οχημα οδηγουν. Πρίν 10 λεπτά είδα courier με cbf :lol: και εγω εχω δει κουριερ με cbf και με vstorm εχω δει. Αλλο κουριερ αλλο ντελιβερι κουριερ κανεις και με ι.χ. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vamire 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2015 (τροποποιήθηκε) Δεν εχω κανει ποτε ελιγμους για να ξερω διαφορα απο παπι σε honda cbf εκτος απο αυτες στην πιστα στην σχολη μου με μια Honda CB500 Που μου φανηκε ευκολο (δεν εχω εμπειρια φυσικα σε μεγαλες ταχυτητες για να απαντησω) αλλα οπως βλεπω το μηχανακι μετραει σε πακετο απο θεμα οικονομιας . Ετσι για επιβεβαίωση αν μενεις αθηνα ρωτα τον πατερα σου πια δικυκλα του σπανε τα νευρα και πες μου α ρωτα τον και γιατι. Απο την αλλη πες μας και γιατι οι μπλε ανθρωποι οδηγουν crypton-x στις διαδηλωσεις κλπ. Αν σου φανηκε ευκολο να στριβεις με ενα cb στα 20-40 χλμ την ωρα φαντασου πως με το παπι δεν θα στριβεις θα σε παει η σκεψη. Το καθε οχημα εχει φτιαχτει για να καλυψει καποια κενα. Το cb δεν στριβει ουτε ελιγμους κανεις ειναι η μερα με τη νυχτα. Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 26 , 2015 από τον Vamire Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mindattack21 391 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2015 Και τι εισαι εσυ για να σου κανει; Ο δικαστης ντρετ; Αι βγες εξω να μετρησεις τους ντελιβεραδες με τι οχημα οδηγουν. και εγω εχω δει κουριερ με cbf και με vstorm εχω δει. Αλλο κουριερ αλλο ντελιβερι κουριερ κανεις και με ι.χ. Απλά το είπα γιατί το παιδί θέλει να κάνει το ίδιο πράγμα ( Τι κούριερ τι ντελίβερι το ίδιο είναι ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
John247 551 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2015 (τροποποιήθηκε) παιδια μη λεμε οτι ναναι,το cb ελισεται σαν παπι και σκουτερ,οτι γουσταρεις κανεις στην πολη καμια διαφορα δεν εχει,ουσιαστικα παπι με συμπλεκτη ειναι Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 26 , 2015 από τον John247 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vamire 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2015 Δεν ειναι το ιδιο κουριερ ντελιβερι τα εχω κανει και τα δυο επαγγελματα. Κουριερ ξυνεις τα @@ σου στο δρομο συνηθως περιμενεις & πολλες φορες. Ντελιβερι πας μαμιωντας στο δρομο για να μη κρυωσει το σουβλακακι του πελατη γυρνας γρηγορα πισω γιατι καθως εφευγες εχουν σκασει και αλλες 10 παραγγελιες. Μη λετε οτι θελετε μερικοι. παιδια μη λεμε οτι ναναι,το cb ελισεται σαν παπι και σκουτερ,οτι γουσταρεις κανεις στην πολη καμια διαφορα δεν εχει,ουσιαστικα παι με συμπλεκτη ειναι Το cb πιο cb το 500αρι; Το 400; το 125; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mindattack21 391 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2015 Δεν ειναι το ιδιο κουριερ ντελιβερι τα εχω κανει και τα δυο επαγγελματα. Κουριερ ξυνεις τα @@ σου στο δρομο συνηθως περιμενεις & πολλες φορες. Ντελιβερι πας μαμιωντας στο δρομο για να μη κρυωσει το σουβλακακι του πελατη γυρνας γρηγορα πισω γιατι καθως εφευγες εχουν σκασει και αλλες 10 παραγγελιες. Μη λετε οτι θελετε μερικοι. Το cb πιο cb το 500αρι; Το 400; το 125; Καλά ντε ηρέμησε...:-) Δεν σε βρίσαμε κιόλλας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vamire 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2015 Προς τι η ειρωνεια; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
John247 551 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2015 το 125 παντα φιλος,τα αλλα ειναι μηχανες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mindattack21 391 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2015 Προς τι η ειρωνεια; Που την είδες την ειρωνεία? Για να ξέρω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vamire 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2015 το 125 παντα φιλος,τα αλλα ειναι μηχανες Το cbf 125 λοιπον ελισσεται στο περιπου οπως ενα παπι λογο χαμηλων κιλων μονο που το κοψιμο τιμονιου 45 μοιρες ειναι το μισο αποτι σε ενα παπι. Που την είδες την ειρωνεία? Για να ξέρω. Δεν σε βρισαμε κιολας.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mindattack21 391 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2015 Το cbf 125 λοιπον ελισσεται στο περιπου οπως ενα παπι λογο χαμηλων κιλων μονο που το κοψιμο τιμονιου 45 μοιρες ειναι το μισο αποτι σε ενα παπι. Δεν σε βρισαμε κιολας.... Το είπα γιατί μου φάνηκε άσχημος ο τρόπος που είπες το "Μην λέτε ότι θέλετε μερικοί". Τέλος πάντως δεν θα κάτσω να τσακωθώ από το P.c Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vamire 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2015 (τροποποιήθηκε) Μα μου λες πως ντελιβερι και κουριερ ειναι το ιδιο καμια σχεση δεν εχει.Τα μπερδευεις και δεν ειναι σωστο. Δεν τσακωνομαστε συζητηση κανουμε. Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 26 , 2015 από τον Vamire Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mindattack21 391 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2015 Μα μου λες πως ντελιβερι και κουριερ ειναι το ιδιο καμια σχεση δεν εχει.Τα μπερδευεις και δεν ειναι σωστο. Δεν τσακωνομαστε συζητηση κανουμε. Κάτι παραπάνω θα ξέρεις οπότε συμφωνώ μαζί σου. ( Δεν το λέω ειρωνικά ). Εγώ απλά το είπα γιατί δεν έχω κάνει τίποτα από τα δύο και μου φαίνονται το ίδιο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vamire 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2015 (τροποποιήθηκε) Δυστυχως δεν ειναι ο ντελιβερας αξιζει τα tips γιατι παιζει και τη ζωη του κορονα ή γραμματα ο κουριερ ειναι πιο χαλαρος. (μακαρι να ξανα εβρισκα κουριερ για δουλεια) Αν ο φιλος εχει στανταρ δουλεια για κουριερ τοτε μια χαρα θα τον βολεψει και το cbf. Αλλα γνωμη μου αν ειναι να το αγορασει καινουργιο καλυτερα να χτυπησει ενα cbf μτχ και ενα παπι με κανενα 500αρικο που το παπι θα του μενει για δουλεια & οικονομια και το cbf θα το διωξει με την πρωτη ευκαιρια για κατι μεγαλυτερο μολις το βαρεθει στο μελλον. Θα το μεινουν και γκαφρα για μπυρες κλπ :) Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 26 , 2015 από τον Vamire 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.986 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2015 Εγω απλα παρατηρησα 2 πραγματακια: 1) ο φιλος εχει ελαχιστη εμπειρια ή και καθολου απο μηχανακια και κυριως απο οδηγηση, θα του ειναι ευκολο να οδηγησει ενα μηχανακι με κουτι μεσα σην κινηση? 2) εκτος τον κουραστηκο συμπλεκτη κανεις δεν ανεφερε την ευκολια στο καβαλα-ξεκαβαλα μια παπιας. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nikodimos 77 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2015 600+ χμ με ενα ντεποζιτο,κ απιστευτο σκυλι μοτερ,μονο λαδια κ σου βγαζει μια ζωη χωρις λαμπα καμμενη ο συμπλεκτης του ειναι παναλαφρος κ οι ταχυτες μαλακες εγω το θεωρω το απολυτο επαγγελματικο εργαλειο Αυτο το 600χλμ πως το βγαζετε. Εγω εχω το Ybr125 (2013 injection) που ειναι λιγο-πολυ ιδια και με ενα γεμισμα μου βγαζει γυρω στα 300χλμ. Δεν το εχω αφησει ποτε να σβησει απο βενζινη και δεν ξερω ποσο περισσοτερα απο 300 μπορει να βγαλει (οταν μπει ο δεικτης στο κοκκινο παω για γεμισμα). Δεν του πινω το αιμα στην οδηγηση. Πηγαινω την περισοτερη ωρα με 60χλμ/ωρα. Οταν το εστρωνα πηγαινα μεχρι 40χλμ/ωρα και μου εβγαζει γυρω στα 400χλμ με ενα ντεποζιτο. Η διαφορα που λετε ειναι πολυ μεγαλη. Ας πει καποιος κατοχος με σιγουρια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
geokaf 760 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2015 η διαφορα ισχυει..εχει γραψει το δικο μου 580 και ειχε κιαλλο μεσα..τωρα για μεσα στην πολυ ειναι σαν παπι (πριν απο αυτο ειχα παπι) απλα δεν εχεις να πηγαινεις καθε τοσο στο βενζιναδικο..ο συμπλεκτης ειναι πραγνατικα βουτηρο..και αμα το γουσταρει το παιδι και ειναι και το πρωτο του θα αργησει αρκετα να πει οτι τον κουραζει γιατι θα περιμενει πως και πως να το καβαλησει...πραγματικα τα προβληματα του ειναι μηδαμινα..οποτε δεμ βλεπω τον λογο να μην το παρει..οσο για τα σκουτερ δεν μου γεμιζουν το ματι εμενα προσωπικα..και σε σχεση με παπι το προτειμω 1000 φορες..κατι οτι κανει το παπι απλα εισαι σαν να καθεσε σε μηχανη.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2015 1-2 πραγματα απο μενα! Αρχικα για την αυτονομια που λετε αναμεσα σε ybr και cbf, εχουν σιγουρα το ιδιο τεποζιτο? παμε παρακατω Μην προσπερνατε αυτο που ειπε ο Τασος! Το ανεβα-κατεβα στο παπι ειναι αλλη υποθεση! Μια ημερα με βροχη θα μετανιωσεις που δεν διαλεξες το παπι! Προσπαθησε να ανεβεις και να κατεβεις με αβιαβροχο στο cbf καμια 100αρια φορες που αντιστοιχει σε 25 παραγγελιες και θα καταλαβεις Η ελλειψη τεποζιτου αναμεσα στα ποδια ειναι μεγαλη ευκολια στο παπι 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΚΤΜ 1.376 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2015 Το ανεβα-κατεβα στο παπι ειναι αλλη υποθεση! Μια ημερα με βροχη θα μετανιωσεις που δεν διαλεξες το παπι! Προσπαθησε να ανεβεις και να κατεβεις με αβιαβροχο στο cbf καμια 100αρια φορες που αντιστοιχει σε 25 παραγγελιες και θα καταλαβεις Η ελλειψη τεποζιτου αναμεσα στα ποδια ειναι μεγαλη ευκολια στο παπι Τα ειπες ολα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
estebahn 7.692 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2015 Άλλο θετικό του πάπιου είναι η αφθονία και το χαμηλό κόστος ανταλλακτικών. Σε μια από τις δεκάδες καθημερινών στάσεων /προχείρων παρκαρισμάτων της δουλειάς είναι αρκετά πιθανό να στο ρίξουν κάτω ή από δική σου αμέλεια να πέσει. Στο παπι οι ζημιές θα είναι ελάχιστες, απ την άλλη η Μάσκα του cbf κοστίζει γύρω στα 3 κατοστάρικα αν θυμάμαι καλά την κουβέντα με τον κάτοχο geokaf. Τεράστια είναι και η διαφορά κόστους ανάμεσα σε μια ακτινολογηση του πάπιου κ μιας στραβής χυτής ζαντας του Honda μετά από μια μεγάλη λακουβα που θα φας ψάχνοντας που στο καλό είναι η δαμαρεως 167 :Ρ Και όλα αυτά είναι ψιλόκαθημερινά περιστατικά, δεν μιλάμε για (ω μη γένειτο) πραγματικό τρακάρισμα. Δεν θέλω να φανώ αποτρεπτικός, είναι κρίμα να μην αποκτήσεις το όχημα που επιθυμείς. Ωστόσο περισσότερο κρίμα είναι να δουλεύεις μεροκάματα για να πληρώνεις τα σπασμένα. Ή να παρατηρείς τις μικροφθορές της καθημερινοτητας να σιγοξεθωριαζουν το αγαπημένο σου μηχανάκι. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες