Jump to content
efkola

YAMAHA MT-09 Tracer (2015)

Recommended Posts

Ποσο διαφορα κανουν πια αυτες οι αναρτησεις ρε παιδια? Τι αλλο μηχανακι????.... Οποιος εχει οδηγησει οποιοδηποτε μηχανακι με αλλαγμενες αναρτησεις ολοι αυτο λενε..Τοσο μαπα ειναι η μαμα αναρτησεις?. Δηλαδη τι διαφορα καταλαβαινεις. ??? Αν ειναι να μην πεταμε λεφτα σε AKRAPOVIC να παιρνουμε αναρτησεις....

Φυσικα και οι αναρτησεις ειναι η καλυτερη επενδυση στο μηχανακι, η εξατμισεις ειναι πεταμενα λεφτα, ειδικα αν δεν κανεις και της αναλογες ρυθμισεις

Ρωτα σοβαρους ανθρωπους να σου πουν τι εχασαν μετα απο τοποθετηση εξατμισεων χωρις ρυθμιση

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Κανει ωραιο θορυβο η ακραποβιτς απο κοντα? Γιατι απο τα βιντεο δεν καταλαβαινεις

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παντως ρε παιδια,αν ειναι να παρεις καινουριο το TRACER και να αλλαζεις αναρτησεις και ελατηρια και απο 10 χιλιαρικα πας στα 11 και εγω δεν ξερω ποσα ακομα.....γιατι να μην παρεις κατευθειαν το TIGER SPORT που και μηχαναρα ειναι κουκλα ταυτοχρονα.....????????εεεεεεεεεεε.......???????? 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

tiger μπλιαχ

Μη συγκρίσιμα μηχανάκια, το Tiger δηλώνει  ονοφαντβεντσουρ ενώ  το άλλο σπορτουριγκ.
Έχουν διάφορα στα άλογα 95/115
Στο στήσιμο αναβάτη
Στην απόσταση από έδαφος
Στα ελαστικά

Και το πιο βασικό  μην ξεχνάμε ότι όσοι οδηγούν Triumph είναι αδερφές και δοσίλογοι τον Εγγλέζων ιμπεριαλιστών που καταπατούν χρόνια την χώρα μας.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παντως ρε παιδια,αν ειναι να παρεις καινουριο το TRACER και να αλλαζεις αναρτησεις και ελατηρια και απο 10 χιλιαρικα πας στα 11 και εγω δεν ξερω ποσα ακομα.....γιατι να μην παρεις κατευθειαν το TIGER SPORT που και μηχαναρα ειναι κουκλα ταυτοχρονα.....????????εεεεεεεεεεε.......???????? 

Γιατί το Tracer είναι μια κατηγορία μόνο του.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιατί το Tracer είναι μια κατηγορία μόνο του.

Κουραστικός.Μία δύο τρεις.Κάπου φτάνει. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σπορτουρινγκ με προοδευτικά ελατήρια που χρησιμοποιούνται στα ονοφ;(απο όσα διάβασα εδω)

εχει δικιο ο gen.markus που επαναλαμβάνει αυτα που λενε κάποιοι κάτοχοι,οτι δλδ ειναι μια κατηγορία μονο του..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΙΟΜ Τώρα είδα οτι είπες TIGER SPORT και όχι TIGER σκέτο που υπέθεσα ότι εννοούσες το 800ρι.
Οπότε τα μισά μου άκυρα τα άλλα μισά όμως έγκυρα (πήγες και σε 1000ρι ρε μπαγάσα)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δε πιάνεις την ειρωνεία μου γιαυτό.

Μα επί της ειρωνείας σου το σχόλιο μου.

Αν ήταν κανονικό κυριολεκτικό σχόλιο δε θα έπαιρνα θέση.

Τροποποιήθηκε από τον filiatrinos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Επίσης,κάτι που θέλω να γράψω καιρό.Βλέπω ότι μανουριαζετε που σας λέει η γιαμαχα για σωστή ένδυση,σωστή στάση οδήγησης κτλ κτλ.

Το εύρος 190-230χμ/ώρα δε νομίζω ότι είναι απλή οδήγηση.Πιο πολύ προς αγωνιστική οδήγηση μου κάνει εμένα όποτε ποιο το πρόβλημα όταν σας λέει να ντυνεστε και να οδηγείτε με αγωνιστικές προδιαγραφές;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φίλε μου,εχω οδηγήσει και έχω δει τύπους να πηγαίνουν με 200 και να φοράνε ότι πιο ακατάλληλο.

Αυτά που λέει η γιαμάχα προς το παρόν είναι μ@λακίες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

....

Και το πιο βασικό  μην ξεχνάμε ότι όσοι οδηγούν Triumph είναι αδερφές και δοσίλογοι τον Εγγλέζων ιμπεριαλιστών που καταπατούν χρόνια την χώρα μας.

.....

ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΦΙΛΕ? Γιατί το λες αυτό??? :aggressive:

Είσαι αναγωγος, παλιοχαρακτήρας και...αντιπρόσωπος.

Τελοσπάντων, δίνω τόπο στην οργή και φεύγω, γιατί έχω αργήσει...

εχω μανικιούρ, κομμωτήριο και να κλείσω εισητήρια για ταξίδι στην αποικία στην Ινδία.:shades:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το Tiger Ταϊλάνδη το φτιάχνει ή Γηραιά Αλβιώνα? 

Αφού ότι δίνεις παίρνεις, αυτός που έδωσε 16.000 γιατί  πήρε τα φρύδια του; Πως το εξηγείς αυτό;

To φαινόμενο είναι ίδιο αλλά στο KTM εμφανίζεται ως συνήθως μόνο στο ελάφρωμα υπό ισχύ σε αυτό το βίντεο ενώ στο Γιαμάχα το κάνει και με φορτισμένο πιρούνι στην επιβράδυνση. Ίσως με γραμμικά ελατήρια και ρύθμιση αποσβέσεων να γίνει και στο MT όπως στο ΚΤΜ, αναμενόμενο δηλαδή για τέτοιο είδος μοτό αλλά στο ΚΤΜ δε βγήκε το όνομα καθώς και λιγότερα πουλάει και είναι "αναμενόμενο" σε τέτοια ευρωπαϊκά μπρδλ.

Τροποποιήθηκε από τον Mi_ka

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φίλε μου,εχω οδηγήσει και έχω δει τύπους να πηγαίνουν με 200 και να φοράνε ότι πιο ακατάλληλο.

Αυτά που λέει η γιαμάχα προς το παρόν είναι μ@λακίες.

Εγώ λέω για αυτούς που τους ενοχλεί να τους λένε έτσι και το θεωρούν παράλογο.Ούτε ότι είναι το μόνο θέμα του μηχανακιου είπα ούτε ότι όλα τα μηχανάκια θέλουν οπωσδήποτε αυτά τα προαπαιτούμενα για να οδηγηθούν σωστά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ λέω για αυτούς που τους ενοχλεί να τους λένε έτσι και το θεωρούν παράλογο.Ούτε ότι είναι το μόνο θέμα του μηχανακιου είπα ούτε ότι όλα τα μηχανάκια θέλουν οπωσδήποτε αυτά τα προαπαιτούμενα για να οδηγηθούν σωστά.

Είναι καθαρά και μόνο θέμα της μηχανής.

τα παιδιά που το έχουν πει εδώ μέσα δεν είναι το πρώτο μηχανάκι το Tracer.

Τώρα αν εσύ αισθάνεσαι άνετα με το να λες πως δε το οδηγάς σωστά εγώ πάω πάσο.

o Καθένας στην τελική έχει το δικαίωμα να λέει και να πιστεύει ότι θέλει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το τενερε με πιο off καταβολες γιατι δε κουναει??? τσεκαρισμενο εμπειρικα και τυχαια..φορωντας απο ολοσωμη δερματινη νταινεσε κουκλα μεχρι σκαφανδρο..

υπαρχει εστω και ενας που πιστευει οτι τρεμει λογω ενδυσης? πειτε λιγο σας παρακαλω..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

2/2.Δεν καταλάβατε τι είπα παρόλη τη διευκρίνιση.Άκυρο,δε θα βγάλουμε άκρη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το εύρος 190-230χμ/ώρα δε νομίζω ότι είναι απλή οδήγηση.Πιο πολύ προς αγωνιστική οδήγηση μου κάνει εμένα όποτε ποιο το πρόβλημα όταν σας λέει να ντυνεστε και να οδηγείτε με αγωνιστικές προδιαγραφές;

Αυτό είπες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτό είπες.

Ναι το ξέρω,εγώ το έγραψα.Επίσης είναι παραπάνω.Και στο δικό μου μυαλό πολύ ευκολονόητο το τι λέει.Άστο να πάει το παλιαμπελο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι το ξέρω,εγώ το έγραψα.Επίσης είναι παραπάνω.Και στο δικό μου μυαλό πολύ ευκολονόητο το τι λέει.Άστο να πάει το παλιαμπελο.

Γραπτός λόγος.

Στο μυαλό σου μπορεί να έχεις ότι θες.Γράψτο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα