Jump to content

Recommended Posts

εγω ειμαι περιεργος να δω ποσο θα παρουν οι αριστεροι του συριζα...

γιατι διαβαζω κατι περιεργες δηλωσεις.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Tελικα ολα στημενα ηταν..(και εκει)  Να περασει ο Τσιπρας νεα μετρα που δεν μπορουσαν πλεον οι αλλοι, και να ξαναβγουν μετα...

Ο Συριζα τελειωσε. Δεν θα βγει.. Και ειναι λογικο. 

Παμε για αλλα.. Μακαρι να ενωθει η αριστερη πλατφορμα  με αλλους αριστερους που απεδειξαν οτι τηρουν τον λογο τους. 

Γιατι ο Τσιπρας δεν... 

Το θεμα ειναι οτι κακα τα ψεμματα, αυτα πρεπει να τελιωσουν.. Δεν παει αλλο ετσι. 

υ.γ. Αυτος ο Μειμαρακης... ποσο αηδιαστικος ειναι

Τροποποιήθηκε από τον HLIAS

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κ ελεγα ποτε θα ξαναπαω στο χωριο για τσιπουρα...?

αηδια εχει καταντησει το θεμα..κ με το μεταναστευτικο στα φορτε του η ΧΑ εχει πολλες πιθανοτητες για αυτοδυναμια...:secret:

Πώς να τολμήσω να πω ότι έχεις άδικο...... ειδικά εκεί στα νησιά που ζουν το πρόβλημα στη χειρότερη μορφή του, ποιός μπορεί να τους κατηγορήσει ζώντας έξω απ' το χορό? Εγώ πάντως όχι.

Για κοίτα ρε που είχαν δίκιο τελικά όσοι μιλούσαν για Αριστερή παρένθεση...... 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω βλεπω τον συριζα να μην βγαινει κυβερνηση αλλα καπου να μυραζεται ψηφους με τους αριστερους του κομματος του

βλεπω και δεν βλεπω νδ πρωτο κομμα

βλεπω ανελ να ειναι στο οριο

βλεπω ενωση κεντρωων να μπαινει χαλαρα

βλεπω χ.α να παραμενει σταθερη ισως με λιγη αυξηση

βλεπω ποταμι να παιρνει λιγο πανω και

βλεπω κ.κε και πασοκ στα ιδια ισως με το κκε πιο ψιλα και το πασοκ πιο κατω στο οριο.

καλα ολα αυτα.

ποιος αντεχει εναν μηνα τωρα παλι τα καναλια να μας παιρνουν τα αυτια ?

παλι καλα που εχει ευρωμπασκετ :thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ώ τι έχουν να ακούσουν τ' αυτάκια μας......

Επισήμως σε νέα προεκλογική περίοδο.

Τρέμω στην ιδέα τι θα ψηφίσουμε ως λαός.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ώ τι έχουν να ακούσουν τ' αυτάκια μας......

Επισήμως σε νέα προεκλογική περίοδο.

τι τρεμεις ετσι κι αλλιως τον φλεβαρη θα ξανακανουμε μια εκλογη να μας μπει καλα το χαλοουιν...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω βλεπω τον συριζα να μην βγαινει κυβερνηση αλλα καπου να μυραζεται ψηφους με τους αριστερους του κομματος του

βλεπω και δεν βλεπω νδ πρωτο κομμα Το ίδιο κι εγώ.

βλεπω ανελ να ειναι στο οριο Το ίδιο κι εγώ.

βλεπω ενωση κεντρωων να μπαινει χαλαρα Το ίδιο κι εγώ.

βλεπω χ.α να παραμενει σταθερη ισως με λιγη αυξηση Το ίδιο κι εγώ. Ίσως μεγαλύτερη αύξηση λόγω καθαρά μεταναστευτικού.

βλεπω ποταμι να παιρνει λιγο πανω και Θα ήθελα να αφανιστεί τελείως ο Δούρειος Ίππος.

βλεπω κ.κε και πασοκ στα ιδια ισως με το κκε πιο ψιλα και το πασοκ πιο κατω στο οριο. Το ίδιο κι εγώ. Το ΠΑΣΟΚ οριακά στο 3%, ΚΚΕ στο 4%-5%, που είναι και ο μόνιμος σκληρός πυρήνας του.

καλα ολα αυτα.

ποιος αντεχει εναν μηνα τωρα παλι τα καναλια να μας παιρνουν τα αυτια ?

παλι καλα που εχει ευρωμπασκετ :thumbsup:

Ευκαιρία για μια Πανελλήνια mb αρχές Σεπτέμβρη..... ακούει κανείς? :clapping: Προλαβαίνουμε.....

Πλάκα-πλάκα και επειδή είναι πολύ πρόσφατο και το θυμάμαι καλά (μόλις την προηγούμενη βδομάδα), είδα μια συνέντευξη του Λεβέντη σε ένα μικρό κανάλι και όταν τον ρώτησαν αν βλέπει εκλογές και πότε, απάντησε: βλέπω σίγουρες εκλογές 13 ή 20 Σεπτεμβρίου. Την ώρα που μέχρι και χτες σε όλα τα κανάλια, οι δημοσιογράφοι, οι σχολιαστές και οι βουλευτές έλεγαν για Οκτώβρη ή και Νοέμβρη.

Κι όταν ο δημοσιογράφος του είπε "μα κύριε πρόεδρε, πολύ νωρίς δεν είναι? Ακόμα δεν έχουν ψηφιστεί τα μέτρα, πότε να προλάβουν?", απάντησε "ο Τσίπρας θα ψηφίσει γρήγορα τα μέτρα, θα πάρει τη δόση για να εξοφληθεί η αντίστοιχη δόση στην ΕΚΤ και θα προκηρύξει αμέσως εκλογές, δε βλέπω να μπορεί να κάνει αλλιώς". Για άλλη μία φορά με εντυπωσιάζει η οξυδέρκειά του..... και δεν του τό 'χα παλιά (όπως όλοι φαντάζομαι με βάση το προφίλ που του είχαν σκοπίμως φτιάξει τα λαμόγια του συστήματος).

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κ ελεγα ποτε θα ξαναπαω στο χωριο για τσιπουρα...?

αηδια εχει καταντησει το θεμα..κ με το μεταναστευτικο στα φορτε του η ΧΑ εχει πολλες πιθανοτητες για αυτοδυναμια...:secret:

Mετά τις κωλοτούμπες άρχισε την στάση της πάπιας η ΧΑ. Τόσες μέρες γίνεται της πουτ@νας με τους μετανάστες και δεν έχει κάνει ούτε μια συγκέντρωση...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όντως είναι απίστευτο αυτό με τον Λεβέντη !

όσο σκέφτομαι τα γέλια που έχω ρίξει μαζί του και τελικά όλα τα προέβλεπε ....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για να μην ξεγελιέστε με Ενώσεις Κέντρου, Κυνηγούς, Τελειες κλπ κόμματα-προφήτες, το θέμα με την ημερομηνία εκλογών ήταν σχεδόν σίγουρο απο την ημέρα που ξεκίνησε ο τελικός διάλογος για το μνημόνιο. Όσοι παρακολουθούσαν τα πράγματα βλέπανε ότι ο Σύριζα θα έπεφτε εκ των έσω (μιας και αριστερή ιδεολογία σε κυβερνητικά πλαίσια δεν στέκει πουθενά στις ημέρες μας ) οπότε απο την στιγμή που έβαζες κάτω τις ημερομηνίες θα έβρισκες ότι τον Σεπτέμβρη έχουμε εκλογές. Το ποια Κυριακή θα γίνουν είναι το λιγότερο. Έκπληξη θα υπάρξει εάν αξιοποιοηθούν οι διερευνητικές εντολές και βγεί κυβέρνηση συνασπισμου και δεν πάμε σε εκλογές. το ζητούμενο είναι πάντως ότι πρέπει να εφαρμοστουν εθνικά σχεδια για την χωρα και όχι κομματικα σχέδια για να γίνει κάτι και με την πάρτη μας. λεφτά θα μας δώσουν για μια ακομη φορά (ασχετως αν θα τους τα δώσουμε πίσω επι τοπου) τα λογιστικά θα ανέβουν και αν οι αριθμοι ειναι καλοί το πιο πιθανόν ειναι μετά απο λίγο καιρό να είναι και κάπως καλύτερα οι άνθρωποι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η νδουλα θα σωθει με τον Βαγγέλα που της ''έκατσε'' καλά. Ο Λεβεντης ειναι κι αυτος να εκλέγεται. Και χα,  θα'ναι μεσα.

Αλεξης + λάφα θα αναμετρηθουν -μαλλον- αν κανει τελικα κομμα ο λαφα.

Το ζουμί ειναι, πασοκ  ποτάμια και μακαρι και κκε, να μην κατορθωσουν να επανεκλεγουν. Δύσκολο μεν γιατι εχει πεσει πολυ χρημα, αλλά οχι ακατόρθωτο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ξεφτίλα πάντως...μόνο εμετικά αισθήματα και ανακατωσούρα έχω.......ΕΝΑΣ δεν υπάρχει.....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

.....................

Το ζουμί ειναι, πασοκ  ποτάμια και μακαρι και κκε, να μην κατορθωσουν να επανεκλεγουν. Δύσκολο μεν γιατι εχει πεσει πολυ χρημα, αλλά οχι ακατόρθωτο.

Αυτό εύχομαι κι εγώ όσο τίποτα......:pray:

Για εντελώς διαφορετικούς λόγους το καθένα, αλλά και οι τρεις τους αξίζουν ένα κάτω του 3%

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ισχυει Γιαννακο μου αλλα λαος προδωμενος, για αλλη μια φορα, οδηγειται στες καλπες. Η μοναδικη προεκλογικη δεσμευση που υλοποιησε η αριστερη παρενθεση ηταν η επαναπροσληψη οσων εχουν απολυθει. Σε μια χωρα με υπεραριθμους δημοσιους υπαλληλους ολα αυτα, ετσι?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ισχυει Γιαννακο μου αλλα λαος προδωμενος, για αλλη μια φορα, οδηγειται στες καλπες. Η μοναδικη προεκλογικη δεσμευση που υλοποιησε η αριστερη παρενθεση ηταν η επαναπροσληψη οσων εχουν απολυθει. Σε μια χωρα με υπεραριθμους δημοσιους υπαλληλους ολα αυτα, ετσι?

Επειδή είναι κλασσική καραμέλα, οι δημόσιοι υπάλληλοι δεν είναι υπεράριθμοι. Είναι άνισα κατανεμημένοι και ένα ποσοστό τους δεν έχει προσληφθεί αξιοκρατικά.

Κάποιες πηγές για του λόγου το αληθές:

http://teddygr.blogspot.gr/2015/03/1_31.html

http://www.alfavita.gr/arthron/απογραφή-δημοσίων-υπαλλήλων-2013-ο-μύθος-καταρρέει-ξανά

http://www.enikos.gr/mpogiopoulos/245338,Oi-dhmosioi-ypallhloi-kai-oi-dhmosioi-yeytes-.html

Το συζητάμε κιόλας αν θες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έχει καταντήσει τραγωδία όλο αυτό με τα ψέμματα και τις εκλογές... Όλα είναι προγεγραμένα και εμείς είμαστε απλοί θεατές.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για τα επομενα 20 30 χρονια δεν υπαρχουν εκλογες για την ελλαδα

Ενω οταν γινονται εφαρμοζεται αμεσα το θελημα των πολιτων... Μας κυβερνανε πλεον δυστυχως τραπεζες και πολυεθνικες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

.....................

Αυτό εύχομαι κι εγώ όσο τίποτα......:pray:

Για εντελώς διαφορετικούς λόγους το καθένα, αλλά και οι τρεις τους αξίζουν ένα κάτω του 3%

Πχ. Καρατζαφερης. Εγλυτώσαμε και χάθηκε η μουσούδα του απο τα ΜΜΕ. Δεν τον πληρώνουμε. Δεν ειναι ΠΛΕΟΝ νόμιμα εκλεγμένος.

Τόσο απλά.

(Ας ειναι εκει στο καναλακι του, και να ξελαρυγγιάζεται ολημερις. Στα π@π@ρια μας)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εκλογές.......

Οι πολιτικοί κάποτε μοίραζαν παροχές. Στη συνέχεια περιορίστηκαν σε απλές ευχές. Στις μέρες μας οι απελπισμένοι κάνουν προσευχές και όλοι μας με νοσταλγία αναπολούμε το χτες. Δυστυχώς το μόνο σίγουρο είναι οι στίχοι του Καβάφη "αποχαιρέτα την Αλεξάνδρεια που χάνεις"  με αποδέκτες τους κατοίκους της χώρας μας.

ΥΓ Αναζητούνται κερδισμένοι απο τη διαδικασία των εκλογών. Οι συνήθεις "ύποπτοι" (ελληνικός λαός, δημοκρατία, πολιτικά κόμματα) μάλλον απορρίπτονται. Κάτι χαμόγελα που ακούγονται .......γερμανικά μου φαίνονται.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα