Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2007 Καλα ειστε ολοι γληγοροι με τους κουβαδες σας :P αλλα με μοντελισμο ασχολειται κανεις ή μπα; Οχι τπτ αλλο, αλλα απο σημερα εβαλα σε λειτουργεια το μοντελακι μου και εχω κεφια για κοντρες με κανα κουλαδο :D αφηστε που σας βαζω κοντρα και με τους διτροχους κουβαδες σας που θα σας εχω για πλακα :P Οριστε και δυο φωτο λιγο πριν το ολοκληρωσω, φωτο που να ειναι ολοκληρωμενο θα ανεβασω καποια αλλη στιγμη, (βασικα μονο την δεξαμενη δεν εχει σε αυτες τις φωτο). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NikosCB 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2007 (τροποποιήθηκε) Αμε!2 θερμικα buggies 1/10 1/8 thunder tiger και ενα υψιλοπτεριγο αεροπλανακι θερμικο και αυτο με OS 45! :rolleyes: Ομορφο το τουτου σου!!Καλες βολτες και ατρακαριστο!! Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 10 , 2007 από τον NikosCB Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Deja Vu 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2007 Μέσα για την κόντρα,αλλά «παίζω» με ελικόπτερο.Πάει; :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GFiotakis 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2007 ΕΓΩ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΣΧΕΣΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΜΕ ΤΟΝ ΜΟΝΤΕΛΙΣΜΟ ...ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costaszzr1100 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2007 Παιδια εγω ειμαι τρελλος με τα μοντελα 1/43. Μου την κολησε την αρωστια ο πατερας μου , οπου εχει μια τεραστια συλογη. Εχω ξεκηνισει εδω και 5 χρονια και μαζευω και εγω , αν και μερικα ειναι πανακριβα (για το μεγεθος τους). Παντος μπραβο στην υπομονη και επιμονη στα παλικαρια που ασχολουνται με τον συναρμολογουμενο μοντελισμο. Σταθερο χερι και γιγαντια υπομονη . Μερικες φοτο απο την συλογη μου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2007 Αμε!2 θερμικα buggies 1/10 1/8 thunder tiger και ενα υψιλοπτεριγο αεροπλανακι θερμικο και αυτο με OS 45! :rolleyes: Ομορφο το τουτου σου!!Καλες βολτες και ατρακαριστο!! Σε ευχαριστω! Εχει και ο κολλητος μου ενα της thunder tiger 3,4 κυβικα, σκοτωνει λεμε. Μέσα για την κόντρα,αλλά «παίζω» με ελικόπτερο.Πάει; :D :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NikosCB 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2007 Αχ και στατικος μοντελισμος, μερικα χρονια πισω με γυρνανε αυτες οι φωτογραφιες..Και να σας πω γιατι σταματησα?Λογω χωρου!Δεν ειχα πια αλλο χωρο πουθενα να στολιζω τα διοραματα...Δυστιχως.Τωρα οποτε εχω ορεξη και χρονο, ξεσκουριαζω τα θερμικα σε κανενα χωματακι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2007 Δε κανονιζουμε καμια μερα να παμε για βολτα με τα εργαλεια οσοι ασχολουνται; Εγω παντως σημερα θα το βγαλω εξω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
OrEsTiS82 105 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2007 :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DeadShadoW 269 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2009 εδω και καιρο αναρωτιομουν αν κανεις απο εσας ασχολειτε με το μοντελισμο γιατι ελεγα να παρω ενα αεροπλανακι και δεν εχω ιδεα που να το βρω, ποσο κανει περιπου, τι δυναμη πρεπει να εχει ο κινητηρας του, τι τηλεκατευθυνση πρεπει να παρω ,βενζινες κ.λ.π ασχολητε κανενας απο εσας με μοντελισμο να με βοηθησει ??? γιατι εγω μονο ηλεκτροκινητα αμαξια ειχα .... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2009 Στην Καβάλα θα βρείς μαγαζί μοντελισμού Ομονοίας 9 ή 11 νομίζω, απέναντι απο τη στοά του Νότη. Ο Βασίλης που το έχει είναι και μοτοσυκλετιστής και γνώστης. Επίσης άλλο ένα στην πρώτη στοά της Μεγάλου Αλεξάνδρου, στο βάθος δεξιά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
b-lee 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2009 η de agostini βγαζει συχνα πυκνα περιοδικα που περιεχουν κομματια τα οποια τα συναρμολογεις....εχω αρχισει και εγω να φτιαξω ενα καραβι 70-80 εκατοστα και βαριεμαι να το συνεχισω...πρεπει να βρω χρονο να το τελειωσω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2009 (τροποποιήθηκε) Μαλλον ανεφερεσαι σε τηλεκατευθυνομενα βενζινοκινητα!!! Ο μοντελισμος ειναι αλλο!!!Στον μοντελισμο το φτιανεις μονος σου με κολλα η κουμπωτα!!!Δεν κινειται, στην ουσια ειναι ενα μοντελο σε μικροτερη κλιμακα!!! Οπως καταλαβε και ο b-lee... Εγω περιμενω μια βενζινοκινητη μοτοσυκλετα (Honda RC στα πορτοκαλι που τρεχει στα MotoGp μαζι με την αναβατη της)!!! Αν βρεθεις ποτε Θεσσαλονικη υπαρχει ενα πολυ καλο καταστημα στο Cosmos και στο κεντρο Τσιμισκη-Παυλου Μελα!!! Τροποποιήθηκε Μάρτιος 21 , 2009 από τον st3li0s Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2009 η de agostini βγαζει συχνα πυκνα περιοδικα που περιεχουν κομματια τα οποια τα συναρμολογεις.... Και σου βγαινει 2-3 φορες το κοστος απο το να πας να το αγορασεις κατευθειαν... Συν του οτι περιμενεις κανενα χρονο μεχρι να μαζεψεις ολα τα κομματια. Για ψαχνουν οι ανθρωποι Πετρο κοιτα απο κανενα ebay κλπ, πιστεψε με οτι θα τα βρεις στη μιση τιμη απο οτι στην Ελλαδα. Εφοσον ξεκινας τωρα, θα παρεις ενα ετοιμο πακετακι και μετα, αν και εφοσον σε ενδιαφερει να συνεχισεις, αρχιζεις τις μοντες και τις αλλαγες σε κινητηρα, σερβομηχανισμους κλπ. Να εχεις δυο πραματα υποψιν σου ξεκινωντας, οτι ο μοντελισμος ειναι ακριβο χομπυ και ειδικα για να μαθεις να απογειωνεις-προσγειωνεις αεροπλανο θα πρεπει να εχεις στην ακρη ενα σκασμο λεφτα καθως στην παραμικρη στραβη θα φευγουν πολλα κομματια. Για να εχεις μια εικονα, το καυσιμο (ή αλλιως νιτρομεθανιο) το 2λιτρο εχει 19? απο το μαγαζι που ψωνιζα και βγαζει γυρω στις 2 ωρες συνεχομενα. Στο κοστος αγορας που θα βρεις, υπολογιζε ενα 30% επιπλεον για διαφορα μικροπραματα που θα χρειαστεις, ομως μιζουλα, μπουζοπιπα, τα εργαλεια του κλπ. Ο μοντελισμος ειναι αλλο!!! Σα μοντελισμος αναφερεται κι αυτο Στελιο. ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2009 Ας κανουμε και μια αναζητηση πριν ανοιξουμε θεμα, δεν βλαπτει...αρκει να εγραφες την λεξη Μοντελισμος. -_- Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DeadShadoW 269 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2009 Και σου βγαινει 2-3 φορες το κοστος απο το να πας να το αγορασεις κατευθειαν... Συν του οτι περιμενεις κανενα χρονο μεχρι να μαζεψεις ολα τα κομματια. Για ψαχνουν οι ανθρωποι Πετρο κοιτα απο κανενα ebay κλπ, πιστεψε με οτι θα τα βρεις στη μιση τιμη απο οτι στην Ελλαδα. Εφοσον ξεκινας τωρα, θα παρεις ενα ετοιμο πακετακι και μετα, αν και εφοσον σε ενδιαφερει να συνεχισεις, αρχιζεις τις μοντες και τις αλλαγες σε κινητηρα, σερβομηχανισμους κλπ. Να εχεις δυο πραματα υποψιν σου ξεκινωντας, οτι ο μοντελισμος ειναι ακριβο χομπυ και ειδικα για να μαθεις να απογειωνεις-προσγειωνεις αεροπλανο θα πρεπει να εχεις στην ακρη ενα σκασμο λεφτα καθως στην παραμικρη στραβη θα φευγουν πολλα κομματια. Για να εχεις μια εικονα, το καυσιμο (ή αλλιως νιτρομεθανιο) το 2λιτρο εχει 19? απο το μαγαζι που ψωνιζα και βγαζει γυρω στις 2 ωρες συνεχομενα. Στο κοστος αγορας που θα βρεις, υπολογιζε ενα 30% επιπλεον για διαφορα μικροπραματα που θα χρειαστεις, ομως μιζουλα, μπουζοπιπα, τα εργαλεια του κλπ. Σα μοντελισμος αναφερεται κι αυτο Στελιο. ;) δεν το θελω για να κανει ακροβατικα .. το θελω γα να περναει η ωρα μου .. ειχα δει παλια ενα παιδι που ειχε εληκοπτερακι και του εβαζε και καμερες απο κατω,πανω και εκανε απιθανα βιντεακια μετα .... και ο θειος μου ειχε παλια ενα αλλα οποτε το σηκωνε μετα απο λιγο εχανε το σημα και επεφτε χωρις να παθενει ζημιες ομως μου φενεται οτι λεγοταν ''φτερο'' η καπως ετσι ... Ας κανουμε και μια αναζητηση πριν ανοιξουμε θεμα, δεν βλαπτει...αρκει να εγραφες την λεξη Μοντελισμος. -_- :( σορρυ κ.συντονιστα ..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xx1100 1.411 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2009 ενα μεγαλο μου παθος το οποιο εληξε με την ελειψη χωρου και μετα ενα σημειο και χρονου παραθετω μερικες φωτο αν και πολυ παλιες και σορυ για αυτο αλλα ειναι και λιγο ας πουμε "μαχιμες" καποια στιγμη πιστευω να το ξαναπιασω το "αθλημα" 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Multijohn 880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2009 .τα σκατ@ τούτα πάνε τελική 55 μίλια και ''πειραγμένο'' μέχρι και 75!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
rallistas 482 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2009 Μερικες απο τον αδερφο μου που τρεχει στο πανελληνιο πρωταθλημα 1/10 gas touring. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2009 (τροποποιήθηκε) Ημουν και 'γω στο σπορ , απο το '94 μεχρι και το '03 φουλ ενεργος , μετα πηρα τη μηχανη και βρικα αλλο "χομπυ" ! Μεγαλο σχολειο ο μοντελισμος , πολλες φορες στη δουλεια μου με εχουν βοηθησει πολυ τεχνικες που εμαθα ως μοντελιστης . Αρχισα ως αεροπλανας αλλα γρηγορα βρηκα οτι ειμουν ενας αρματας ! 1:35 καλασικα , δουλευα πολυ θεματα απο τον ΒΠΠ μεχρι και συγχρονα , αυτα που μου αρεσαν πολυ ως θεματα ηταν/ειναι τα εβραικα αρματα , ειχαν τρελες πατεντες ! Ηταν η χαρα του βελτιωτη ! Ειχα παρει και 2 επαινους σε εκθεσεις !!! :P Ενα αρματακι που μου ειχε βγαλει τη πιστη λογο μετατροπων , κατασκευαστικων ( δικων μου ) λαθων λογο πολυς δουλειας και κουρασης ηταν το Centurion IDF '73 Ειχα παρει το κιτ ( Κινεζικο αντιγραφο απο Τamiya ) το '99 και το ολοκληρωσα το '01 . Ειχα φτιαξει ολο το ντεκ του κινητηρα απο το 0 ... Ειχα βρει τα σχεδια απο ενα Αγγλικο περιοδικο στο Καλφακη και επιασα δουλεια ! Πολλα φυλα πλαστικου και πολυ πλιατσικο σε Μ-48/Μ-60... Το ντεκ του κινητηρα παντως δε ταιριαζε με κανενα απο τα δυο... Εκει επεσε πολυυυυ φυλο πλαστικου , πολλαααα ξενυχτια και πολλαααα βρισιδια οταν το ειχα ετοιμο και ειχα την ιδεα να τραβηξω καλουπι με ζεστο λαστιχο... ναι ελιωσε ΟΛΟ ... Αντε παλι απο την αρχη...! Ειχε πολυ δουλεια για να γινει οπως το ειχαν το '73 οι ισραηλινοι , πολυ δουλεια ομως...! Οι φωτογραφιες ειναι περσυνες και ειναι αρκετα ταλαιπωριμενο απο σκονες , ελειψη/αποκοληση διαφορων κοματιων ( π.χ πυροβολα θυριδων πυργου ) . Πριν κανα χρονο εμαθα οτι το εβγαλε μια εταιρια ετοιμο . Με ψηνει πολυ να το ξαναφτιαξω και μαλιστα να επεμβω σε πολυ λιγοτερα σημεια...! ΥΓ : Ενα μεγαλο ευχαριστω στα παιδια/δασκαλους μου , Κωστα , "Foy man tsou"/Χρηστο , Δ.Κολλια και στους υπολειπους ! Τροποποιήθηκε Μάρτιος 22 , 2009 από τον Smias 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Whatevier 1.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2012 (τροποποιήθηκε) Μιας και το ριξαμε στο σπαμαρισμα σε αλλο θεμα.. πηρα το φτυαρι μου και ξεθαψα αυτο.. Για παμε λοιπον! εδιτ: δεν γινεται να κανω κοντινη ληψη με φλας με την κωλοφωτογραφικη μου.. οποτε αυριο που θα βγαλει ηλιο.. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 24 , 2012 από τον Whatevier Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2012 Μοντελισμός....... χμμμμμμ :think: :tooth: 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2012 Νιάου !!!! ΥΓ Πλάκα κάνω του γείτονα είναι :P 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
itom32 150 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2012 (τροποποιήθηκε) Που εισαι ρε γαταρε??Αυτα δεν ειναι του γειτονα: panda models: Ηuey UH1-D σε 1:35 SAR της ΠΑ panda models: Μετατροπη Ηuey UH1-N Gunship σε Αugusta Bell 212 του Ελληνικου ναυτικου: Τροποποιήθηκε Μάρτιος 24 , 2012 από τον itom32 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Τσοςμή 328 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2012 ελα ρε..πολυς κοσμος..ασχολουμουν κ εγω φουλ,κυριως με αεροσκαφη 2ΠΠ...σταματησα λογο ελειψης χωρου πριν απο καποια χρονια,τωρα και με την ανεργια,και την βενζινη στα υψη,εχω ψηθει να ξαναρχισω..ω ναι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες