nuntius 2.443 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2015 .... Μήπως η περιγραφή σου δεν φωτογραφίζει τον σταρχιδιστή αιώνιο φοιτητή? 15 σελίδες στην εξεταστική, επισκέψεις στη γραμματεία, σπατάλη χώρου στο αμφιθέατρο σε παραδόσεις κλπ? Κάποιος τέτοιος μου φαίνεται πολύ επιμελής.. Και αν είναι 10 χρόνια στη σχολή με όλα αυτά ή χαζός είναι ή κάτι άλλο παίζει.. Αυτά με το webhosting δεν τα ξέρω, ούτε για πλάκα δεν τα είχαμε και τέλειωσα το '08. Και κωλόχαρτο δεν είχε ούτως ή άλλως. Είχε όμως ατέλειωτες λίστες στους πίνακες αποτελεσμάτων με κομμένους ξανά και ξανά. Και δεν θεωρώ οτι όλοι αυτοί ήταν τεμπλέληδες.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Drtzekos 250 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2015 Βάλε και που καταναλώνουν οξυγόνο όταν βρήσκονται εκεί, που βγαίνει από τα φυτά που ποτίζει το πανεπιστήμιο. Άγραφοι φοιτητές, παραπανίσιο κόστος νερού για πότισμα στα φυτά. Εντάξει μην το παρακάνουμε απλά ήθελα να πω ότι δεν είναι 0 που ειπώθηκε 2-3 φορές. Ελπίζω τουλάχιστον εδώ να συμφωνούμε, σου έδωσα καμιά 10αρια λόγους που υπάρχει κόστος, ενώ δεν γνώριζες ούτε έναν... σωστά? Μήπως η περιγραφή σου δεν φωτογραφίζει τον σταρχιδιστή αιώνιο φοιτητή? 15 σελίδες στην εξεταστική, επισκέψεις στη γραμματεία, σπατάλη χώρου στο αμφιθέατρο σε παραδόσεις κλπ? Κάποιος τέτοιος μου φαίνεται πολύ επιμελής.. Και αν είναι 10 χρόνια στη σχολή με όλα αυτά ή χαζός είναι ή κάτι άλλο παίζει.. Αυτά με το webhosting δεν τα ξέρω, ούτε για πλάκα δεν τα είχαμε και τέλειωσα το '08. Και κωλόχαρτο δεν είχε ούτως ή άλλως. Είχε όμως ατέλειωτες λίστες στους πίνακες αποτελεσμάτων με κομμένους ξανά και ξανά. Και δεν θεωρώ οτι όλοι αυτοί ήταν τεμπλέληδες.. 1) από λευκές κόλλες ΜΕΧΡΙ 15 σελίδες (αιώνιος έως ξερόλας) 2) επισκέψεις στην γραμμα σαφώς και κάνουν, οι βεβαιώσεις είναι χρήσιμες (για αναβολές κτλ) 3) ίσως στην αρχή του εξαμήνου ίσως για τους κομματικούς λόγους μερικών ίσως ... που και που γεμίζουν τα αμφιθέατρα 4) 10 χρόνια στην σχολή ή αποτυχία να περάσουν πχ Προγραμματισμό 1 σε σχολή Πληροφορικής δείχνει πιο πολύ αδιαφορία ή "μηχανογραφικό ρουλέτα" για την μόδα του "όλοι θα σπουδάσουμε" (αλλά μπορεί να είναι και χαζός κάποιος δεν διαφωνώ ) 5) το 08 μπήκα εγώ, και υπήρχε είδη webhosting, αλλά κωλόχαρτο μια φορά στην διετία βλέπαμε 6) δεν διαφώνησα στην διαπλοκή των καθηγητών που είναι συχνό φαινόμενο, αλλά πάλι πάμε στην νοοτροπία "γιατί εγώ ενώ ο άλλος.." Υπάρχουν και άλλοι λόγοι εκτός του κόστους που οι αιώνιοι είναι βάρος.. αλλά είμαστε offtopic. Ελπίζω η κοπελιά του παιδιού που άνοιξε το τοπικ να βγάλει άκρη και να πάρει το πτυχίο της. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Whatevier 1.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2015 Το κοστος δεν ειναι μηδεν συμφωνοι. Ειναι απλα αμελητεο. Δεντρο δασος. Η φαση με τις θεσεις στα αμφιθεατρα, εργαστηρια ειναι εντελως fail επιχειρημα, καθως τις θεσεις που ηθελαν εχτρα για τους "αιωνιους" τις καλυπταν οι απουσιες των 10 φετινων "αιωνιων" κτλπ. Αντε τωρα που σφιξανε λιγο οι κωλοι να εχει κανει ενα μικρο bottleneck το συστημα κλειν μειν. Θα εξομαλυνθει. Να ελεγες για αριθμο εισακτεων θα ειχε μια λογικη. Κυριος λογος ειναι το πειθαρχια τα κεφαλια μεσα + το κανουμε κατι πιο δυσκολο δινει πλεονεκτημα και μειωμενο ανταγωνισμο στους "ανετους" της ζωης. "ηθικο κοστος" ? Μια χαρα υλικο αντικτυπο εχει. Καποιος που δουλευει παραλληλα και ειναι και σε βαρβατη σχολη, εχει μπροστα του 5 χρονια πΟτσα και καρατε. Για αλλες ενασχολησεις, απο το διαβασει και κανα αλλο βιβλιο και να μορφωθει (οι τεχνικες γνωσεις μονες τους δεν ειναι μορφωση), να κανει κανα αθλημα, να αποκτησει μια πολιτικη αποψη (οχι κομματικη) που χρονος. Να ασχοληθει και με κανα side project της σχολης. Ξερεις απ' αυτα που μαθαινεις οντως και 10 πραγματα. Ο "ανετος" θα βγαινει θα πινει θα πηγαινει και στη σχολουλα του και ολα κομπλε. +οτι ο "ανετος" ολο καποιο μπαρμπα θα εχει να του γραψει οτι δουλευει να παρει καμια εχτρα προθεσμια, ενω αυτος που δουλευει στα αληθεια αλλα μαυρα, θα παρει τα 3 μου. βαρος ειναι τα "φυτα". 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
beter_1993 325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2015 Eν τελει ο νομος αυτος εχει ψηφιστει η ειναι ακομα λογια? Ισχυει για ολες τις σχολες αυτο για την προσωρινη διακοπη φοιτησης? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Drtzekos 250 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2015 Πραγματικά απορώ γιατί το συζητάμε τόσο . Ο καθένας έχει την άποψή του και από ότι φαίνεται οι παρωπίδες είναι τις μόδας (εμένα μου πάνε πάντως ) Whatevier συμφωνείς ότι είναι βάρος αλλά όχι τόσο βάρος όσο λέω εγώ κτλ.. άρα καταλήγουμε στο ότι όλα είναι σχετικά...? (αλλά οι αιώνιοι είναι βάρος -> το βιολί μου εγώ ) Κάθε καθυστέρηση (ακόμα και δευτερολέπτου) ενός φοιτητή (π.χ. αιώνιου) που μπορεί να επηρεάσει έναν επιμελή φοιτητή είναι λάθος δεν θα έπρεπε να γίνεται αποδεκτή, πόσο μάλλον να υποστηρίζεται με καταλήψεις κτλ που είναι οι άποψη πολλών από ότι φαίνεται εδώ μέσα. Επιτρέποντας τους να καθυστερούν τους ΣΩΣΤΟΥΣ φοιτητές μπαίνουμε σε έναν φαύλο κύκλο σαπίλας.. Αλλά σαφώς, αν είμαστε εμείς λάθος τι θα υποστηρίζουμε ? (και ναι εδώ ταιριάζει η ατάκα "κλασικός (νεο-)Έλληνας" μόνο για την πάρτη του) Τώρα γιατί ο φοιτητής πρέπει να δουλεύει, για το οικονομικό της χώρας, γιατί μου κάηκε η λάμπα, πως θα λύσουμε το κυπριακό και γιατί χαλάνε τα bmw και όχι τα honda δεν πιστεύω ότι θα δώσουμε λύση απλά μη διαγράφοντας αιώνιους φοιτητές. Μην κοιτάς το αποτέλεσμα αλλά τα αίτια (Δέντρο - Δάσος) Και στο κάτω κάτω έτσι είναι ο καπιταλισμός! Ή μήπως το κατάλαβα λάθος? Όποιος μπορεί. Και αν δεν μπορείς "γίνε καφετζής". Αύριο τι θα πεις στο αφεντικό σου Whatevier? Σορρυ που δεν σου έβγαλα την δουλειά που μου ζήτησες, αλλά δεν προλάβαινα.. διάβαζα ένα βιβλίο όταν τελείωσα με το side project μου αφού είχα κάνει τα σπόρ μου και διάβασα και τις πολιτικές μου ειδήσεις..?? Εξάλλου η τριτοβάθμια δεν είναι υποχρεωτική και όλοι οι φοιτητές είναι ενήλικοι, θα έπρεπε να μπορούνε να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους και να περνάνε τα μαθήματα τους στην ώρα τους. ΥΓ: Πριν με λιθοβολήσετε, δεν έχω κάτι προσωπικό με κανέναν από τους παραπάνω. (δεν θα μπορούσα να έχω κιόλας μιας και δεν γνωριζόμαστε) ΥΓ2: Το ότι τα "φυτά" είναι βάρος, είναι τουλάχιστον γελοίο.. ΥΓ3: (Μιας και το 80% των λεγόμενων μας στη ζωή είναι γύρο από το "εγώ") Ανήκω στην κατηγορία φοιτητών που δούλευε για να σπουδάσει (για να πληρώσω το ενοίκιο και όχι για πάρτυ, ανασφάληστος και με υπερωρίες) και 2-3 παλαιοί συμφοιτητές μου είναι σήμερα συμφορουμήτες και σύντροχοι. Ένας συγκεκριμένος με έχει πάρει μετά από νυχτερινή βάρδια στις 8 που σχολούσα να με πάει στην σχολή στις 8:30 που έδινα μάθημα. Απλά μ'αρέσει να κάνουμε διάλογο Eν τελει ο νομος αυτος εχει ψηφιστει η ειναι ακομα λογια? Ισχυει για ολες τις σχολες αυτο για την προσωρινη διακοπη φοιτησης? beter_1993 Ο νόμος ισχύει, απλά οι πρώτες διαγραφές (ευτυχώς ή δυστυχώς ) αναμένονται στο τέλος του 2015 από όσο ξέρω. Η διακοπή νομίζω επίσης ότι είναι για όλες τις σχολές, μια τηλεφωνική ερώτηση στην γραμματία της σχολής θα σου λύσει την απορία καλύτερα από ότι οποιοσδήποτε εδώ μέσα . 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
scorpion92 1.127 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2015 Νομιζετε οτι τους νοιαζει αν θα παρεις πτυχιο στα 5 ή στα 15? Απλα θα σου πουνε λογο ελλειψης χρηματοδοτησης για τους "αιωνιους" οποιος περναει το ν+2 θα πληρωνει πχ 500ε/6μηνο...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lost_angel 589 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2015 6 χρονια μια χαρα ειναι . Αν δε συντρεχουν αλλοι λογοι οπως (υγειας βιοπορισμος )και δεν χρωσταει την μιση σχολη να μην διαγραφει. Οχι ρε μεγαλε εγω και μερικοι αλλοι να κανουμε ΑΓΩΝΑ για να μαθουμε οσο δυνατον περισοτερα πραγματα και ο αλλος να στεκετε εμποδιο στον αγωνα γιατι την εχει δει ΤΣΕΚΕΒΑΡΑ και η καθε παραταξη να τον ταιζει και να τον ποτιζει και να τον εχει να μενει και στις εστιες. Αμα θελει να κανει επανασταση ας παει στην πλατεια. Το προβλημα με αυτους τους κομματικα βρομιαριδες ειναι οτι βρισκοντε σε ολες τις παραταξεις και χαλανε ειτε με ΔΕΞΙΟ ειτε με ΑΡΙΣΤΕΡΟ και ΚΕΝΤΡΟΟ τροπο οποιον προσωπικο αγωνα κανεις. Αντε να μην ακουσουν τιποτα τα θυμηθικα και ΣΑΣ ΣΥΧΑΙΝΟΜΑΙ ΡΕ να παρετε τον μπουλο Respect σε ολα τα παιδια που αγωνιζοντε πραγματικα. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Whatevier 1.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2015 Πραγματικά απορώ γιατί το συζητάμε τόσο . Ο καθένας έχει την άποψή του και από ότι φαίνεται οι παρωπίδες είναι τις μόδας (εμένα μου πάνε πάντως ) Γιατι παιζεται το μελλον αρκετου κοσμου απο αυτο το θεμα? Επισης αμα πιστευεις οτι ο καθενας εχει μια αποψη που δεν αλλαζει γιατι γραφεις? Whatevier συμφωνείς ότι είναι βάρος αλλά όχι τόσο βάρος όσο λέω εγώ κτλ.. άρα καταλήγουμε στο ότι όλα είναι σχετικά...? (αλλά οι αιώνιοι είναι βάρος -> το βιολί μου εγώ ) Αμελητεο βαρος, μηδεν βαρος. Μας το μαθανε και στη σχολη. Κάθε καθυστέρηση (ακόμα και δευτερολέπτου) ενός φοιτητή (π.χ. αιώνιου) που μπορεί να επηρεάσει έναν επιμελή φοιτητή είναι λάθος δεν θα έπρεπε να γίνεται αποδεκτή, πόσο μάλλον να υποστηρίζεται με καταλήψεις κτλ που είναι οι άποψη πολλών από ότι φαίνεται εδώ μέσα. Επιτρέποντας τους να καθυστερούν τους ΣΩΣΤΟΥΣ φοιτητές μπαίνουμε σε έναν φαύλο κύκλο σαπίλας.. Αλλά σαφώς, αν είμαστε εμείς λάθος τι θα υποστηρίζουμε ? (και ναι εδώ ταιριάζει η ατάκα "κλασικός (νεο-)Έλληνας" μόνο για την πάρτη του) Το οτι το μετρο της διαγραφης μπηκε ως νομος με αναδρομικη ισχη να το σχολιασω? Το οτι μπηκε κοσμος ο οποιος εκανε πλανο χωρις να ισχυει αυτο το μετρο και τον επιασε αναδρομικα το αφηνουμε? Και στο κάτω κάτω έτσι είναι ο καπιταλισμός! Ή μήπως το κατάλαβα λάθος? Όποιος μπορεί. Και αν δεν μπορείς "γίνε καφετζής".Αύριο τι θα πεις στο αφεντικό σου Whatevier? Σορρυ που δεν σου έβγαλα την δουλειά που μου ζήτησες, αλλά δεν προλάβαινα.. διάβαζα ένα βιβλίο όταν τελείωσα με το side project μου αφού είχα κάνει τα σπόρ μου και διάβασα και τις πολιτικές μου ειδήσεις..?? Εξάλλου η τριτοβάθμια δεν είναι υποχρεωτική και όλοι οι φοιτητές είναι ενήλικοι, θα έπρεπε να μπορούνε να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους και να περνάνε τα μαθήματα τους στην ώρα τους. Γαματο συστημα γενικα. Ολοι μες την τρελη χαρα ειμαστε. Γενικα γιατι να ζεις και να κανεις πραγματα που σε γεμιζουν. Αφου ο σκοπος της ζωης ειναι να δουλευεις. Right. Εγω λεω να δουλευουμε διπλοβαρδια μονιμα και να μην πληρωνομαστε. Οχι οχι, ακομα καλυτερα να πληρωνουμε για να δουλευουμε. Στα πιο σοβαρα, ωραια η αναλογια πανεπιστημιο-δουλεια. Η εκπαιδευση ενα και το αυτο με την παραγωγικη διαδικασια. Εγω λεω και σπιτι πρεπει να εχω καποιον να μου λεει τι θα κανω. Δεν ειχε ως τωρα καποιος παραπονο για τη δουλεια μου. Χτες και σημερα, οχι αυριο. Επισης γαμαει αυτο το δεν ειναι υποχρεωτικη. Προτιμας να εχει τη δυνατοτητα να σπουδαζει περισσοτερος κοσμος, ή βολευει το οσο λιγοτεροι τοσο καλυτερα να μην εχω και ανταγωνισμο? ΥΓ2: Το ότι τα "φυτά" είναι βάρος, είναι τουλάχιστον γελοίο.. ΥΓ3: (Μιας και το 80% των λεγόμενων μας στη ζωή είναι γύρο από το "εγώ") Ανήκω στην κατηγορία φοιτητών που δούλευε για να σπουδάσει (για να πληρώσω το ενοίκιο και όχι για πάρτυ, ανασφάληστος και με υπερωρίες) και 2-3 παλαιοί συμφοιτητές μου είναι σήμερα συμφορουμήτες και σύντροχοι. Ένας συγκεκριμένος με έχει πάρει μετά από νυχτερινή βάρδια στις 8 που σχολούσα να με πάει στην σχολή στις 8:30 που έδινα μάθημα. Απλά μ'αρέσει να κάνουμε διάλογο υγ2. ειναι ψυχοφθορο να βλεπεις τοσες ζωες να χανονται ασε. υγ3. Η ουσια της ολης συζητησης σε μια γραμμη: Τρομερη λογικη το "εφαγα τη π0υτσα εγω, να την φατε και εσεις". (και ναι εδώ ταιριάζει η ατάκα "κλασικός (νεο-)Έλληνας" μόνο για την πάρτη του). Γενικα ρε φιλε ή συνδρομο στοκχολμης εχεις ή δεν ισχυει το υγ3. Ελπιζω για το καλο σου να ισχυει το 2ο. Γιατι αλλιως με τοση δουλοπρεπεια προβλημα χοντρο. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Drtzekos 250 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2015 Επισης αμα πιστευεις οτι ο καθενας εχει μια αποψη που δεν αλλαζει γιατι γραφεις? Όχι όλοι.. και η ελπίδα πεθαίνει τελευταία (αν και της έχεις πετάξει τα μάτια έξω) Αμελητεο βαρος, μηδεν βαρος. Μας το μαθανε και στη σχολη. Το βάρος έγινε λίγο βάρος, το λίγο έγινε μηδέν και το μηδέν έγινε αμελητέο (για εσένα). Προφανώς δεν σας τα μάθανε σωστά στην σχολή (το ελληνικό σύστημα παιδείας ΙΣΩΣ να μην λειτουργεί σωστά). Δεν έχει νόημα να συζητήσουμε το βάρος παραπέρα (εγώ σου μετράω καμιά δεκαριά διαφορετικά κόστη και εσύ τα μηδενίζεις). Όσο κόστος και να είναι, από την στιγμή που το στερείτε ο σωστός φοιτητής είναι απαράδεκτο. Νομιζετε οτι τους νοιαζει αν θα παρεις πτυχιο στα 5 ή στα 15? Απλα θα σου πουνε λογο ελλειψης χρηματοδοτησης για τους "αιωνιους" οποιος περναει το ν+2 θα πληρωνει πχ 500ε/6μηνο...... Γιατί όχι? η παιδεία θα παραμείνει δωρεάν και αυτοί που το αργούν θα πληρώνουν τα γ@μισιάτικα. Καλύτερα 500ε αυτός που αργεί και δωρεάν παιδεία για τους σωστούς παρά 100ε όλοι (αν ήταν να επιλέξουμε ανάμεσα από τα 2) Το οτι το μετρο της διαγραφης μπηκε ως νομος με αναδρομικη ισχη να το σχολιασω? Το οτι μπηκε κοσμος ο οποιος εκανε πλανο χωρις να ισχυει αυτο το μετρο και τον επιασε αναδρομικα το αφηνουμε? Μην λέμε ότι να είναι.. το μέτρο ανακοινώθηκε το 2006 αν δεν κάνω λάθος, και εφαρμόστηκε πιλοτικά το 2008 με 2*Ν για τους παλαιούς και ανακοινώθηκε ότι θα ακολουθήσει Ν+2 για τους μελλοντικούς. Κάνε τους υπολογισμούς σου. Παράδειγμα, είσαι 20ο έτος το 2008 και σου δίνουν άλλα 4 χρόνια, που στο κάτω κάτω είναι το μέγεθος ΟΛΗΣ της σχολής.. συν τις παρατάσεις φτάνεις μια 6ετία για να περάσεις τα εναπομείναντα μετά την 20ετία σου.. ζόρι ε? Γαματο συστημα γενικα. Ολοι μες την τρελη χαρα ειμαστε. Γενικα γιατι να ζεις και να κανεις πραγματα που σε γεμιζουν. Αφου ο σκοπος της ζωης ειναι να δουλευεις. Right. Εγω λεω να δουλευουμε διπλοβαρδια μονιμα και να μην πληρωνομαστε. Οχι οχι, ακομα καλυτερα να πληρωνουμε για να δουλευουμε. Στα πιο σοβαρα, ωραια η αναλογια πανεπιστημιο-δουλεια. Η εκπαιδευση ενα και το αυτο με την παραγωγικη διαδικασια. Εγω λεω και σπιτι πρεπει να εχω καποιον να μου λεει τι θα κανω. Δεν ειχε ως τωρα καποιος παραπονο για τη δουλεια μου. Χτες και σημερα, οχι αυριο. Επισης γαμαει αυτο το δεν ειναι υποχρεωτικη. Προτιμας να εχει τη δυνατοτητα να σπουδαζει περισσοτερος κοσμος, ή βολευει το οσο λιγοτεροι τοσο καλυτερα να μην εχω και ανταγωνισμο? Σοβαρέψου. Έχουμε δημοκρατία (??) και οι συμπολίτες σου ψηφίζαν και ψηφίζουν δεξιά/καπιταλισμό. Άρα σαν πλειοψηφία αυτό θέλουμε. Και αν δεν σου/μου αρέσει έχεις/έχουμε μερικές επιλογές:ψηφίζεις κάτι άλλο (και πείθεις τους συμπολίτες σου ώστε να γίνετε πλειοψηφία) = το πιο δημοκρατικόγίνεσαι φασίστας και επιβάλεις τις απόψεις σουκάνεις το μ@λακα και ανέχεσαι ότι γίνετε (γιατί ίσως σου πετάξουν ένα κοκαλάκι κάποια στιγμή...) = Κλασικός Έλλην (??)σηκώνεσαι και φεύγεις σε μια άλλη κοινωνία που ταιριάζει με τα πιστεύω σου (αν υπάρχει) Ίσως να υπάρχουνε και άλλες επιλογές, αλλά δεν μου έρχονται αυτήν την στιγμή. Πρόσεξε, δεν σου λέω ότι συμφωνώ. Ούτε ότι υποστηρίζω τον καπιταλισμό. Μπορεί να είμαι ακόμα πιο αγανακτισμένος και από εσένα ΑΛΛΑ έτσι είναι τα πράγματα. Δες το ρεαλιστικά και όχι κομπλεξικά. υγ3. Η ουσια της ολης συζητησης σε μια γραμμη: Τρομερη λογικη το "εφαγα τη π0υτσα εγω, να την φατε και εσεις". (και ναι εδώ ταιριάζει η ατάκα "κλασικός (νεο-)Έλληνας" μόνο για την πάρτη του). Γενικα ρε φιλε ή συνδρομο στοκχολμης εχεις ή δεν ισχυει το υγ3. Ελπιζω για το καλο σου να ισχυει το 2ο. Γιατι αλλιως με τοση δουλοπρεπεια προβλημα χοντρο. Δεν μου έχει διαγνωστεί κάτι μέχρι στιγμής (ίσως γιατί δεν με εξέτασαν ακόμα ). Δεν νιώθω ότι έφαγα πΟτσα πάντως (ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ όχι από τις διαγραφές) , είχα 2Ν +2 χρόνια διακοπή = 10 χρόνια να βγάλω μια σχολή των 4 χρόνων. Η σχολή με ενδιέφερε και τα side project που έκανα πήγανε καλά, το διάβασμα ήταν ζόρικο στις εξεταστικές αλλά ήταν στον τομέα που μου άρεσε, και βγήκε σχετικά εύκολα. Μείωσα λίγο τα αθλήματα, τον ύπνο και τις εξόδους και πήρα το πτυχίο μου . Θεωρώντας ότι ήμουν σε μια από τις πιο δύσκολες καταστάσεις (μπορείς να πεις τουλάχιστον οικονομικά, μιας και υποχρεωτικά δούλευα) και βγάζοντας μια σχολή με μέσο όρο αποφοίτησης στα 7,5χρόνια στην ώρα της (4 χρόνια) , με την δύναμη της δημοκρατίας δικαιούμαι να πω ότι σε όσους δεν φτάνουν τα 8 ή 10 χρόνια για μια σχολή των 4 χρόνων, κατά >99% ή κλαίγονται χωρίς λόγο (κλαψομ0νια) ή δεν είναι φτιαγμένοι για αυτό και θα έπρεπε να ξανακοιτάξουν τον επαγγελματικό τους προσανατολισμό. Επίσης θα έπρεπε να νιώθουν άσχημα που επιβαρύνουν συνανθρώπους που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ παλεύουν για το πτυχίο τους. Τέλος, αν κάποιος ανήκει στο <1% των πραγματικά αδικημένων (για κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας πχ) του ζητάω συγνώμη για τις απόψεις μου, αν και επιμένω ότι η διαγραφή των φοιτητών γίνετε για το γενικό κάλο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
beter_1993 325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2015 Επειδη δεν θυμομαστε καλα, ποσες διδακτικες ωρες μπορεις να δηλωνεις ανα εξαμηνο η αλλιως ποσα μαθηματα? Στην δικια μου ειναι 8 υποχρεωτικα και 5 επιλογης ανα εξαμηνο! Στης κοπελας μου νομιζω ειναι 35 διδακτικες ωρες την βδομαδα που αντιστοιχει σε περιπου 7 εργαστηρια και 7 θεωριες! Παιζει κατι τετοιο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2015 Ρε συ better, πες της κοπελας να παει να ρωτησει στην γραμματεία της, καθε σχολή ειναι διαφορετική. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
St4this 344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2015 (τροποποιήθηκε) Απο οσο γνωριζω ειναι +τεσσερα για εως και το 2010 και μετα πηγε +2. Ωστοσο με διαβεβαιωσε η προισταμενη του τμηματος μου οτι αμα εισαι ενεργος δεν διαγραφεσε. Οταν ομως εννοει ενεργος εννοει να κανεις τακτικα τις δηλωσεις μαθηματων σου. Εαν περασουν τα εξι χρονια και τα δυο τελευταια δεν εκανες ανανεωση εγγραφης διαγραφεσε. Παντως μην αγχωνεσε.Δεν παιζει να κανεις πρακτικη ή πτυχιακη και να σε διαγραψουν.Ειπαμε Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 26 , 2015 από τον St4this 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
beter_1993 325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2015 Απο οσο γνωριζω ειναι +τεσσερα για εως και το 2010 και μετα πηγε +2. Ωστοσο με διαβεβαιωσε η προισταμενη του τμηματος μου οτι αμα εισαι ενεργος δεν διαγραφεσε. Οταν ομως εννοει ενεργος εννοει να κανεις τακτικα τις δηλωσεις μαθηματων σου. Εαν περασουν τα εξι χρονια και τα δυο τελευταια δεν εκανες ανανεωση εγγραφης διαγραφεσε. Παντως μην αγχωνεσε.Δεν παιζει να κανεις πρακτικη ή πτυχιακη και να σε διαγραψουν.Ειπαμε Ακριβως το ιδιο μου παν και μενα! αν η σχολη ειναι 40 μαθηματα και χρωστασς 35 στο εκτο ετος σε σουταρουν! Αλλα αν χρειαζεσαι ενα ετος ακομα δεν εχεις θεμα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
beter_1993 325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2015 ΣΗμερα ακουσα απο διαφορους και διαβασα σε αρθρα πως ο νεος υπουργος παιδειας καταργει φετος το ν+2 και επιστρεφει τις σπουδες ανευ οριου καθως και την επιστροφη των διεγραμμενων φοιτητων! Απλως μετα τα 6 χρονια δεν θα δικαιουσαι πασο και συγγραμματα αλλα θα μπορει να επιτρεψει σε οποιιον θελει να την τελειωσει οποτε θελει! Ξερει κανεις παραπανω πληροφοριες? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
beter_1993 325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2015 Ξερει κανεις εαν ο νομος αυτος ψηφιστηκε η αν απλα ειναι μια προταση? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sakurachan 39 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2015 Ξερει κανεις εαν ο νομος αυτος ψηφιστηκε η αν απλα ειναι μια προταση? πότε να πρόλαβε να τον ψηφίσει? Η Βουλή δεν έχει ακόμα ανοίξει.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες