Jump to content
efkola

YAMAHA MT-09 Tracer (2015)

Recommended Posts

Εφόσον αυτό πάει έτσι με μαμά αναρτήσεις το μονο που έχετε να κάνετε είναι να τις ρυθμίσετε!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Έκανα ρύθμιση. Αν κατάλαβα καλά σκληρυνε το μπροστινο πήγε η σπείρα στις μπουκάλες στις 4 γραμμές κ το πίσω μαλακώσε λίγο με σκλήρυνση του rebound μια στροφή. Επίσης οι μπουκάλες επανήλθαν στο εργοστασιακό ύψος. Δεν έγραψα χλμ αλλά με την πρώτη ευκαιρία θάβει το τσεκάρω και θα επανέλθω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ωραιος με το βιντεακι. Καποιοι ειμαστε ψιλοασχετοι γενικα με τις αναρτησεις.

Επισης οντως η πρωτη μοντα θα ειναι τα πατακια με πλαστικο απο πανω.

Live to ride, ride to live

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βγαζω χούφτες εχω συντονισμό στα χερια δεν εχω κοσκινισμα. Βαζω αντίβαρα τρέμουν οι καθρέπτες και δεν βλεπω πισω ( και κοσκινίζει παλι ).

Βαρέθηκα τα πειράματα και το μπρος πισω πες μου Γιώργο που το πηγές για ρύθμισμα αν μπορεις και τι εγινε γιατι κούρασε η φαση

Sent from my iPhone using Tapatalk

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βγαζω χούφτες εχω συντονισμό στα χερια δεν εχω κοσκινισμα. Βαζω αντίβαρα τρέμουν οι καθρέπτες και δεν βλεπω πισω ( και κοσκινίζει παλι ).

Βαρέθηκα τα πειράματα και το μπρος πισω πες μου Γιώργο που το πηγές για ρύθμισμα αν μπορεις και τι εγινε γιατι κούρασε η φαση

Sent from my iPhone using Tapatalk

Δεν έψαξα αν το έχεις αναφέρει πιο πίσω(φαντάζομαι πως ναι) αλλά, έχεις τσεκάρει πιέσεις ελαστικών, στραβό-μπ0ρδ3λο λάστιχο ή πιθανώς στραβή ή λάθος ζυγοσταθμισμένη ζάντα έτσι?

Δεν μπορεί να έχεις τέτοια προβλήματα σε τόσο καινούριο μηχανάκι ειδικά άλυτα.

Μου φαίνεται πολύ περίεργο να έχεις κάνει όλα αυτά που λες και ακόμα να μην έχεις βρει λύση

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα μπορούσες να βοηθήσεις λίγο για τον τρόπο που ανεβαίνουν οι φωτογραφίες?

ανεβαζεις την φωτογραφια απο το κομπιουτερ σε ενα δωρεαν site φιλοξενιας. πχ photobucket.

αφου την κανεις εισαγωγη και upload (μπορεις να διαλεξεις αρκετες φωτο μαζι) στις δειχνει και αν πατησεις πανω σε αυτην που σε ενδιαφερει σου παραθετει links. επιλεγεις το φορουμ.

επειτα ερχεσαι εδω και στον κειμενογραφο πατας το εικονιδιο αριστερα κατω απο το προσωπακι smilie που δειχνει ενα καδρο σε πρασινο φοντο. copy paste, παιξε και μια προεπισκοπιση και εισαι ετοιμος.

Τροποποιήθηκε από τον kemmotar

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και ξαφνικά ηρεμία... κανείς δε λέει τίποτα... κανείς που να αγόρασε κάτι για το μωρό του? καμια εκδρομή κανείς? :crazy::mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω πηγα εκδρομη 910 χλμ εγραψε το κοντερακι μου αλλα δεν εχω tracer καρντια μου. :tooth: :tooth: :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κοίτα να δεις σκέτη φασαρία είσαι... 910 κμ!!! που πήγες ρε καρντάση? πες καμιά ιδέα γτ δε με βλέπω να φεύγω ευρώπη τον Ιούλιο τελικά :grin:

Για δες καιρό που διάλεξε η χώρα να επτωχεύσει

τωρα που εγω το Τracer μου πηρα για να τρέξει.

Ονειρευόμουν να είμαι πάνω του

να μην κατεβαίνω κάτω

και όλους τους καημούς μου

σε δάυτονε να βγάζω.

Είναι ένα κουκλί όμορφο και με μένα πάνω

ολες τις γυναίκες καμακωνα με τα led σα' κει τους επάνω.

ενα μοναχός μαχιμος στρατιώτης

Με φορεσιά περίτρανη ο σαν τον δον κιχώτης

Και τώρα που το πηραμε δε ξερω τι να το κάνω

Καύσιμα να του βάλω 100 ή 97 οκτανια να σκάω

ενα είναι σίγουρο κατω δε θα το βάλω

και βόλτες και εκδρομές σαν Ελληνας θα συνεχίσω εγω να κάνω!!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έλα εδώ σε εχω. Τετραβάλιτσος με την γυναίκα όργωνα τους δρόμους όλο το ΠΣΚ. Πήγαινε έλα περίπου 500χλμ με μέγιστη ταχύτητα τα 170. Αυτο ειναι το tracer κύριοι...

Βάζεις τα μπαγκάζια σου και την γυναίκα ή τον "άντρα" σου και κανείς τουρισμό με άνεση οικονομία και ταχύτητα.

https://vimeo.com/132074014

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οταν πας σταθερα 140-150 πόσο καιει περιπου?

σε ευθεια 5,4 ... σε ανηφορα 6,4 .... σε κατηφορα 4,4-

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

σε ευθεια 5,4 ... σε ανηφορα 6,4 .... σε κατηφορα 4,4-

Μια χαρα βγαινεις στην Εθνικη και εισαι αρχοντας..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τελικό σκόρ Tracer - καθρέφτες αυτοκινήτων 0-4

Τελείωσε το ματς και τους έβγαλα και εγώ.

Μου αρέσει πιο πολύ τώρα , μειώθηκαν οι κραδασμοί με τα αντίβαρα (και εγώ Rizoma έβαλα) και μειώθηκαν αρκετά και στα πόδια με τα λαστιχάκια στα pegs

Πήγα ρώτησα και για Ohlins ελατήρια, κανά 200αρι με τοποθέτηση πάει

Άν έχουμε ακόμα ευρώ την άλλη εβδομάδα με βλέπω να τα παραγγέλνω ....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κάνε κράτει για τις αναρτήσεις αν είναι να βάλεις βάλε μπρος πίσω. σε οσα μηχανακια εβαλα μόνο μπροστά διαφορά ΔΕΝ ειδα παρα ελάχιστη σε σχέση αν τα αλλαξεις μαζί.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το ξέρω αλλά το μηχανάκι πονάει μπροστά συν οτι το πίσω μιλάμε για κανα χιλιάρικο

Αφού δεν έχω την δυνατότητα να βάλω και τα 2 μαζί προτιμάω να ξεκινήσω απο το πηρούνι και ας φανούν μετά οι αδυναμίες του πίσω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το είδα κι εγώ από κοντά πρόσφατα. Αν και honda-κιας, ομολογώ πως μ'εντυπωσίασε και δεν μπορώ παρά να παραδεχτώ την Yamaha για την άψογη κίνησή της. Βλέποντας και τα videos που έχετε ποστάρει ομολογώ πως όλο και περισσότερο μου αρέσει, θα ήταν σίγουρα στην λίστα μου αν έψαχνα νέα μηχανή τώρα. Πολύ όμορφα σχεδιασμένο μηχανάκι και δε μ'ενοχλεί προσωπικά η ουρά που ενόχλησε άλλους. Δεν είχα δυστυχώς την ευκαιρία να το βολτάρω αν και θα το ήθελα πολύ. Να το χαίρεστε οι ιδιοκτήτες!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ελατηρια μη βαλεις.

Εαν δεν εχεις ρυθμισει τις αναρτησεις τσαμπα θα τα βαλεις και θα σου φανει διαφορα μονο για αυτο.

Το συγκεκριμενο πρεπει να ποναει πιο πολυ στη πισω οποτε καλυτερα βαλε πισω παρα μπροστα.

Καλο γενικοτερα στη μηχανη μονο με μπροστα δε θα κανεις,να το ξερεις.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τελικό σκόρ Tracer - καθρέφτες αυτοκινήτων 0-4

Τελείωσε το ματς και τους έβγαλα και εγώ.

Μου αρέσει πιο πολύ τώρα , μειώθηκαν οι κραδασμοί με τα αντίβαρα (και εγώ Rizoma έβαλα) και μειώθηκαν αρκετά και στα πόδια με τα λαστιχάκια στα pegs

φιλε μου σε ποιο μαγαζι πηγες να ρωτησεις γιατι ενδιαφερομαι και γω να κοιταξω για το δικο μου,υπαρχει καποιο μαγαζι αθηνα που και στα φερνει αλλα και στα τοποθετει;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα