ktm power 1.330 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2014 είναι ΠΟΛΥ αλλά το έχεις συνηθίσει σε ένα χρόνο δηλαδη θα δω τρελη διαφορα απο το cbr? τι να πω ρε παιδια ποιος θα μου δωσει το νιντζα του βολτα κερναω καφε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
basstard 170 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2014 (τροποποιήθηκε) Εγώ που τα χω οδηγήσει και τα 2 (το cbr απ'τα πρώτα βέβαια κάπου '05-'06, αλλά και το ninja απ'τα πρώτα ήταν αν λέει κάτι αυτό..) καμία σχέση. Διπλάσια κυβικά, διπλάσιοι κύλινδροι, διπλάσια άλογα όπως και καμία σχέση σαν αίσθηση. Επί της ουσίας το cbr είναι ένα λίγο πιο γρήγορο ..παπί όσον αφορά το γκάζι του. Το ninja έχει νεύρο να φορτώσει το κοντέρ με αρκετά χιλιόμετρα και η επιτάχυνση του παραμένει δυνατή μέχρι τα 130. Βγάζει και 170 κοντά τελική. Όχι τίποτα που δεν θα το βαρεθείς στο χρόνο αν δεν είναι το πρώτο σου μηχανάκι, αλλά σίγουρα είναι μεγάλη αναβάθμιση σε όλους τους τομείς. Α, και καλορίζικο το πρασινάκι στο νέο του κάτοχο! Άπεφτο με πολλά πολλά χιλιόμετρα και χαμόγελα! Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 30 , 2014 από τον basstard 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mindattack21 391 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2014 (τροποποιήθηκε) Πρώτον να πω άλλο ενα ευχαριστώ σε ολους σας για τα καλά σας λογια και δεύτερον θα πω μερικά λογια για το ninjακι:-D . Σήμερα την οδήγησαν "κανονικά" σε δρόμο με κινηση, στροφές και τα λοιπά:-P και έχω να πω πως στην αρχή είχα πολύ άγχος για το αν θα πέσω σε κανέναν κακομοιρη όσο θα προσπαθώ να κάνω διηθηση :-P, για το πως θα περνώ τις στροφές, αλλαγές ταχυτήτων και τα λοιπά. Μετα απο μια βολτουλα μέχρι το Αιγάλεω αυτό ηταν:-D, μου έφυγε το περισσότερο αγχος:-P. Απλα απίστευτη σαν μηχανη, έχει και το νεύρο της, έχει και το γκαζακι της, εχει την δυναμη της, τα κρατηματακια της, γενικα απ 'όσα θες εχει:-D . Δεν την έχω πολυ οδήγησει παντως, μονο σήμερα κανονικά και λιγάκι χθες εδώ στην γειτονιά. Η μετάβαση απο 125αρακι σε 250αρι και συγκεκριμενα στο ninjακι θα σου φανεί λίγο περίεργη λόγω διαφορετικού στυλ μηχανής αλλά θα βολευτεις πολύ γρήγορα. Και ναι εχει γκάζι, και μάλιστα αρκετό. Ιδικά στις ψηλές στροφές όπως ξέρετε όλοι πεταααει:-P. Κατα την ταπεινή μου γνώμη δεν αξίζει να εχεις κάτι παραπανω απο ενα 250αρακι για μέσα στην πόλη. Σε καλύπτει απόλυτα πιστεύω. Εχω μερικές δυσκολίες λιγάκι απο την μετάβαση μονοκυλινδρου σε δικυλινδρο αλλά το παλευω. Ζεστενεται πολύ καποιες φορες και μάλλον φταιω εγώ και ο τροπος που κάνω τις αλλαγές. Αλλά όταν έχει ανοικτό δρόμο μια χαρές θερμοκρασία έχει. Τι κάνω λάθος?:-P Υστ. Και ναι θέλω ενα αυτοκόλλητο Mybike σε πρασινο χρωμα xD Ααααα και ενοειται πως ποιο γρηγορο είναι το πρασινο :-P. Φωτο απ την αγγελια και όταν μπορέσω θα το βγαλω και εγώ. http://www.car.gr/classifieds/bikes/photos/5596058/ δηλαδη θα δω τρελη διαφορα απο το cbr? τι να πω ρε παιδια ποιος θα μου δωσει το νιντζα του βολτα κερναω καφε Εμένα πάντως σήμερα φίλος μου με cbf μου κανει όταν ανοιξα λίγο "ρε μαλακά εξαφανιστηκες" :-P *Χρωστάω λικε!!!:-D* Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 30 , 2014 από τον Mindattack21 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2014 Καλορίζικο φίλε !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mindattack21 391 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2014 Ευχαριστώ φιλέ μου να σαι καλά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
scorpion92 1.127 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2014 ε καλα κ πολυ δν το λες και συ που το ξερεις ρε??? ..(σοβαρα απο το 125 εχει αρκετη διαφορα) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vasilis_20 81 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2014 Καλοριζικο αδερφε, να το χαρεις οσο δεν παει....ορθιοι και εσυ κι αυτο παντα παντα μου αρεσε το νιτζακι, ισως καποια στιγμη αποκτησω κι εγω ενα....το μονο που δεν μ αρεσει πανω του ειναι η ψησταρια που εχει για εξατμιση! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johnjohn2 749 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2014 (τροποποιήθηκε) Πρώτον να πω άλλο ενα ευχαριστώ σε ολους σας για τα καλά σας λογια και δεύτερον θα πω μερικά λογια για το ninjακι:-D . Σήμερα την οδήγησαν "κανονικά" σε δρόμο με κινηση, στροφές και τα λοιπά:-P και έχω να πω πως στην αρχή είχα πολύ άγχος για το αν θα πέσω σε κανέναν κακομοιρη όσο θα προσπαθώ να κάνω διηθηση :-P, για το πως θα περνώ τις στροφές, αλλαγές ταχυτήτων και τα λοιπά. Μετα απο μια βολτουλα μέχρι το Αιγάλεω αυτό ηταν:-D, μου έφυγε το περισσότερο αγχος:-P. Απλα απίστευτη σαν μηχανη, έχει και το νεύρο της, έχει και το γκαζακι της, εχει την δυναμη της, τα κρατηματακια της, γενικα απ 'όσα θες εχει:-D . Δεν την έχω πολυ οδήγησει παντως, μονο σήμερα κανονικά και λιγάκι χθες εδώ στην γειτονιά. Η μετάβαση απο 125αρακι σε 250αρι και συγκεκριμενα στο ninjακι θα σου φανεί λίγο περίεργη λόγω διαφορετικού στυλ μηχανής αλλά θα βολευτεις πολύ γρήγορα. Και ναι εχει γκάζι, και μάλιστα αρκετό. Ιδικά στις ψηλές στροφές όπως ξέρετε όλοι πεταααει:-P. Κατα την ταπεινή μου γνώμη δεν αξίζει να εχεις κάτι παραπανω απο ενα 250αρακι για μέσα στην πόλη. Σε καλύπτει απόλυτα πιστεύω. Εχω μερικές δυσκολίες λιγάκι απο την μετάβαση μονοκυλινδρου σε δικυλινδρο αλλά το παλευω. Ζεστενεται πολύ καποιες φορες και μάλλον φταιω εγώ και ο τροπος που κάνω τις αλλαγές. Αλλά όταν έχει ανοικτό δρόμο μια χαρές θερμοκρασία έχει. Τι κάνω λάθος?:-P Υστ. Και ναι θέλω ενα αυτοκόλλητο Mybike σε πρασινο χρωμα xD Ααααα και ενοειται πως ποιο γρηγορο είναι το πρασινο :-P. Φωτο απ την αγγελια και όταν μπορέσω θα το βγαλω και εγώ. http://www.car.gr/cl...photos/5596058/ Εμένα πάντως σήμερα φίλος μου με cbf μου κανει όταν ανοιξα λίγο "ρε μαλακά εξαφανιστηκες" :-P *Χρωστάω λικε!!!:-D* Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 31 , 2014 από τον johnjohn2 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mindattack21 391 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2014 Καλοριζικο αδερφε, να το χαρεις οσο δεν παει....ορθιοι και εσυ κι αυτο παντα παντα μου αρεσε το νιτζακι, ισως καποια στιγμη αποκτησω κι εγω ενα....το μονο που δεν μ αρεσει πανω του ειναι η ψησταρια που εχει για εξατμιση! Ευχαριστω μεγάλε. Να το πάρεις, πίστεψε με θα το λατρεψεις ;-). Όσο για την εξάτμιση μπορείς να την αλλαξεις με τον καιρό δεν έγινε και κάτι:-P . Πάντως όσο την οδήγησαν αυτές τις μέρες δεν της έδωσα καθολου μα καθόλου σημασία ειλικρινά, είναι πολυ αθορυβη και ξεχνάς τελείως οτι υπαρχει:-P Ευχαριστώ johnjohn2 για την επεξεργασια. Βλέπεις είμαι απο ταμπλέτ και δεν μπορω να επεξεργαστώ τα μηνύματα όπως στο pc. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2014 Καλορίζικο. :vv: Απ' τα πιο όμορφα μηχανάκια σχεδιαστικά και έχει βγει και super. Μπράβο που το πήρες χρωματιστό..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mindattack21 391 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2014 Ευχαριστώ κύριε Κωστα:-D. Ναι οντως σχεδιαστικα σκιζουν:-P. Εγώ ήθελα ενα κιτρινακι για να περναω εξω Άπτον σύνδεσμο της ΑΕΚ και να βγάζει μάτι xD Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2014 συν ο χαρακτηριστικός θόρυφος του κινητήρα που σφυρίζει... Βαγγέλη τι χρονολογίας ειναι είπαμε; έχει κάτι χαρακτηριστικούς θόρυβους το νιντζάκι που πρέπει να τους συνηθίσεις...! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mindattack21 391 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2014 Ναι πες μου οτι ξέρεις γιατί έχω ακούσει κάποια περίεργα και λέω τι εκανα?:-P 2010 με 26κ χιλιομετρα. Γενικά θέλω πληροφορίες τι να προσέχω, πως εξοικονομω καύσιμα και τέτοια πραγματα. Όσο για τον θόρυβο δεν ξέρω αν σφυρίζει αλλά είναι δυνατός:-P . ποιο πολύ ησυχία κανει το μοδενας με την εξάτμιση παρα αυτό:-P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2014 (τροποποιήθηκε) Ναι πες μου οτι ξέρεις γιατί έχω ακούσει κάποια περίεργα και λέω τι εκανα?:-P 2010 με 26κ χιλιομετρα. Γενικά θέλω πληροφορίες τι να προσέχω, πως εξοικονομω καύσιμα και τέτοια πραγματα. Όσο για τον θόρυβο δεν ξέρω αν σφυρίζει αλλά είναι δυνατός:-P . ποιο πολύ ησυχία κανει το μοδενας με την εξάτμιση παρα αυτό:-P είναι δυνατός γιατί μιλάμε για μοτοσυκλέτα, μιλάμε για δικύλινδρο κινητήρα με πολλά συστήματά του να κινούνται με γρανάζια στο εσωτερικό του, άρα όλα ακούγονται. Σε περιπτωση που δεν το ξέρεις, ο κινητήρας είναι κατά κόρον ίδιος με του kle 250, αλλά με αρκετά αναβαθμισμένα εσωτερικά. Πιθανόν στο δικό σοου να μην το ακούσεις ποτέ, αλλά η τάπα της βενζίνης, απο μια στάθμη και κάτω, "κλαίει", νιαουρίζει, κάνει έναν ήχο λίγων δευτερολέπτων και σταματά. Αυτό το πάθαιναν κυρίως τα πρώτα νιντζάκια, όπου οι οπές εξαέρωσης στην τάπα ήταν μικρότερες από ότι έπρεπε και ο αέρας που εξερχόταν από την τάπα ακούγεται. Κάποιοι θόρυβοι όπως ένας οξύς μεταλλικός ήχος από τον κινητήρα πάνω από τις 9000 στροφές και ένα "τσακ-τσακ" όταν ανοιγοκλείνεις το γκάζι μετά απο διαδρομή με μεγάλη ταχύτητα, είναι μάλλον φυσιολογικοί (όλοι τους λένε). Αυτό που πρέπει αν έχεις κατά νου είναι να μη βαράει η καδένα (δυνατός και ρυθμικός ήχος από δεξιά του μοτέρ, θαρρώ πως ξέρεις πως ακούγεται μια καδένα) το οποίο είναι εγγενές "ελάττωμα" σε όλα τα νιντζάκια και θέλει μια παρακολούθηση. Αν αρχίσει να χτυπά πολύ, αλλάζεις τεντωτήρα, ή ψάχνεσαι για μηχανικό (τεντωτήρα). Στο δικό μου πχ χτυπάει στις ενδιάμεσες θερμοκρασίες, πολύ κρύο και ζεστό δεν χτυπάει. Τώρα, για αν εξοικοονοομήσεις καύσιμο...ο μόνος τρόπος είναι το χέρι σου! Αν και δεν έχει υψηλή κατανάλωση, μιλάμε για περίπου 5λτ/100χμ, θα σου φανεί αρκετά σε σχέση με το παπί στην αρχή. Εκτός πόλης όμως, πέφτει και στα 3,5...Και έχεις τεπόζιτο 18 λίτρων! Το μόνο που θα σου πάρει λιγο χρόνο είναι η εξοικείωση με το λαμπάκι βενζίνης, μια και δεν υπάρχει δείκτης. Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 31 , 2014 από τον o_xlapatsas 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mindattack21 391 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2014 Πολλά ακούω ελπίζω όχι την καδένα, σύντομα τουλαχιστον:-P . Θα κάνω μια χαζή ερώτηση αλλά σε πόσες στροφές βάζεις την κάθε ταχύτητα?:-P Όχι με σκισιμο:-P . Εγώ δεν μπορω να την οδηγησω σωστα ακόμα... Και μερικές φορες νιώθω οτι την "σκιζω" όταν αλλαζω ταχυτητες. Και όταν κατεβαζω απο 3 και κάτω και αφήνω συμπλέκτη δεν κρατάει στροφές και μαζεύεται μετα. Θέλω How to ride!:-P . Μια συγκεκριμένη απόσταση την κάνω πολύ πιο γρήγορα με το παπι παρα με το ninjακι:-P . Να μου πεις αρχή είναι ακόμα :-P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2014 Ακριβώς, δεν το έχεις συνηθίσει ακόμη, και επίσης μπαίνεις στον κόσμο του συμπλέκτη. Στις πόσες στροφές κάνεις τις αλλαγές;; Θεωρητικά τις ταχύτητες μπορείς να τις αλλάζεις όποτε θες εσύ. Κοίτα μόνο να αποφεύγεις να ανεβάζεις όταν είσαι κάτω από τις 4.000 και να κατεβάζεις όταν είσαι πάνω από τις 9.000. Το μυστικό στα κατεβάσματα, είναι να μάθεις το ξερόγκαζο. Δηλαδή, με πατημένο τοο μπραγιάζ, τη στιγμή που πατάς το λεβιέ κάτω, δίνεις μια κοφτή γκάζι και όσο είναι ψηλά οι στροφές, αφήνεις το μπραγιάζ. Αν το κάνεις συστηματικά θα σου γίνει δεύτερη φύση.α και επίσης, πες μου τι ακούς! στείλε μου και πμ αν θες, αν δε θες να απασχολούμε το τόπικ. και αν γνωρίζω πολύ ευχαρίστως θα σε βοηθήσω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2014 Καλοριζικο και καλα χιλιομετρα! Πανεμορφο ειναι το νιντζακι! Τωρα, οσο για την οδηγηση του μην σε αγχωνει, θα συνιθισεις το συμπλεκτη του και τους ηχους του, και θα τα κανεις ολα μηχανικα... Αμα αρχισεις να νιωθεις το μοτερ ολα θα ναι γελοια. Οσο για την εξοικονομιση καυσιμου, απλα δεν το σκιζεις, και οπου σε παιρνει οδηγεις με μια σχεση στο σασμαν πανω... Αλλα δεν θα εχεις θεμα, ειναι αρκετα οικονομικο μηχανακι... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mindattack21 391 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2014 Δεν υπάρχει πρόβλημα με το τοπικ. Τι να σου πω τώρα?:-Ρ όταν είναι ζεστό καμια φορά ακούω κάτι σαν να βουηζει δεν ξέρω:-Ρ. Εγώ κάπου στις 5 - 7κ αλλαζω. Καλά είναι αποτι κατάλαβα:-P . Αν με το καλό έρθω σε καμια συνάντηση θα σου πω να το ακουσεις και να το βολταρεις αν θες:-P . Πάντως οκ πρεπει να είναι μηχανικά. Ξερογκαζο παντα δίνω αλλά καμια φορα είναι λες και είναι "ψοφιο". Χθες έδινα γκαζι και δεν ανέβαζε και μου κανει ενα απότομο , κοντεψα να φύγω:-P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mindattack21 391 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2014 Καλοριζικο και καλα χιλιομετρα! Πανεμορφο ειναι το νιντζακι! Τωρα, οσο για την οδηγηση του μην σε αγχωνει, θα συνιθισεις το συμπλεκτη του και τους ηχους του, και θα τα κανεις ολα μηχανικα... Αμα αρχισεις να νιωθεις το μοτερ ολα θα ναι γελοια. Οσο για την εξοικονομιση καυσιμου, απλα δεν το σκιζεις, και οπου σε παιρνει οδηγεις με μια σχεση στο σασμαν πανω... Αλλα δεν θα εχεις θεμα, ειναι αρκετα οικονομικο μηχανακι... Ευχαριστώ πολύ Νίκο νασαι καλά! Όχι ρωτησα απλα γιατί νόμιζα πως το εσκιζα με τις στροφες:-P Οποτε οικονομία δεν:-P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
socratis13 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2014 Φιλε δωσε χρηματα για μανηταρια.Για καγκουριες παντως δεν κανει,ειναι ενα παρα πολυ καλο μηχανακι για την πολη και πανεμορφο.Προβληματα δεν πολυβγαζει,γενικα δεν ζηταει πολλα.Το πρωτο μου μηχανακι που με εβαλε στον κοσμο της μηχανης.Καλοριζικο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mindattack21 391 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2014 Φιλε δωσε χρηματα για μανηταρια.Για καγκουριες παντως δεν κανει,ειναι ενα παρα πολυ καλο μηχανακι για την πολη και πανεμορφο.Προβληματα δεν πολυβγαζει,γενικα δεν ζηταει πολλα.Το πρωτο μου μηχανακι που με εβαλε στον κοσμο της μηχανης.Καλοριζικο. Δεν θέλω καγκουριλικια ( δεν ξέρω να κάνω τέτοια εγώ θα φάω τα μουτρα μου:-P ). Οσον αφορα τα μανιτάρια Ρώτησα τον μάστορα και μου κανει πως αν σου πεσει με 20 λέει θα κανει δουλεια αν πεσει με παραπανω μπορεί να σου κανει μεγαλύτερη ζημιά. Επίσης δεν εχει βάσεις για το νίντζα αποτι μου είπε και πρεπει να τρυπήσει τα πλαστικά. Επίσης σε ευχαριστω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
scorpion92 1.127 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2014 Επισης το νιντζακι δεν εχει συμπλεκτη ολισθησης με αποτελεσμα στα αποτομα κατεβασματα ειναι σχετικα ευκολο να μπλοκαρεις το πισω οποτε ή θα δινεισ γκαζι ή θα τον αφηνεις σιγα σιγα.... (αν δεν κανω λαθος) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mindattack21 391 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2014 Επισης το νιντζακι δεν εχει συμπλεκτη ολισθησης με αποτελεσμα στα αποτομα κατεβασματα ειναι σχετικα ευκολο να μπλοκαρεις το πισω οποτε ή θα δινεισ γκαζι ή θα τον αφηνεις σιγα σιγα.... (αν δεν κανω λαθος) Πρεπει να εχεις δίκιο γιατι μάλλον μου μπλόκαρε ο πισω τροχός χθες όταν κατεβαζα και αναρωτήθηκα γιατί επειδή είχα χαμηλή ταχύτητα καο δεν είχα πατήσει το πίσω φρένα σχεδόν καθόλου. Σιγά σιγά λύνονται οι απορίες μου πάντως ευχαριστώ παιδιά:-P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2014 Φιλε δωσε χρηματα για μανηταρια.Για καγκουριες παντως δεν κανει,ειναι ενα παρα πολυ καλο μηχανακι για την πολη και πανεμορφο.Προβληματα δεν πολυβγαζει,γενικα δεν ζηταει πολλα.Το πρωτο μου μηχανακι που με εβαλε στον κοσμο της μηχανης.Καλοριζικο. Και όχι μόνο. Κάτσε να δει το θέμα ο Σπύρος ( Kalejaios ) και να σου πει που έχει πάει μ ' αυτό 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mindattack21 391 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2014 Και όπως υποσχέθηκα ορίστε και οι φωτογραφίες Εδώ το νιντζάκι στην παρθενική ¨μεγάλη" του βόλτα ( Προς σούνιο ) Αυτή μου άρεσε :P Και αυτή :P ( Έχω και μια με μπαλαμούτη αλλά δεν μπορώ να θίξω πρόσωπα :P ) Σήμερα παρέλαβα αυτοκολλητα mybike απο τον Κύριο Νικο ( Karellen ) και τα τοποθέτησα μόλις την έβγαλα . Τον ευχαριστώ πολύ για τα αυτοκόλλητα και τον κοπο του να μου τα στειλει. Επίσης άφησα εκεί το μάπεξ κράνος μου γιατι πιο παλιά είχα πει να το ανεβάσω σε ένα θέμα που δείχνει πόσο χάλια έχουν γίνει τα κράνη μας και ορίστε λοιπόν :D Θα το πλυνω κιολλας γιατί περίμενα να τελειώσω με το σερβις και τον συναγερμο και μετα. Είναι μεσα στην σκόνη... Έχει να πέσει διαφήμιση στον δρόμο 7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες