Mindattack21 391 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2014 Θα ηταν ωραία να φτιαχναμε ενα τέτοιο θέμα πάντως ;-) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
basstard 170 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2014 Ναι όντως! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2014 Ήμουν σε ένα δρομο...με ένα ΚΤΜ κλασικά και πίσω μου ήταν ένας φίλος μου... τον έλεγαν νίκο... βέβαια στο όνειρο θυμάμαι μόνο το όνομα, δεν μπορούσα να δω το πρόσωπο. Σε κάποια φάση σηκώνει ο νίκος μια σούζα και του φεύγει το μηχανάκι και πέφτει σε ένα χαντάκι... Αφού ξύπνησα το πρωί παίρνω τηλ 2 νίκους που γνώριζα και καβαλούσαν μηχανές... όλα καλά... Την επόμενη μέρα με παίρνουν τηλ, σκοτώθηκε ο νίκος (καμία σχέση με τους παραπάνω 2) με αμάξι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mindattack21 391 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2014 Άντε άρχισε το να μην χαλάνε και του παιδιου xD Ήμουν σε ένα δρομο...με ένα ΚΤΜ κλασικά και πίσω μου ήταν ένας φίλος μου... τον έλεγαν νίκο... βέβαια στο όνειρο θυμάμαι μόνο το όνομα, δεν μπορούσα να δω το πρόσωπο. Σε κάποια φάση σηκώνει ο νίκος μια σούζα και του φεύγει το μηχανάκι και πέφτει σε ένα χαντάκι... Αφού ξύπνησα το πρωί παίρνω τηλ 2 νίκους που γνώριζα και καβαλούσαν μηχανές... όλα καλά... Την επόμενη μέρα με παίρνουν τηλ, σκοτώθηκε ο νίκος (καμία σχέση με τους παραπάνω 2) με αμάξι... Holy...ναι μερικά είναι "προφητικά" η και προειδοποιητικά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Fenrir 1.132 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2014 Και επίσης η αστρική προβολή δεν πιστεύω ότι είναι κάτι το παραφυσικό, αλλά μία απ'τις πολλές δυνατότητες που έχει ο άνθρωπος και ο εγκέφαλος του αλλά είναι high level, δεν το κάνεις έτσι απλά. Σε άλλους ανθρώπους είναι πιο εύκολο και πιο "έμφυτο" σε άλλους όχι. Και πρέπει να περάσεις από πολλά σκοτάδια και άλλα στάδια που πρέπει να είσαι πολύ συνειδητοποιημένος για να μην τρομάξεις. Δεν τα λέω από προσωπική εμπειρία γιατί δεν έχω ασχοληθεί με κάτι τέτοιο προς το παρόν, δεν νιώθω και έτοιμος, απλά έχω διαβάσει λίγο Καστανέντα (συστήνεται ανεπιφύλακτα σε όποιον ενδιαφέρεται για τέτοια πράγματα). Ένας πολύ καλός μου φίλος που ασχολείται χρόνια, μου χει πει (και δεν έχω λόγο να μην τον πιστέψω) ότι έχει επιτύχει αστρική προβολή, ή μάλλον του βγήκε, για πρώτη φορά όταν ήμασταν στο στρατό και παρόλο που πίστευε ότι ήταν προετοιμασμένος τρόμαξε. Βγήκε και είδε τον εαυτό του να κοιμάται, πλανήθηκε λίγο στο λόχο και όταν έφτασε στην πόρτα που οδηγούσε έξω φοβήθηκε ότι θα χαθεί και δεν θα μπορεί να επιστρέψει στο σώμα του και ξαναγύρισε πίσω. Προσωπικά τον πιστεύω, όπως και ότι ο άνθρωπος έχει τέτοιες (όπως και άλλες πολλές) ανεξερεύνητες δυνατότητες. Σκεφτείτε μόνο και πόσο τοις εκατό του εγκεφάλου μας χρησιμοποιούμε. Καλά κάνεις και τον πιστεύεις, και αυτός το πιστεύει, γιατί το είδε στο όνειρο του ότι βγήκε από το σόμα του, η κατάσταση που έβλεπε ώμος δεν ήταν η πραγματικότητα. Εγώ στον στρατό είδα στον ύπνο μου ότι βάρεσε συναγερμός και έτρεχα να ανοίξω την αποθήκη οπλισμού λόχου, αλλά δεν ήμουν στο κρεβάτι μου στην διμοιρία μου οπότε έπρεπε να τρέξω στην απέναντι πλευρά, με ξύπνησε ο Υ/Δ Καρικγάς που ήταν θαλαμοφύλακας έξω από την αποθήκη οπλισμού λέγοντας μου ήρεμα για να μην τρομάξω “Ρε μαλάκα Μπονέλλο, εισαι OK, γιατί τρέχεις βραδιάτικα.” Στον στρατό από την ταλαιπωρία βλέπεις τα πιο περίεργα πράγματα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
basstard 170 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2014 (τροποποιήθηκε) Καλά κάνεις και τον πιστεύεις, και αυτός το πιστεύει, γιατί το είδε στο όνειρο του ότι βγήκε από το σόμα του, η κατάσταση που έβλεπε ώμος δεν ήταν η πραγματικότητα. Εγώ στον στρατό είδα στον ύπνο μου ότι βάρεσε συναγερμός και έτρεχα να ανοίξω την αποθήκη οπλισμού λόχου, αλλά δεν ήμουν στο κρεβάτι μου στην διμοιρία μου οπότε έπρεπε να τρέξω στην απέναντι πλευρά, με ξύπνησε ο Υ/Δ Καρικγάς που ήταν θαλαμοφύλακας έξω από την αποθήκη οπλισμού λέγοντας μου ήρεμα για να μην τρομάξω “Ρε μαλάκα Μπονέλλο, εισαι OK, γιατί τρέχεις βραδιάτικα.” Στον στρατό από την ταλαιπωρία βλέπεις τα πιο περίεργα πράγματα Το θέμα είναι ότι ο συγκεκριμένος επειδή έχει ασχοληθεί χρόνια και το είχε επιτύχει επιτηδευμένα ως ένα βαθμό, όταν του συνέβη ήταν συνειδητοποιημένος ότι συμβαίνει αυτό το πράγμα. Αλλά ναι ο στρατός και ειδικά αν είσαι στις αρχές και στη Ρεντίνα που ήμασταν εμείς, βοηθάει. Mindattack δεν έχω τις γνώσεις φίλε ούτε φυσικά την εμπειρία για να το κάνω και δεν θέλω να γράψω μπαρούφες, είμαι σε πολύ νηπιακό στάδιο ακόμα. Προυποθέτει να έχεις κάνει πολλά στο συνειδητό επίπεδο πριν περάσεις στις εμπειρίες του ασυνείδητου και του αστρικού χώρου και όλα αυτά, αν φυσικά πιστεύεις ότι μπορεί να υπάρχουν και να επιτευχθούν. Αν κάποιος έχει ασχοληθεί σε κάποιο επίπεδο ας το κάνει. Και για να μην είμαι και μόνο οφ-τόπικ, εγώ παλιότερα συχνά έβλεπα το εξής όνειρο (το οποίο μάλιστα άρχισε να έρχεται αφού είχα δώσει το τελευταίο μου μηχανάκι αλλά και είχα χάσει ένα φίλο..): οδηγούσα ένα ss αγνώστων λοιπών στοιχείων το οποίο συνεχώς επιτάχυνε και δεν μπορούσα να το σταματήσω, ο δρόμος όλο και στένευε και η ταχύτητα όλο και αυξανόταν και οδηγούμουν με μαθητική ακρίβεια στη στούκα την οποία ευτυχώς ποτέ δεν είδα. Φρίκη. Μετά από 2-3 φορές συνηδητοποιούσα ότι είναι όνειρο και ξυπνούσα τον εαυτό μου για να μην δω το αναπόφευκτο. Επίσης ευτυχώς είμαι χέστης σε θέματα ταχύτητας σε δημόσιο δρόμο, για λίγα δευτερόλεπτα αδρεαναλίνης δεν ρισκάρω τη ζωή μου ποτέ. Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 12 , 2014 από τον basstard Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.380 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2014 (τροποποιήθηκε) http://www.protagon....rticle&id=26895 Και για να μην το φιλοσοφήσετε πολύ ακόμα ψάχνοντας το νόημα του Σύμπαντος στα όνειρα, τα όνειρα είναι απλά errors που βγάζει το λειτουργικό σύστημα εγκέφαλος, όταν υπολειτουργεί και κάποιοι μηχανισμοί του δεν δουλεύουν. Ούτε καμία σχέση με πραγματικότητα έχουν, ούτε μαντικές ικανότητες, ούτε τίποτα... Πως χαλάει ο σκληρός δίσκος, και άλλα αρχεία χάνονται, άλλα μπερδεύονται, άλλα χάνουν τον τίτλο τους, εικόνες Jpeg κόβονται κ.ο.κ.; Ε αυτό είναι τα όνειρα, σκόρπιες σκέψεις, εκτός ελέγχου του κεντρικού συστήματος. Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 12 , 2014 από τον FlyingInADream Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Fenrir 1.132 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2014 Μην είσαι buthurt :D, άμα θέλει ο άλλος να πιστεύει στα ζώδια άφησε τον, γιατί άμα αρχίσουμε να υπέρ αναλύουμε καταλήγουμε στην θρησκεία και στον χειρότερο διάλογο που μπορείς να κάνεις σε αυτήν την χώρα. Αin’t nobody got time fo that! Πες μας τώρα ontopic ένα wetdream είχες με μηχανές !!! Υ.Γ. basstard μετα την Ρεντίνα που πήγες; (35ΜΚ08Α) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.380 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2014 Δεν έχεις κι άδικο, αλλά στην εποχή που φτιάχνουμε κυκλώματα με πάχος ατόμων, ανακαλύπτουμε το σωματίδιο higgs και βλέπουμε στο όριο του ορατού Σύμπαντος... να λέμε ακόμα μάμπο τζάμπο.... ξέρω γω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
basstard 170 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2014 Άλλο πράγμα το ένα, άλλο το άλλο, αλλά είπαμε το τι επιλέγει να πιστεύει ο καθένας και πως να βλέπει κάποια πράγματα αποτελεί συνειδητή επιλογή του κάθε ατόμου, δεν υπάρχει σωστό και λάθος. Και γι'αυτό δεν έχει και νόημα να το συζητάνε άτομα με εκ διαμέτρου αντίθετες απόψεις ειδικά αν είναι κατασταλλαγμένες και δεν υπάρχει από καμία μεριά η διάθεση να δεχτούν την αντίθετη άποψη. Όλες είναι σεβαστές, αυτά γενικά μιλώντας όχι ως απάντηση σε κάτι ή κάποιον συγκεκριμένο. Και ειδικά εδώ, φόρουμ για μηχανές είμαστε. Fenrir εκεί έκανα θητεία, εσύ φαντάζομαι αναφέρεσαι στις εποχές που ήταν κέντρο. Πλέον έχει πάψει να λειτουργεί ως κέντρο νεοσυλλέκτων, το μόνο κέντρο ειδικών δυνάμεων είναι το Πεύκο πλέον. Εγώ πήγα εκεί μετά το κέντρο, να κάνω παρέα στα κοράκια. Αυτά και τέλος με τα οφφ-τόπικ γιατί το ξεσκίσαμε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mindattack21 391 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2014 (τροποποιήθηκε) http://www.protagon....rticle&id=26895 Και για να μην το φιλοσοφήσετε πολύ ακόμα ψάχνοντας το νόημα του Σύμπαντος στα όνειρα, τα όνειρα είναι απλά errors που βγάζει το λειτουργικό σύστημα εγκέφαλος, όταν υπολειτουργεί και κάποιοι μηχανισμοί του δεν δουλεύουν. Ούτε καμία σχέση με πραγματικότητα έχουν, ούτε μαντικές ικανότητες, ούτε τίποτα... Πως χαλάει ο σκληρός δίσκος, και άλλα αρχεία χάνονται, άλλα μπερδεύονται, άλλα χάνουν τον τίτλο τους, εικόνες Jpeg κόβονται κ.ο.κ.; Ε αυτό είναι τα όνειρα, σκόρπιες σκέψεις, εκτός ελέγχου του κεντρικού συστήματος. Δεν νομιζω να είναι ενα ερρορ του εγκεφάλου αλλά οκ. Π.σ δεν πιστευουμε σε ζώδια και παπαριες:-D Και ναι, τέλος με τα οφ. Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 12 , 2014 από τον Mindattack21 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2014 Το κάνεις? Οχι με τις τεχνικες που λεγονται. Τυχαια το ανακαλυψα και μπορουσα να το κανω σχεδον κατα βουληση. Αλλα παντα σε εφιαλτη τελειωνε. Ο,τι τρομακτικο μου ερχοταν ως σκεψη, εβγαινε στο ονειρο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2014 Ε αυτό είναι τα όνειρα, σκόρπιες σκέψεις, εκτός ελέγχου του κεντρικού συστήματος. Ωραία, τότε μπορείς κι εσύ χωρίς φόβο και πάθος να μοιραστείς μαζί μας τα όνειρα που σίγουρα θα έχεις με διάφορες δίτροχες ιταλίδες... ... ή μήπως γερμανίδες; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.380 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2014 (τροποποιήθηκε) Πολύ ευχαρίστως....αν είχα. Δεν βλέπω μοτο-όνειρα. Χώρια που ιταλικά και γερμανικά, για εμένα, πάνε στους εφιάλτες.... αλλά αυτό ήθελες να γράψω έτσι κι αλλοιώς... ;) Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 12 , 2014 από τον FlyingInADream Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikos_pc 2.873 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2014 Έχω δει διάφορα από ένα απλό πέσιμο μέχρι και να είμαι στο νοσοκομείο, αυτό που με πείραξε περισσότερο είναι ότι ήμουν σε μια πολύ ωραία βόλτα μακριά από τον πολιτισμό και εκεί που ήμουν μέσα στην φύση έπαθα λάστιχο στον μπροστινό τροχό, ήταν τόσο ζωντανό το όνειρο που ακόμα και όταν ξύπνησα έψαχνα να δω τι θα κάνω. Σκεφτήκατε ποτέ την ώρα που οδηγάτε πχ. σε μια στροφή πως και τι θα γινόταν αν πέφτατε? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ο φυσικός 1.350 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2014 (τροποποιήθηκε) Βλέπω πως παίζει πολύ ο εφιάλτης στο θέμα: Η μοτοσικλέτα στον ύπνο μας. Αλλά ο πραγματικός εφιάλτης θα ήταν στο θέμα: Ο ύπνος στη μοτοσικλέτα μας... Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 12 , 2014 από τον Ο φυσικός 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bill_daytona 924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2014 (τροποποιήθηκε) Εγώ με χω δει δυο τρεις φορές τελευταία να καβαλάω κάτι χωμάτινα....και σουζάρω λέει..και ντριφτάρω...και μετά ξυπνάω και κοιτάω αγγελίες... Αλλά.... Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 12 , 2014 από τον bill_daytona 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Agouri 303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2014 (τροποποιήθηκε) 1ο έτος Θεσσαλονίκη, μετά από μεθύσι κατέληξα να κοιμάμαι με έναν φίλο σε σπίτι της κοπέλας του, και λιποθυμήσαμε στον ύπνο στον καναπέ. Ο φίλος μου ροχάλιζε σαν τραίνο. Είδα όνειρο ότι οδηγούσα στρογγυλοφάναρη μηχανή, δεν θυμάμαι παραπάνω λεπτομέρειες. Λίγα χρόνια μετά, πήρα δίπλωμα :Ρ Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 13 , 2014 από τον Agouri 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2014 Εγω συνεχιζω και βλεπω την CBF. Θα ζησω γιατρε μου; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2014 Πολύ ευχαρίστως....αν είχα. Δεν βλέπω μοτο-όνειρα. Χώρια που ιταλικά και γερμανικά, για εμένα, πάνε στους εφιάλτες.... αλλά αυτό ήθελες να γράψω έτσι κι αλλοιώς... ;) Όχι εντάξει, δεν τρολάρω που δεν τρολάρω, στο δικό μου τόπικ θα ξεικινήσω; Απλώς θεώρησα ότι θα έβλεπες κι εσύ εφιάλτες, οπότε τι εφιάλτες να έβλεπες; Ντέσμο, διβάλβιδες αερόψυκτες κεφαλές και τα ρέστα, για όποιον σε έχει διαβάσει έστω και λίγο είναι μία πολύ ασφαλής υπόθεση. Βλέπω πως παίζει πολύ ο εφιάλτης στο θέμα: Η μοτοσικλέτα στον ύπνο μας. Αλλά ο πραγματικός εφιάλτης θα ήταν στο θέμα: Ο ύπνος στη μοτοσικλέτα μας... Όταν χάνεις την σοβαρότητα σου Φυσικέ πολύ μου αρέσεις! Κι όμως θυμάμαι σε ένα θέμα εδώ μέσα πριν πολύ καιρό που υπήρχαν άτομα που παραδέχονταν ότι κοιμόντουσαν ως συνεπιβάτες. Εγώ με χω δει δυο τρεις φορές τελευταία να καβαλάω κάτι χωμάτινα....και σουζάρω λέει..και ντριφτάρω...και μετά ξυπνάω και κοιτάω αγγελίες... Αλλά.... Αυτό είναι ένα προφητικό όνειρο. Να βοηθήσουμε κιόλας. Πες μας τι ψάχνεις να έχουμε το νου μας..... 1ο έτος Θεσσαλονίκη, μετά από μεθύσι κατέληξα να κοιμάμαι με έναν φίλο σε σπίτι της κοπέλας του, και λιποθυμήσαμε στον ύπνο στον καναπέ. Ο φίλος μου ροχάλιζε σαν τραίνο. Είδα όνειρο ότι οδηγούσα στρογγυλοφάναρη μηχανή, δεν θυμάμαι παραπάνω λεπτομέρειες. Λίγα χρόνια μετά, πήρα δίπλωμα :Ρ Νάτο, βλέπετε, τα όνειρα είναι προφητικά. bill_daytona λέγε τις ψάχνεις να βοηθήσουμε την προφητεία. Εγω συνεχιζω και βλεπω την CBF. Θα ζησω γιατρε μου; "Σταθερότητα" is you middle name; 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.380 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2014 (τροποποιήθηκε) Χμμμμ από την άλλη, μακάρι να ήταν προφητικά, γιατί εγώ από όσο θυμάμαι τα όνειρά μου, 1 στα 2, είναι αυτό: Και με ίδιο στόρυ, πρώτη δοκιμή, προς στιγμήν επιτυχία αλλά μετά αποτυχία, δεύτερη δοκιμή, επιτυχία. Στο σημείο που πήγα στο σινεμά όταν βγήκε η ταινία, και γέλαγα σαν χαζός. Από εκεί είναι εμπνευσμένο και το username μου στο φόρουμ. Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 13 , 2014 από τον FlyingInADream 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bill_daytona 924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2014 προφητικά μπορεί να είναι γιατί και το fz6 το χα δει στον υπνο μου και το πήρα Το θεμα δεν είναι τι ψάχνω,αλλά οτι μου πέφτει πολύ να συντηρω 3o μηχανάκι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stiffler 263 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2014 (τροποποιήθηκε) Οτι μου κλέβουν το μηχανακι οτι τρακαρω και αλλα τετοια ευχαριστα πηγα και σε χαρτοριχτρα με υπνοτησε και μου πε οτι θα παρω sxv 550 και μετα με ρωταγε τι ειναι αυτο Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 14 , 2014 από τον stiffler 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2014 πηγα και σε χαρτοριχτρα με υπνοτησε και μου πε οτι θα παρω sxv 550 και μετα με ρωταγε τι ειναι αυτο :rotfl: Εγω το βλεπω λιγο διαφορετικα. Οτι παιρνω φορα απο καποιο υψωμα(πχ. μια δυνατη κατηφορα) και απο εκει αρχιζει αεροδυναμικη φαση και μπορω να πεταω λες και εχω φτερα ξερω 'γω. Ωραια πραγματα.. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.380 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2014 (τροποποιήθηκε) μετα με ρωταγε τι ειναι αυτο ΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΧΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑ Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 14 , 2014 από τον FlyingInADream Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες