Jump to content
palavos7

Θεωρητικο φτιαξιμο

Recommended Posts

Γεια σας μαστορια..Εχω μια ιδεα για λιγο χαβαλε εδω μεσα..θα θελατε να <φτιαξουμε> θεωρητικα μονο ενα μιχανακι για κοντρες που να ειναι το πιο γρηγορα ανεξαρτητος τα λευτα..Ενα ονειρικο κοντρισιο μηχανακι..Ο καθε ενας θα λεει τις ιδες του για το τι ειναι το καλυτερο για το μηχανακι μαρκα,χιλιοστα τα παντα με λεπτομεριες.Προτεινω να το κανουμε με GLX αλλα οχι απαντησεις βαλε ενα μοτερ takegawa και τελειωσες, και επισης θα <φτιαξουμε> το glxισιο μοτερ με τα δικα του καρτερ. τι λετε?

ας ξεκινησω εγω..

ενισχυμενα καρτερ

και ενισχυμενος σκελετος με κραμα αλουμιινιου (γραμαρια βαρυτερος)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Εγω δεν θελω να ασχοληθω περι αυτου παντως αμα θελεις με 2,5 χιλιαρικα να κανεις παπι να ειναι ασυκωτο παρε ενα FX 125 και χωρις μοτερ ακομα καλυτερα και μετα βρες απο τρακαρισμενο Freewind , Dr μοτερ απο 250 CC και πανω και απλα πληρωσε τις βασεις στο μηχανακι...... απλα θα σκαβει την ασφαλτο ... Σου βαζω ενα URL με τετοια τερατα απο ελλαδα....

Αν ειχα λεφτα για ντραγκστερακι αυτο θα εκανα ..... :rtfm:

Ονειρο το Fxακι :pray:

URL :

Να σημειωσω οτι το ποσο ειναι υποθετικο.....Μπορει να σου πολυ πιο λιγα αλλα και παραπανω..... Μπακαλιστικα 1 χιλιαρικο το φξ και κανα χιλιαρικο το μοτερ.... τα υπολοιπα βασεις καρμπ κτλπ ειναι εξτρα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

1. Το Freewind βγάζει 48 άλογα και όχι 55 και 60 που λέει στις αρχές το "αξιόπιστο" αυτό βιντεάκι.Δε μας φτάνει δηλαδή όλη αυτή η φασαρία για να το προσαρμόσουμε στο FX, πρέπει να το boostάρουμε κιόλας.
  2. ΟΚ πες ότι δένουμε ένα μοτέρ στον υπάρχοντα σκελετό του παπιού,πώς θα καταφέρουμε να σταθεί αξιοπρεπώς στο δρόμο αυτή η μαλακ..η καταπληκτική κατασκευή?

Με το ψαλιδάκι της μοδίστρας που έχει πίσω; Με τα δισκάκια των 45 στροφών (Ζαγοραίος-Περπινιάδης-'βαδίζω και παραμιλώ') που έχει για δισκόφρενα ή με τα υπερμεγέθη λαστιχάκια 50/45/17 ;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω δεν το επαιξα αρχημαστοραντζα ουτε γνωστης στο καθε τι....μια επιφυλαξη την εχω για τα κρατιματα....... επιπλεον να σημειωθει οτι το μηχανακι ζητηθηκε μονο για κοντρες και οχι για κυκλοφορια.... οσο για το αξιοπιστο βιντεακι οπως ανεφερες ενταξη δεν τραβαω και κανα ζορι αν ηταν 45 και οχι 55 .... στο κατω κατω εγω να δωσω ιδεα ηθελα οχι να του πω τι να κανει.... ;) ... και αν το φξ ειναι σκωτωστρα οπως θα το χαρακτηριζα με τα λεγομενα σου τοτε το τζι ελ εξ ειναι καλυτερο?

Φιλικα παντα :afro: ...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Επειδή αναφερθηκε το FX το οποιο εδώ και 2 χρονια ηταν 'διακαης ποθος' μου και μολις πριν μιαμιση βδομαδα καταφερα να αποκτησω ενα, εχω να πω ότι ποναει η καρδια μου οποτε βλεπω ατομα να τα παιρνουν και να τα βιαζουν ετσι! :unsure::this:

Μεταξυ σοβαρου και αστειου δηλαδή τωρα, θα κανω καμια ομαδα 'Save the fx's ' :D :P Τι σας φταιξανε δηλαδή τα καημενα τα παπια ρε παιδια? :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μελι,μελι και τηγανιτα τιποτα :crazy:

κανω εγω την αρχη λοιπον...

ας φτιαξουμε ενα μηχανακι στα λογια, μια πολυ ωριμη προταση οπου αρκετοι σοβαροι ανθρωποι μπορουν να μαζευτουν και να πουν τη γνωμη τους.

Το δικο μου παντως θα ειναι το πιο γρηγορο θα εχει νιτρο απανω και εξατμιση απο νταλικα για να βγαινουν πιο ελευθερα τα καυσαερια, 60 χιλιοστα για να αντεχει και να ειναι και βολταδικο, με εκκεντροφορο fuego καρμπυρατερ oko η shark με εκαψες 28.Γιατι εγω θελω να χω μονο αξιοπιστα πραγματα πανω.Kαι θα του βαλω απανω οτι πιο φτηνο υπαρχει για να μου κρατησει γιατι νταξει δυσκολες εποχες ρε παιδια αλλα οπως και να χει πρεπει να το φτιαξω δεν παν να ναι και μεταχειρισμενα?εγω γρηγορο μηχανακι θελω με 100 ευρω να ειναι και το πιο γρηγορο και να αντεχει και να δουλευει σωστα αλλα και να ειναι το πιο φθηνο που υπαρχει γιατι οπως ειπαμε ειναι δυσκολες εποχες.

λαδια θα του βαλω 5/20 εννοειται για να ειναι μαλακα για να στροφαρει καλυτερα και θα τα αλλαξω μετα απο 2 χρονια παλι αν ζει ως τοτε.Α και μη ξεχασω επειδη τελευταια την εχω δει και μαστορας γιατι οι περισσοτεροι εκει εξω δεν ξερουν που πανε τα 4 και δεν μπορουν να συγκριθουν μαζι μου πλεον,θα το φτιαξω μονος μου το εργαλειο που ξερω τα κολπα για να πυροβολαει.Αληθεια μηπως σας περισσευει καμια φλατζα?γιατι δεν παιζει να μου φτασουν τα φραγκα για καινουργιες...Και να ειναι σκισμενη δεν πειραζει γιατι θελω το μηχανακι μου οπου παω να αφηνει το στιγμα του για να με θυμουνται και οι επομενες γενιες ως παραδειγμα προς μιμηση.Οπως ο σκυλος του θειου μου που οποτε τον βγαζω βολτα κατουραει καθε κολωνα και δεντρο στο περασμα του για να θυμαται απο που περασε.Μνημειο θα φτιαξω για να το θυμαμαι

παραδεχτειτε με ρε!!! αλλιως ελατε να σας στειλω για τσαι! α και μη ξεχασετε φερτε και κανα μπρικι μαζι για το τσαι γιατι εγω δεν εχω πουλησα οτι ειχα και δεν ειχα για την μεγαλη μου αγαπη!πλεον κοιμαμε στη σελα του παπιου...

επαναστατησα σημερα:afro: :afro: ελα καντε και κανα like! τι νομιζετε ετσι ευκολα βγηκαν ολα αυτα?τοσος κοπος,ενθαρυνεται την προσπαθεια μου για να παρω καμια τυροπιτα! :greece:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μελι,μελι και τηγανιτα τιποτα :crazy:

κανω εγω την αρχη λοιπον...

ας φτιαξουμε ενα μηχανακι στα λογια, μια πολυ ωριμη προταση οπου αρκετοι σοβαροι ανθρωποι μπορουν να μαζευτουν και να πουν τη γνωμη τους.

Το δικο μου παντως θα ειναι το πιο γρηγορο θα εχει νιτρο απανω και εξατμιση απο νταλικα για να βγαινουν πιο ελευθερα τα καυσαερια, 60 χιλιοστα για να αντεχει και να ειναι και βολταδικο, με εκκεντροφορο fuego καρμπυρατερ oko η shark με εκαψες 28.Γιατι εγω θελω να χω μονο αξιοπιστα πραγματα πανω.Kαι θα του βαλω απανω οτι πιο φτηνο υπαρχει για να μου κρατησει γιατι νταξει δυσκολες εποχες ρε παιδια αλλα οπως και να χει πρεπει να το φτιαξω δεν παν να ναι και μεταχειρισμενα?εγω γρηγορο μηχανακι θελω με 100 ευρω να ειναι και το πιο γρηγορο και να αντεχει και να δουλευει σωστα αλλα και να ειναι το πιο φθηνο που υπαρχει γιατι οπως ειπαμε ειναι δυσκολες εποχες.

λαδια θα του βαλω 5/20 εννοειται για να ειναι μαλακα για να στροφαρει καλυτερα και θα τα αλλαξω μετα απο 2 χρονια παλι αν ζει ως τοτε.Α και μη ξεχασω επειδη τελευταια την εχω δει και μαστορας γιατι οι περισσοτεροι εκει εξω δεν ξερουν που πανε τα 4 και δεν μπορουν να συγκριθουν μαζι μου πλεον,θα το φτιαξω μονος μου το εργαλειο που ξερω τα κολπα για να πυροβολαει.Αληθεια μηπως σας περισσευει καμια φλατζα?γιατι δεν παιζει να μου φτασουν τα φραγκα για καινουργιες...Και να ειναι σκισμενη δεν πειραζει γιατι θελω το μηχανακι μου οπου παω να αφηνει το στιγμα του για να με θυμουνται και οι επομενες γενιες ως παραδειγμα προς μιμηση.Οπως ο σκυλος του θειου μου που οποτε τον βγαζω βολτα κατουραει καθε κολωνα και δεντρο στο περασμα του για να θυμαται απο που περασε.Μνημειο θα φτιαξω για να το θυμαμαι

παραδεχτειτε με ρε!!! αλλιως ελατε να σας στειλω για τσαι! α και μη ξεχασετε φερτε και κανα μπρικι μαζι για το τσαι γιατι εγω δεν εχω πουλησα οτι ειχα και δεν ειχα για την μεγαλη μου αγαπη!πλεον κοιμαμε στη σελα του παπιου...

επαναστατησα σημερα :afro: :afro: ελα καντε και κανα like! τι νομιζετε ετσι ευκολα βγηκαν ολα αυτα?τοσος κοπος,ενθαρυνεται την προσπαθεια μου για να παρω καμια τυροπιτα! :greece:

ακομα γελαω,ορεξη που πρεπει να ειχες ρε φιλε να κατσεις να τα γραψεις ομως :punk: :punk: :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
μελι,μελι και τηγανιτα τιποτα :crazy: κανω εγω την αρχη λοιπον... ας φτιαξουμε ενα μηχανακι στα λογια, μια πολυ ωριμη προταση οπου αρκετοι σοβαροι ανθρωποι μπορουν να μαζευτουν και να πουν τη γνωμη τους. Το δικο μου παντως θα ειναι το πιο γρηγορο θα εχει νιτρο απανω και εξατμιση απο νταλικα για να βγαινουν πιο ελευθερα τα καυσαερια, 60 χιλιοστα για να αντεχει και να ειναι και βολταδικο, με εκκεντροφορο fuego καρμπυρατερ oko η shark με εκαψες 28.Γιατι εγω θελω να χω μονο αξιοπιστα πραγματα πανω.Kαι θα του βαλω απανω οτι πιο φτηνο υπαρχει για να μου κρατησει γιατι νταξει δυσκολες εποχες ρε παιδια αλλα οπως και να χει πρεπει να το φτιαξω δεν παν να ναι και μεταχειρισμενα?εγω γρηγορο μηχανακι θελω με 100 ευρω να ειναι και το πιο γρηγορο και να αντεχει και να δουλευει σωστα αλλα και να ειναι το πιο φθηνο που υπαρχει γιατι οπως ειπαμε ειναι δυσκολες εποχες. λαδια θα του βαλω 5/20 εννοειται για να ειναι μαλακα για να στροφαρει καλυτερα και θα τα αλλαξω μετα απο 2 χρονια παλι αν ζει ως τοτε.Α και μη ξεχασω επειδη τελευταια την εχω δει και μαστορας γιατι οι περισσοτεροι εκει εξω δεν ξερουν που πανε τα 4 και δεν μπορουν να συγκριθουν μαζι μου πλεον,θα το φτιαξω μονος μου το εργαλειο που ξερω τα κολπα για να πυροβολαει.Αληθεια μηπως σας περισσευει καμια φλατζα?γιατι δεν παιζει να μου φτασουν τα φραγκα για καινουργιες...Και να ειναι σκισμενη δεν πειραζει γιατι θελω το μηχανακι μου οπου παω να αφηνει το στιγμα του για να με θυμουνται και οι επομενες γενιες ως παραδειγμα προς μιμηση.Οπως ο σκυλος του θειου μου που οποτε τον βγαζω βολτα κατουραει καθε κολωνα και δεντρο στο περασμα του για να θυμαται απο που περασε.Μνημειο θα φτιαξω για να το θυμαμαι παραδεχτειτε με ρε!!! αλλιως ελατε να σας στειλω για τσαι! α και μη ξεχασετε φερτε και κανα μπρικι μαζι για το τσαι γιατι εγω δεν εχω πουλησα οτι ειχα και δεν ειχα για την μεγαλη μου αγαπη!πλεον κοιμαμε στη σελα του παπιου... επαναστατησα σημερα:afro: :afro: ελα καντε και κανα like! τι νομιζετε ετσι ευκολα βγηκαν ολα αυτα?τοσος κοπος,ενθαρυνεται την προσπαθεια μου για να παρω καμια τυροπιτα! :greece:

Κλαιω! :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα