Jump to content
Smias

drz400 , έβηχε , δεν ανεβαζε στροφες , έσβησε...

Recommended Posts

Ρε μπιλ μήπως παρατήρησες κάποιο τρεμόπαιγμα στα φώτα όταν πήρε μπροστά η συνεχόμενα αναμμένα φλασκιά?

όταν εκλασε ο ανορθωτής στη σουζι κάτι τέτοια κουλά έκανε.

Σταματήστε ρε να βγάζετε τ' άπλυτα στην φόρα, είπαμε και η μπαταρία που τα ΄χε φτύσει στην ονοφάδα θύμα δολιοφθοράς ήταν....

Ένα γρήγορο καφέ ευχαρίστως τον πίνω, κάτσε να δούμε τι μέρα θα μας ξημερώσει αύριο, ή μάλλον τι βράδυ θα έχουμε σήμερα. Αν ακούσουμε μπαμ μπουμ πάντως θα ξέρουμε ότι δεν είναι το DRZ 434 SMias.

φου ντεν ειναι 434 :secret:

Τροποποιήθηκε από τον Denzo

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

φου ντεν ειναι 434 :secret:

My bad, κεκτημένη ταχύτητα, έχω μείνει στα παλιά ξεχνώντας ότι έκτοτε πολλά έχουν αλλάξει!

Δεν λέμε πόσα είναι, έτσι για το σασπένς.... :secret:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και μετα λετε οτι τα HONΔΑ καβουν ανορθωτες, τρεις χοντες αλλαξα και ποτε δεν ειχα προβλημα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μόλις είδα το ποστ. Λόγω ώρας το διάβασα διαγώνια και αν έχει ήδη γραφτεί ότι θα γράψω συγχωρήστε με.

Φίλε Smias έχω αντιμετωπίσει παρόμοιο (αν όχι ίδιο) πρόβλημα στο DRZ και μετά από πολύ ψάξιμο βρέθηκε πως έφταιγε το "μάτι" της ανάφλεξης το οποίο έχει κοινή καλωδίωση με το πηνίο και βρίσκεται δίπλα του. Μάλλον λόγω φθοράς από το ζεστό λάδι κάποια στιγμή τα παίζει κάποιο από τα καλωδιάκια του και δίνει λάθος μύνημα στην ηλεκτρονική (η οποία όμως έστελνε -λάθος ώρα- σπινθήρα στο μπουζί).

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Συνηθως οταν κατι " Σταματει και ξαναρχιζει" ειναι ηλεκτρολογικο θεμα , τα μηχανικα προβλήματα τα "συμπτώματα" συνήθως ειναι συνεχές μεχρι να διορθωθούν

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και ετσι εγινε...

Εβγαλα τη φισα και πηρε με τη μια ! Καθαρο και δυνατο ρελαντι οπως μονο αυτο ξερει!!!

Την ξανακούμπωσα και δεν επαιρνε , αρα ειμαι να ψωνιζω ανορθωτη αν καταλαβα καλα ;

Είχε ακριβώς το ιδιο πρόβλημα πρίν τρείς μήνες φίλος μου με DRZ400sm toy 2006 me 110.000 χλμ ,εβγαζες τήν φύσα τψν πηνίων στόν ανορθωτή δούλευε ,τήν εβαζες έσβηνε η μπέρδευε αλλάξαμε ανορθωτή τίποτα τελικά ήταν τα πηνία συνιθισμένο πρόβλημα σε drz400 με πάνω από 50000 χλμ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα