Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2015 (τροποποιήθηκε) Εντελώς τελευταία στιγμή όπως πάντα αλλά το ρίχνω εδώ μπας και.... Σκέφτομαι ν'ανέβω Θεσ/νίκη αύριο με τη μηχανή (άσχετα που'χω κλείσει και τρένο ). Είναι μήπως κανείς που σκοπεύει ν'ανέβει κι αυτός μπας και πάρουμε τον δρόμο παρέα; Πιθανώς ν'αποφύγω κάποια μέρη της εθνικής, αν και δεν έχω βγάλει ακριβώς το δρομολόγιο ακόμα. edit: Αναλόγως και τον καιρό βέβαια... Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 23 , 2015 από τον Mr.Slow Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2015 ο καιρος θα ειναι, κατα πασα πιθανοτητα, βροχερος. Το ψηνεις οντως? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2015 ο καιρος θα ειναι, κατα πασα πιθανοτητα, βροχερος. Το ψηνεις οντως? Με πρόλαβες για τον καιρό! Αν είναι να βρέχει παντού δύσκολα, αν είναι όπως σήμερα 99% έχω φύγει. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.380 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2015 Θα ερχόμουνα εγώ αλλά εγώ θα το κάνω αρχές Φεβρ, και θα είμαι και με το SP2 οπότε... Καλή βόλτα και πάρε αδιάβροχο, σωποδήποτε. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pit_hal 2.758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2015 για σήμερα δίνει 100% βροχή, αύριο 90% και κυριακή 40%. το θέμα είναι ότι κάθε μέρα λέει το ίδιο τις τελευταίες μέρες και ακόμα να ρίξει και στο τέλος βγάζει ήλιο. δες καλά τα μετεό και τα σχετικά μην φάς τσάμπα ταλαιπωρία. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2015 Αυτό βλέπω κι εγώ αλλά όντως η λιακάδα παραμένει. Το θέμα είναι ότι αν ρίξει πουθενά στον δρόμο την πάτησα γιατί αδιάβροχα ντεν έκω και με βλέπω με μαύρες σκουπιδοσακκούλες! Το μετεο συνεχίζει και λέει για καταιγίδες και ανέμους παντού, πάντως. Μάλλον τελευταία στιγμή θα πέσουν τα ζάρια όπως το κόβω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pit_hal 2.758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2015 εγώ θα σου έλεγα να μήν μπείς σε τόση ταλαιπωρία δεν είναι καλοκαιρινή βροχή. ήδη σήμερα φυσούσε αρκετά το πρώι, είσαι και εφορευτική μπορεί να κουραστείς πολύ, κούραση, κρύο, βροχή μηχανή όλα μαζί άστο καλύτερα. πάρε το τραίνο σου κύριος και όταν ανοίξει ο καιρός τώρα που η βενζίνη είναι φτηνή έρχεσαι μια καλή βόλτα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2015 Αυτό βλέπω κι εγώ αλλά όντως η λιακάδα παραμένει. Το θέμα είναι ότι αν ρίξει πουθενά στον δρόμο την πάτησα γιατί αδιάβροχα ντεν έκω και με βλέπω με μαύρες σκουπιδοσακκούλες! Το μετεο συνεχίζει και λέει για καταιγίδες και ανέμους παντού, πάντως. Μάλλον τελευταία στιγμή θα πέσουν τα ζάρια όπως το κόβω! Αντωνάκη, το τραινάκι κοστίζει 20 ευραίους μόνο (επειδή γενικώς σ' ενδιαφέρει να μην ξοδεύεις τσάμπα και εδώ σ' αυτή την περίπτωση είναι τσάμπα λόγος). Απ' την άλλη, ήδη έχει σηκώσει μπόλικο αέρα εδώ και με το αλαφρύ 2,5άρι σου στην εθνική θα είσαι ολίγον εκτεθειμένος στα βαριά και γρήγορα οχήματα. Εφόσον λες ότι δεν έχεις και αδιάβροχα, απορώ γιατί το σκέφτεσαι........ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2015 (τροποποιήθηκε) Μωρέ το τραίνο ήδη πληρωμένο είναι, καλυμμένος είμαι άμα δω περίεργο καιρό, απλά δεν την πολυπαλεύω τόσες ώρες στο τρένο. Προτιμώ το μαζοχισμό με τις δονήσεις και τον αέρα στη μηχανή! Στάση όπου γουστάρω για τσιγαράκι, χαλαράαα! Το 2,5αράκι πάντως δε μασάει στην εθνική, αριστερή λωρίδα, άντε μεσαία για προσπεράσεις (ναι, το κάνει κι αυτό άμα λάχει ναούμ ) ήρεμα 100-120 και αρχοντιά. Άσε δε που, παραδόξως, παρά το χαμηλό βάρος του δεν επηρεάζεται τόσο από αέρηδες όσο τα on/off που είχα. Ούτως ή άλλως όμως αν ο καιρός ήταν ΟΚ έλεγα ν'αποφύγω σε κάποιο βαθμό την εθνική. Τέλος πάντων, θα δω πως θα'ναι το βράδυ και πως θα ξημερώσει κι αναλόγως. Αν μου τη βαρέσει ξεκινάω. Θα ειδοποιήσω αν υπάρχει κι άλλος ημίτρελος για παρέα! Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 23 , 2015 από τον Mr.Slow Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2015 Αν πρέπει οπωσδήποτε να έρθεις, πάρε τρένο. Εκτός από βροχή, θα έχουμε και αέρα που θα σε ταλαιπωρήσει πάρα πολύ. Άσε τη μηχανή για κάνα δίμηνο μετά!Θέλεις καμιά πληροφορία-βοήθεια για κάτι εδώ πάνω? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2015 Μωρέ το τραίνο ήδη πληρωμένο είμαι, καλυμμένος είμαι άμα δω περίεργο καιρό, απλά δεν την πολυπαλεύω τόσες ώρες στο τρένο. Προτιμώ το μαζοχισμό με τις δονήσεις και τον αέρα στη μηχανή! Στάση όπου γουστάρω για τσιγαράκι, χαλαράαα! Το 2,5αράκι πάντως δε μασάει στην εθνική, αριστερή λωρίδα, άντε μεσαία για προσπεράσεις (ναι, το κάνει κι αυτό άμα λάχει ναούμ ) ήρεμα 100-120 και αρχοντιά. Άσε δε που, παραδόξως, παρά το χαμηλό βάρος του δεν επηρεάζεται τόσο από αέρηδες όσο τα on/off που είχα. Ούτως ή άλλως όμως αν ο καιρός ήταν ΟΚ έλεγα ν'αποφύγω σε κάποιο βαθμό την εθνική. Τέλος πάντων, θα δω πως θα'ναι το βράδυ και πως θα ξημερώσει κι αναλόγως. Αν μου τη βαρέσει ξεκινάω. Θα ειδοποιήσω αν υπάρχει κι άλλος ημίτρελος για παρέα! Ματσωμένο σε βλέπω αγορίνα..... :D :P Καλά έλεγε ο γιωργάκης "λεφτά υπάρχουν, πού είναι τα λεφτά οεο?" :lol: :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2015 Θέλεις καμιά πληροφορία-βοήθεια για κάτι εδώ πάνω? Όχι ρε συ, από Θεσ/νίκη είμαι κι εγώ. Ευχαριστώ πάντως! Κώστα ξεχνάς ότι δεν έχω το θωρηκτό πλέον αλλά 2,5άρι. Κανα 4άρι στα 100 μαξ. Χώρια που πέτυχα φθηνό εισιτήριο! :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2015 Εντελώς τελευταία στιγμή όπως πάντα αλλά το ρίχνω εδώ μπας και.... Σκέφτομαι ν'ανέβω Θεσ/νίκη αύριο με τη μηχανή (άσχετα που'χω κλείσει και τρένο ). Είναι μήπως κανείς που σκοπεύει ν'ανέβει κι αυτός μπας και πάρουμε τον δρόμο παρέα; Πιθανώς ν'αποφύγω κάποια μέρη της εθνικής, αν και δεν έχω βγάλει ακριβώς το δρομολόγιο ακόμα. edit: Αναλόγως και τον καιρό βέβαια... εμ βεβαια... εχεις το 250ρι που δε καει τπτ και κανεις ταξιδια συνεχεια... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2015 Κι η πλάκα είναι ότι σκάνε την ίδια στιγμή φωτογραφίες στο φάτσαμπουκ με χιόνια ο ένας, χαλάζι ο άλλος! Καλά σημάδια! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.380 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2015 Κατερίνη πάντως μέχρι πριν λίγο έβρεχε. Όχι πολύ, αλλά αρκετά για να ενοχλήσει το ταξίδι με μοτοσυκλέτα. Γύρω από την πόλη, μαύρα σύννεφα βλέπω, βροχή ακόμα πρέπει να ρίχνει. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mrmelo 92 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2015 http://poseidon.hcmr.gr/weather_forecast_gr.php?area_id=gr από τα πιο αξιόπιστα site πρόγνωσης καιρού, τσέκαρε το.. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2015 Σύμφωνα μ'αυτό πάντως βροχές δείχνει μετά τις 12... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kpapageo 4.302 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2015 Θεσσαλονίκη αυτή τη στιγμή είναι λες και θα γίνει η Αποκάλυψη! Μαυρίλα και άρχισε να ρίχνει καρέκλες τώρα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2015 εδω καλαμαρια ριχνει χαλαζι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pit_hal 2.758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2015 και εδώ πυλαία jambo κατεβάζει καρέκλες! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2015 Θεσσαλονίκη αυτή τη στιγμή είναι λες και θα γίνει η Αποκάλυψη! Μαυρίλα και άρχισε να ρίχνει καρέκλες τώρα. εδω καλαμαρια ριχνει χαλαζι και εδώ πυλαία jambo κατεβάζει καρέκλες! Αφήστε τον μωρέ ν' ανέβει με τη μηχανή. Γιατί του κόβετε τη φόρα? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pit_hal 2.758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2015 γιατί θα φτάσει σαν την βρεγμένη γάτα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2015 Nαι αλλα θα εχει σακουλες σκουπιδιων! Τι δεν καταλλλλαβαινεις;; Περα απο τον χαβαλε παντως, δεν ξερω αν εχεις αναγκαστει να βρεχεσαι συνεχομενα, για πανω απο 1-2 ωρες, αλλα ειναι τραγικο. Ακομα και φουλ αδιαβροχα να εχεις, ειναι τρελη ταλαιπωρια, φουλ σπασιμο, και ειδικα αν κανει και κρυο, τοτε τα πραγματα γινονται ακομα χειροτερα.. Πηγαινε με το τρενο, και απο Μαρτιο-Απριλιο, ξαναπας μια βολτα! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2015 Ναι, έχω βραχεί άσχημα. Έχω περάσει καλύτερα είναι η αλήθεια! Άμα δω σκατίλα αύριο θα πάρω τραινάκι, ειδάλλως, vileda power. :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2015 ξεχνα τι γραφει το μετεο (μπορει να λεει ηλιο και εξω να ειναι υδατινος κοσμος :lol: ). δες για καιρο εδω http://m.accuweather.com/el/gr/thessaloniki/186405/weather-forecast/186405 γενικα το σκ προβλεπωνται βροχες σε αρκετα μερη της ελλαδας. προτεινω να μην κανεις το ταξιδι με τη μηχανη. εφοσων εχεις κλεισει τραινο πηγαινε με αυτο να σου μεινουν και λεφτα για μπουγατσα. :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες