kemmotar 533 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2015 Εγώ έχω βάλει την 58αρα την trekker που είναι τεράστια αλλά εμένα μου αρέσει και είναι και ΠΡΑΚΤΙΚΟΤΑΤΗ.Μηχάνημα φυσικοθεραπείας, κράνος, 2 ζευγάρια γάντια, αδιάβροχα πάνω κάτω, disclock, πανάκι για τη σέλα όταν βρέχει.. :p και μένει και λίγο κενό ενώ κλείνει και άνετα με όλα αυτά.Κατά τη γνώμη μου ξαναλέω, είναι και όμορφη. Γούστα είναι αυτά.1.Εμένα προσωπικά δε μου έχει κουνήσει στο ελάχιστο. Δεν έχω κάνει πολλά χμ αλλά έχω πιάσει 199 με 6η και 194 με 4η και το μηχανάκι ήταν τρένο.1.86, 83 κιλά. Στο μηχανάκι έχω προσθέσει κάγκελα και givi trekker outback 58it. 2. Ναι. Ευτυχώς που δεν περίμενα το "ολομαυρο" του '16 Και πήρα το πανέμορφο κόκκινο...Δεν σου έχει κουνήσει λόγω βαλίτσας κ φορτίου. Ίσως στο έχει μεταφέρει πιο ψηλά πχ 205 Χωρίς βαλίτσα κουνάει πιο εύκολα από ότι με βαλίτσα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
filiatrinos 40 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2015 Δεν σου έχει κουνήσει λόγω βαλίτσας κ φορτίου. Ίσως στο έχει μεταφέρει πιο ψηλά πχ 205 Χωρίς βαλίτσα κουνάει πιο εύκολα από ότι με βαλίτσα.Καποια στιγμή θα βρω την ευκαιρία και θα πάω και παραπάνω και θα σου πω. Τη βαλίτσα πάντως δεν τη βγάζω για να δω αν θα κουνήσει σκέτο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mi_ka 2.388 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2015 ...ακόμα αναμένεται ενημέρωση από την αναφορά για τις ζάντες.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kemmotar 533 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2015 εχουν βγει οι εξης ανακλησεις για το μηχανακι τους τελευταιους μηνες:1. προστατευτικο ψυγειου (σιτα)+βαση spot lights. αλλαζει ουσιαστικα ενας πυρος ανταπτορας για τα καλωδια και την κορνα να μην ειναι τσιτα και βρισκουν τα μεταλλα μεταξυ τους2. ανακληση στις βασεις βαλιτσων της γιαμαχα για τζογο που ειχαν οι βασεις και καναν θορυβο. προσοχη δεν αναφερω την ανακληση στις κλειδαριες sw-motech των βαλιτσων Καποια στιγμή θα βρω την ευκαιρία και θα πάω και παραπάνω και θα σου πω. Τη βαλίτσα πάντως δεν τη βγάζω για να δω αν θα κουνήσει σκέτο. καλα δεν ειπα να την βγαλεις σωνει και καλα. απλα στο αναφερω ως γεγονος που συμβαινει. οταν παω βολτα με το μηχανακι την βγαζω την βαλιτσα. 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bolek7 57 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2015 εχουν βγει οι εξης ανακλησεις για το μηχανακι τους τελευταιους μηνες:1. προστατευτικο ψυγειου (σιτα)+βαση spot lights. αλλαζει ουσιαστικα ενας πυρος ανταπτορας για τα καλωδια και την κορνα να μην ειναι τσιτα και βρισκουν τα μεταλλα μεταξυ τους2. ανακληση στις βασεις βαλιτσων της γιαμαχα για τζογο που ειχαν οι βασεις και καναν θορυβο. προσοχη δεν αναφερω την ανακληση στις κλειδαριες sw-motech των βαλιτσωνκαλα δεν ειπα να την βγαλεις σωνει και καλα. απλα στο αναφερω ως γεγονος που συμβαινει. οταν παω βολτα με το μηχανακι την βγαζω την βαλιτσα. @kemotar και ποιος μας ενημερώνει γιαυτο εμάς τους κατόχους .,? δεν θα έπρεπε να είχε γινει ήδη ...?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosTracer 222 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2015 εχουν βγει οι εξης ανακλησεις για το μηχανακι τους τελευταιους μηνες: welcome back!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kemmotar 533 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2015 (τροποποιήθηκε) σας ελειψα? @kemotar και ποιος μας ενημερώνει γιαυτο εμάς τους κατόχους .,? δεν θα έπρεπε να είχε γινει ήδη ...??γιατι εχεις αγορασει κατι απο αυτα τα αξεσουαρ? εκτος αυτου εισαι νεος κατοχος. Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 11 , 2015 από τον kemmotar 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dmsn 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2015 (τροποποιήθηκε) Δεν υπαρχει ολομαυρο το 2016 παιδια. Μονο στην Αμερική βγαίνει.Οσο για τις πλαινες ημίσκληρες βαλιτσες ποτε δεν μου γέμισαν το ματι... Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 11 , 2015 από τον dmsn Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Saint 203 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2015 Εγώ έχω της βασεις της yamaha κ της βαλίτσες θα μας ενημερώσει κάποιος υπεύθυνος για το θέμα ανάκλησης η μπα η μάλλον οποίος προλάβει να το δει από δω που το έγραψες θα πάει να το ψάξει το θεμα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
freediver73 1.025 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2015 σας ελειψα? Ναι ρε μπαγάσα ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kemmotar 533 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2015 Εγώ έχω της βασεις της yamaha κ της βαλίτσες θα μας ενημερώσει κάποιος υπεύθυνος για το θέμα ανάκλησης η μπα η μάλλον οποίος προλάβει να το δει από δω που το έγραψες θα πάει να το ψάξει το θεμαΗ ανακληση βγηκε απο οτι ειδα στον υπολογιστη της γιαμαχα με ημερομηνια ιουλιος-αυγουστος του 2015. οποτε θεωρητικα οποιος τις ειχε παρει πρωτυτερα ισως πρεπει να παει σε μια γιαμαχα με την αποδειξη του η οποια αναγραφει κωδικο ανταλλακτικου. αν βρω κωδικο αυριο θα σας τον ποσταρω. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
babaman 531 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2015 (τροποποιήθηκε) Αυτο με τη δευτερη ανακληση για τη βαλιτσα τωρα το ακουω και το ειχα παει και για service προσφατα! Στη πρωτη ανακληση με ενημερωσαν στο συνεργειο που το παω για τη δευτερη τιποτα... Αφου ειμαστε που ειμαστε φακελωμενοι ενα γραμματακι δεν θα εβλαπτε τη Μοτοδυναμικη! Υ.Γ. καλως το Γιωργο μας...μπηκε δυναμικα! Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 12 , 2015 από τον babaman Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mariostrapo 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2015 Καλημέρα,μια ερώτηση άσχετη ,με το tapatalk μπορειτε να συνδεθείτε στο forum? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
babaman 531 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2015 οχι φιλε και ειναι φρικη... θελω να ανεβασω φωτογραφιες και πρεπει να πηγαινω σε phtobucket κτλ. Σε καλομαθαινει το tapatalk... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kemmotar 533 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2015 (τροποποιήθηκε) Αυτο με τη δευτερη ανακληση για τη βαλιτσα τωρα το ακουω και το ειχα παει και για service προσφατα! Στη πρωτη ανακληση με ενημερωσαν στο συνεργειο που το παω για τη δευτερη τιποτα... Αφου ειμαστε που ειμαστε φακελωμενοι ενα γραμματακι δεν θα εβλαπτε τη Μοτοδυναμικη! Υ.Γ. καλως το Γιωργο μας...μπηκε δυναμικα! να τα βλεπουν καποιοι αλλοι αυτα.. τελος πάντων ειμεθα στην υπηρεσία της κοινοτητας. ... Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 12 , 2015 από τον kemmotar Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mariostrapo 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2015 οχι φιλε και ειναι φρικη... θελω να ανεβασω φωτογραφιες και πρεπει να πηγαινω σε phtobucket κτλ. Σε καλομαθαινει το tapatalk...και γατι δεν το φτιάχνουν, θέλουμε να διαβάσουμε η ενα μήνυμα και πρέπει να ανοίξουμε ολόκληρο υπολογιστή.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Saint 203 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2015 Εγώ κανονικά μπαίνω ρε από ταπα δεν έχω θεμα κ όλα τα κάνω από το κινητό μου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
freediver73 1.025 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2015 Εγώ δεν μπορώ απο τάπαΑυτά λέτε να μπορούμε να αλλάξουμε τις βίδες που σφίγγει η ζελατίνα ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
george85 24 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2015 Εγω παντως τις αλλαξα με ανοξειδωτες αλεν τις μαμα βιδες ζελατινας γιατι ηταν πλαστικες και η μια εσπασε ...... στο σφηξημο ;p Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
freediver73 1.025 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2015 Την έχω αλλάξει την ζελατίνα και ευτυχώς η καινούργια έχει μεταλλικές , οι μαμά είναι πολύ εύθραστες ναι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Saint 203 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2015 Κ γω έχω αλλάξει ζελατίνα κ ψάχνω να βρω καμιά βίδα γιατί η μαμά βίδες είναι άστα να πάνε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kemmotar 533 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2015 Υπαρχει λογος που ειναι πλαστικες κ πανακριβες. Δεν θελουν σφιξιμο. Οι μεταλλικες είναι υοοπτες για τραυματισμό αν σπάσει η ζελατινα κ έρθει προς τον αναβατη ολο το μπροστινο ή το αναποδο που είναι κ πιθανότερο Εγώ δεν μπορώ απο τάπαΑυτά λέτε να μπορούμε να αλλάξουμε τις βίδες που σφίγγει η ζελατίνα ? αυτα τα εχουν βαλει στον μηχανισμό της ζελατινας κάποιοι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
babaman 531 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2015 Εγώ κανονικά μπαίνω ρε από ταπα δεν έχω θεμα κ όλα τα κάνω από το κινητό μου Πως? Εμενα δεν βρισκει καν το mybike στο tapatalk! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mariostrapo 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2015 εμένα το βρισκει, αλλά οταν παω να κανω σύνδεση βγάζει error Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hornettrela 69 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2015 (τροποποιήθηκε) Σε οποιον φοραει AKRAPOVIC:Πηγα να βγαλω τον σιγαστηρα ο οποιος πρεπει να κατεβασεις το τελικο για να βγει, εκει που εχουν βαλει την βιδα. Βγηκε πολυ δυσκολα με χτυπημα απο την μεσα μερια. Ο ηχος ηταν καλος, αλλα κουραστηκος για ταξιδακια. Αποφασισα λοιπον να την ταπωσω παλι. Κατεβασμα παλι το τελικο ΑΛΛΑ μπηκε παλι με πολυ δυσκολια και χτυπημα με ξυλοσφυρο! υπαρχει καποιο κολπο να βγαινει ευκολα? Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 13 , 2015 από τον hornettrela Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες