Jump to content
efkola

YAMAHA MT-09 Tracer (2015)

Recommended Posts

Τις πήρες από εξωτερικό μέσο internet? γιατί οι τιμές είναι πολύ φτηνές σε σχέση με αυτά που ζητάνε εδώ.

Ναι απο Ιταλια μεσω ιντερνετ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Το έχει test το moto του μαΐου.

Πέρα από τα κολακευτικά λόγια που έχει το test έχει και μετρήσεις επιδόσεων.

Για να έχουμε ένα μέτρο σύγκρισης είναι πιο γρήγορο από το Ducati monster 1200! :shoot: :shoot:

Ωραίο test αξίζει να το διαβάσετε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χθες στον δρόμο χαλκιδικής μαζι με την γυναίκα μου τελικη 220χλμ κιλα εγω 95 η γυναίκα μου 48 κ εχω 1560χλμ πιστεύω να μην ειναι αυτη η τελικη οχι οτι με νοιάζει κ πολλη αλλα για να ξερουμε τι γίνεται

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εχει κοφτη στο κοντερ αποτι εχω διαβασει,γιαυτο καποιοι βαζουν αντικοφτη

Στάλθηκε από το GT-N7100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τροποποιήθηκε από τον takis1964

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οχι γιώργο εκει σταθερα κ το κακο ειναι οτι δεν ειδα σε ποσες στροφες ήμουν γιατι ειχα την γυναίκα μου να με χτυπάει από τα 183χλμ κ πανω χιχι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παλικάρια για να μην λέμε πάλι τα ίδια για 5-6 σελίδες, κάποια κομμαντα στας εξωτερικας, με το κατάλληλο προγραμματακι "απελευθέρωσαν" κάποιους περιορισμούς και είδαν ταχύτητες 260 πάνω κάτω. Με λίγα λόγια απο την μαμά ειναι κλειδωμένο αλλα ως γνωστόν "οτι κλειδώνει, ξεκλειδώνει κιόλας"

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλησπερα στην ομαδα.απο χθες ειμαι και εγω κατοχος του yamaha tracer.σημερα εβαλα την ζελατινα την μεγαλη ermax και εχω προβλημα μιας και εκτος απο την πρωτη και πιο χαμηλη σκαλα στις αλλες δυο στην μεσαια και στην τερμα πανω.....βρισκουν οι χουφτες με συνεπεια να κοβει πολυ λιγο το τιμονι....!!!ξερει κανεις κατι η εχει κανει κατι μαυτο....?συμβαινει μονο σε μενα?ευχαριστω για την βοηθεια....προκαταβολικα.στεναχωρεθηκα ειναι η αληθεια γιατι ειναι παρα πολυ ομορφη και την εβγαλα αμεσως μεχρι να δω τι θα κανω...

Καλησπερα κ απο μενα! Εγω έβαλα την ζελατίνα το σαββατο και δεν εχω κανένα πρόβλημα σε καμία θέση, η αλήθεια ειναι οτι οταν την βάζω στην πιο ψηλή θέση περνάει στο χιλιοστό η χούφτα αλλα κ πάλι δεν βρίσκει! Οποτε δες την ξανα γιατι μάλλον κατι δεν έκανες καλα.Την έκανα κ δομική και έμεινα παρα πολυ ικανοποιημένος απο την προστασία που παρέχει!

Ευχομαι να βρεις γρήγορα την λύση!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χθες στον δρόμο χαλκιδικής μαζι με την γυναίκα μου τελικη 220χλμ κιλα εγω 95 η γυναίκα μου 48 κ εχω 1560χλμ πιστεύω να μην ειναι αυτη η τελικη οχι οτι με νοιάζει κ πολλη αλλα για να ξερουμε τι γίνεται

Ειναι καινουργιο και σφιχτο ουσιαστικα.Μετα τα 10.000km σιγουρα θα βλεπεις 240 δικαβαλος.Ανεξαρτητα απο τα προγραμματα που λενε καποιοι φιλοι...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παιδια εγω συμφωνω με τον φιλο Κο tracer. βεβαια πολυ φοβαμαι οτι τα 260 αχρειαστα ειναι για τετοιο μηχανακι. που να τα πιασουμε και με τι αναρτησεις, φρενα κλπ... δηλαδη μηπως ειναι too much λεω.

οσον αφορα τις ζελατινες. εχετε δει οτι σε μερικες αφτερμαρκετ υπαρχουν κενα στην ζελατινα? αυτο γιατι ειναι για την αντισταση του αερα και εξομαλυνση του? παλι δεν τα φερνει μεσα? δειτε τις puig ή ερμαξ και θα καταλαβετε

εμενα γιατι με το γκρι ματ με αρεσει η puig? εξομαλυνεται και το μουτρο της μυγας ετσι....

MT09_TRACER_15_5.jpg

PUIG20794.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ειναι καινουργιο και σφιχτο ουσιαστικα.Μετα τα 10.000km σιγουρα θα βλεπεις 240 δικαβαλος.Ανεξαρτητα απο τα προγραμματα που λενε καποιοι φιλοι...

Λοιπόν, ένα απλό MT-09 δικάβαλο

ανέφερε κοντερίσια τελική δικάβαλο-ψαράκι με δυο προφανώς πυροβολημένους πάνω του κοντά στα 270 ... Προσοχή, μιλάμε για κοντερίσια.

Δε βρίσκω το λόγο το Tracer με το φεριγκάκι του να είναι πιο αργό.

Φυσικά ο φίλος βελτιωτής που το ξεκλείδωσε τους τα έψαλε που κάνανε τέτοιες μ@λ@κίες δικάβαλοι και μάλιστα και ξεκράνωτοι...

Με κάτι τέτοια λέει να πα να γίνει καλόγερος που κάθεται και κουρδίζει τη σκοτώστρα του καθενός...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λοιπόν, ένα απλό MT-09 δικάβαλο

ανέφερε κοντερίσια τελική δικάβαλο-ψαράκι με δυο προφανώς πυροβολημένους πάνω του κοντά στα 270 ... Προσοχή, μιλάμε για κοντερίσια.

Δε βρίσκω το λόγο το Tracer με το φεριγκάκι του να είναι πιο αργό.

Φυσικά ο φίλος βελτιωτής που το ξεκλείδωσε τους τα έψαλε που κάνανε τέτοιες μ@λ@κίες δικάβαλοι και μάλιστα και ξεκράνωτοι...

Με κάτι τέτοια λέει να πα να γίνει καλόγερος που κάθεται και κουρδίζει τη σκοτώστρα του καθενός...

Πολυ φοβαμαι οτι θα ειχε γραναζωμα -1 μπροστα το συγκεκριμενο ΜΤ 09 με ο,τι συνεπαγεται αυτο ως προς τα km του κοντερ!Σαν πρωην κατοχος Ζ1000 '05 εβλεπα 260 με μαμα γραναζωμα και με -1 μπροστα 278 κοφτης 6ης.Ουσιαστικα εκλεβε σιγουρα 20km,τα επιανε ομως πιο ευκολα και δικαβαλος.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οχι γιώργο εκει σταθερα κ το κακο ειναι οτι δεν ειδα σε ποσες στροφες ήμουν γιατι ειχα την γυναίκα μου να με χτυπάει από τα 183χλμ κ πανω χιχι

Μια χαρά είσαι, μην το πεις πουθενά, εμείς είμαστε 1 κιλό λιγότερο από σας ο καθένας αλλά εγώ τρώω τσιμπιές στα παχάκια 50χλμ/ωρα πριν από σένα! :unsure:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πολυ φοβαμαι οτι θα ειχε γραναζωμα -1 μπροστα το συγκεκριμενο ΜΤ 09 με ο,τι συνεπαγεται αυτο ως προς τα km του κοντερ!Σαν πρωην κατοχος Ζ1000 '05 εβλεπα 260 με μαμα γραναζωμα και με -1 μπροστα 278 κοφτης 6ης.Ουσιαστικα εκλεβε σιγουρα 20km,τα επιανε ομως πιο ευκολα και δικαβαλος.

Απντείτ:

Το μηχανάκι είναι με μαμά γρανάζωμα και θα ανέβαζε πάνω από 270 κοντερίσια αν δεν κόβανε γιατί φύγανε τα γυαλιά από τον πίσω από ότι λέγανε και οι δύο

ΑΛΛΑ

είναι ελαφρώς κουρδισμένο ΦΕΠ πέρα από την αφαίρεση του κόφτη - δεν είναι εντελώς μαμά από Φίλτρο-Εξάτμιση-Πρόγραμμα.

Δικάβαλος σημαίνει μικρότερη διάμετρος αλλά σε αυτή την ταχύτητα η φυγόκεντρος φέρνει τη διάμετρο στα ίσα της και ο δικάβαλος έρμας μειώνει το μόνιμα υπάρχον σπινάρισμα υπό ισχύ ενώ βελτιώνει και την αεροδυναμική δηλαδή πρέπει να μιλάμε για 250+ πραγματικά.

Σε κάθε περίπτωση τι φτιάξανε αυτοί οι Γιαμαχαίοι πάλι, πραγαμτικά είναι ο διάδοχος του RD350.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παιδια εγω συμφωνω με τον φιλο Κο tracer. βεβαια πολυ φοβαμαι οτι τα 260 αχρειαστα ειναι για τετοιο μηχανακι. που να τα πιασουμε και με τι αναρτησεις, φρενα κλπ... δηλαδη μηπως ειναι too much λεω.

οσον αφορα τις ζελατινες. εχετε δει οτι σε μερικες αφτερμαρκετ υπαρχουν κενα στην ζελατινα? αυτο γιατι ειναι για την αντισταση του αερα και εξομαλυνση του? παλι δεν τα φερνει μεσα? δειτε τις puig ή ερμαξ και θα καταλαβετε

εμενα γιατι με το γκρι ματ με αρεσει η puig? εξομαλυνεται και το μουτρο της μυγας ετσι....

MT09_TRACER_15_5.jpg

PUIG20794.jpg

Σαφώς και τα 260 είναι αχρείαστα και too much, το θέμα είναι ότι ένα μηχανάκι που πιάνει 260 πάει 180-200 ΑΝΕΤΑ κάτι που ίσως δεν είναι άμεση προτεραιότητα αλλά πολλές φορές είναι ζητούμενο....

Για τις ζελατίνες δεν ξέρω, ανάμεσα στις 2 είμαι (στη φαντασία μου προς το παρόν μια και αργώ ακόμα να σκεφτώ καν να το πάρω), η Ermax δείχνει λίγο πιο αεροδυναμική με το μικρό bubble που κάνει, η Puig είναι ίσως λίγο πιο όμορφη (αν και την Ermax την αδικεί πιστεύω το πολύ σκούρο φυμέ) αλλά δείχνει λίγο πιο "τοίχος", θα προστατεύει όμως...

Τροποποιήθηκε από τον MyMike

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω!!!

Ωραίο ήχο βγάζει φίλε. Αν ψηθείς για καφεδάκι προς τα εδώ καμία φορά, πέρνα να κεράσω. Ανδριανουπολεως με Πασσαλιδη γωνία στην Καλαμαριά. Ουζουνης. Ζήτα εμένα (Schumi ή Οδυσσέα).

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απντείτ:

Το μηχανάκι είναι με μαμά γρανάζωμα και θα ανέβαζε πάνω από 270 κοντερίσια αν δεν κόβανε γιατί φύγανε τα γυαλιά από τον πίσω από ότι λέγανε και οι δύο

ΑΛΛΑ

είναι ελαφρώς κουρδισμένο ΦΕΠ πέρα από την αφαίρεση του κόφτη - δεν είναι εντελώς μαμά από Φίλτρο-Εξάτμιση-Πρόγραμμα.

Δικάβαλος σημαίνει μικρότερη διάμετρος αλλά σε αυτή την ταχύτητα η φυγόκεντρος φέρνει τη διάμετρο στα ίσα της και ο δικάβαλος έρμας μειώνει το μόνιμα υπάρχον σπινάρισμα υπό ισχύ ενώ βελτιώνει και την αεροδυναμική δηλαδή πρέπει να μιλάμε για 250+ πραγματικά.

Σε κάθε περίπτωση τι φτιάξανε αυτοί οι Γιαμαχαίοι πάλι, πραγαμτικά είναι ο διάδοχος του RD350.

Στο περιοδικό moto όπως έγραψα προηγουμένως μαμά Tracer έβγαλε καλύτερες επιδόσεις από Ducati monster 1200...

Είναι 20 sec πιο γρήγορο στα 0-200km από τον τίγρη 800! Έλεος ρε Yamaha! :grin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θελω να φτιαξω κατι που μου εχει μπει στο μυαλο και πιστευω πως θα αρεσει σε πολλους. Ψαχνω ομως απο καποιον που γνωριζει η μπορει να μαθει, να μου πει που ειναι η παροχη 12v για το δευτερο πριζακι και που ειναι η παροχη για τους προβολεις ομιχλης.

Εαν γνωριζει καποιος να φανερωθει αμεσα!!!

Τροποποιήθηκε από τον kosTracer

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θελω να φτιαξω κατι που μου εχει μπει στο μυαλο και πιστευω πως θα αρεσει σε πολλους. Ψαχνω ομως απο καποιον που γνωριζει η μπορει να μαθει, να μου πει που ειναι η παροχη 12v για το δευτερο πριζακι και που ειναι η παροχη για τους προβολεις ομιχλης.

Εαν γνωριζει καποιος να φανερωθει αμεσα!!!

Η δεύτερη παροχή ρεύματος ειναι ακριβώς απέναντι απο την μπριζα που υπαρχει η θέση της κλείνει απο μια στρογγυλή λαστιχένια τάπα αποκλείεται να μην την δεις! Οσο για τους προβολείς δεν ξερω αλλα ίσως μάθω στις επόμενες μέρες οποτε θα σε ενημερώσω!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η δεύτερη παροχή ρεύματος ειναι ακριβώς απέναντι απο την μπριζα που υπαρχει η θέση της κλείνει απο μια στρογγυλή λαστιχένια τάπα αποκλείεται να μην την δεις! Οσο για τους προβολείς δεν ξερω αλλα ίσως μάθω στις επόμενες μέρες οποτε θα σε ενημερώσω!

Δηλαδη λες οτι στην δεξια πλευρα εκει που τωρα δεν εχει πριζα, υπαρχει μια ταπα που απο κατω εχει καλωδια για να κουμπωσει η πριζα?? μαλλον κατι δεν καταλαβαινω... ισως θα βοηθουσε μια φωτογραφια...

Σε ευχαριστω και αναμενω αναμενος....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

KosTracer ερώτηση, γιατί έχω μπερδευτεί, τι παίζει με το nick σου:

a ) Σε λένε Kosta

β ) Είσαι από τo island of Kos

c ) Παντρεύτηκες την μηχανή σου και πείρες το επώνυμο της οπότε Κύριος Tracer

κύκλωσε ένα από τα παραπάνω στο monitor σου

Τροποποιήθηκε από τον Fenrir

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα