achilleasv 774 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2015 (τροποποιήθηκε) Αυτη τη δουλεια δεν κανει ο εξαερωτηρας? Ή ευθυνεται μονο για την εξαγωγη περισσειου λαδιου και νερων? Τωρα ετσι οπως το εχω ειναι σαν ταπωμενο. Τι πειραζει να το φησω ετσι? Τροποποιήθηκε Μάιος 25 , 2015 από τον achilleasv Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
achilleasv 774 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2015 ΕΛΑΣΤΙΚΑ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2015 Φιλε βαλε τα ΜΕ22. Ειναι μαλακα, κρατανε παντου και παντα, και φυσικα μπαινουν ανετα χωμα. Εχω δει και καλυτερα σε χωμα, αλλα με τα συγκεκριμενα βαζω και 3η με τα 50-60χαω σε χαλικοδρομο. Δεν κουναει. Επισης μπαινω μεσα σε χωραφια πολυ ανετα. Δεν θα τα εβαζα μονο σε κοφτερες πετρες διοτι τα λυπαμαι. Τα φοραω 1,5 χρονο και εχουν 5500χμ. Καμια πτωση αποδοσης. Απο θεμα φθορας, αρχιζουν να ψιλοτετραγωνιζουν. Σημιωταιον, οτι το παπι κινειται μονιμα σε επαρχιακο με 80-90χαω και μονιμα δικαβαλο. Πιεσεις 32-40. Θα ξαναβαλω φυσικα το ιδιο. Τα μισελεν ειναι πολυ καλα αλλα για διαφορετικη χρηση. Κρυα γλιστρανε αρκετα. Σε στροφιλκκι ειναι πολυ καλα αποτι λενε. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
achilleasv 774 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2015 Σε ευχαριστω θα παω αυτες τις μερες να τα παραγγειλω! Για τις διαστασεις τι λες? Να βαλω 3αρι πισω και κανονικα 250 μπροστα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2015 Μαμα διαστασεις βαλε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
basilis_xxx 141 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2015 (τροποποιήθηκε) Εγω δεν θα σου πω ποια να βαλεις !εσυ θα αποφασισεις ,αλλα αν θες να μπαινεις χωμα θα κοιτουσα προς τα ΜΕ 22 !! Στο ιννοβα το δικο μου ειχα βαλει τα pilot street,πολυ καλο λαστιχο δεν το μετανιωσα ποτε που το πηρα ,καθως ζεσταινεται γρηγορα ,στις στροφες εφευφα φετα χωρις να γλισταρανε και και στο βρεγμενο εδαφος δεν γλιστρουσαν ιδιαιτερα !Απλα το μονο προβλημα ειναι οτι γλισταρανε λιγο στο χωμα ! Αυτα που σου λεω για λαστιχα χαμηλου προφιλ !διαστασεις ακριβως τωρα δεν θυμαμαι....τωρα θελω να τα βαλω και στο dinamik! εδω την πρωτη μερα που τα εβαλα!! Τροποποιήθηκε Μάιος 26 , 2015 από τον innova_xxx 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
achilleasv 774 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2015 Τα metzeler θα βαλω. Θα κατεβω βολο αυτη τη βδομαδα να ρωτησω τιμες. Αν μου βγαινει πολυ φθηνοτερο απο οτι εδω θα τα παρω και θα τα βαλω μονος μου. Ειναι δυσκολο??? Υπαρχει κανενα στροφομετρο να του βαλω?? Βλεπω πως τα περισσοτερα εχουν στροφες το λιγοτερο 8. Ομως το ινοβα νομιζω δεν παει πανω απο 7500 στο κοφτη. Αν βαλω καποιο με μαξ 8 θα σταματαει στο 7500 η θα δειχνει αναλογα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2015 ...... στο ιννοβα νομιζω το πισω λαστιχο εχει μπει αναποδα. βαλε μια φωτο αν θες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
basilis_xxx 141 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2015 (τροποποιήθηκε) Τα metzeler θα βαλω. Θα κατεβω βολο αυτη τη βδομαδα να ρωτησω τιμες. Αν μου βγαινει πολυ φθηνοτερο απο οτι εδω θα τα παρω και θα τα βαλω μονος μου. Ειναι δυσκολο??? Υπαρχει κανενα στροφομετρο να του βαλω?? Βλεπω πως τα περισσοτερα εχουν στροφες το λιγοτερο 8. Ομως το ινοβα νομιζω δεν παει πανω απο 7500 στο κοφτη. Αν βαλω καποιο με μαξ 8 θα σταματαει στο 7500 η θα δειχνει αναλογα? κανενα 60αρι ευρω να υπολογιζεις ,τοσο κανουν ! Γιατι να τα βαλεις μονος σου ?δεν εχει εκει βουλκανιζατερ?5-10 ευρω θα παρουν για να στα βαλουν!(εδω που μενω εγω τοσα περνουν)! Κανονικα μπαινουν οπως στα ποδηλατα κ.λ.π αλλα θα σε παιδεψει λιγο ειναι πιο δυσκολο και στο τελος μπορει να μην τα καταφερεις κιολας ! ααα και θα χρειαστεις κανα δυο εξολκεις ελαστικων ! :mB_kalo_e: Τροποποιήθηκε Μάιος 26 , 2015 από τον innova_xxx Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
achilleasv 774 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2015 Είπα μόνος αν βρω φθηνά στο βολο. Αν εχουν ίδια τιμή με εδώ θα το αφήσω να το βάλει ..αν τα πάρω από αυτόν στο χωριό θα μου τα βαλει στην ίδια τιμή λογικά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Cycloholic 792 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2015 Γιατί είναι ποιοτικότερο λάδι. Βέβαια, από την άλλη, οι γνώμες στο θέμα των λαδιών είναι σαν τις μύτες... όλοι έχουν από μία και εγώ τη δικιά μου!!! Εγώ με τις κωλοτρυπίδες το ξέρω αυτό! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2015 Στο φιλτροκουτι διπλα απο τον εξαεριστηρα του καρτερ υπαρχει μια αλλη τρυα στην οποια πανω υπαρχει ενα λαστιχακι (δεν ξερω τι ρολο παιζει).. Αυτο ηταν κομμενο Δεν ειναι κομμένο μόνο στο δικό σου, αλλά σε όλα τα ιννόβα..... Κυκλοφορει ενας με λεπίδι τα βραδυα και τα κόβει. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Cycloholic 792 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2015 (τροποποιήθηκε) Καλησπερα σας! Ειπα να αλλαξω λιγακι την εμφανιση του παπακιου προς το καλυτερο (για μενα). Εφτιαξα λοιπον καποια αυτοκολλητα με το καρμπον που μου ειχε περισσεψει. εβγαλα αυτα που ειχε και απο ετσι εγινε ετσι και κατεληξε ετσι Να και μια κοντινη με τα αυτοκολλητα Σόρρυ που θα στο πω, αλλά το έχεις κάνεις απαίσιο!! Βγάλε εξάτμα, αυτά τα άθλια χόντα αυτοκόλλητα και αυτά τα κάρμπον που κανείς δεν θα πιστέψει ότι είναι καρμπον! :Ρ Είναι τόσο όμορφο από μόνο του :/ Και βάλε και κανα καθρέφτη! Τροποποιήθηκε Μάιος 30 , 2015 από τον Cycloholic 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
achilleasv 774 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2015 Τα έχω κάνει όλα αυτά εδώ και καιρό! Εξάτμιση θέλω προτεκ αλλά το ρευστό δεν υπάρχει για τέτοια...το μεσημέρι θα γράψω αναλυτικά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
basilis_xxx 141 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2015 στο ιννοβα νομιζω το πισω λαστιχο εχει μπει αναποδα. βαλε μια φωτο αν θες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2015 @innova_xxx καλα το καταλαβα. ειναι αναποδα... B) εχει ενδειξεις στο πλαι. οταν το βαλεις πισω κοιτας την ενδειξη rear και οταν το βαλεις μπροστα κοιτας την ενδειξη front. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
achilleasv 774 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2015 Δεν μπορώ να πω πως δεν έκανε όμορφο θόρυβο η εξάτμιση, είχε καλό μπάσο και γλυκό θόρυβο.. Όμως τοποθετώντας ξανά την εργοστασιακή, το μηχανάκι απέκτησε ΠΟΛΥ δύναμη χαμηλάτην οποία έχανε με την ελεύθερη! Επίσης με την ελεύθερη έχανε πολύ συμπίεση (κατηφόρα δικαβαλο το κατάλαβα). Μου αρέσει πολύ τώρα αλλά μου αρέσει να ακούγεται όταν θέλω, γι αυτό και σκέφτομαι να πάρω προτεκ (με το σιγαστηρα ακούγεται λίγο πιο δυνατά από την μαμά) αλλά πρώτα θα βάλω λάστιχα και θα πάρω ένα ζευγάρι γάντια.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Cycloholic 792 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2015 Εννοείται ό,τι με τις χαζοεξατμίσεις που πουλάνε για τα παπιά με 50 και 100 ευρώ το παπί πάει χειρότερα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
achilleasv 774 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2015 00 ευρώ είναι οκ. Θεωρώ χαζομάρα να πάρει κάποιος εξάτμιση για παπί με 120+ Εξάλλου έχω βρει προτεκ γνήσια 90 ευρώ!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Cycloholic 792 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2015 Καλά πρότεκ είναι, δεν είναι ακράπα, πόσο ήθελες να έχει;! Μόνο(νομίζω) η λέο βινς και η gpr από σοβαρές εταιρίες βγάζουν για μικρού κυβισμού μοτοσακά όπως τα παπιά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
achilleasv 774 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2015 Ναι αλλα δεν αξιζει να δωσεις τοσα λ7 για εξατμιση παπιου.. Δεν ειναι κομμένο μόνο στο δικό σου, αλλά σε όλα τα ιννόβα..... Κυκλοφορει ενας με λεπίδι τα βραδυα και τα κόβει. Πως ηθελες να το πω δηλαδη?? Και δεν καταλαβαινω τον λογο του τρολλ εδω.. Αν θες απαντησε τωρα οχι οταν παρω το διπλωμα. Φιλικα παντα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
achilleasv 774 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2015 (τροποποιήθηκε) Οσο για το διπλωμα: οι περισσοτεροι με 50αρια μηχανακια στη ηλικια μου κυκλοφορουν μαλλι γυαλι και σαγιοναρι λι.. Εγω τουλαχιστον εχω ολο τον απαραιτητο εξοπλισμο οπου και να παω! Και δεν ειναι καμια σκοτωστρα που να μην ελεγχεται! Το μηχανακι εξαλλου ειναι ασφαλισμενο και με αστυνομια δεν αντιμετωπιζω προβλημα, Ξερω παρ΄ολα αυτα πως τις ελαχιστες φορες που το περνω στο δρομο τις συνεπειες ενος ατυχηματος! Τροποποιήθηκε Μάιος 31 , 2015 από τον achilleasv 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagoskonti 297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2015 συμφωνω εν μερη και γω με τον cycloholic...τα μαμα αυτοκολλητα το 'γεμιζουν' το μηχανακι,χωρις αυτα φενεται αδειο...(το ιδιο συμβαινει και με το αστρα και αλλα μηχανακια).Επισης η εξατμιση σε κοκκινο χρωμα δεν κολλαει πουθενα.Ειναι ασχημος συνδυασμος με το μαυρο-ασπρο που ειναι το παπι,δεν ταιριαζει.Αν επαιρνες το πορτοκαλι ιννοβα ισως να φενοταν καλη αλλα με το ασπρο/μαυρο σε καμια περιπτωση.Γενικα δεν θελουν πολλα πραγματα για να δειχνουν ωραια,λιγα και καλα αλλα να ειναι σωστα μελετημενα πριν αγοραστουν, να εχουν γουστο και να ταιριαζουν με το υπολοιπο παπι σαν συνολο.Φιλικα,δικο σου ειναι και οπως σου αρεσει εσενα το φτιαχνεις.Μην τρελενεσαι καινουργιο παπι ειναι δεν θελει πολλα πολλα. Οσο γι αυτο που λες με την μαμα εξατμιση ειναι λογικο μιας και η μαμα εχει πιο μικρη τρυπα και κραταει συμπιεση και δυναμη στα χαμηλα(σε τελειως μαμα μηχανακι). Προσωπικα πιστευω οτι η καλυτερη εξατμιση ειναι αυτη που το παπι μπορει και την ''γεμιζει'' ολη.Σαν τελικο δεν πρεπει να ειναι ουτε πολυ ανοιχτη ουτε πολυ κλειστη ετσι ωστε να κραταει και συμπιεση αλλα και να μην το φραζει και να ειναι και λιγακι πιο κοντη απο την μαμα.Αυτα τουλαχιστον εχω ανακαλυψει ως τωρα επεξεργαζομενος την sebring που πιστευω κανενας δεν εχει αμφιβολια οτι ειναι η τοπ για ολα τα παπια που ταιριαζει.Και μιλαω παντα για δυναμη-μπαμ.Τελικη αλλωστε στα παπια ειναι αδιαφορη μιας και τα παπια αυτο που χρειαζονται ειναι το μπαμ και μια τελικη 110 πιστευω ειναι υπερ αρκετη που θα χρειαστει σπανια τουλαχιστον για την καθημερινη χρηση που εχουν φτιαχτει για μεσα στην πολη. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Cycloholic 792 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2015 Μπράβο σου και καλά κάνεις! Το ότι δεν είναι σκοτώστρα, είναι σχετικό! Αν πέσεις με 80 δεν είναι καθόλου λίγα, για να μην σου τί θα γίνει αν καρφωθείς σε σταθερό σημείο έστω και με λιγότερα! Μακρυά από εμάς αλλά προσέχουμε για να έχουμε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
achilleasv 774 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2015 Εννοείται σκοτωστρα είναι και το 50 αρι. Απλά εννοώ πως δεν έχει ανεξέλεγκτα γκάζια.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες