spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2015 εγω ειμαι περιεργος να δω ποσο θα παρουν οι αριστεροι του συριζα...γιατι διαβαζω κατι περιεργες δηλωσεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2015 (τροποποιήθηκε) Tελικα ολα στημενα ηταν..(και εκει) Να περασει ο Τσιπρας νεα μετρα που δεν μπορουσαν πλεον οι αλλοι, και να ξαναβγουν μετα...Ο Συριζα τελειωσε. Δεν θα βγει.. Και ειναι λογικο. Παμε για αλλα.. Μακαρι να ενωθει η αριστερη πλατφορμα με αλλους αριστερους που απεδειξαν οτι τηρουν τον λογο τους. Γιατι ο Τσιπρας δεν... Το θεμα ειναι οτι κακα τα ψεμματα, αυτα πρεπει να τελιωσουν.. Δεν παει αλλο ετσι. υ.γ. Αυτος ο Μειμαρακης... ποσο αηδιαστικος ειναι Τροποποιήθηκε Αύγουστος 20 , 2015 από τον HLIAS 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2015 κ ελεγα ποτε θα ξαναπαω στο χωριο για τσιπουρα...?αηδια εχει καταντησει το θεμα..κ με το μεταναστευτικο στα φορτε του η ΧΑ εχει πολλες πιθανοτητες για αυτοδυναμια...Πώς να τολμήσω να πω ότι έχεις άδικο...... ειδικά εκεί στα νησιά που ζουν το πρόβλημα στη χειρότερη μορφή του, ποιός μπορεί να τους κατηγορήσει ζώντας έξω απ' το χορό? Εγώ πάντως όχι. Για κοίτα ρε που είχαν δίκιο τελικά όσοι μιλούσαν για Αριστερή παρένθεση...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2015 εγω βλεπω τον συριζα να μην βγαινει κυβερνηση αλλα καπου να μυραζεται ψηφους με τους αριστερους του κομματος τουβλεπω και δεν βλεπω νδ πρωτο κομμαβλεπω ανελ να ειναι στο οριοβλεπω ενωση κεντρωων να μπαινει χαλαραβλεπω χ.α να παραμενει σταθερη ισως με λιγη αυξησηβλεπω ποταμι να παιρνει λιγο πανω καιβλεπω κ.κε και πασοκ στα ιδια ισως με το κκε πιο ψιλα και το πασοκ πιο κατω στο οριο. καλα ολα αυτα.ποιος αντεχει εναν μηνα τωρα παλι τα καναλια να μας παιρνουν τα αυτια ?παλι καλα που εχει ευρωμπασκετ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2015 Ώ τι έχουν να ακούσουν τ' αυτάκια μας......Επισήμως σε νέα προεκλογική περίοδο.Τρέμω στην ιδέα τι θα ψηφίσουμε ως λαός. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2015 Ώ τι έχουν να ακούσουν τ' αυτάκια μας......Επισήμως σε νέα προεκλογική περίοδο.Τρέμω στην ιδέα τι θα ψηφίσουμε ως λαός. τι τρεμεις ετσι κι αλλιως τον φλεβαρη θα ξανακανουμε μια εκλογη να μας μπει καλα το χαλοουιν... 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2015 εγω βλεπω τον συριζα να μην βγαινει κυβερνηση αλλα καπου να μυραζεται ψηφους με τους αριστερους του κομματος τουβλεπω και δεν βλεπω νδ πρωτο κομμα Το ίδιο κι εγώ.βλεπω ανελ να ειναι στο οριο Το ίδιο κι εγώ.βλεπω ενωση κεντρωων να μπαινει χαλαρα Το ίδιο κι εγώ.βλεπω χ.α να παραμενει σταθερη ισως με λιγη αυξηση Το ίδιο κι εγώ. Ίσως μεγαλύτερη αύξηση λόγω καθαρά μεταναστευτικού.βλεπω ποταμι να παιρνει λιγο πανω και Θα ήθελα να αφανιστεί τελείως ο Δούρειος Ίππος.βλεπω κ.κε και πασοκ στα ιδια ισως με το κκε πιο ψιλα και το πασοκ πιο κατω στο οριο. Το ίδιο κι εγώ. Το ΠΑΣΟΚ οριακά στο 3%, ΚΚΕ στο 4%-5%, που είναι και ο μόνιμος σκληρός πυρήνας του. καλα ολα αυτα.ποιος αντεχει εναν μηνα τωρα παλι τα καναλια να μας παιρνουν τα αυτια ?παλι καλα που εχει ευρωμπασκετ Ευκαιρία για μια Πανελλήνια mb αρχές Σεπτέμβρη..... ακούει κανείς? Προλαβαίνουμε..... Πλάκα-πλάκα και επειδή είναι πολύ πρόσφατο και το θυμάμαι καλά (μόλις την προηγούμενη βδομάδα), είδα μια συνέντευξη του Λεβέντη σε ένα μικρό κανάλι και όταν τον ρώτησαν αν βλέπει εκλογές και πότε, απάντησε: βλέπω σίγουρες εκλογές 13 ή 20 Σεπτεμβρίου. Την ώρα που μέχρι και χτες σε όλα τα κανάλια, οι δημοσιογράφοι, οι σχολιαστές και οι βουλευτές έλεγαν για Οκτώβρη ή και Νοέμβρη.Κι όταν ο δημοσιογράφος του είπε "μα κύριε πρόεδρε, πολύ νωρίς δεν είναι? Ακόμα δεν έχουν ψηφιστεί τα μέτρα, πότε να προλάβουν?", απάντησε "ο Τσίπρας θα ψηφίσει γρήγορα τα μέτρα, θα πάρει τη δόση για να εξοφληθεί η αντίστοιχη δόση στην ΕΚΤ και θα προκηρύξει αμέσως εκλογές, δε βλέπω να μπορεί να κάνει αλλιώς". Για άλλη μία φορά με εντυπωσιάζει η οξυδέρκειά του..... και δεν του τό 'χα παλιά (όπως όλοι φαντάζομαι με βάση το προφίλ που του είχαν σκοπίμως φτιάξει τα λαμόγια του συστήματος). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stel0 198 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2015 κ ελεγα ποτε θα ξαναπαω στο χωριο για τσιπουρα...?αηδια εχει καταντησει το θεμα..κ με το μεταναστευτικο στα φορτε του η ΧΑ εχει πολλες πιθανοτητες για αυτοδυναμια...Mετά τις κωλοτούμπες άρχισε την στάση της πάπιας η ΧΑ. Τόσες μέρες γίνεται της πουτ@νας με τους μετανάστες και δεν έχει κάνει ούτε μια συγκέντρωση... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
freediver73 1.025 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2015 Όντως είναι απίστευτο αυτό με τον Λεβέντη !όσο σκέφτομαι τα γέλια που έχω ρίξει μαζί του και τελικά όλα τα προέβλεπε .... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Axeas12 86 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2015 Για τα επομενα 20 30 χρονια δεν υπαρχουν εκλογες για την ελλαδα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tracter 57 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2015 Για να μην ξεγελιέστε με Ενώσεις Κέντρου, Κυνηγούς, Τελειες κλπ κόμματα-προφήτες, το θέμα με την ημερομηνία εκλογών ήταν σχεδόν σίγουρο απο την ημέρα που ξεκίνησε ο τελικός διάλογος για το μνημόνιο. Όσοι παρακολουθούσαν τα πράγματα βλέπανε ότι ο Σύριζα θα έπεφτε εκ των έσω (μιας και αριστερή ιδεολογία σε κυβερνητικά πλαίσια δεν στέκει πουθενά στις ημέρες μας ) οπότε απο την στιγμή που έβαζες κάτω τις ημερομηνίες θα έβρισκες ότι τον Σεπτέμβρη έχουμε εκλογές. Το ποια Κυριακή θα γίνουν είναι το λιγότερο. Έκπληξη θα υπάρξει εάν αξιοποιοηθούν οι διερευνητικές εντολές και βγεί κυβέρνηση συνασπισμου και δεν πάμε σε εκλογές. το ζητούμενο είναι πάντως ότι πρέπει να εφαρμοστουν εθνικά σχεδια για την χωρα και όχι κομματικα σχέδια για να γίνει κάτι και με την πάρτη μας. λεφτά θα μας δώσουν για μια ακομη φορά (ασχετως αν θα τους τα δώσουμε πίσω επι τοπου) τα λογιστικά θα ανέβουν και αν οι αριθμοι ειναι καλοί το πιο πιθανόν ειναι μετά απο λίγο καιρό να είναι και κάπως καλύτερα οι άνθρωποι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
John247 551 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2015 ο τιτλος παραμενει ιδιος! :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2015 Η νδουλα θα σωθει με τον Βαγγέλα που της ''έκατσε'' καλά. Ο Λεβεντης ειναι κι αυτος να εκλέγεται. Και χα, θα'ναι μεσα.Αλεξης + λάφα θα αναμετρηθουν -μαλλον- αν κανει τελικα κομμα ο λαφα.Το ζουμί ειναι, πασοκ ποτάμια και μακαρι και κκε, να μην κατορθωσουν να επανεκλεγουν. Δύσκολο μεν γιατι εχει πεσει πολυ χρημα, αλλά οχι ακατόρθωτο. 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2015 Ξεφτίλα πάντως...μόνο εμετικά αισθήματα και ανακατωσούρα έχω.......ΕΝΑΣ δεν υπάρχει..... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2015 .....................Το ζουμί ειναι, πασοκ ποτάμια και μακαρι και κκε, να μην κατορθωσουν να επανεκλεγουν. Δύσκολο μεν γιατι εχει πεσει πολυ χρημα, αλλά οχι ακατόρθωτο. Αυτό εύχομαι κι εγώ όσο τίποτα......Για εντελώς διαφορετικούς λόγους το καθένα, αλλά και οι τρεις τους αξίζουν ένα κάτω του 3% 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2015 Τρέμω στην ιδέα τι θα ψηφίσουμε ως λαός. Ισχυει Γιαννακο μου αλλα λαος προδωμενος, για αλλη μια φορα, οδηγειται στες καλπες. Η μοναδικη προεκλογικη δεσμευση που υλοποιησε η αριστερη παρενθεση ηταν η επαναπροσληψη οσων εχουν απολυθει. Σε μια χωρα με υπεραριθμους δημοσιους υπαλληλους ολα αυτα, ετσι? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2015 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2015 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Attreidis 766 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2015 Τρέμω στην ιδέα τι θα ψηφίσουμε ως λαός. Ισχυει Γιαννακο μου αλλα λαος προδωμενος, για αλλη μια φορα, οδηγειται στες καλπες. Η μοναδικη προεκλογικη δεσμευση που υλοποιησε η αριστερη παρενθεση ηταν η επαναπροσληψη οσων εχουν απολυθει. Σε μια χωρα με υπεραριθμους δημοσιους υπαλληλους ολα αυτα, ετσι?Επειδή είναι κλασσική καραμέλα, οι δημόσιοι υπάλληλοι δεν είναι υπεράριθμοι. Είναι άνισα κατανεμημένοι και ένα ποσοστό τους δεν έχει προσληφθεί αξιοκρατικά.Κάποιες πηγές για του λόγου το αληθές:http://teddygr.blogspot.gr/2015/03/1_31.htmlhttp://www.alfavita.gr/arthron/απογραφή-δημοσίων-υπαλλήλων-2013-ο-μύθος-καταρρέει-ξανάhttp://www.enikos.gr/mpogiopoulos/245338,Oi-dhmosioi-ypallhloi-kai-oi-dhmosioi-yeytes-.htmlΤο συζητάμε κιόλας αν θες. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gregomaga 145 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2015 Έχει καταντήσει τραγωδία όλο αυτό με τα ψέμματα και τις εκλογές... Όλα είναι προγεγραμένα και εμείς είμαστε απλοί θεατές. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Di_Manolio 2.481 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2015 Πότε ήρθε ρε παιδιά αυτή η ελπίδα πότε έφυγε χαμπάρι δεν πήραμε... 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
meccanica 223 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2015 Για τα επομενα 20 30 χρονια δεν υπαρχουν εκλογες για την ελλαδαΕνω οταν γινονται εφαρμοζεται αμεσα το θελημα των πολιτων... Μας κυβερνανε πλεον δυστυχως τραπεζες και πολυεθνικες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2015 εγω θα ψηφισω οποιον μου ταξει οτι θα ελευθερωσει το paypal Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2015 .....................Το ζουμί ειναι, πασοκ ποτάμια και μακαρι και κκε, να μην κατορθωσουν να επανεκλεγουν. Δύσκολο μεν γιατι εχει πεσει πολυ χρημα, αλλά οχι ακατόρθωτο. Αυτό εύχομαι κι εγώ όσο τίποτα......Για εντελώς διαφορετικούς λόγους το καθένα, αλλά και οι τρεις τους αξίζουν ένα κάτω του 3%Πχ. Καρατζαφερης. Εγλυτώσαμε και χάθηκε η μουσούδα του απο τα ΜΜΕ. Δεν τον πληρώνουμε. Δεν ειναι ΠΛΕΟΝ νόμιμα εκλεγμένος. Τόσο απλά. (Ας ειναι εκει στο καναλακι του, και να ξελαρυγγιάζεται ολημερις. Στα π@π@ρια μας) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sirsnow 45 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2015 Εκλογές.......Οι πολιτικοί κάποτε μοίραζαν παροχές. Στη συνέχεια περιορίστηκαν σε απλές ευχές. Στις μέρες μας οι απελπισμένοι κάνουν προσευχές και όλοι μας με νοσταλγία αναπολούμε το χτες. Δυστυχώς το μόνο σίγουρο είναι οι στίχοι του Καβάφη "αποχαιρέτα την Αλεξάνδρεια που χάνεις" με αποδέκτες τους κατοίκους της χώρας μας. ΥΓ Αναζητούνται κερδισμένοι απο τη διαδικασία των εκλογών. Οι συνήθεις "ύποπτοι" (ελληνικός λαός, δημοκρατία, πολιτικά κόμματα) μάλλον απορρίπτονται. Κάτι χαμόγελα που ακούγονται .......γερμανικά μου φαίνονται. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες