Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2015 Ειστε ωραιοι ρε μαγκες! Τασο τι τυπαρα εισαι ρε! Το δευτερο gixxer ποιανου ειναι? Αμα παιζει δικαβαλο εγω ειμαι μεσα για Δευτερα! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2015 απο αριστερα προς δεξια borigiadis1, dimitrismaxrpm, the_big_boy, noodles, nikoloul για τους υπολοιπους που δεν μας γνωριζουν :D 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2015 (τροποποιήθηκε) Να προτείνω, Δευτέρα του Πάσχα που δεν δουλεύει κανένας ψήνεστε? δεν μπορω, θα ειμαι χωριο μεχρι το απογευμα... B) Το δευτερο gixxer ποιανου ειναι? του δημητρη ειναι :) Τροποποιήθηκε Απρίλιος 11 , 2015 από τον noodles Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2015 (τροποποιήθηκε) του δημητρη ειναι :) Μπερδευτηκα... Ο Δημητρης δεν εχει RSV? Υπαρχει κι αλλος Δημητρης? Η ο Δημητρης δεν εχει RSV? Τροποποιήθηκε Απρίλιος 11 , 2015 από τον Νικολακης_Husq Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2015 εχει και το rsv και το gix :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2015 εχει και το rsv και το gix :D WTF? Αληθεια? Δεν του εφτανε ενα του αλητη? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ηρώ 1.052 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2015 Ειστε ωραιοι ρε μαγκες! Τασο τι τυπαρα εισαι ρε! O Τάσος είναι απίθανος, και είναι πιασμένος οπότε άσε τα καλοπιάσματα για δικάβαλο. =Ρ Είσαστε θαυμάσιοι, το ξέρετε εε ότι αυτή η φωτό θα είναι για πάντα στο PC μου, Love you guys!!!! :wub: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.379 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2015 Είσαστε θαυμάσιοι, το ξέρετε εε ότι αυτή η φωτό θα είναι για πάντα στο PC μου, έχει χαθεί το ένα από τα 4 πόδια στο tower και θα την βαλω διπλωμένη, να μην κουνιέται. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2015 (τροποποιήθηκε) Να προτείνω, Δευτέρα του Πάσχα που δεν δουλεύει κανένας ψήνεστε? μεσα εγω για αυριο. ειμαι διαθεσιμος!! οι αλλοι που ειστε πιασμενοι απο την Ηρω, ας προσεχατε!! Τροποποιήθηκε Απρίλιος 12 , 2015 από τον zentakias Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ηρώ 1.052 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2015 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2015 Πω, πω, ειδα τη φωτό που'ναι μαρκαρισμενο το Στεφάνι μαζι με Μύτικα, και θυμηθηκα παγωμενη ανάβαση απο Σταυρό εως ΚΕΟΑΧ με σακιδιο φουλ και καναμε και ντιρέκτ αναμεσα στις στροφές, για να κοβουμε δρόμο. 6 ωρες, 15 χλμ, 1450μ υψομετρική..... Την αλλη μερα κάναμε και Αγ. Αντώνη. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2015 προς τα παιδια που δε γνωριζουν το Α100, αυτο το κακομοιρο διχρονο της γιαμαχα, που οταν κυκλοφορησε ηταν στη σκια των astrea grand... Δειτε το φτερο μπροστα, που σας ελεγα τοτε με τη λασπη... δεν εβρισκα για κανενα λογο μαμα και ετσι εβαλα απο κρυφτο και ειχε μονο κοκκινο ετοιμοπαραδοτο... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
the big boy 52 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2015 μεσα εγω για αυριο. ειμαι διαθεσιμος!! οι αλλοι που ειστε πιασμενοι απο την Ηρω, ας προσεχατε!! Εγω ειμαι χωριο ακομα...λιγο δυσκολο για αυριο...απο τριτη θα μαι μαχιμος :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
barmanx 1.107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2015 Τελικά θα κάνετε κάτι αύριο ή δεν;;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikoloul 67 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2015 Ζεντακια τα παιδια δεν καρφωνουν, αλλα εγω τη σβερκια στη χρωσταω γιατι εισαι γκαντεμης. Ειχα μια πτωση λιγο μετα την Ελασσονα, οπου αγχωθηκα και κοιταξα του χαντακ και βγηκα. Ολα καλα ομως, και συνεχισαμε για Λιβαδι :) Ο ληστης φυσικα δεν επαθε τπτ, 2 γρατσουνιες τεποζιτο - μασκα και καγκελα μηχανης. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2015 θα σε κερασω τον καφε της παρηγοριάς αν και "λοκαρες" στο χαντακι και επισης σου αρεσε το μερος για ενα εξοχικο :P Τελικά θα κάνετε κάτι αύριο ή δεν;;;; εγω δεν εχω να κανω κατι, οποτε αν θετε καμια γυρα εδω γυρω, την παμε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
borgiriadis1 202 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2015 Και εγώ πάντως μέσα είμαι για αύριο. Θα κανονίσουμε τπτ για να ξέρω? Ο doc το σημάδεψε καλά αλλά η μηχανή σκυλί ελάχιστα φαινότανε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dimitrismaxrpm 944 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2015 Πάμε Μετέωρα, ευθείες καγκουροβόλτα ή Σπηλιά καταφύγιο; Επίσης παίζει κι αυτό για το οποίο ψήνομαι τρελά. Ή και τον γύρο της Λίμνης Πλαστήρα https://www.google.gr/maps/dir/39.6162148,22.4026172/39.2841234,21.7772402/39.2971745,21.7273114/39.313856,21.7769187/@39.402885,22.2612088,96325m/data=!3m1!1e3!4m2!4m1!3e0 Αμα παιζει δικαβαλο εγω ειμαι μεσα για Δευτερα! Νίκο πόσα κιλά είσαι ρε 'συ με ρούχα και κράνος; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2015 Πάμε Μετέωρα, ευθείες καγκουροβόλτα ή Σπηλιά καταφύγιο; Επίσης παίζει κι αυτό για το οποίο ψήνομαι τρελά. Ή και τον γύρο της Λίμνης Πλαστήρα https://www.google.g...1e3!4m2!4m1!3e0 Νίκο πόσα κιλά είσαι ρε 'συ με ρούχα και κράνος; Καμια 70αρα το πολυ! Αλλα λογικα εγω δεν θα μπορεσω αυριο μεχρι το απογευμα οποτε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
barmanx 1.107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2015 Εγώ ψήνομαι αρκεί να είναι μετά τις 11 (έχω 2 μέρες άυπνος κ σήμερα σχολάω 3 παρά...) και το αργότερο μέχρι 18:30 να είμαστε πίσω... Να πάμε κάπου, το ψήνω άσχημα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
borgiriadis1 202 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2015 (τροποποιήθηκε) Ωραίες διαδρομές Δημήτρη. Τελικά ψήνετε κανένας άλλος? Τροποποιήθηκε Απρίλιος 12 , 2015 από τον borgiriadis1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
barmanx 1.107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2015 Έλα να βλέπουμε 1.barmanx Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
borgiriadis1 202 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2015 2. borgiriadis1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2015 1.barmanx 2.ζεντακιας Για στροφες φυσικα. Μια κοντινη εστω δε με χαλαει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dimitrismaxrpm 944 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2015 Καμια 70αρα το πολυ! Αλλα λογικα εγω δεν θα μπορεσω αυριο μεχρι το απογευμα οποτε... lol τσιλιμπίθρας είσαι Σε φόρτωνα ψιλοάνετα. Αν ξανακάτσει το κανονίζουμε! Αν είναι να γυρίσουμε νωρίς, να πάμε στην Λίμνη. Το Μέτσοβο είναι αρκετά χιλιόμετρα για να 'μαστε πίσω στις 18.00, χωρίς να πλακωθούμε. Άλλη φορά... Οπότε πάμε τον γύρο της Λίμνης Πλαστήρα, που έχει ευθεία μέχρι να διασχίσουμε τον κάμπο ως την Μητρόπολη Καρδίτσας και μετά στροφούλες και ωραία τοπία. 1. barmanx 2. borgiriadis1 3. zentakias 4. Dimitrismaxrpm Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες