dimitriskr 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2014 Καλημέρα παίδες μια βοήθεια παρακαλώ. Αυτοκινητο με χτύπησε από πίσω με αποτέλεσμα να πέσει το μηχανάκι από δεξιά και να καταστραφεί το τελικό εξάτμισης scorpion τιτανιου που έχω. Δήλωση θα μου κάνει κανονικά. Το ερώτημα είναι με την αποζημίωση τι γίνεται; στην αντιπροσωπία θα δώσουν προφανώς τιμή στον πραγματογνωμονα για το εργοστασιακο τελικό.. (ακριβότερο αποτι ξέρω από το αφτερμαρκετ), το οποίο εγώ έχω, θα πρέπει να τα βρω εγώ με την ασφάλεια; τι γίνεται σε αυτή τη περίπτωση; Ευχαριστώ για τη βοήθεια όλους. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2014 Τροχαία ήρθε ? Καταγραφηκε ? Ο ασφαλιστης σου έσπευσε ? Δηλωσες τραυματισμό ? (κι ας μην υπήρχε) Το ''Δήλωση θα μου κάνει κανονικά.'' είναι πολυ φλού. Ουσιαστικά, εισαι ακάλυπτος. Σημερα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vic 409 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2014 (τροποποιήθηκε) εσυ τι θελεις; το εργοστασιακο η το scorpion ; η "υποχρεωση" της ασφαλειας ειναι να σε αποζημιωσει ωστε να επανελθει η περιουσια σου στην ιδια κατασταση που βρισκοταν πριν το ατυχημα. Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 28 , 2014 από τον Vic Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2014 Γιατί να δηλώσει τραυματισμό αν δεν υπάρχει; Οι ασφαλιστικές είναι υποχρεωμένες να επαναφέρουν το όχημα που έχει ζημιά στην εργοστασιακή του μορφή πάντως... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giorgos Pallikaras 347 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2014 Καταρχήν εσύ είσαι καλά? Αν η διαφορά στην τιμή καινούργιου είναι μεγάλη και βέβαια θα σου αποζημιώσει το τελικό που φορούσες! Σε περιπτώσεις φίλων που είχαν άφτερμάρκετ τελικά ακριβότερα από τα μαμά δεν τους τα αποζημίωσε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2014 Γιατί να δηλώσει τραυματισμό αν δεν υπάρχει; Οι ασφαλιστικές είναι υποχρεωμένες να επαναφέρουν το όχημα που έχει ζημιά στην εργοστασιακή του μορφή πάντως... ''γιαυτό όπως είπαμε ΠΑΝΤΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΚΑΙ ΤΡΟΧΑΙΑ.'' Διότι.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2014 (τροποποιήθηκε) Άσχετο το ένα με το άλλο. Άλλο πράγμα το δηλώνω τραυματισμό(και ας μην υπάρχει) και άλλο το φυσικά πάω για τον προβλεπόμενο έλεγχο σε νοσοκομείο. Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 28 , 2014 από τον Gen.Markus Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourv 2.186 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2014 Αυτό που φορούσες θα αποζημιωθεις. Ευκαιρία να βάλεις ολοσωμη όμως ;-) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitriskr 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2014 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Τραυματισμό γιατί να δηλώσω; στα πόδια μου προσγειωθηκα χωρίς γρατζουνια ας μην είμαστε υπερβολικοι. Δήλωση θα γίνει αύριο το πρωί. Όσον αφορά το ερώτημα.. Έστω δηλαδή ότι μαμά τελικό έχει 600 ευρώ, εγώ λέω στο πραγματογνωμονα αποζημιωσε με για 430 που κάνει αυτό που έχω εγώ πάνω; και μόλις έχω τιμολόγιο αγοράς πάω με αυτό ασφαλιστική και πληρωνομαι; Τι μαμά τελικό δεν το θέλω έχω άλλο ένα στην αποθήκη... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2014 Γιατί να δηλώσει τραυματισμό αν δεν υπάρχει; Οι ασφαλιστικές είναι υποχρεωμένες να επαναφέρουν το όχημα που έχει ζημιά στην εργοστασιακή του μορφή πάντως... Άσχετο το ένα με το άλλο. Άλλο πράγμα το δηλώνω τραυματισμό(και ας μην υπάρχει) και άλλο το φυσικά πάω για τον προβλεπόμενο έλεγχο σε νοσοκομείο. Ρωτας, ΓΙΑΤΙ να δηλωσει τραυματισμό. Ανασυρω λινκ με οτι εχεις γραψει. Και καλως τα εχεις πει. Λες οτι ειναι ασχετο. Γραφουμε σε τοπικ με ατυχημα + αποζημιωση. Τελικά, τι θες να πείς ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2014 Τι να πω μετά από αυτό,τίποτα. Απλά τραυματισμό δηλώνουμε αν υπάρχει,όχι και ας μην υπάρχει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2014 Δήλωση θα γίνει αύριο το πρωί. Το μόνο σιγουρο αύριο, ειναι οτι θα βγει ο ήλιος. Ελπίζω, να μην βρεθεις προ εκπλήξεως δυσαρεστης σχ. με την δηλωση + την διαδικασια σε ΚΑΤΙ που δεν εφταιγες. Δες τα λινκ, περι Τροχαιας + 166. Ηρθε η Τροχαία ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2014 Προφανως τροχαια δεν πηγε αλλα ουτε φιλικη δηλωση φτιαξατε οποτε κουκουρουκου. Αν παει για δηλωσει τυψερος θα εισαι αν και δεεν καταλαβαινω να μην κανει καποιος δηλωση εφοσον εχει ασφαλεια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
telephoner 2.250 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2014 Προφανως τροχαια δεν πηγε αλλα ουτε φιλικη δηλωση φτιαξατε οποτε κουκουρουκου. Αν παει για δηλωσει τυψερος θα εισαι αν και δεεν καταλαβαινω να μην κανει καποιος δηλωση εφοσον εχει ασφαλεια Ever heard of bonus malus? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2014 Ever heard of bonus malus? μα για αυτό τον λόγο υπάρχει το bonus. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
telephoner 2.250 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2014 μα για αυτό τον λόγο υπάρχει το bonus. Ειπα το αντιθετο; Μερικες ασφαλιστικες δεν δικαιολογουν κανενα τρακαρισμα και με το πρωτο αυξανουν ασφαλιστρα. Αρα, αμα ο αλλος εχει την στιαπου μεσα του, αντιο Scorpion :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2014 Νομίζω πως όλες έχουν τουλάχιστον 1 bonus malus. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2014 Και τοτε γιατι πληρωνουμε ασφαλει; για να εχω bonus males 1 και να το κολλησω στον τοιχο; Σορυ για ορθογραφικα γταφω απο κινητο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitriskr 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2014 Το μόνο σιγουρο αύριο, ειναι οτι θα βγει ο ήλιος. Ελπίζω, να μην βρεθεις προ εκπλήξεως δυσαρεστης σχ. με την δηλωση + την διαδικασια σε ΚΑΤΙ που δεν εφταιγες. Δες τα λινκ, περι Τροχαιας + 166. Ηρθε η Τροχαία ? Λάθος που δεν πήρα τροχαία αλλά είχα το παιδί σπίτι μόνο και βιαζομουν.. Όσο για νοσοκομείο χαλαρά ρε παιδιά εσείς άμα σας πέσει το μηχανάκι στατικα πάτε για μαγνητική; γιατί τέτοια περίπτωση ήταν. Με πήρε τηλέφωνο να ρωτήσει αν είμαι οκ δε παίζει να μη κάνει δήλωση αλλά δεν είναι ούτε εκεί το θέμα.. Τεσπα το ερώτημα (ψιλο)απαντηθηκε, θα δω τι θα πουν και στη Suzuki αύριο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2014 Πόσο σίγουρος είσαι ότι θα κάνει δήλωση; Πολλές τέτοιες περιπτώσεις έχουν δει τα μάτια μας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
telephoner 2.250 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2014 Νομίζω πως όλες έχουν τουλάχιστον 1 bonus malus. Η Anytime νομιζω δεν εχει. /offtopic mode off Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2014 Η Anytime νομιζω δεν εχει. /offtopic mode off έχει κανονικά.ειχα παλιά και είχε 2 bonus malus. Γενικά δεν είχα ποτέ ασφάλεια χωρίς αυτό και έχω αλλάξει πολλές εταιρίες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
almeros 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2014 (τροποποιήθηκε) Λάθος που δεν πήρα τροχαία αλλά είχα το παιδί σπίτι μόνο και βιαζομουν.. Όσο για νοσοκομείο χαλαρά ρε παιδιά εσείς άμα σας πέσει το μηχανάκι στατικα πάτε για μαγνητική; γιατί τέτοια περίπτωση ήταν. Με πήρε τηλέφωνο να ρωτήσει αν είμαι οκ δε παίζει να μη κάνει δήλωση αλλά δεν είναι ούτε εκεί το θέμα.. Τεσπα το ερώτημα (ψιλο)απαντηθηκε, θα δω τι θα πουν και στη Suzuki αύριο. μην εχεις εμπιστοσυνη ουτε στον κ@λο σου. κι εμενα με ειχε τρακαρει ενας το 2008, απο το vstrom έμεινε μονο το σασι και ο κινητηρας ( καηκε ολοκληρο). περασε καθετα εθνικη οδο κι εσκασα πανω του μεσα στην μπακαζιερα ειχα ενα htc που εκανε 800€ ( απαραιτητο λογω δουλειας ). στο νοσοκομειο που πηγα προληπτικα, εντρομος μου ελεγε "οτι χρειαστεις εγω ειμαι εδω, αν κατι δεν σου πληρωσει η ασφαλεια θα στο καλυψω εγώ" κτλ. οταν ηρθε η τροχαια, για να μην εχει αλλο προβλημα γιατι απ' ότι πηρα χαμπαρι ηταν μεροκαματιαρης, δεν δηλωσα τραυματισμο. εγω βεβαια εκανα να οδηγησω 10 μερες διοτι απο την συγκρουση, εβλεπα θολα για καποιες μερες και ημουν γεματος μωλωπες. μετα απο μερικες μερες που μιλησα με την ασφαλιστικη, μου ζητουσαν κάποια αποδειξη οτι ειχα το κινητο μεσα στην μπαγκαζιερα η οποία είχα καεί όλη. το οτι πηγα την αλλη μερα κι αγορασα αλλο , δεν τους εκανε δεν μου το καλυπταν, οταν λοιπον τον πηρα τηλεφωνο, εκανε τον κινεζο και μου ελεγε '' εγώ δεν ξερω, οτι σου δωσει η ασφαλιστικη" αν εξαιρέσω τραυματισμούς, ή όλη ιστορία με ζημίωσε περίπου 2000€. η μηχανή ήταν 8 μηνών οπότε κυνήγα το πριν είναι αργά. όσο για τους τραυματισμούς, δήλωσε εσύ κι ας μην υπάρχουν. δεν ξερεις αν σου χρειαστεί. σου ευχομαι να ειναι η τελευταια φορά που αναφέρεσαι σε τέτοιο συμβαν Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 28 , 2014 από τον almeros Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2014 ....... δε παίζει να μη κάνει δήλωση Εκανε ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2014 μετα απο μερικες μερες που μιλησα με την ασφαλιστικη, μου ζητουσαν κάποια αποδειξη οτι ειχα το κινητο μεσα στην μπαγκαζιερα η οποία είχα καεί όλη. το οτι πηγα την αλλη μερα κι αγορασα αλλο , δεν τους εκανε δεν μου το καλυπταν, οταν λοιπον τον πηρα τηλεφωνο, εκανε τον κινεζο και μου ελεγε '' εγώ δεν ξερω, οτι σου δωσει η ασφαλιστικη" Περιμενες απο μεροκαματιαρη να σου αποζημιωσει απο την τσεπη του 800 ευρω τηλεφωνο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες