mikesmith 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2015 Καλησπερα στο forum . Καταρχας να πω οτι ειμαι ασχετος στο θεμα delivery και το τι μηχανακι πρεπει να παρω για να εχω οικονομια. Απλα ξερω πως συνηθως για πακετο περνουν παπια οπως glx,townmate,crypton r και τα σχετικα. Εγω δεν εχω ακομα στην κατοχη μου καποιο μηχανακι , δινω τωρα για διπλωμα και θελω οταν τον παρω να ξερω πως θα προχωρησω . Εχω μεγαλη τρελα με το cbf125 και ξερω πως ειναι 4χρονο απο τι μου εχουν πει και καποια παλικαρια μου ειπαν πως εχει και injection αρα ειναι οικονομικο . Δεν θελω να κολλησω σε αυτο γιατι εχω ακουσει πολλα απο ατομα χωρις εμπειρια για την ηλικια μου. Ειμαι 20 και θελω να μου πει καποιος αν θα μπορουσα να το αγορασω το μηχανακι και αν μπορω με αυτο να κανω πακετο/delivery , Εχω κολλημα με τα 125 απλα δεν μου αρεσουν τα παπια θελω κατι που να ειναι σαν "Μηχανη" οχι παπι, και δεν λεω οτι τα παπια δεν ειναι μηχανες απλα για προσωπικους λογους θελω κατι ογκοδες. Ευχαριστω προκαταβολικα και αν μπορει καποιος να μου πει αν για πακετο ισχυει οτι πρεπει να ειναι 4χρονο και να εχει injection γιατι ειμαι λιγο ασχετος με τα μηχανακια.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kpapageo 4.302 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2015 Επειδή έχω πολλούς φίλους πακετάδες όλοι μου λένε ότι αν μπορούσαν να έχουν ένα δεύτερο μηχανάκι αποκλειστικά για το πακέτο θα ήταν σκούτερ. Τόσες ώρες πάνω στο παπί γίνεται κουραστική ακόμα και οι αλλαγή ταχυτήτων, πόσο μάλλον να έχεις και τον συμπλέκτη. Βέβαια αυτά προσωπικά γούστα είναι. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mikesmith 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2015 Δεν μπορω να το ξερω αυτο εχω οδηγησει ελαχιστα μαχανακι και απο αυτα που οδηγησα εχω φαει "κολλημα" με τον συμπλεκτη.. Εγω φυσικα το λεω για το honda για να μην εχω 2 μηχανακια ενα για πακετο και ενα για τα γουστα μου, δεν νομιζω να τα βγαλω περα με 2 μηχανες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2015 Καλα με το cbf τι γουστα να βγαλεις. Για το ντελιβερι οντως δε ξερω κατα ποσο βολευει ο συμπλεκτης. Ειδικα μεσα σε πολη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mikesmith 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2015 Γουστα δεν εννοω ταχυτητα ,ταξιδια και τα σχετικα , εννοω εμφανηση και σαν το μηχανακι οτι το γουσταρω εδω και χρονια, Δεν εχει καποιος κανα γωνστο με αυτο το μηχανακι που να κανει πακετο να με φωτησει ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2015 (τροποποιήθηκε) Η επαγγελματικη οδηγηση δικυκλου δεν εχει καμια σχεση με αυτη που κανεις για βολτα ή για να πας στη δουλεια σου. Θα σαπισεις πανω στη σελα, στα σταματα ξεκινα και στο φορτωμα. Μπορει να φτασεις σε σημειο να μη σε νοιαζει αν θα πεσει κατω, αναλογα με τη δουλεια. Οχι για συμπλεκτη δε θα χεις ορεξη, αλλα ουτε καν για να ανοιξεις το γκαζι. Delivery ειναι λιγο καλυτερα απο τα αλλα, αλλα και παλι ειναι λιγο ρισκο. Βεβαια αφου θα ειναι η μοναδικη σου μηχανη, ας ειναι κατι που γουσταρεις. Εσυ ξερεις καλυτερα νομιζω. Εγω καποτε σκεφτομουν να παρω duke 125 και να το δουλευω και πακεταδικο. Εξαρταται απ' το τι σε ενδιαφερει πιο πολυ, πρακτικοτητα ή γουστα. Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 25 , 2015 από τον CptAngel Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mindattack21 391 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2015 Αν το θες αποκλειστικά για αυτό τοτε μην το κανεις καν. Θα σε κουράσει και θα το βαρεθεις. Εκεί αν δεν εχεις όρεξη βαριέσαι να ανοιξεις και το γκάζι όπως ειπαν πιο πανω όχι να πατάς και συμπλέκτη. Πάρε κανένα σκούτερ για ντελιβερι και θα εισαι κομπλε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2015 Θα πω μια αιρετική αποψη. Αν δε σε χαλαει, πάρτο. Εχω κάνει πακέτο 7 μήνες με cbr 125, και δεν είχα κανένα θέμα. ηθελα ανέκαθεν να οδηγώ συμπλέκτη, δεν το βαρέθηκα. Μονο το KTHNΩΔEΣ, TEPAΣTIO προτέρημα να μην κατεβάζεις το κουτι αν χρειαστεί να γεμίσεις, δε βρίσκω κάτι επιμεμπτο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vamire 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2015 cbf 125 τι να το κανεις; Σαν μηχανη ειναι αλλα μηχανη δεν ειναι ασε που κανει μπαμ πως ειναι 125αρι και το να σε κοντραρουν ακομα και τα παπια απλα θα φας το ξενερωμα τις ζωης σου. Ο συμπλεκτης υπαρχει για καποιο λογο ή ακομα καλυτερα δεν υπαρχει στα περισσοτερα 125αρια για καποιο λογο. Ο λογος ειναι πως κουραζει σε αυτα τα κυβικα. Αν θες παλι για ντελιβερη cbf δεν νομιζω να σε δεχθει και κανεις για εργασια καθως στους ελιγμους κλπ το χανεις σε συγρκιση με μια παπια.. Οποτε θα προτιμισει καποιον αλλο. Καταλαβενω απολυτα την ηλικια σου και πως θες να γινεις ενας μικρος βαλεντινο ροσι αλλα ολα μαζι δεν κολλανε. Αμα θες να το παρεις διχως για δουλεια οκ γουστα ειναι αυτα :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2015 Αν θες παλι για ντελιβερη cbf δεν νομιζω να σε δεχθει και κανεις για εργασια καθως στους ελιγμους κλπ το χανεις σε συγρκιση με μια παπια.. Οποτε θα προτιμισει καποιον αλλο. Αυτό το ξέρεις και το λες;; διότι μου ακούγεται τεράστια πατάτα, και αν δεν το ξέρεις καλύτερα να μην λέγονται τέτοια στο φόρουμ. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
middlevillager 949 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2015 Γιατί με το cbf τι θα σε δυσκολέψει στους ελιγμούς; Το βάρος ή ο όγκος; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ziaba 356 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2015 μεγαλο λουκι να αλλαζεις ταχυτητες ολη την ωρα μεσα στην πολη συν οτι γ****ς την μεταδοση ετσι....... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
John247 551 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2015 600+ χμ με ενα ντεποζιτο,κ απιστευτο σκυλι μοτερ,μονο λαδια κ σου βγαζει μια ζωη χωρις λαμπα καμμενη ο συμπλεκτης του ειναι παναλαφρος κ οι ταχυτες μαλακες εγω το θεωρω το απολυτο επαγγελματικο εργαλειο 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2015 600+ χμ με ενα ντεποζιτο,κ απιστευτο σκυλι μοτερ,μονο λαδια κ σου βγαζει μια ζωη χωρις λαμπα καμμενη ο συμπλεκτης του ειναι παναλαφρος κ οι ταχυτες μαλακες εγω το θεωρω το απολυτο επαγγελματικο εργαλειο Εχεις οδηγησει παπι? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vamire 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2015 Αυτό το ξέρεις και το λες;; διότι μου ακούγεται τεράστια πατάτα, και αν δεν το ξέρεις καλύτερα να μην λέγονται τέτοια στο φόρουμ. το ξερω πολυ καλα καλυτερα ισως κ απο εσενα :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2015 το ξερω πολυ καλα καλυτερα ισως κ απο εσενα :) Αυτό μόνο;; Δε μου κάνει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
John247 551 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2015 φυσικα κ εχω οδηγησει ελευθερο χερι ειναι μεγαλη υποθεση δε λεω,αλλα κ ο συμπλεκτης του ειναι αστειος σα μηχανημα που βγαζει χρημα δεν παιζεται κανενα παπι δεν αντεξε τετοια καταχρηση με 0 ευρω ζημιες κ τετοια απιστευτη οικονομια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mikesmith 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2015 Πραγματικα χαρηκα που με καλυψατε σε αυτο το θεμα οικονομιας . 1ο να πω οτι για την ηλικια μου δεν θελω ουτε της τρελες ταχυτητες ουτε τιποτα που αλλοι κανουν στην ηλικια μου εχω δει πολλα ατυχηματα μεσα στην οικογενεια μου απο μηχανακια και ειμαι λιγο τρομοκρατημενος με το θεμα ταχυτητας,σουζες και τα ρεστα . Απλα ειναι για εμενα μεγαλη λατρεια το μηχανακι αυτο απο λογους αισθητικης .2ο φοβηθηκα με αυτο που ειπε ενας πανω κατι οτι θα χαλασει η μεταδοση μεσα στη πολη με τις αλλαγες . 3ο Δεν εχω κανει ποτε ελιγμους για να ξερω διαφορα απο παπι σε honda cbf εκτος απο αυτες στην πιστα στην σχολη μου με μια Honda CB500 Που μου φανηκε ευκολο (δεν εχω εμπειρια φυσικα σε μεγαλες ταχυτητες για να απαντησω) αλλα οπως βλεπω το μηχανακι μετραει σε πακετο απο θεμα οικονομιας . Εχω εναν γνωστο για πακετο που μπορω να μπω αφου αποκτησω το μηχανακι και δεν υπαρχει προβλημα για να με παρουν με το CBF , τωρα για αλλα μαγαζια δεν ξερω αν μου πουν κατι. Απλα ειχα θεμα με την οικονομια λογο οτι θελω να βοηθησω στο σπιτι και να εχω τα εξοδα μου αλλα μην το "ποτιζω" ολα μου τα λευτα σε βενζινη . Με καλυψατε σε πολλα θεματα και σας ευχαριστω πααααρα πολυ παιδια , εαν καποιος εχει κ αλλα να μου πει θα μου ηταν ευχαριστηση να τον ακουσω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2015 Η μεταδοση δεν υπάρχει περιπτωση με σωστη χρηση να χαλάσει, ούτε μια στο τρις. Αν κάποιος έχει χαλάσει μετάδοση σε 125 εντός πόλγς, ας το γράψει. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mindattack21 391 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2015 Ναι έχουμε. Να το σκεφτείς καλά πριν πάρεις το οτιδήποτε γιατί μπορεί να την πατήσεις. Αν σου αρέσει τόσο πάρε cbf μην το εχεις απωθημένο αλλιως δες κάνα σκπυτερακι για δικιά σου ευκολία ( καίνε λίγο παραπανω απο παπί αλλά οκ κομπλε ). Επειδή έχω οδηγήσει cbf αρκετές φορες θέλω να πω και εγώ πως συμφωνω με τον John247 για τον συμπλέκτη, είναι παναλαφρος και δεν κουράζει. Τώρα όμως όσον αφορα το να είσαι 12 ώρες στον δρομο δεν ξέρω σίγουρα θα κουραστεις μετα απο λίγο. Οτι και να κανεις Σκέψου το καλά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2015 Δουλεια + σωστη χρηση δεν πανε μαζι ομως. Εξαρταται παντα απο τη δουλεια βεβαια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros79 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2015 Αδερφια συντροχοι καλησπερα.. Αν και δεν εχω σχεση με το ντελιβερι και ειδικα σε αστικα κεντρα να ρωτησω επελεξε κανεις να καβαλαει ενα μοτοσακο που δεν το γουσταρει? Ακομα και αν ειναι το 2ο ή 3ο οχημα που εχει στην κατοχη του το γουσταρει ....ακομα και αν το χρησιμοποιει αποκλειστικα για επαγγελματικο μεσο μεταφορας... αδερφε ακου την καρδια σου...και εγω πηρα 250 κυβικα για να πηγαινω πιο οικονομικα στη δουλεια μου εδω στο νησι για αποσταση 9 χλμ ( το jimny καιει πανω απο 9 lt/100χλμ) και γουσταρω τρελλα!!! Παρτο !!!!! Μονο και μονο οτι καταφερες και καβαλησες το DREAM BIKE σου θα νιωθεις αρχοντας...σου βγαζω το καπελο που ρωτας και αγχωνεσαι..μονο οι κατοχοι του συγκεκριμενου θα σου δωσουν σωστες πληροφοριες για το αν αντεχει σε αυτη τη χρηση... ( εγω σου ευχομαι γρηγορα να το καβαλησεις) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2015 Με το κρυφτοναρ και το κουτι πανω τα εριχνα σε κατι cbf125 στα φαναρια χαχα Φιλε μεγαλυτερη οικονομια απο παπι δεν θα βρεις! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2015 Δουλεια + σωστη χρηση δεν πανε μαζι ομως. Εξαρταται παντα απο τη δουλεια βεβαια. Διαφωνώ. Δε νομιζω το ντελιβερι να σε υποχρεωνει να μην αλλάζεις λάδια η να βαρας καρφωτες, η να καις το συμοκέκτη σου.Το συμπλέκτη σου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2015 (τροποποιήθηκε) Τα λαδια ειναι συντηρηση οχι χρηση. Περα απο αυτο, οπως ειπα εξαρταται απ' τη δουλεια. Καποτε που δουλευα μια ελεϊνη φαση με συστημενα, ειχα κανει ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΙΣ ΜΛΚΣ και οδηγουσα scooter. Η μεταδοση του ειχε γινει κοσκινο. Ειδικα απο κατι ξεκινηματα σε τεραστιες ανηφορες κτλπ.. Τελοσπαντων φανταζομαι αν δεν υπαρχει τρελλη πιεση, με απλη δουλεια delivery θα ειναι οκ. Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 25 , 2015 από τον CptAngel Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες