rtifosi 603 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2016 Στο group του fb γράφτηκε οτι το νεο γκρι-μπλε εχει "redesigned oil pan" ελληνιστί καρτερ. Ετσι ακριβώς γράφτηκε. Δε λεει αν το εχουν τα υπολοιπα χρωματα ουτε και για αλλη διαφοροποίηση. Οποτε τρέχα γυρευε.... Μονο με τσεκάρισμα κωδικού σιγουρευεσαι ;)Ευχαριστω, νταξ κλαιν μαιν. Οντως τρεχα γυρευε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
freediver73 1.025 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2016 Yποτίθεται αυτό είναι το καινούργιο, με την βίδα στο πλάι 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dmsn 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2016 (τροποποιήθηκε) Πολυ καλυτερο απο το παλιό !!! Και εμφανης η διαφορα ώστε να μην σου δώσουν 2015 για 2016 ;) Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 19 , 2016 από τον dmsn Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
rtifosi 603 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2016 Ουσιαστικη διαφορα εχει; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elprimerozen 4.154 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2016 Ουσιαστικη διαφορα εχει;Ναι, αυτό ανεβοκατεβαίνει πεζοδρόμια.Θέλω και εγώ! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
rtifosi 603 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2016 Χαχα οκ καλως. :) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Saint 203 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2016 Τι έγινε ρε παιδιά γιατί τόσο ησυχία Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hornettrela 69 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2016 Φιλε δεν εχει να πει κανεις τιποτα για το μηχανακι για αυτο τοση ησυχια. Οι Ιαπωνες το τερματισαν. Εφτιαξαν το τελειο!! χαχααχαχαχαχα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elprimerozen 4.154 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2016 Γράφουνε ασταμάτητα στο γκρουπάκι στο facebook. Αυτό δεν είναι καλό για τους ίδιους, γιατί πολλές φορές γράφονται εκεί πράγματα που είναι λάθος και θα τους οδηγήσουν σε λάθος συμπεράσματα. Αυτή η δαμόκλειος σπάθη που πέφτει μέσα στο mybike μπορεί να είναι ενοχλητική αλλά έχει θετικά αποτελέσματα όπως έχει αποδειχθεί ανά τα χρόνια. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
freediver73 1.025 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2016 Νομίζω οτι είναι γενικό φαινόμενο πάντως, το φατσοβιβλίο είναι πολύ πιο γρήγορο, μοιράζεσαι φωτο πιο εύκολα, παίρνεις μια ιδέα ποιός σου κάνει μία παρατήρηση π.χ. ενώ στην οθόνη θα μπορούσε να είναι οποιοδήποτε αμούστακο που διάβασε 2 μλκ και τα ξαναλέει....Ούτε τους κατόχους Multi, KTM ,BMW ,Crossrunner κτλ βλέπω να γράφουνεΕγώ την έφαγα την σφαλιάρα στο mybike αλλά δεν με πειράζει , ίσως κάποιοι να είναι πιο ευαίσθητοι :pΚαι τέλος μην ξεχνάμε οτι κάποιοι φύγανε λόγω και της καινούργιας πλατφόρμας , δεν είναι κρυφό 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elprimerozen 4.154 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2016 Όσο αναφορά την πλατφόρμα και τις δυνατότητες του facebook δεν θα διαφωνήσω. Τώρα αν κάποιος πιτσιρίκος διάβασε δυο πράγματα και απέκτησε γνώμη επί πάντως επιστητού εδώ είμαστε gia να τον βοηθήσουμε.Αλλα θα σκάσω με αυτά που διαβάζω στο facebook Tracer... Ρυθμίσεις sag αλλού για αλλού, αναμμένα λαμπάκια μοτέρ και σχόλια που ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα ακόμα του επίσημου αντιπροσώπου, προγραμματισμούς θανάτου και άλλα πολλά... τέλος πάντων. Εγώ τους προτείνω να επιστρέψουν. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xgiannis 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2016 Καλημερα στην παρέα. Είμαι σε έρευνα για αγορά μοτοσυκλέτας.Ψάχνω για κατι ευέλικτο για όλες τις χρήσεις. Να με πηγαίνει κάθε μέρα στην δουλειά σαν το παπί που είχα πριν. Να με βγάζει μια αξιοπρεπή βόλτα τα ΣΚ και να πηγαίνω άνετα με ταχύτητες μέχρι 150-160 χιλιόμετρα. Μετα τα 180 ας κουνιέται σαν πουτ@@@ δεν με νοιάζει. Να εχει νορμαλ κατανάλωση. Να έχει σπορ χαρακτήρα αλλα να μπορώ να βάλω και τρεις βαλίτσες πανω. Καλα ψάχνω εδω μέσα ή να πάω σε άλλο φόρουμ; 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
freediver73 1.025 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2016 Καλημέρα Γιάννη !Ναι σε όλα για το Tracer , 1 χρόνο σχεδόν ιδιοκτήτηςΝαι καλά είσαι εδώ :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MyMike 301 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2016 (τροποποιήθηκε) Καλημερα στην παρέα. Είμαι σε έρευνα για αγορά μοτοσυκλέτας.Ψάχνω για κατι ευέλικτο για όλες τις χρήσεις. Να με πηγαίνει κάθε μέρα στην δουλειά σαν το παπί που είχα πριν. Να με βγάζει μια αξιοπρεπή βόλτα τα ΣΚ και να πηγαίνω άνετα με ταχύτητες μέχρι 150-160 χιλιόμετρα. Μετα τα 180 ας κουνιέται σαν πουτ@@@ δεν με νοιάζει. Να εχει νορμαλ κατανάλωση. Να έχει σπορ χαρακτήρα αλλα να μπορώ να βάλω και τρεις βαλίτσες πανω. Καλα ψάχνω εδω μέσα ή να πάω σε άλλο φόρουμ; Εξαρτάται τι εννοείς με το "εδώ μέσα". Υπάρχουν 2 περιπτώσεις:1. Εννοείς σε αυτό το τόπικ. Σ'αυτή την περίπτωση έχουμε:1α. Εννοείς αν το Tracer είναι ή όχι κατάλληλο για αυτά που ζητάς. Σ'αυτή την περίπτωση καλά ψάχνεις "εδώ μέσα".1β. Μιλάς για οποιοδήποτε μηχανάκι που να κάνει αυτά που θες. Σ'αυτή την περίπτωση πρέπει να ανοίξεις άλλο τόπικ.2. Εννοείς σε αυτό το φόρουμ. Σ'αυτή την περίπτωση δεν υπάρχει ασφαλής τρόπος να το προβλέψουμε. Σίγουρα υπάρχουν πολλοί που μπορούν να σε βοηθήσουν αλλά και πολλοί που μπορούν να σε αποπροσανατολίσουν. Εξαρτάται από σένα. Ή το "ρισκάρεις" ή πας σε άλλο φόρουμ. Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 31 , 2016 από τον MyMike Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
freediver73 1.025 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2016 To ψάξιμο για ζελατίνα τελείωσε !Givi d2122s και κατά την γνώμη μου , η καλύτερη¨Εχω κόψει και τις χούφτες για να έχω αντίβαρα και μειωμένο μήκος, μια χαρά κρατάνε 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MyMike 301 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2016 Όντως αυτή η ζελατίνα είναι αυτή που μου γεμίζει το μάτι περισσότερο απ'όλες. Πολύ ταιριαστή με τον χαρακτήρα της μηχανής και πολύ όμορφη! Δείχνει να προστατεύει αρκετά επίσης αλλά αυτό θα μας το πεις εσύ καλύτερα. Καλορίζικη! Οι χούφτες δεν "βρίσκουν" ελπίζω στο τέρμα στρίψιμο του τιμονιού, έτσι? Επίσης, τι εννοείς τις έκοψες? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
freediver73 1.025 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2016 Όχι δεν βρίσκουν παρά ελάχιστα στο κοντέρ στο τέρμα αλλά έβαλα 2 αφρώδη μικρά για έπιπλε και οκ¨Εκοψα το πλαστικό που φτάνει μέχρι την άκρη του τιμονιούΑντιγραφή απο εδώ αν ενδιαφέρεσαι http://fj-09.org/thread/246/removed-handguards?page=3 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xgiannis 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2016 Εξαρτάται τι εννοείς με το "εδώ μέσα". Υπάρχουν 2 περιπτώσεις:1. Εννοείς σε αυτό το τόπικ. Σ'αυτή την περίπτωση έχουμε:1α. Εννοείς αν το Tracer είναι ή όχι κατάλληλο για αυτά που ζητάς. Σ'αυτή την περίπτωση καλά ψάχνεις "εδώ μέσα".1β. Μιλάς για οποιοδήποτε μηχανάκι που να κάνει αυτά που θες. Σ'αυτή την περίπτωση πρέπει να ανοίξεις άλλο τόπικ.2. Εννοείς σε αυτό το φόρουμ. Σ'αυτή την περίπτωση δεν υπάρχει ασφαλής τρόπος να το προβλέψουμε. Σίγουρα υπάρχουν πολλοί που μπορούν να σε βοηθήσουν αλλά και πολλοί που μπορούν να σε αποπροσανατολίσουν. Εξαρτάται από σένα. Ή το "ρισκάρεις" ή πας σε άλλο φόρουμ.Εννοώ την περίπτωση 1α. Εχω διαβάσει όλο το τοπικ της τελευταίες 3 μερες. Υπάρχουν και κάποιες άχρηστες σελίδες που ίσως έκαναν πολλούς να σταματήσουν να γράφουν αλλα υπάρχει και πολυ χρήσιμο υλικό. Τελος πάντων, εχω μιλήσει με τον αντιπρόσωπο (μην λέω ονόματα και κάνω διαφήμιση) να του στείλω κάποια χαρτιά γιατί είμαι εξωτερικό αυτή την στιγμή ώστε να προχωρήσουμε στην αγορά.Εχω καταλήξει στο κόκκινο. Αν έβγαινε το μαύρο ίσως έπαιρνα το μαύρο. Απο έξτρα σκέφτομαι συναγερμό και τρεις βαλίτσες αρχικά. Στην πορεία βλέπουμε για τα υπόλοιπα. Ελπίζω αν τελικά εχω και εγω προβλημα με το κούνημα να καταφέρω να βρω λύση γιατί το μηχανάκι μαρεσει πολυ.Καλως σας βρήκα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tamis 211 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2016 (τροποποιήθηκε) Ο λόγος που γράφουνε και εγώ προσωπικά στο fb είναι πολoi1) ότι έχεις να κάνεις με χρήστες απο όλο το πλανήτη και αξεσουάρ και όχι μόνο έλληνες χρήστες που πρεπει να το δεχτούμε όλοι οτι ειναι πολύ λιγοτεροι στον αριθμό οι ψαγμένοι λογο του οτι ήμαστε τόσοι λίγοι.2) ότι ειναι πολύ πιο εύκολο να μπεις, να μιλήσεις, να σχολιάσεις να ανεβάσεις φωτογραφιες κτλ... εδω είχαμε το tapatalk και ο ή οι διαχειριστές το βρήκαν λογικό να το σταματήσουν να το υποστηρίζουν στο mybike. exw καθαρή 50αρα γραμμή παντού πετάει αλλα για να μπω mybike και να φορτώσει η σελίδα μπορεί κάποιες φορές να κάνει και 5 λεπτα. κινητο ή σταθερό πάντα τα ίδια παντελή μου τα ίδια παντελάκι μου... τα ανάφερα και στον admin με εμαιλ οτι ΠΡΕΠΕΙ να γυρίσει το ταπαταλκ... βουή εν τη ερήμο... 3) Δηλάδή θέλεις να μου πεις οτι εδω μέσα δεν έχεις διαβάσει τέρατα? προσωπικά εγω τουλάχιστον εφριξα με προτάσεις και λύσεις που λέγανε. δεν έχει καμια διαφορά τα ίδια ατομα που γραφουνε εδω γράφουνε και εκεί... εδω δεν γίνονται ξαφνικά φωστήρες φωτεινοί και παντογνώστες...4) δηλαδή οτι γράφουνε ασταμάτητα δε σου κάνει εντύπωση ότι κάτι κάνει λάθος το site εδω που όλοι μας μεγαλώσαμε μέσα απο αυτό.? το βρίσκεις λογικό να φεύγουν έτσι? χωρίς λόγο? αν γράφανε εδω θα ήταν δλδ καλύτερα? Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 31 , 2016 από τον tamis 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
rtifosi 603 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2016 Για ποια σελιδα μιλατε παιδια στο fb; Ελληνικη; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Antonio tracer 85 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2016 Καλημερα στην παρέα. Είμαι σε έρευνα για αγορά μοτοσυκλέτας.Ψάχνω για κατι ευέλικτο για όλες τις χρήσεις. Να με πηγαίνει κάθε μέρα στην δουλειά σαν το παπί που είχα πριν. Να με βγάζει μια αξιοπρεπή βόλτα τα ΣΚ και να πηγαίνω άνετα με ταχύτητες μέχρι 150-160 χιλιόμετρα. Μετα τα 180 ας κουνιέται σαν πουτ@@@ δεν με νοιάζει. Να εχει νορμαλ κατανάλωση. Να έχει σπορ χαρακτήρα αλλα να μπορώ να βάλω και τρεις βαλίτσες πανω. Καλα ψάχνω εδω μέσα ή να πάω σε άλλο φόρουμ; Καλησπερα Γιάννη. Ειμαι κάτοχος ενα χρονο και σου λεω ναι σε ολα και οτι ειναι εκπληκτικό μηχανακι! Το μονο απο αυτα που θελεις και υπαρχει μια δυσκολία ειναι η ευελιξία μεσα στην πολη καθώς εχει πολυ φαρδύ τιμόνι αν και περνάει πάνω απο τους καθρέπτες των αυτοκινήτων αλλα οχι και απο τα τζιπ. Βεβαια με συνήθεια γινεται πολυ ευέλικτο ακομα και στην πολη.Ελπιζω να βοήθησα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tamis 211 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2016 Για ποια σελιδα μιλατε παιδια στο fb; Ελληνικη;Yamaha Tracer MT-09 Greece Owners Groupmesa sto fb 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xgiannis 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2016 Αντόνιο συμβιβάζεσαι με αυτό. Όπως συμβιβάζεσαι και με ότι το παπί είναι μόνο για εντός πόλης. Δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα. Για τις βαλίτσες λέω να συνδιάσω Top box της GIVI, το v47nn και πλαινές βαλίτσες της SHAD.Το είδα στην σελίδα 47 και μου ταιριάζει καλύτερα στο μάτι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kemmotar 533 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2016 Γράφουνε ασταμάτητα στο γκρουπάκι στο facebook. Αυτό δεν είναι καλό για τους ίδιους, γιατί πολλές φορές γράφονται εκεί πράγματα που είναι λάθος και θα τους οδηγήσουν σε λάθος συμπεράσματα. Αυτή η δαμόκλειος σπάθη που πέφτει μέσα στο mybike μπορεί να είναι ενοχλητική αλλά έχει θετικά αποτελέσματα όπως έχει αποδειχθεί ανά τα χρόνια.το ποστ αυτο δεν το καταλαβα φιλε μου. ειδικα την δευτερη προταση....οσον αφορα το θεμα, νομιζω πως δεν υφισταται καποιο προβλημα, απλα το feedback στο facebook ειναι ψιλοαμεσο για καποια καθημερινα πραγματακια. λιγο πολυ καποιοι που γραφουν εδω μπηκαν και στο φατσοβιβλιο. 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Antonio tracer 85 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2016 Αντόνιο συμβιβάζεσαι με αυτό. Όπως συμβιβάζεσαι και με ότι το παπί είναι μόνο για εντός πόλης. Δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα. Για τις βαλίτσες λέω να συνδιάσω Top box της GIVI, το v47nn και πλαινές βαλίτσες της SHAD.Το είδα στην σελίδα 47 και μου ταιριάζει καλύτερα στο μάτι. Για top case εχω και εγω την givi και θεωρώ οτι του ταιριάζει πολυ. Πλαινες και εμενα μου αρέσουν τις SHAD αν και εγω κατέληξα στις γνήσιες βαλιτσες τις yamaha ίδιες με αυτες του FJR 1300. Νομίζω ομως οτι οι SHAD έιναι μεγαλύτερες! Οτι και να επιλέξεις πάντως σου ευχομαι να το χαρείς και να το απολαύσεις το μηχανακι σου! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες