Jump to content
dimitriskr

Αποζημίωση για αφτερμαρκετ

Recommended Posts

Καλημέρα παίδες μια βοήθεια παρακαλώ.

Αυτοκινητο με χτύπησε από πίσω με αποτέλεσμα να πέσει το μηχανάκι από δεξιά και να καταστραφεί το τελικό εξάτμισης scorpion τιτανιου που έχω. Δήλωση θα μου κάνει κανονικά.

Το ερώτημα είναι με την αποζημίωση τι γίνεται; στην αντιπροσωπία θα δώσουν προφανώς τιμή στον πραγματογνωμονα για το εργοστασιακο τελικό.. (ακριβότερο αποτι ξέρω από το αφτερμαρκετ), το οποίο εγώ έχω, θα πρέπει να τα βρω εγώ με την ασφάλεια; τι γίνεται σε αυτή τη περίπτωση;

Ευχαριστώ για τη βοήθεια όλους.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Τροχαία ήρθε ?

Καταγραφηκε ?

Ο ασφαλιστης σου έσπευσε ?

Δηλωσες τραυματισμό ? (κι ας μην υπήρχε)

Το ''Δήλωση θα μου κάνει κανονικά.'' είναι πολυ φλού.

Ουσιαστικά, εισαι ακάλυπτος.

Σημερα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εσυ τι θελεις; το εργοστασιακο η το scorpion ; η "υποχρεωση" της ασφαλειας ειναι να σε αποζημιωσει ωστε να επανελθει η περιουσια σου στην ιδια κατασταση που βρισκοταν πριν το ατυχημα.

Τροποποιήθηκε από τον Vic

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιατί να δηλώσει τραυματισμό αν δεν υπάρχει; :yawn:

Οι ασφαλιστικές είναι υποχρεωμένες να επαναφέρουν το όχημα που έχει ζημιά στην εργοστασιακή του μορφή πάντως...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καταρχήν εσύ είσαι καλά? Αν η διαφορά στην τιμή καινούργιου είναι μεγάλη και βέβαια θα σου αποζημιώσει το τελικό που φορούσες! Σε περιπτώσεις φίλων που είχαν άφτερμάρκετ τελικά ακριβότερα από τα μαμά δεν τους τα αποζημίωσε

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οι ασφαλιστικές είναι υποχρεωμένες να επαναφέρουν το όχημα που έχει ζημιά στην εργοστασιακή του μορφή πάντως...

''γιαυτό όπως είπαμε ΠΑΝΤΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΚΑΙ ΤΡΟΧΑΙΑ.''

Διότι....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Άσχετο το ένα με το άλλο.

Άλλο πράγμα το δηλώνω τραυματισμό(και ας μην υπάρχει) και άλλο το φυσικά πάω για τον προβλεπόμενο έλεγχο σε νοσοκομείο.

Τροποποιήθηκε από τον Gen.Markus

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

Τραυματισμό γιατί να δηλώσω; στα πόδια μου προσγειωθηκα χωρίς γρατζουνια ας μην είμαστε υπερβολικοι. Δήλωση θα γίνει αύριο το πρωί.

Όσον αφορά το ερώτημα.. Έστω δηλαδή ότι μαμά τελικό έχει 600 ευρώ, εγώ λέω στο πραγματογνωμονα αποζημιωσε με για 430 που κάνει αυτό που έχω εγώ πάνω; και μόλις έχω τιμολόγιο αγοράς πάω με αυτό ασφαλιστική και πληρωνομαι;

Τι μαμά τελικό δεν το θέλω έχω άλλο ένα στην αποθήκη...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Άσχετο το ένα με το άλλο.

Άλλο πράγμα το δηλώνω τραυματισμό(και ας μην υπάρχει) και άλλο το φυσικά πάω για τον προβλεπόμενο έλεγχο σε νοσοκομείο.

Ρωτας, ΓΙΑΤΙ να δηλωσει τραυματισμό.

Ανασυρω λινκ με οτι εχεις γραψει. Και καλως τα εχεις πει. :afro:

Λες οτι ειναι ασχετο. :shock:

Γραφουμε σε τοπικ με ατυχημα + αποζημιωση. :rtfm:

Τελικά, τι θες να πείς ? :crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι να πω μετά από αυτό,τίποτα. :yawn:

Απλά τραυματισμό δηλώνουμε αν υπάρχει,όχι και ας μην υπάρχει. :afro:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δήλωση θα γίνει αύριο το πρωί.

Το μόνο σιγουρο αύριο, ειναι οτι θα βγει ο ήλιος.

Ελπίζω, να μην βρεθεις προ εκπλήξεως δυσαρεστης σχ. με την δηλωση + την διαδικασια σε ΚΑΤΙ που δεν εφταιγες.

Δες τα λινκ, περι Τροχαιας + 166.

Ηρθε η Τροχαία ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Προφανως τροχαια δεν πηγε αλλα ουτε φιλικη δηλωση φτιαξατε οποτε κουκουρουκου. Αν παει για δηλωσει τυψερος θα εισαι αν και δεεν καταλαβαινω να μην κανει καποιος δηλωση εφοσον εχει ασφαλεια

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Προφανως τροχαια δεν πηγε αλλα ουτε φιλικη δηλωση φτιαξατε οποτε κουκουρουκου. Αν παει για δηλωσει τυψερος θα εισαι αν και δεεν καταλαβαινω να μην κανει καποιος δηλωση εφοσον εχει ασφαλεια

Ever heard of bonus malus?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μα για αυτό τον λόγο υπάρχει το bonus.

Ειπα το αντιθετο; Μερικες ασφαλιστικες δεν δικαιολογουν κανενα τρακαρισμα και με το πρωτο αυξανουν ασφαλιστρα. Αρα, αμα ο αλλος εχει την στιαπου μεσα του, αντιο Scorpion :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και τοτε γιατι πληρωνουμε ασφαλει; για να εχω bonus males 1 και να το κολλησω στον τοιχο;

Σορυ για ορθογραφικα γταφω απο κινητο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το μόνο σιγουρο αύριο, ειναι οτι θα βγει ο ήλιος.

Ελπίζω, να μην βρεθεις προ εκπλήξεως δυσαρεστης σχ. με την δηλωση + την διαδικασια σε ΚΑΤΙ που δεν εφταιγες.

Δες τα λινκ, περι Τροχαιας + 166.

Ηρθε η Τροχαία ?

Λάθος που δεν πήρα τροχαία αλλά είχα το παιδί σπίτι μόνο και βιαζομουν..

Όσο για νοσοκομείο χαλαρά ρε παιδιά εσείς άμα σας πέσει το μηχανάκι στατικα πάτε για μαγνητική; γιατί τέτοια περίπτωση ήταν.

Με πήρε τηλέφωνο να ρωτήσει αν είμαι οκ δε παίζει να μη κάνει δήλωση αλλά δεν είναι ούτε εκεί το θέμα.. Τεσπα το ερώτημα (ψιλο)απαντηθηκε, θα δω τι θα πουν και στη Suzuki αύριο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πόσο σίγουρος είσαι ότι θα κάνει δήλωση;

Πολλές τέτοιες περιπτώσεις έχουν δει τα μάτια μας.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η Anytime νομιζω δεν εχει.

/offtopic mode off

έχει κανονικά.ειχα παλιά και είχε 2 bonus malus.

Γενικά δεν είχα ποτέ ασφάλεια χωρίς αυτό και έχω αλλάξει πολλές εταιρίες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λάθος που δεν πήρα τροχαία αλλά είχα το παιδί σπίτι μόνο και βιαζομουν..

Όσο για νοσοκομείο χαλαρά ρε παιδιά εσείς άμα σας πέσει το μηχανάκι στατικα πάτε για μαγνητική; γιατί τέτοια περίπτωση ήταν.

Με πήρε τηλέφωνο να ρωτήσει αν είμαι οκ δε παίζει να μη κάνει δήλωση αλλά δεν είναι ούτε εκεί το θέμα.. Τεσπα το ερώτημα (ψιλο)απαντηθηκε, θα δω τι θα πουν και στη Suzuki αύριο.

μην εχεις εμπιστοσυνη ουτε στον κ@λο σου.

κι εμενα με ειχε τρακαρει ενας το 2008, απο το vstrom έμεινε μονο το σασι και ο κινητηρας ( καηκε ολοκληρο). περασε καθετα εθνικη οδο κι εσκασα πανω του

μεσα στην μπακαζιερα ειχα ενα htc που εκανε 800€ ( απαραιτητο λογω δουλειας ).

στο νοσοκομειο που πηγα προληπτικα, εντρομος μου ελεγε "οτι χρειαστεις εγω ειμαι εδω, αν κατι δεν σου πληρωσει η ασφαλεια θα στο καλυψω εγώ" κτλ.

οταν ηρθε η τροχαια, για να μην εχει αλλο προβλημα γιατι απ' ότι πηρα χαμπαρι ηταν μεροκαματιαρης, δεν δηλωσα τραυματισμο.

εγω βεβαια εκανα να οδηγησω 10 μερες διοτι απο την συγκρουση, εβλεπα θολα για καποιες μερες και ημουν γεματος μωλωπες.

μετα απο μερικες μερες που μιλησα με την ασφαλιστικη, μου ζητουσαν κάποια αποδειξη οτι ειχα το κινητο μεσα στην μπαγκαζιερα η οποία είχα καεί όλη.

το οτι πηγα την αλλη μερα κι αγορασα αλλο , δεν τους εκανε

δεν μου το καλυπταν, οταν λοιπον τον πηρα τηλεφωνο, εκανε τον κινεζο και μου ελεγε '' εγώ δεν ξερω, οτι σου δωσει η ασφαλιστικη"

αν εξαιρέσω τραυματισμούς, ή όλη ιστορία με ζημίωσε περίπου 2000€. η μηχανή ήταν 8 μηνών

οπότε κυνήγα το πριν είναι αργά.

όσο για τους τραυματισμούς, δήλωσε εσύ κι ας μην υπάρχουν. δεν ξερεις αν σου χρειαστεί.

σου ευχομαι να ειναι η τελευταια φορά που αναφέρεσαι σε τέτοιο συμβαν

Τροποποιήθηκε από τον almeros

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μετα απο μερικες μερες που μιλησα με την ασφαλιστικη, μου ζητουσαν κάποια αποδειξη οτι ειχα το κινητο μεσα στην μπαγκαζιερα η οποία είχα καεί όλη.

το οτι πηγα την αλλη μερα κι αγορασα αλλο , δεν τους εκανε

δεν μου το καλυπταν, οταν λοιπον τον πηρα τηλεφωνο, εκανε τον κινεζο και μου ελεγε '' εγώ δεν ξερω, οτι σου δωσει η ασφαλιστικη"

Περιμενες απο μεροκαματιαρη να σου αποζημιωσει απο την τσεπη του 800 ευρω τηλεφωνο?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα