Jump to content

CrazyMits

Μέλη
  • Δημοσιεύσεις

    90
  • Εγγράφηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Πόντοι

37 Excellent

Σχετικά με το μέλος CrazyMits

  • Κλάση
    Γυρνάει δεν γυρνάει

Άλλα Στοιχεία

  • Τόπος
    Στα πέριξ
  • Φύλο
    Άνδρας

Η Μοτοσικλέτα των Ονείρων μου

  • dreamBike: Κατασκ/ής
    BMW
  • dreamBike: Μοντέλο
    F800GS

Πρόσφατοι επισκέπτες στο προφίλ

1.025 προβολές προφίλ
  1. Πρέπει να βρείς άλλο επιχείρημα γιατι είμαι και εγω.. χαχα
  2. Αμα είσαι μεγάλη καρδιά.. χαχα Αφου τα βρήκαμε..περιμένω την παρουσίαση
  3. Καταλαβαίνω που το πας και εν μέρη δεν έχεις άδικο. Αν εβγαινε ενα μοντέλο σαν το render θα σε χαλουσε? Αλλα να μοιάζει με αυτό..μην το κάνει εκτρωμα Και ας το λεει όπως θέλει..οι ίκανοτητες και η εμφανιση του να μας κάνουν!
  4. Εχεις δικιο οτι ειναι παλιο μποξερ αλλα δείχνει να περνανε μηνυμα οτι θα εμφανιστεί κατι νεο και ανανεωμένο σε αυτό το στυλ! Μη ξεχνας εχει και το R η φωτο, όποτε το "τριπτυχο" ίσως να γίνει πραγματικότητα. Μακάρι να βλέπαμε κατι τέτοιο στην παραγωγή όντως! Οτι πρέπει θα ηταν! Θα μπαινε και το χωματακι του..
  5. CrazyMits

    Νέο BMW G310GS Classic(scrambler)?

    Καθώς έβλεπα ενα βίντεο του BMW G 310 GS ,παρατηρησα πως εκτος απο την έκδοση G310R και G310GS υπηρχε διπλα τους ένα τριτο αδερφακι! Ψαχνοντας στο νετ πετυχα ενα ανεπισημο render του Ιταλού O.Bezzi. Κάποια πληροφορία για το μοτο έχει κάποιος? Θα είναι ενδιαφέρον. Το render και screenshots απο το επισημο βιντεο. Εδω φαινεται απο πίσω Εδω δεξία.. Και το render.
  6. Δυστυχώς το έχω ακούσει και από άλλους αυτό. Είναι απολύτως λογικό βέβαια. Ευτυχώς που δεν είναι κάτι πιο σοβαρό γιατί μου αρέσει :p Για την ανανέωση πάω πάσο.. παρε το κορίτσι που θα σε κάνει να νιώσεις εξίσου καλά!
  7. Off topic, καθώς δεν γνωρίζω και πολλά για τις μότο. Πρόσεξα ότι δεν θέλεις γενικά triumph , υπάρχει σοβαρός λόγος που αφήνεις αυτήν την εταιρεία και παράλληλα το 1050?
  8. μάντεψε.. μπερδευτηκες ήδη! Χαχα συμφωνώ απόλυτα με τ λεγόμενα σου απλά σαν μεταπωληση πιστεύω έχει καλύτερη από το Gladius που θα σου έλεγα κανονικά
  9. χαχα ούτε να το ξερα ότι σαρεσει! μονοκυλινδρο μεν,αλλα αγγίζει τα γούστα σου και το ποσό που διαθέτεις με συν 500 γιουρια
  10. CrazyMits

    ΑΝΤΑΛΑΓΓΗ

    Μόνο από εμπορο αν το δεχτεί για να wr250.. γιατι το klx το νέο δεν θα νιώσεις καμία τρελή διαφορά φαντάζομαι! Για το bmw δεν γνωρίζω τίποτα, ας ενημερώσουν οι γνωστες
  11. δοκιμασε ν δεις πως θα κουμπωσεις.. ποτε δε ξέρεις! :p θα έλεγα το Gladius αλλά θες μεταπωληση.. τ θα έλεγες για αυτό? http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/7276567/
  12. CrazyMits

    ΑΝΤΑΛΑΓΓΗ

    Δεν κάνεις καμία ανταλλαγή με το wr250r? Αν βρεις βέβαια και με χρηματικη διαφορα ως επιβάρυνση για σενα.
  13. Να πω την άποψή μου σαν νέος και πως το σκέφτομαι.. δεν σε γνωρίζω για να ξέρω τι πραγματικά θέλεις, θα κρίνω καθαρά από τη μότο που έχεις τώρα! Αφού δεν το βιάζεσαι και πας για φθινόπωρο.. με κάνα χιλιάρικο παραπάνω (εάν μπορείς να το διαθέσεις) είναι πιο σωστό ν κινηθεις σε κάτι πιο νέο. Συμφωνώ στην επιλογή του ksino για το versys, σου ταιριάζει και είναι λογική αναβάθμιση!
  14. Σε γενικές γραμμές πιστεύω πως τέτοια βίντεο λειτουργούν σαν εκπαιδευτικά, ναι υπάρχουν διάφοροι παράγοντες διαφορετικοί όπως όχημα, άσφαλτος κτλπ αλλά μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα λαμβάνεις μια εικόνα -εμπειρια που αύριο μεθαύριο μπορεί να σε σώσει.. άλλωστε από όσο έχω ακούσει ο Ιαβερης (αν τον λέω σωστά) κάνει χρήση τέτοιων βίντεο για να δείξει τα λάθη και το πως θα μπορούσε να αποφευχθεί μια κατάσταση! Εν κατακλείδι, μόνο καλό μπορούν να κάνουν και να σε κρατάνε σε μια εγρήγορση!
  15. CrazyMits

    Let's see your bike!

    πανέμορφο απλά!!
×
×
  • Create New...