Jump to content
efkola

YAMAHA MT-09 Tracer (2015)

Recommended Posts

Η μπαγκαζιέρα givi v47 όταν την παραγγέλνεις έρχεται μαζί με βάση και όλα τα συναφή για να την κούμπωσεις πάνω κατευθείαν η έρχεται μόνο η βαλίτσα και η βάση πάει έξτρα ; Π.x αν παραγγείλω αυτήν πως θα έρθει κομπλέ η μόνο η βαλίτσα ; https://www.skroutz.gr/s/5505458/Givi-V47NNT-Tech.html

ναι πρέπει να τα αγοράσεις χώρια μιας και οι βαλίτσες ειναι για όλες τις μοτο οι δε βάσεις ειναι για συγκεκριμένες μηχανές πάντα. δυστυχώς το αρχικό κόστος της βαλίτσας είναι κάπως μεγάλο αλλά βέβαια στο πέρασμα του χρόνου σε αποζημιώνει. στα συν οτι αμα πουλήσεις τη μηχανη μπορείς να κρατήσεις την βαλίτσα για την επομενη μηχανη αγοράζοντας μονο την βαση που θελει   καθός και οτι διευκολυνει τον αγοραστη οταν την πουλησεις σαν μεταχειρσμενο μιας και ειναι εξτρα που πολλοι το θελουν και βεβαια μπορεις να τα πουλησεις και ξεχωριστα (βαση-βαλιτσα-μηχανη). γνώμη μου παντως ειναι μην λυπηθεις τα εξοδα μιας και το "πορτ-παγκαζ" ειναι απειρως χρησίμότερο απο άλλα αξεσουαρ εμφάνισης

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Καταρχην η αναρτηση δεν εχει σχεση με το κοσκινισμα,καμια!Αφηστε την καραμελα με τη ρυθμιση αναρτησης γιατι εκτος οτι σε φυσιολογικες συνθηκες δε θα αλλαζε συμπεριφορα,στην περιπτωση αυτη φοραει ελατηρια μεταβλητης συμπιεσης που κανει πρακτικα αδυνατη τη ρυθμιση προφορτισης.Δεν εχω οδηγησει το μηχανακι,οι γνωσεις μου ομως λενε οτι το φαινομενο ισως μειωθει με ενα ποντο χαμηλωμα μπροστα,αυξηση προφορτησης πισω αναρτησης και σωστη σταση σωματος.Δε φταινε ουτε οι χουφτες ουτε οι ζελατινες,φταιει το οτι ενα μηχανακι τετοιου υψους με τοσο κοντο μεταξονιο ειναι λογικο να αναταρασεται σε μεγαλες ταχυτητες.Το σταμπιλιζατερ θα βελτιωσει αν δε σωσει τελειως την κατασταση,αλλα εκει μετα θα ειναι πιο αβολο σε εντος πολης και κινησης διαδρομες.Επισης δε θα γινοταν τιποτα αν ειχε μολις 2 εκατοστα μακρυτερο μεταξονιο.Τι σκατα αυτα τα αμερικανακια τοσα λευτα ριχνουν,δεν εχει δοκιμασει κανεις αποστατες στο ψαλιδι?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ναι πρέπει να τα αγοράσεις χώρια μιας και οι βαλίτσες ειναι για όλες τις μοτο οι δε βάσεις ειναι για συγκεκριμένες μηχανές πάντα. δυστυχώς το αρχικό κόστος της βαλίτσας είναι κάπως μεγάλο αλλά βέβαια στο πέρασμα του χρόνου σε αποζημιώνει. στα συν οτι αμα πουλήσεις τη μηχανη μπορείς να κρατήσεις την βαλίτσα για την επομενη μηχανη αγοράζοντας μονο την βαση που θελει   καθός και οτι διευκολυνει τον αγοραστη οταν την πουλησεις σαν μεταχειρσμενο μιας και ειναι εξτρα που πολλοι το θελουν και βεβαια μπορεις να τα πουλησεις και ξεχωριστα (βαση-βαλιτσα-μηχανη). γνώμη μου παντως ειναι μην λυπηθεις τα εξοδα μιας και το "πορτ-παγκαζ" ειναι απειρως χρησίμότερο απο άλλα αξεσουαρ εμφάνισης

http://www.bikerspoint.gr/index.php?option=com_virtuemart&Itemid=1&view=productdetails&virtuemart_product_id=3115&virtuemart_category_id=23

αυτή λογικά μου κανει ε ;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν συμφωνω εδω! δηλαδη αγοραζεις μια μηχανη, που μπορει να εχει δυνατοτητα να παει 240 ας πουμε, αλλα εσυ δεν πρεπει να το πας γιατι ειναι φυσιολογικο να κανει κοσκινισματα;

δεν βρησκω λογικη εδω! ενα οχημα πρεπει να ειναι ικανο, ακομα και στην τελικη του να μην παρουσιαζει κατι που μπορει να χασεις τον ελεγχο! ναι οκ ισως να μην νοιοθει ανετα ο αναβατης σε μια τετοια ταχυτητα σε αυτο το μηχανακι απο οτι σε ενα αλλο (πχ ss600) αλλα οχι και κατι τετοιο!

Το street triple εχει τελικη 252, μεχρι εκει ουτε κουναει, ουτε κοσκινισμα ουτε τιποτα περιεργο! και αυτο ειναι το σωστο!

δεν συμφωνω εδω! δηλαδη αγοραζεις μια μηχανη, που μπορει να εχει δυνατοτητα να παει 240 ας πουμε, αλλα εσυ δεν πρεπει να το πας γιατι ειναι φυσιολογικο να κανει κοσκινισματα;

δεν βρησκω λογικη εδω! ενα οχημα πρεπει να ειναι ικανο, ακομα και στην τελικη του να μην παρουσιαζει κατι που μπορει να χασεις τον ελεγχο! ναι οκ ισως να μην νοιοθει ανετα ο αναβατης σε μια τετοια ταχυτητα σε αυτο το μηχανακι απο οτι σε ενα αλλο (πχ ss600) αλλα οχι και κατι τετοιο!

Το street triple εχει τελικη 252, μεχρι εκει ουτε κουναει, ουτε κοσκινισμα ουτε τιποτα περιεργο! και αυτο ειναι το σωστο!

με σωςτη ρύθμιση ανάρτησης στον αναβάτη, αν δεν φοράς μπαγκαζιέρα(που ετσι κι αλλιως δεν ειναι φτιαγμένο για μπαγκαζιέρα), και με μαμά ζελατίνα ειναι μια χαρα μεχρι και την τελική του. Το τιμόνι του ειναι ελαφρύ αυτο δεν αλλαζει αλλα δεν θα σε ανησυχήσει.

και εγω σαν και εσένα τα έβλεπα άσπρο η μαύρο. Ειδικά οταν ειδα να το κανει πρωτη φορα και ειχα δωσει το χρήμα :). Ομως ειναι κατι που φτιάχνεται. Εμεις που το πηραμε πρώτοι περάσαμε το πακετο και ενημερώνουμε για να μη ψάχνονται οι επόμενοι με πειράματα.

τωρα αμα θες να συμπεριφέρεται και να το χρηςιμοποιεις σαν τα πιο βαριά adventure sport, φορτωμένο και με ψηλές ζελατίνες και να το πηγαίνεις μπουνιά σπαςμενο στις τελικές χωρις κοσκινισματα στάνταρ θες σταμπιλιζατερ.

Το μηχανάκι ειναι αυτο παιδια , θελει να συμπεριφέρεται σαν super sport και να σε πηγαίνει και ταξιδάκια πιο χαλαρα απο super sport και μεσα στην πόλη να νομιζεις οτι εχεις scooter. Θελει και να κοστίζει και κατω απο 10.000... Καπου εκει μεταξύ συμπεριφοράς super sport και δεκα χιλιάρικα μαλλον υπαρχει ασυμβίβαστο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αυτό το εξάρτημα είναι μεταξύ της βαλίτσας και της μεταλλικής βάσης που μπαίνει στην μηχανή. αυτ'ο θες στην ουσία εσυ..http://www.motoraid.eu/mymoto/yamaha/givi-sr2122-topcase-rack-mt-09-tracer&filter=ATTRIBU=MT-09+TracerSPER=70=ΜΟΝΤΕΛΟ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για την βαλίτσα την πίσω θέλεις
1) Βάση - κάγκελα
2) Πιάτο όπως αυτό που πόσταρες με το ασημί στην μέση, στο οποίο κουμπώνει η βαλίτσα 
3) Βαλίτσα 
Εγώ έβαλα την βάση-κάγκελα απο την Yamaha και έβαλα το Μ7 πιάτο που πόσταρες και εσύ αλλα το έκανα με αποστάτες. αλλα θέλει παραπάνω κόπο και μεράκι (πατέντα). Και όλο αυτό γτ δε μου άρεσαν η βάση-κάγκελα της Givi

11416355_10155682399410263_70851917147401974360_10155682399730263_71750773871462

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για την βαλίτσα την πίσω θέλεις
1) Βάση - κάγκελα
2) Πιάτο όπως αυτό που πόσταρες με το ασημί στην μέση, στο οποίο κουμπώνει η βαλίτσα 
3) Βαλίτσα 
Εγώ έβαλα την βάση-κάγκελα απο την Yamaha και έβαλα το Μ7 πιάτο που πόσταρες και εσύ αλλα το έκανα με αποστάτες. αλλα θέλει παραπάνω κόπο και μεράκι (πατέντα). Και όλο αυτό γτ δε μου άρεσαν η βάση-κάγκελα της Givi

αποστάτες γιατί έβαλες?δεν καθόταν καλά το πιάτο?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Επειδή έχω και εγώ την Givi 6 μήνες , να σου πώ και ένα μειονέκτημα έναντι της μαμάς , οτι κρύβει λίγο το πίσω φως

Έχω παραγγείλει τα led plus αλλά να το έχεις υπόψιν

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αποστάτες γιατί έβαλες?δεν καθόταν καλά το πιάτο?

δεν ειναι συμβατό το πιάτο Μ7 με την βάση - σχάρα της Yamaha. θέλει αυτούς τους αποστάτες για να δέσει πάνω. αλλα το αποτέλεσμα ειναι υπέροχο για μένα και δεν κρύβει το πίσω φώς

Επειδή έχω και εγώ την Givi 6 μήνες , να σου πώ και ένα μειονέκτημα έναντι της μαμάς , οτι κρύβει λίγο το πίσω φως

Αυτό με το κρυμμένο φώς είναι μεγαλο μειον για μένα και ταυτόχρονα απαράδεκτο οτιδήποτε μείώνει την ασφάλεια μου πάνω στην μοτο. Γενικά το πίσω φως ΔΕΝ ειναι ιδαίτερα δυνατό υπο κλίση και να το κρύψω με τα καγκελα για μενα δεν παίζει απλα να το κάνω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ετσι...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν ειναι συμβατό το πιάτο Μ7 με την βάση - σχάρα της Yamaha. θέλει αυτούς τους αποστάτες για να δέσει πάνω. αλλα το αποτέλεσμα ειναι υπέροχο για μένα και δεν κρύβει το πίσω φώς

Αυτό με το κρυμμένο φώς είναι μεγαλο μειον για μένα και ταυτόχρονα απαράδεκτο οτιδήποτε μείώνει την ασφάλεια μου πάνω στην μοτο. Γενικά το πίσω φως ΔΕΝ ειναι ιδαίτερα δυνατό υπο κλίση και να το κρύψω με τα καγκελα για μενα δεν παίζει απλα να το κάνω

καλά που το είπες αυτό για την M7 (ψηνόμουν να την βάλω λόγω σχεδίου..) ελπίζω να ταιριαζει η Μ5 και να μην έχω θεματάκια

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλά που το είπες αυτό για την M7 (ψηνόμουν να την βάλω λόγω σχεδίου..) ελπίζω να ταιριαζει η Μ5 και να μην έχω θεματάκια

ουτε το Μ5 δεν κάθετε, την ίδια πατέντα θα κάνεις! Η βάση-σχάρα της Yamaha δεν έχει σχεδιαστεί να κουμπώνει πιάτο πάνω είναι μόνο για να δένεις με σχοινιά κτλ πραγματα πάνω όχι βαλίτσα. Η Yamaha το λεει οτι δεν ειναι συμβατο το μηχανακι και καλα με μεσαία βαλίτσα. Παρε το Μ7 αν θελεις να το  κανεις οπως εγω ειναι πανεμορφο πιάτο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ουτε το Μ5 δεν κάθετε, την ίδια πατέντα θα κάνεις! Η βάση-σχάρα της Yamaha δεν έχει σχεδιαστεί να κουμπώνει πιάτο πάνω είναι μόνο για να δένεις με σχοινιά κτλ πραγματα πάνω όχι βαλίτσα. Η Yamaha το λεει οτι δεν ειναι συμβατο το μηχανακι και καλα με μεσαία βαλίτσα. Παρε το Μ7 αν θελεις να το  κανεις οπως εγω ειναι πανεμορφο πιάτο.

Ναι ε???μ@λ@κι@ τότε..εγώ νόμιζα ότι πατάει το καπάκι κανονικά..άντε να ψάξουμε τώρα για βάσεις

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η μπαγκαζιέρα givi v47 όταν την παραγγέλνεις έρχεται μαζί με βάση και όλα τα συναφή για να την κούμπωσεις πάνω κατευθείαν η έρχεται μόνο η βαλίτσα και η βάση πάει έξτρα ; Π.x αν παραγγείλω αυτήν πως θα έρθει κομπλέ η μόνο η βαλίτσα ; https://www.skroutz.gr/s/5505458/Givi-V47NNT-Tech.html

Αυτή έχω βάλει και εγω και κάθετε τελια..

στο θεμα μας.....μονο η βαλιτσα... πιατο και σιδερα τοποθετησεις extra.

απο εδω http://www.accessorimotostore.com/index.php?main_page=index&language=en&zenid=h9mr38q29p0iclb2anuar7nk70 τα πηρα με σημαντική διαφορά ..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καταρχην η αναρτηση δεν εχει σχεση με το κοσκινισμα,καμια!Αφηστε την καραμελα με τη ρυθμιση αναρτησης γιατι εκτος οτι σε φυσιολογικες συνθηκες δε θα αλλαζε συμπεριφορα,στην περιπτωση αυτη φοραει ελατηρια μεταβλητης συμπιεσης που κανει πρακτικα αδυνατη τη ρυθμιση προφορτισης.

...

να μηχανακι τετοιου υψους με τοσο κοντο μεταξονιο ειναι λογικο να αναταρασεται σε μεγαλες ταχυτητες

Είναι συντονισμός χαμηλής συχνότητας. Στο αρθρωτό σύστημα μας που εμφανίζεται ο συντονισμός, η ιδιοσυχνότητα της ταλάντωσης εξαρτάται εν πολλοίς από τα ελαστικά στοιχεία του συστήματος και την απόσβεση που εμφανίζουν αυτά μαζί με την δικιά τους ιδιοσυχνότητα συντονισμού και τις αρμονικές τους (ελπίζω να μη τραβάει τα μαλιά του κάποιος φυσικός με τη διατύπωση μου). Ρυμίζοντας-αλλάζοντας εξαρτήματα επηρεάζεις αυτή την ιδιοσυχνότητα.

Κατ'αρχήν είναι παράλογο να σου πουλάει μοτοσυκλέττα που πιάνει τα 240 για το δρόμο και να το μοστράρει σαν προτέρημα (γι'αυτό στην Ιαπωνία όλα έχουν κόφτη και κοντέρ 180).

Τώρα ο Χ μη γνώστης δεν υποχρεούται να ξέρει τέτοιες λεπτομέρειες και η Γιαμάχα σαφώς και φταίει σε αυτό το σημείο γιατί ο Χ  πελάτης σκάει λεφτά, παίρνει μηχανάκι 2015 και περιμένει τέτοια θέματα να μην τα έχει - δεν είμαστε στις αρχές '90 και είναι η Γιαμάχα που την ξέρει τη δουλειά και όχι πχ η Kymco που τώρα τη μαθαίνει!

Τροποποιήθηκε από τον Mi_ka

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η ιδιοτητα της μπροστα αναρτησης ειναι να δουλευει καθετα και υπο γωνια με το οδοστρωμα.Στην ευθεια υπο υψιλες ταχυτητες η αναρτηση βρισκεται στο στατικο sag της μειων την μεταφορα βαρους προς τα πισω με ανοιχτο το γκαζι.Το φαινομενο δημιουργειται λογο γενικης σχεδιασης της μοτοσυκλετας,οχι λογο ρυθμισης αναρτησης.Αμφιβαλω αν με ρυθμιση μπορει να εξαλειφθει τελειως το φαινομενο,ισως απο τα 180χμ μεταφερθει στα 220 αλλα δεν προκειται να εξαφανιστει ποτε χωρις καποια αλλη αλλαγη.

Εχει δοκιμασει κανεις απο εδω μεσα να χαμηλωσει το μπροστινο συστημα? Γενικα αποσο διαβαζω και το ντυμενο αλλα και το γυμνο εχουν μια ταση να χανουν το μπροστινο ανεξαρτητως χιλιομετρων.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σε όλα τα μη ενεργά συστήματα υπάρχει η ιδιοσυχνότητα συντονισμού και με ρυθμίσεις προσπαθείς να την έχεις εκτός του φακέλου χρήσης.

πχ τέλη '80 είχαν σκοτωθεί 3 με αγωνιστικό DAF στο Ντακάρ γιατί το φορτηγό συντόνισε της αναρτήσεις του με το ανάγλυφο συναρτήσει ταχύτητας και τουμπάρισε με πολλά και έγινε φυτίλια. 'Η πχ αν προσγειώσεις πολύ απότομα το ελικόπτερο συντονίζει με το κοπάνημα πάνω-κάτω το στροφείο αποφορτιζόμενο-επαναφορτιζόμενο από την ταλάντωση και κοπανάει το σκάφος πάνω-κάτω σα χταπόδι με πολλά Hz διαλύοντας τα πάντα - μέχρι και κινητήρας να ξεκολήσει από την άτρακτο. Δηλαδή είναι θέμα παραμέτρων ρύθμισης συναρτήσει χρήσης.

Και η μαμά Γιαμάχα το κατέχει αυτό και εδώ έκανε πατάτα, κατ'εμέ μικρή αλλά για κάποιον που τα σκαέι το 2015 και περιμένει ένα σωστό προϊόν, μεγάλη....

Τροποποιήθηκε από τον Mi_ka

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καταρχην η αναρτηση δεν εχει σχεση με το κοσκινισμα,καμια!Αφηστε την καραμελα με τη ρυθμιση αναρτησης γιατι εκτος οτι σε φυσιολογικες συνθηκες δε θα αλλαζε συμπεριφορα,στην περιπτωση αυτη φοραει ελατηρια μεταβλητης συμπιεσης που κανει πρακτικα αδυνατη τη ρυθμιση προφορτισης.Δεν εχω οδηγησει το μηχανακι,οι γνωσεις μου ομως λενε οτι το φαινομενο ισως μειωθει με ενα ποντο χαμηλωμα μπροστα,αυξηση προφορτησης πισω αναρτησης και σωστη σταση σωματος.Δε φταινε ουτε οι χουφτες ουτε οι ζελατινες,φταιει το οτι ενα μηχανακι τετοιου υψους με τοσο κοντο μεταξονιο ειναι λογικο να αναταρασεται σε μεγαλες ταχυτητες.Το σταμπιλιζατερ θα βελτιωσει αν δε σωσει τελειως την κατασταση,αλλα εκει μετα θα ειναι πιο αβολο σε εντος πολης και κινησης διαδρομες.Επισης δε θα γινοταν τιποτα αν ειχε μολις 2 εκατοστα μακρυτερο μεταξονιο.Τι σκατα αυτα τα αμερικανακια τοσα λευτα ριχνουν,δεν εχει δοκιμασει κανεις αποστατες στο ψαλιδι?

το διάβασα αυτο με το τεχνικό της yamaha που ειπε αυτα που λες, στο post του elpizeromen στο thread του 09. Δεν ξερω αν ειναι καραμέλα η οχι εγω ξερω οτι πριν το παω να μου ρυθμίσουν την ανάρτηση δεν μπορούσα να παω πανω απο 175 χωρις καποια στιγμή να αρχιςει τα χορευτικά και να κόψω χεςμενος, τωρα μετα τη ρυθμιςη αν κουνήσει το κανει σε σπαςιματα 5ης 6ης και τοσο ανεπαίσθητα που δεν με τρομάζει καν. 

Καλές οι θεωρίες και σωστές αλλα στην πράξη       εγω ειδα τεράστια διαφορά πριν και μετα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σου το χαμηλωσανε καθολου μπροστα? Αλλαξες μονο λαδια? Ελατηρια? Τι ρυθμιση εγινε ακριβως? Αν γενικα μαλακωσε μπροστα,εστω και λιγο σημαινει οτι σε πορεια ειναι πιο συμπιεσμενη αποτι μαμα με αποτελεσμα η δυναμη που φερνει το βαρος προς τα πισω να ερχεται το ιδιο μεν,αλλα να εχει μεγαλυτερη διαδρομη λειτουργειας δε.Με αποτελεσμα ο μπροστινος τροχος να εχει παντα καλη επαφη με το δρομο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπορεί κάποιος αν του είναι εύκολο να αναλύσει συνοπτικά την διαδικασία ρύθμισης .?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

1. Προοδευτικό ελατήρια εμπρός? Γιατί? Σε street μηχανάκια, τα προοδευτικά αποδίδουν χειρότερα.

2. Γιώργο (ΚΤΜ) έχω αναφερθεί πολλές φορές στο θέμα ρυθμίσεων. Επιμένω στην καλή ρύθμιση, κυρίως στο θέμα sag, ώστε το μηχανάκι να μη κάθεται περισσότερο στην πίσω ανάρτηση και ελαφραίνει ακόμα περισσότερο το μπροστινό.

3. Αν η λύση είναι stabilizer, κακώς η Yamaha σφυρίζει κλέφτικα. Όπως και η ΒΜW στα ημιυδρόψυκτα 1200GS. Παράνομη, ξεπαράνομη, η οδήγηση με 220, αλλά το μηχανάκι τα φτάνει και οφείλει να είναι σταθερό. Αν δε μπορεί να είναι, να βάλουν κόφτη στα 170 (που ξεκλειδώνει μέσω firmware υπ' ευθύνη του ιδιοκτήτη).

4. Θα ήθελα κάποιο περιοδικό (ΜΟΤΟ ακούςςςςς?) να κάνει μια ωραία δοκιμή με εναλλακτικές διορθώσεις. Πχ αλλαγή πιέσεων ελαστικών και έλεγχος αν μειώθηκε το φαινόμενο, αλλαγή ελαστικών και έλεγχος αν μειώθηκε, αλλαγή ελατηρίων και έλεγχος, κατέβασμα τα καλάμια και έλεγχος κοκ. Ένα μηχανάκι, δυο μηχανικοί και λίγα εργαλεία είναι αρκετά. Αν μάλιστα συμμετείχε και η Yamaha Hellas θα ήταν ακόμα καλύτερα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ενδιαφέρομαι να αγοράσω κάτι aftermarket φλασάκια led. Γνωρίζει κάποιος εάν αυτα χρειάζονται 12V ρελέ για να τα κάνει να αναβοσβήνουν και να μην μπερδεύονται?

Τα μαμά yamaha φλασάκια led έχουν 12V ρελέ?

Please help....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα