Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2015 Και για να πεταξει ο Αλεξ τον Λαφαζανη και την παρεα του εκτος. Για μια εσωκομματικη αντιπαραθεση και για να συμμαζεψει το κομα Φρανκενσταιν που εχτισε, ξεσηκωσε (και χρεωσε) εναν ολοκληρο λαο.Σωστό,αλλά στο τέλος καλύτερα γράψε χρέωσε με την σειρά του ολόκληρο τον λαό.Κατά τα άλλα μαζί σου,χιουμοριστικό ήταν το σχόλιο μου. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2015 Ναι, καλά. Την άλλη φορά που θα ψαξουμε εργασία, να τσεκαρουμε τι ειδους λαμόγιο θα'ναι ο εργοδότης, και να μην παμε.Καλά να πληρωνεσαι, αλλά ΝΑ'χεις και τυψεις οτι πληρωνεσαι, δεν το'χα σκεφτεί... ........άσε μας να ονειρευτούμε λίγο.. 99/100, θα παραμεινεις απλήρωτος. Αυτη ειναι η σημερινη εικόνα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sxizo 218 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2015 (τροποποιήθηκε) Λέσβος, Δωδεκάνησα, Σάμος, Χίος. Δειτε ποσοστα ....2.5 - 3.30% αυξηση, ουγκ. περα απο -τα πολλες φορες σχετικα- ποσοστα,ειναι το μοναδικο κομμα,που σε απολυτους αριθμους,ειναι ενισχυμενο παρολη την αποχη.Ακομα και το Κομμα,με την παραδοσιακη συσπειρωση,δεν καταφερε να διατηρησει σε απολυτους αριθμους τους ψηφοφορους του,καταγραφοντας μικρες απωλειες.Δηλαδη να μετρησουμε κεφαλια ,να δουμε ποσα χερακια σηκωνουν αρχαιοελληνικα το χερακι τους για να καταλαβουμε:Σαμος:+408(1811 το σεπτεμβρη απο 1384 το γεναρη)Λεσβος :+1458(4223 το σεπτεμβρη απο 2765 τον γεναρη)Κως : +560 (1585 το σεπτεμβρη,απο 1025 το γεναρη).Λερος: +98(328 το σεπτεμβρη,απο 230 το γεναρη)καλυμνος : +92 (432 το σεπτεμβρη,απο 340 το γεναρη)ροδος :+600καστελοριζο :+30 (69 το σεπτεμβρη,απο 39 το γεναρη). Μιλαμε για περιοχες που οι φασιστες δεν εχουν τοπικη και διαρκη παρουσια,δεν εχουν τοπικες οργανωσεις,εκδηλωσεις,δεν εχουν αγιους παντελεημονες,και "φερελπιδες νεους" να συνοδευουν τις γριες στα ατμ για αναληψεις.Μιλαμε για εκφασισμο τηλεοπτικο,θεσμισμενο,κρατικο.Συντομο ,διαχρονικο συμπερασμα;Ας ειναι καλα το -αριστερο πλεον-κρατος ,το κεφαλαιο,και τα μιντια που συνεχιζουν να κανουν τη λαντζα για τους φασιστες ,χωρις οι ιδιοι να κοπιαζουν ιδιαιτερα.... Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 21 , 2015 από τον sxizo 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makisr 562 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2015 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
rekla 64 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2015 απ τα ναρκωτικα ειναι ετσι αυτη... οπιο χαχαχαχαχα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
eftaxias 857 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2015 (τροποποιήθηκε) Μεγάλη ανοχή δείχνεται τελικά στους φασίστες. "Παραπλανημένοι", "ανενημέρωτοι" και μαλακίες. Φασίστες είναι, ναζίδες και εν δυνάμει ξανα-δοσίλογοι, όλοι και οι 600.000! Και ας αφήσουμε τις μαλακιες που τους θέριεψαν οτι ειναι "μπερδεμένοι, παραπληροφορημένοι και θυμωμένοι νοικοκυραίοι".Είναι 600.000 φασίστες ναζί και έτσι πρεπει να αντιμετωπιστούν.Πάντως ακόμα έναν ψηφοφόρο τους ρε παιδιά δεν έχω γνωρίσει... δεν εχω ακουσει, τίποτα! Παρα μόνο τύπους στυλ "γιατι, οι ΝΔ ΠΑΣΟΚ ειναι καλυτεροι?" Άλλα έναν να πει "ψήφισα" δεν έχω δει/διαβάσει/ακουσει ουτε εδω ουτε πουθενα Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 22 , 2015 από τον ksino1100 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
John247 551 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2015 John247 συγκαταλέγεις τον εαυτό σου στους έξυπνους που θα διατηρούσαν το δικαίωμα ψήφου αν εφαρμοζόταν το μέτρο που προτείνεις; φυσικα και οχι,δηλωνω ο πλεον αναρμοδιος για να αποφασιζω για τις τυχες των πολλων Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
John247 551 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2015 εγω παντως ειδα οτι δεν τους πειραξαν τριχα τους χ.α.γιατι?μηπως για να τρωνε ψηφους απ τη νδ? ο σαμαρας τους κυνηγησε ανελεητα κ αυτοι τους παρακαλαγαν να ερθουν να ψηφισουν,τους εβγαλαν και εξω γιατι τοση αγαπη με τους σφιχτες? 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Drtzekos 250 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2015 Ναι, καλά. Την άλλη φορά που θα ψαξουμε εργασία, να τσεκαρουμε τι ειδους λαμόγιο θα'ναι ο εργοδότης, και να μην παμε.Καλά να πληρωνεσαι, αλλά ΝΑ'χεις και τυψεις οτι πληρωνεσαι, δεν το'χα σκεφτεί... 99/100, θα παραμεινεις απλήρωτος. Αυτη ειναι η σημερινη εικόνα.Που σου φαίνεται το περίεργο? Θα δουλεύω σε μπ@ρδέλο και θα μου φαίνεται περίεργο που με φωνάζουνε π@τάνα?Ή μήπως να δικαιολογήσουμε τους εαυτούς μας ότι λόγο της κατάστασης δουλεύουμε για εγκληματίες? Δεν φταίμε ποτέ εμείς? Δεν είμαστε δηλαδή συνένοχοι επειδή παίρνουμε μόνο ένα μικρό κομμάτι από την πίτα?Δεν καταλαβαίνω σε πιο σημείο αποποιούμαστε την ευθύνη και την ενοχή.. ΥΓ: Μην παρεξηγηθώ, δεν λέω μην το κάνεις, λέω ότι κάνοντας το, είσαι συνένοχος.. μπορεί ο καθένας έχει τους λόγους και τις ανάγκες/υποχρεώσεις του αλλά αυτό δεν τον αθωώνει.. δουλεύοντας για κάποιον που παρανομεί, τον υποστηρίζεις και οικονομικά (για να σε έχει προσλάβει, έχει κάποιο κέρδος/τσίρο) και ηθικά (γνωρίζοντας τι κάνει, δεν το δηλώνεις στις αρμόδιες αρχές, και έχεις και όφελος την ίδια στιγμή.. αν δεν είσαι έτσι συνένοχος πως είσαι?) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ValeRR 2.857 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2015 Μεγάλη ανοχή δείχνεται τελικά στους φασίστες. "Παραπλανημένοι", "ανενημέρωτοι" και μαλακίες. Φασίστες είναι, ναζίδες και εν δυνάμει ξανα-δοσίλογοι, όλοι και οι 600.000! Και ας αφήσουμε τις μαλακιες που τους θέριεψαν οτι ειναι "μπερδεμένοι, παραπληροφορημένοι και θυμωμένοι νοικοκυραίοι".Είναι 600.000 φασίστες ναζί και έτσι πρεπει να αντιμετωπιστούν.Πάντως ακόμα έναν ψηφοφόρο τους ρε παιδιά δεν έχω γνωρίσει... δεν εχω ακουσει, τίποτα! Παρα μόνο τύπους στυλ "γιατι, οι ΝΔ ΠΑΣΟΚ ειναι καλυτεροι?" Άλλα έναν να πει "ψήφισα" δεν έχω δει/διαβάσει/ακουσει ουτε εδω ουτε πουθεναΚαλα με τον τροπο που μιλας ευοκλα καποιος σε περναει και εσενα για φασιστα.ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2015 Που σου φαίνεται το περίεργο? Θα δουλεύω σε μπ@ρδέλο και θα μου φαίνεται περίεργο που με φωνάζουνε π@τάνα?Ή μήπως να δικαιολογήσουμε τους εαυτούς μας ότι λόγο της κατάστασης δουλεύουμε για εγκληματίες? Δεν φταίμε ποτέ εμείς? Δεν είμαστε δηλαδή συνένοχοι επειδή παίρνουμε μόνο ένα μικρό κομμάτι από την πίτα?Δεν καταλαβαίνω σε πιο σημείο αποποιούμαστε την ευθύνη και την ενοχή.. ΥΓ: Μην παρεξηγηθώ, δεν λέω μην το κάνεις, λέω ότι κάνοντας το, είσαι συνένοχος.. μπορεί ο καθένας έχει τους λόγους και τις ανάγκες/υποχρεώσεις του αλλά αυτό δεν τον αθωώνει.. δουλεύοντας για κάποιον που παρανομεί, τον υποστηρίζεις και οικονομικά (για να σε έχει προσλάβει, έχει κάποιο κέρδος/τσίρο) και ηθικά (γνωρίζοντας τι κάνει, δεν το δηλώνεις στις αρμόδιες αρχές, και έχεις και όφελος την ίδια στιγμή.. αν δεν είσαι έτσι συνένοχος πως είσαι?) Αδερφέ, εξισωνεις εργοδοσία με εργαζόμενους. Οι μεν προσφερουν εργασία, οι δε την εκτελούν με την προβλεπόμενη απολαβή το μήνα. Η εργοδοσία, εχει κέρδη / ζημιές / μετοχές / επεκτάσεις / συρρικνώσεις / κλπ. Οι εργαζόμενοι ΔΕΝ εχουν καμμία συμμετοχή σε αυτά. Ασκούν την εργασία τους. Μόνο. ΔΕΝ φερουν καμμία ευθύνη, αν ο άλλος καταπίνει ΕΣΠΑ.Αν φερουν, να αρχισουμε να κοπαναμε όποιον φορά πορτοκαλί γιλέκο στην Ε.Ο. Πατρων/Αθηνας, διότι ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ στην Ολυμπία Οδό. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
eftaxias 857 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2015 Καλα με τον τροπο που μιλας ευοκλα καποιος σε περναει και εσενα για φασιστα.ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ. Φίλε μου πες με οτι θες, δεν έχω πρόβλημα. Εξάλλου αυτά τα συμφιλιωτικά της πλάκας "αμα μισεις τους φασιστες εισαι και εσυ φασιστας" δεν τα αποδέχομαι.Τους θεωρώ υπάθρωπους και δεν θελω να εχουν ούτε βήμα ουτε ψήφο ούτε φωνή ούτε τίποτα. Και πες με οτι θες δεν με ενδιαφέρει. Και την κριτικη δεν τη σταματαω γιατι αυτα μας φαγαν, οι αγαπες και τα λουλουδια γι αυτο μας καβαλανε μια χουφτα υπάνθρωποι δηθεν εθνοσωτηρες, τσιρακια εφοπλιστών και εργοδοτών. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2015 Έχει χυθεί άπειρο πραγματικό και διαδικτυακό μελάνι για τους χρυσαυγίτες,έχουν δημοσιευτεί τόσα ντοκουμέντα που τους δείχνουν να χαιρετάνε ναζιστικά,να είναι αγκαλιά με χιτλερικές σημαίες,να κάνουν εμετικές πράξεις απέναντι σε ό,τι/όποιους δεν τους γουστάρει και δηλώσεις αντίστοιχου περιεχομένου κτλ που όντως κανείς πια δεν μπορεί να πει τα τετριμμένα περί ψήφου διαμαρτυρίας ή αντίδρασης...αν ήθελαν μαύρισμα των μεγάλων κομμάτων,ας ψήφιζαν ΕΠΑΜ ή μλ ΚΚΕ ή Πατριωτική Συμμαχία ή ό,τι άλλο.Όσες και όσοι τους ψηφίζουν,στη συντριπτική τους πλειοψηφία γνωρίζουν ότι ρίχνουν την ψήφο τους σε άτομα που είναι γαλουχημένα με τη βία και είτε ως ηθικοί είτε ως φυσικοί αυτουργοί έχουν διαπράξει κάποτε (και με ευκολία θα ξαναδιέπρατταν) έγκλημα ή εγκλήματα.Αυτό λοιπόν τι σημαίνει;Ίσως ότι οι πολίτες θα ΄θελαν να είναι στη θέση αυτών των βουλευτών...οραματίζονται δηλαδή μια χατζάρα,ένα ταξίδι στη Μυτιλήνη και πετσόκομμα των προσφύγων..ή ''εκκαθάριση'' του τρισάθλιου κέντρου της Αθήνας ή κλωτσιές και μπουνιές σε πρώην και νυν υπουργούς των μεγάλων κομμάτων!Εδώ λοιπόν έρχεται η πολιτική ευθύνη αυτών των κομμάτων της εξουσίας.Όχι μόνο δεν έχει υπάρξει μια κυβέρνηση που θα δώσει πραγματική και διαρκή διέξοδο στο λαό αλλά φροντίζει με τα καθοδηγούμενα και ελεεινά ΜΜΕ να τροφοδοτεί την οργή αυτών των ήδη σεληνιασμένων ανθρώπων οι οποίοι διψούν για αίμα είτε επειδή έτσι έμαθαν είτε επειδή έχουν χάσει δουλειά,ποιότητα ζωής,οικογενειακή γαλήνη,εμπιστοσύνη στην εξουσία κτλ.Όλο αυτό,όπως φαίνεται,δε γυρίζει εύκολα πίσω.Τα τελευταία 3,5 χρόνια όλοι μα ΟΛΟΙ-Συριζαίοι,ΝΔημοκράτες,πασόκοι,κομμουνιστές,κεντρώοι,νέοι,γέροι,κανάλια της διαπλοκής,μικρά κανάλια,εφημερίδες,πλούσιοι,φτωχοί μπλα μπλα-έχουμε άτυπα συμφωνήσει ότι απομονώνουμε το ''νεοναζιστικό μόρφωμα'' και κάνουμε πως δεν υπάρχει...Και;;Τι έγινε τελικά;Σε κάθε εκλογική αναμέτρηση ανεβάζει τα ποσοστά της και αν αυτή τη στιγμή υπήρχε συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ,τώρα ο fuhrer θα ήταν ο επικεφαλής της Αξιωματικής αντιπολίτευσης.Είναι ηλίου φαεινότερον ότι κάτι δε γίνεται καλά...και δεν είναι μόνο ένα πράγμα που έχει στραβώσει,είναι σίγουρα περισσότερα...δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει για όλα αυτά και κατά πόσον θα μειώνονται ή θα αυξάνονται τα ποσοστά των χρυσαυγιτών με τη δαμόκλειο σπάθη του τρίτου μνημονίου να αιωρείται πάνω από τα κεφάλια μας και τους πρόσφυγες να εξακολουθούν να φτάνουν κατά κύματα...δεν ξέρω επίσης πώς θα γίνει να βρούμε ή να γεννήσουμε έναν σπουδαίο ηγέτη,μια λαμπρή προσωπικότητα πολιτική και ηθική που θα συστρατεύσει τον κόσμο και θα ''αναγκάσει'' κάποιους πολίτες να τον ακολουθήσουν και να πάψουν να δείχνουν εμπιστοσύνη σ'αυτή τη συμμορία.Το μόνο που ξέρω είναι ότι 1.είτε θέλουμε είτε όχι,οφείλουμε να σεβαστούμε την ψήφο των 380.000 συμπολιτών μας που τους επέλεξαν...αυτό επιβάλλει το δημοκρατικό πολίτευμα και είναι χρέος όλων, 2.και οι πολιτικοί και οι πολίτες οφείλουμε πλέον να αντικρίσουμε τον κίνδυνο που υπάρχει μπροστά στα μάτια μας και να τον αντιμετωπίσουμε χωρίς να βάζουμε τα σκουπίδια κάτω από το χαλί. 7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2015 Τους θεωρώ υπάθρωπους και δεν θελω να εχουν ούτε βήμα ουτε ψήφο ούτε φωνή ούτε τίποτα.Μιλαμε για αντιληψη, οχι μαλακιες! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
eftaxias 857 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2015 (τροποποιήθηκε) Μιλαμε για αντιληψη, οχι μαλακιες! Ξεχασες να πεις οτι "τους θεωρεις λαθος και εγκληματιες, αλλα και ΝΔ ΠΑΣΟΚ ΣΥΡΙΖΑ ειναι το ιδιο εγκληματιες με αυτους"... Γιατι? https://youtu.be/pTGNNa4uLUc Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 21 , 2015 από τον eftaxias 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Drtzekos 250 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2015 Αδερφέ, εξισωνεις εργοδοσία με εργαζόμενους. Οι μεν προσφερουν εργασία, οι δε την εκτελούν με την προβλεπόμενη απολαβή το μήνα. Η εργοδοσία, εχει κέρδη / ζημιές / μετοχές / επεκτάσεις / συρρικνώσεις / κλπ. Οι εργαζόμενοι ΔΕΝ εχουν καμμία συμμετοχή σε αυτά. Ασκούν την εργασία τους. Μόνο. ΔΕΝ φερουν καμμία ευθύνη, αν ο άλλος καταπίνει ΕΣΠΑ.Αν φερουν, να αρχισουμε να κοπαναμε όποιον φορά πορτοκαλί γιλέκο στην Ε.Ο. Πατρων/Αθηνας, διότι ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ στην Ολυμπία Οδό. Ας συμφωνήσουμε να διαφωνούμε Και πίσω επί του θέμα τους, και οι αστυνομικοί (μπάτσοι) που χτυπούσαν φοιτητές και συνταξιούχους, εντολές ακολουθούσαν, υπάλληλοι είναι.. και αυτοί στις σκουριές πρόσφατα που κάναν πορείες και συγκεντρώσεις ήταν υπάλληλοι (αν και εδώ δεν είναι ξεκάθαρο ποιος έχει δίκαιο, οι κάτοικοι που ενδιαφέρονται για το περιβάλλον ή οι υπάλληλοι που ενδιαφέρονται για την δουλειά τους.. αν υποθέσουμε ότι οι κάτοικοι έχουν δίκαιο, τότε οι υπάλληλοι σαφώς είναι συνένοχοι).Και ας πάω και σε ποιο ακραία σενάρια, όπου στρατιωτικοί σκοτώνουν/βομπαρδίζουν.. κάνοντας απλά την δουλειά τους.. ή μήπως οι ακόμα ποιο ακραίοι, ας πούμε ισισ που είναι και πρόσφατο, και αυτοί απλά την δουλειά τους κάνουν.. Απλά πιστεύω ότι την δουλειά μας και τον εργοδότη μας τον διαλέγουμε, όπως π.χ. ο Snowden αποφάσισε ότι δεν θέλει να γίνει συνένοχος, όπως οι βουλευτές που παραιτήθηκαν για να μην είναι μέρος/συνένοχοι με κάτι που δεν συμφωνούσαν κτλ.. απλά το θέμα είναι που σταματάς να κοιτάς την πάρτη σου, πόσα θα ρισκάρεις για να κάνεις το ηθικό/σωστό.. ΥΓ: Δεν περιμένω να σου αλλάξω τον τρόπο σκέψης (Οι εργαζόμενοι ΔΕΝ εχουν καμμία συμμετοχή σε αυτά. Ασκούν την εργασία τους. Μόνο. ΔΕΝ φερουν καμμία ευθύνη) απλά ελπίζω να καταλαβαίνεις το "view point" μου.. και επίσης δεν λέω ότι εγώ θα έκανα το σωστό ή ηθικό.. αλλά τουλάχιστον δεν λέω ψέμματα στον εαυτό μου ότι δεν έχω ευθύνες κτλ.. Από την στιγμή που είμαι/είσαι μέρος του συστήματος, το υποστηρίζουμε και είμαστε συνυπεύθυνοι, για ότι κάνει ο γείτονας μας και κάνουμε πως δεν βλέπουμε, η πόλη μας ή και το κράτος μας.. που απολαμβάνουμε τις ανέσεις μας και τα τσιπουράκια μας, τα μηχανάκια μας και τα ταξίδια μας και άλλοι δεν έχουν να φάνε και να πιουν νερό. Δέχομαι να πεις "ρε αδερφέ, στα @@ μου ο άλλος, εγώ να είμαι καλά", άποψη σου και δικαίωμα σου.. αλλά να λες ότι ενδιαφέρεσαι, κάνεις "ότι μπορείς" και δεν φταις σε τίποτα, το θεωρό ψέμα.. και καλά να το λες, αλλά αν το πιστεύεις κιόλας, είναι δύσκολη η κατάσταση... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ValeRR 2.857 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2015 Φίλε μου πες με οτι θες, δεν έχω πρόβλημα. Εξάλλου αυτά τα συμφιλιωτικά της πλάκας "αμα μισεις τους φασιστες εισαι και εσυ φασιστας" δεν τα αποδέχομαι.Τους θεωρώ υπάθρωπους και δεν θελω να εχουν ούτε βήμα ουτε ψήφο ούτε φωνή ούτε τίποτα. Και πες με οτι θες δεν με ενδιαφέρει. Και την κριτικη δεν τη σταματαω γιατι αυτα μας φαγαν, οι αγαπες και τα λουλουδια γι αυτο μας καβαλανε μια χουφτα υπάνθρωποι δηθεν εθνοσωτηρες, τσιρακια εφοπλιστών και εργοδοτών.Δεν σου εκανα παραθεση για να σε κριτικαρω.Και εγω δεν θελω να εχουν βημα ουτε ψηφο στηνβουλη αυτοι μας κλεβουν τοσα χρονια αλλα δεν.αν για κατι χαρηκα σε αυτες την εκλογες ειναι οτι ο συριζα ειναι μπροστα απο την νδ και χα απο το πασοκ-ποταμι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
λουλης 84 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2015 (τροποποιήθηκε) ...μια παρατηρηση απλα το οτι τα καναλια δεν δειχνουν δηλωσεις των νεοναζι και κατα καποιον τροπο τους απομονωνουν δεν σημαινει κατι , ιδιως οταν στα καπακια πετανε ''ρεπορταζ'' του τυπου ''ΜΑΖΙΚΗ ΕΙΣΡΟΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ''-''ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΜΕ SOS''-''ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΥΨΩΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ'' .η αβαντα τους δηλαδη και η διατηρηση τους στην επικαιροτητα γινεται με εμμεσο τροπο . οι ναζι ειναι εναλλακτικη εφεδρεια του συστηματος , οποτε η αντιφασιστικη παλη συνδεεται αμεσα με την αντικρατικη - αντικαπιταλιστικη παλη και οχι με καποιον λαμπρο ηγετη(λολ) που θα φερει στον ισιο δρομο τους ψηφοφορους Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 21 , 2015 από τον λουλης Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Aris.kon 75 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2015 Το ξαναβαζω γιατι ο κ.συντονιστης ''φροντισε'' να το διαγραψει....γιατι κ.συντονιστα? http://www.thetoc.gr/politiki/article/giwrgos-tsipras-o-kosmos-nomimopoiise-to-mnimonio Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΕΚΣΩΓΗΙΝΟΣ 952 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2015 Καλα με τον τροπο που μιλας ευοκλα καποιος σε περναει και εσενα για φασιστα.ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ. Φίλε μου πες με οτι θες, δεν έχω πρόβλημα. Εξάλλου αυτά τα συμφιλιωτικά της πλάκας "αμα μισεις τους φασιστες εισαι και εσυ φασιστας" δεν τα αποδέχομαι.Τους θεωρώ υπάθρωπους και δεν θελω να εχουν ούτε βήμα ουτε ψήφο ούτε φωνή ούτε τίποτα. Και πες με οτι θες δεν με ενδιαφέρει. Και την κριτικη δεν τη σταματαω γιατι αυτα μας φαγν οι αγαπες και τα λουλουδια γι αυτο μας καβαλανε μια χουφτα υπάνθρωποι δηθεν εθνοσωτη Το έκανα και πριντ σκριν να το εχω. Ειναι καλη ατάκα. Να ξεκαθαρίσω κατι... Επειδή έρχομαι σε συναντήσεις εδω στο φορουμ, δεν θέλω καμιά επαφή με άτομα αυτης της ιδεολογίας (και ψηφοφόρους ), ουτε γεια.Το ίδιο συστήνω να κάνετε και εσείς. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ValeRR 2.857 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2015 Για εξηγησε τι εννοεις ?και τι ακριβως εκανες πριντ σκριν? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2015 ΥΓ: Δεν περιμένω να σου αλλάξω τον τρόπο σκέψης (Οι εργαζόμενοι ΔΕΝ εχουν καμμία συμμετοχή σε αυτά. Ασκούν την εργασία τους. Μόνο. ΔΕΝ φερουν καμμία ευθύνη) απλά ελπίζω να καταλαβαίνεις το "view point" μου.. και επίσης δεν λέω ότι εγώ θα έκανα το σωστό ή ηθικό.. αλλά τουλάχιστον δεν λέω ψέμματα στον εαυτό μου ότι δεν έχω ευθύνες κτλ. Α, δηλαδη απλά προτεινεις ποιος ειναι ο αγωνας ο καλός . Και αυτοσυμβιβαζεσαι οτι φερεις κι εσυ μεριδιο ευθυνης για το καθεστως εργασίας όπου εισαι. Και ΤΙ ακριβως κανεις πρακτικά για να αλλάξει αυτό ? Και μιας και λες οτι διαλεγουμε εργοδοτη, ποιον διαλεξες ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sxizo 218 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2015 (τροποποιήθηκε) τ'ακουτε εργατες της ικεα στην ινδια στο μπαγκλαντες,στη ρουμανια;τ'ακουτε 12 χρονα, που σακατευετε τα ακροδαχτυλα σας ,φτιαχνοντας κομπους για τα χαλια της νεας σεζον;ειστε και σεις φασιστες,ειστε συνενοχοι στην λεηλασια σας,αφου το αφεντικο σας,ο καμπραντ,ηταν μελος και αρωγος του σουηδικου φασιστικου κομματος για περισσοτερο απο 10 χρονια.τ'ακουτε υπαλληλοι του ελληνικου ικεα,υπαλληλοι του ομιλου φουρλη;ειστε και σεις δολοφονοι,αφου το αφεντικο σας εχτισε ενα εργοστασιο στη ρεματια και δολοφονησε 6 εργατες στο σεισμο του 99.κι αν εργατες του ικεα,καπου,καπως ,υπηρξατε πολιτικοι κρατουμενοι πριν καμια 40ρια,χρονια,καντε υπομονη.το αφεντικο σας ,θα μετανιωσει που σας ειχε σκλαβωμενους ενω δουλευατε για αυτον,θα ερθει ο καθε ντοκτορ τζεκος να σας πει οτι φταιτε το ιδιο.εγκληματησατε το ιδιο,ειστε συνενοχοι στα εγκληματα των αφεντικων σας,ολα ειναι σχετικα,δεν υπαρχουν εκμεταλλευτες και εκμεταλλευομενοι,οι ταξεις ειναι ξεπερασμενες,υπαρχουν κακοι εργατες,καλα αφεντικα και το αντιστροφο,σε ρευστες αντιθεσεις.αχ αυτος ο θολος μεταμοντερνισμος... Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 21 , 2015 από τον sxizo Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Drtzekos 250 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2015 Α, δηλαδη απλά προτεινεις ποιος ειναι ο αγωνας ο καλός . Και αυτοσυμβιβαζεσαι οτι φερεις κι εσυ μεριδιο ευθυνης για το καθεστως εργασίας όπου εισαι. Και ΤΙ ακριβως κανεις πρακτικά για να αλλάξει αυτό ? Και μιας και λες οτι διαλεγουμε εργοδοτη, ποιον διαλεξες ?Εξακολουθείς να με παρεξηγείς 1) Δεν είπα ποτέ ότι εγώ κάνω το σωστό/ηθικό ή κάποια θυσία για τον συνάνθρωπο κτλ, αντιθέτως, χρησιμοποίησα 1ο πρόσωπο σε πολλά "κακά" παραδείγματα, και στο προηγούμενό μου πόστ λέω κατα γράμμα "και επίσης δεν λέω ότι εγώ θα έκανα το σωστό ή ηθικό.. αλλά τουλάχιστον δεν λέω ψέμματα στον εαυτό μου ότι δεν έχω ευθύνες κτλ.."2) Ούτε πρότεινα τι είναι το σωστό ή "καλός αγώνας".. δεν πιστεύω ότι είμαι ο κατάλληλος να το κρίνω εγώ για όλους μας, και πιστεύω ελπίζω στην δημοκρατία.. 2-3 πόστ πίσω είπα ποιο είναι το όνειρό μου (αξιοκρατία, ισονομία, δικαιοσύνη - σύμφωνα με την νομοθεσία, όχι τις απόψεις μου -) και εξέφρασα την άποψη μου, ξεκαθαρίζοντας ότι είναι άποψη και όχι "νόμος".3) Δεν σε ξέρω προσωπικά, και ελπίζω να μην παρεξηγιόμαστε ή να σε έχω προσβάλει κάπου και για αυτό το ξεκαθαρίζω (αν δεν είναι κάπου ξεκάθαρο) δεν μιλάω για κάποιον συγκεκριμένα (πχ εσένα ή εμένα) αλλά πιστεύω ότι κατα κανόνα/πλειοψηφία έχουμε συνυπευθυνότητα στην κατάσταση και είμαστε συνένοχοι με τον "α" ή τον "β" τρόπο, με το 0.0000000000001% ή με το 10% (εξαιρέσεις σαφώς μπορεί να υπάρχουν, ελάχιστες - κατά την άποψή μου)4) Στην ουσία (τελείως φιλοσοφικά) δεν υπάρχει σωστό ή ηθικό αλλά μόνο η αντίληψη του καθενός για το τι είναι σωστό και ηθικό σύμφωνα με τις δικές του αξίες, και βλέποντας τόσο διαφορετικές και αντικρουόμενες απόψεις, πώς μπορούμε να πιστεύουμε ότι λέγοντας "σωστό" και "ηθικό" μιλάμε για το ίδιο πράγμα? Τέλος, εκεί που είναι η διαφωνία μας, από όπως μεταφράζω τα λεγόμενα σου, είναι ότι εσύ κοιτάς στον καθρέφτη και λες: π.χ. "κοίτα ένα παλικάρι/οικογενειάρχη/εργένη/εργάτη/επαγγελματία (ή όπως τεσπα χαρακτηρίζεις τον εαυτό σου) που δεν φταίει για την κατάσταση, κάνει ότι μπορεί και πληρώνει τα λάθη αλλονών" για να μπορέσεις να κοιμηθείς, ενώ εγώ κοιτάω στον καθρέφτη και λέω (ή τέλος πάντων πιστεύω ότι αν το κάναμε αυτό ίσως να πηγαίναμε καλύτερα σαν κοινωνία): "κοίτα ένα μ@ν@πανο που απολαμβάνει 1000 ανέσεις και κάνει μηδαμινές θυσίες (από επιλογή), πόσο μάλλον για το καλό 3ων, παραπονιέται για την κατάσταση τώρα που δυσκόλεψαν τα πράγματα, αλλά τόσα χρόνια ήταν όλα κομπλέ, ζητάει διαγραφή χρεών χωρίς κουρέματα καταθέσεων που φτιάχτηκαν παράλληλα με τα χρέη κτλ κτλ"και αυτό μπορεί να επεκταθεί σε οποιαδήποτε κατάσταση, όπως π.χ. υπάρχει κόσμος που λέει ότι είναι φιλάνθρωπος επειδή έδωσε 10€ σε κάποια φιλανθρωπία, παράλληλα γκρινιάζει για περικοπές και το καλοκαίρι πάει Μύκονο (ενώ ο κόσμος από την φιλανθρωπία δεν έχει να φάει).. άλλος λέει διαφωνώ με την κατάσταση, κάθετε στον καναπέ/φόρουμ και λέει ότι πολεμάει το κατεστημένο... άλλος λέει με έκοψε ο χ καθηγητής έχοντας διαβάσει 2 μέρες στην εξεταστική και μη έχοντας πατήσει πόδι σε κάποια διάλεξη.. άλλος λέει καθάρισα το σπίτι μου, και έχει πετάξει μόνο τα σκουπίδια.. και η λίστα συνεχίζεται Αυτό που λέω είναι απλά ότι η πλειοψηφία των συνανθρώπων μου δεν είναι ειλικρινής, και το θέμα δεν είναι ότι δεν είναι ειλικρινής με εμένα (λες και μου το χρωστάνε) άλλα ότι δεν είναι ούτε ειλικρινής με τον εαυτό τους.. πιστεύουνε και ζούνε το ψέμα τους κοιτώντας μόνο την πάρτη τους και υποστηρίζουν το αντίθετο.. ΥΓ: Και ναι είμαστε offtopic, σε ένα offtopic topic , ευχαρίστως να το συνεχίσουμε σε πμ ή σε άλλο τόπικ αλλά νομίζω το παρατραβάμε εδώ.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Chris1981 2.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2015 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες