angel007 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2015 για μενα μονο οι akrapovic....ειναι πολυ ομορφες....και μια συγκεκριμενη arrow.οι αλλες δεν με τρελαναν.....!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Koalex 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2015 Στο μηχανακι μας η εξατμιση (απο ωσο εχω δει, διορθωστε με αν κανω λαθος) δεν δινει πανω απο 1-2 αλογα. Οποτε η όποια αλλαγη ειναι καθαρα οπτικη και ακουστικη. Η akrapovic ειναι καλη αλλα 1000+ δεν δίνω απλα γιατι εχει μουρατο όνομα. Ομορφη είναι δεν λεω αλλα 30% πιο ομορφη δεν ειναι απο τις αλλές. Συν οτι ο μέσος αναβατης επιρεασμένος απο το ονομα και απο το γεγονος πως η Yamaha την προτίνει, αυτη θα διαλέξει. Σε ένα ήδη αρκετα mainstream μηχανακι, εγώ προσωπικα επιλέγω να μην βάλω και την πιο mainstream εξατμιση. Η συγκεκριμένη παιρνει πολλούς πόντους στα μάτια μου γιατι ακριβώς είναι διαφορετική. Και αν την βρω να την ακουσω live πουθενα και με καλυπτει, το γεγονός πως μοιάζει με σιντιέρα μάλλον υπέρ της είναι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kemmotar 533 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2015 Τέτοια τετράγωνη έχει και η leovince. Σημειωτέον η άκραπα έχει φτιαχτεί με τέτοια διάμετρο κλπ που να μην χρειάζεται φίλτρο κ ρύθμιση καυσίμου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
freediver73 1.025 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2015 Νομίζω με όλες τις aftermarket μπορεί η μητρική να κάνει μικροδιορθώσεις Koalex μαζί σου είμαι , είχα πάντα mainstream μηχανάκια (XT 600,640 SM,FZ6 ) και πάντα ήθελα να είναι διαφορετικό το μηχανάκι μου απο τους άλλους έστω και σε λεπτομέρειες που έβλεπα μόνο εγώ :D Τέσπα δέστε μια σελάρα τώρα (όχι βέβαια με αυτό το σχέδιο ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2015 Αυτή η Corbin, πρέπει επιτέλους να απολύσει αυτόν που δίνει το ΟΚ να βγαίνουν τέτοιες (εμφανισιακά) γελοιότητες στο εμπόριο....... 7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BabisStinson 928 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2015 Αυτή η Corbin, πρέπει επιτέλους να απολύσει αυτόν που δίνει το ΟΚ να βγαίνουν τέτοιες (εμφανισιακά) γελοιότητες στο εμπόριο....... Συμφωνώ κι επαυξάνω, πιο άθλιο design δεν εχω ξαναδεί σε σέλες, ο head Designer και ο Product Manager που δίνουν το ΟΚ δεν εχουν ιδέα απο σχέδιο και αισθητική. Το περίεργο ειναι ότι για να συνεχίζουν να τις φτιάχνουν και να τις πουλάνε μάλλον κάποιοι τις αγοράζουν..! Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
babaman 531 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2015 Σελαρα δεν της λες με αυτο το design που ειναι τελειως παππουδιστικο. Σαν κατασκευή παντως ωραια μαγκιά με διαφορετικό design θα έλεγε. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2015 Συμφωνώ κι επαυξάνω, πιο άθλιο design δεν εχω ξαναδεί σε σέλες, ο head Designer και ο Product Manager που δίνουν το ΟΚ δεν εχουν ιδέα απο σχέδιο και αισθητική. Το περίεργο ειναι ότι για να συνεχίζουν να τις φτιάχνουν και να τις πουλάνε μάλλον κάποιοι τις αγοράζουν..! Sent from my iPad using Tapatalk Μια επίσκεψη στο site τους, είναι αρκετή να εξοντώσει οποιαδήποτε δίαιτα. Με τόση αναγούλα, θα ξαναφας μετά από μέρες...... Ναι, πουλάνε. Αφενός γιατί οι Αμερικάνοι αγοράζουν πρώτα τα δικά τους προϊόντα (δεν είναι τυχαία η σαφής αναφορά στη σελίδα τους, πάνω ψηλά «Hand Crafted In The USA since 1968»), αφετέρου υπάρχει τεράστιο πλήθος ανθρώπων εκεί έξω με κακό γούστο!!!!! Αλλά αισθητική και corbin ΔΕΝ πάνε παρέα.... κάνετε κλικ με δική σας ευθύνη!!!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2015 :rotfl: βολικοτατο ομως αυτο το τελευταιο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2015 :rotfl: βολικοτατο ομως αυτο το τελευταιο! Σου έβαλα και για σένα..... Δε σ' αρέσει? Δε ξετρελάθηκες? Παραδέξου το. Ψάχνεις ήδη το τηλέφωνο του αντιπροσώπου :lol: 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kemmotar 533 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2015 ημαρτον! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2015 (τροποποιήθηκε) Σου έβαλα και για σένα..... Δε σ' αρέσει? Δε ξετρελάθηκες? Παραδέξου το. Ψάχνεις ήδη το τηλέφωνο του αντιπροσώπου :lol: αμα δεν ειναι σετ με τις χουφτες, δεν παιρνω τπτ :rolleyes: Τροποποιήθηκε Ιούλιος 10 , 2015 από τον Αλομπαρ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
freediver73 1.025 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2015 σας έφτιαξα όμως , κρυφογουστάρατε τελικά όλοι :P 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
babaman 531 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2015 Αφου οι άνθρωποι ειναι... καουμπόηδες εκει πως να μην τους αρέσουν οι Corbin Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
babaman 531 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12 , 2015 (τροποποιήθηκε) Εκανα δοκιμή (δεν άντεξα) μετα τη ρύθμιση της ανάρτησης ξανα εβαλα τις χούφτες. Χωρις top case όλες οι δοκιμές δεν μου κοσκίνισε παρά μονο στα σπασίματα οταν άλλαζα ταχύτητες και μετα επανερχόταν.(που αυτο το κανει και χωρις χούφτες) Αποτέλεσμα και με χούφτες μια χαρα!!! Sent from my iPhone using Tapatalk Τροποποιήθηκε Ιούλιος 12 , 2015 από τον babaman 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
takis1964 57 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12 , 2015 Σελαρα δεν της λες με αυτο το design που ειναι τελειως παππουδιστικο. Σαν κατασκευή παντως ωραια μαγκιά με διαφορετικό design θα έλεγε. Sent from my iPhone using Tapatalk Οι αμερικανοι τις προτιμουν γιατι δεν τους ενδιαφερει η εμφανιση αλλα η ανεση και σ αυτο τα καταφερνει οπως φαινεται! Επισης αν δει καποιος το γουστο των αμερικανων θα δει να φτιαχνουν χειροποιητες ζελατινες σαν τζαμαριες και υπεριφανευονται οτι δεν κρυωνουν κλπ κλπ! Οποτε εχουν το δικο τους γουστο! Στάλθηκε από το GT-N7100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
babaman 531 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2015 Διάλειμμα για τσιγάρο στο γραφειο και κάθομαι και το χαζεύω παίζοντας με τα φίλτρα στη κάμερα του κινητού. Ερωταααας Sent from my iPhone using Tapatalk 9 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
freediver73 1.025 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2015 το΄χεις γυαλισμένο ρε μπαγάσα :D :lol: :D 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
freediver73 1.025 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2015 μπήκε και η ζελατίνα , θα πω αργότερα εντυπώσεις ,μόνο μικρή βόλτα πήγα και ήταν σούπερ 7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2015 Εθεαθη προχθες στο πασαλιμανι tracer + pcx version laterna,επρεπε να τα βγαλω μια φωτογραφια ρε γαμωτο για να δειτε πως καταστρεφεις ενα πολυ ωραιο μηχανακι οταν εισαι ανθρωπος της υπερβολης και κακογουστος φυσικα. Γενικοτερα εγω λεω οταν σε τρωει η τσεπη σου και αρχιζεις τις υπερβολες,μικραινουν πολυ οι ισορροπιες μεταξυ του ωραιου και του σουργελου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sportbilly13 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2015 Ρε παιδιά να ρωτήσω γιατί μου φαίνεται μας δουλεύουν. Στα ποσά το μηχανάκι πάει για service? 4000 ή 5000 χιλιόμετρα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CrazyMits 37 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2015 Ρε παιδιά να ρωτήσω γιατί μου φαίνεται μας δουλεύουν. Στα ποσά το μηχανάκι πάει για service? 4000 ή 5000 χιλιόμετρα? Δεν γνωρίζω.. Η αλήθεια βρίσκεται στο service manual πάντως..;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
freediver73 1.025 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2015 στα 1000 και μετά ανά 5 χιλιάδες εγώ ξέρω , άρα στα 6 το 2ο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosTracer 222 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2015 Το μανιουαλ λεει καθε 6000 χλμ μετά το πρώτο των 1000χλμ. Όμως ειναι στην διακριτική ευχέρεια του καθενός εάν θέλει να κοντινει τα διαστήματα. Για παράδειγμα εγω έκανα των 1000 και τα επόμενα θα ειναι στις 5000-10000-15000 κοκ... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
c.l.a.b. 1.084 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2015 Μόνο 6κ χλμ;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες