Tracter 57 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2015 Χαίρομαι που σ αρεσε! κοίτα ήμουνα 2 βδομάδες ταξίδι ευρώπη και έκανα κατι λιγότερο απο 6.000 κμ. είμαι 1.93 και το κράνος μου είναι SHOEI xr-1100. O αέρας μου έρχεται με σωστή στάση σώματος χωρίς καμπουριάσματα κτλ στο στήθο κανα 15 cm κάτω απο τους όμους μου. Η ροή του αέρα είναι καθαρή και δεν έχω κουνήματα μπαφ μπαφ κτλ. αν σκίψω και την σηκώσω στην ψηλή της θέση που όμως το τιμόνι ΔΕΝ κλεινει τελειως γτ ακουμπάει στην ζελατίνα η χούφτα δεν εχω καθόλου αερα στο κράνος. Προσώπικά δεν μου αρέσει να έχω μπαμπρίζ αυτοκινήτου μπροστά μου και να εχω 100% ορατότητα και καθαρή ροή αέρα. γίνεται λίγο κουραστηκό όταν ταξιδεύεις απο 150 και πάνω για ΠΟΛΥ ώρα σε αυτοκινητόδρομο ( πχ εγω Λίμνη Garda εως Ανκόνα 350κμ) είχα πονοκέφαλο οταν εφτασα. αλλα η καθημερινή μετακίνηση μεχρι μια ώρα διαδρομές κτλ ειμαι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ικανοποιημένος. και είναι και όμορφη έχουμε και το ίδιο κράνος..οπότε μπαίνει και αυτή στα υπόψιν για αγορά!! σίγουρα μετά απο το gsr και s2 θα με πιάνει πονοκέφαλος μετά τα 600 χλμ εμένα.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2015 tamis ωτοασπιδες δεν φορας στα ταξιδια?πως σε επιασε πονοκεφαλος? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tamis 211 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2015 tamis ωτοασπιδες δεν φορας στα ταξιδια?πως σε επιασε πονοκεφαλος?Όχι φοράω sena 20s ενδοεπικοινωνια και ειτε ακούω μουσική είτε μιλάω με την κοπέλα μου. Δοκίμασα να φορέσω αλλά δεν άκουγα μετά την κοπέλα όταν μου μιλούσε ; -) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hornettrela 69 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2015 Για το τρεμουλο εχει να μας πει κανενας τιποτα τελικα? Διορθωθηκε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
freediver73 1.025 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2015 Στο δικό μου ναι, διορθώθηκε αν πρέπει να απαντήσω μονολεκτικάΔεν σου εμπνέει σιγουριά στα 200 αλλά τα πιάνεις άνετα χωρίς κοσκίνισμα τώρα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hornettrela 69 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2015 διορθωθηκε με ρυθμιση στην αναρτηση? τι υψος και βαρος εχεις γιατι εχω διαβασει οτι 1.75 75 κιλα δεν εχεις προβλημα.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sportbilly13 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2015 Εχω παρατηρήσει ότι ανα 15-20 μέρες ξεσφίγκουν οι βίδες που ανεβοκατεβάζουν την βάση της ζελατίνας. Συμβαίνει και σε εσας αυτό ή μόνο σε εμένα...? 2ον κάποιος πιο σίγουραΞέρει κανείς εάν τα μαρσπιέ οδηγού π.χ του Kawasaki versys, honda crossrunner κτλ. κάνουν στο tracer?Ή ο κάθε κατασκευαστής έχει τα δικά του, δική του βάση κτλ.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mariostrapo 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2015 (τροποποιήθηκε) καλησπέρα,,,,μετά απο 1.800 κμ ξεκίνησε ένας μικρός θόρυβος (σαν συντονισμός) σε πολύ μικρή ταχύτητα και με το άνοιγαμ του γκαζιού,,τουλάχιστον με μικρή ταχύτητα τον ακούω. σε επίσκεψη σήμερα στη yamaha στη μεσογείων κοντά στην κατεχάκη να ρωτήσω αν είναι φυσιολογικός, μου απάντησε ο μάστορας ότι μάλλον είναι η καδένα του κινητήρα και να μη ανησυχώ.Έχει κάποιος παρόμοιο πρόβλημα? Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 11 , 2015 από τον mariostrapo Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
freediver73 1.025 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2015 διορθωθηκε με ρυθμιση στην αναρτηση? τι υψος και βαρος εχεις γιατι εχω διαβασει οτι 1.75 75 κιλα δεν εχεις προβλημα.... Ναι με ρύθμιση στην ανάρτηση, αφαίρεση χούφτες,μικρή ζελατίνα1.83 και 93 κιλά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kemmotar 533 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2015 Εχω παρατηρήσει ότι ανα 15-20 μέρες ξεσφίγκουν οι βίδες που ανεβοκατεβάζουν την βάση της ζελατίνας. Συμβαίνει και σε εσας αυτό ή μόνο σε εμένα...?2ον κάποιος πιο σίγουραΞέρει κανείς εάν τα μαρσπιέ οδηγού π.χ του Kawasaki versys, honda crossrunner κτλ. κάνουν στο tracer?Ή ο κάθε κατασκευαστής έχει τα δικά του, δική του βάση κτλ....ισχυει πως χαλαρωνουν το εχω διαβασει και σε αλλον. μου εκαναν εμενα μια πατεντα σε γιαμαχα για να μην ξεσφυγγει ευκολα. εχω διαβασει στο γκρουπ στο φατσοβιβλιο πως σε αγγλακια εχει φυγει στον δρομο το μοχλικο...μασπιε απο γιαμαχα μπορεις να βαλεις αλλα μπορεις να τσεκαρεις και τα puig τα οποια ειναι αρκετα ομορφα. διορθωθηκε με ρυθμιση στην αναρτηση? τι υψος και βαρος εχεις γιατι εχω διαβασει οτι 1.75 75 κιλα δεν εχεις προβλημα.... εγω ειμαι 1.80 και 76 κιλα. με ψιλορυθμιση σε αναρτηση, μαμα ζελατινα στην χαμηλη θεση και χωρις χουφτες κανενα κοσκινισμα ως τα 225. με ermax 50cm, χουφτες εχω κοσκινισμα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sportbilly13 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2015 Nα φυγει στον δρομο το μοχλικο...λιγάκι δύσκολο. Αφού έχει ασφάλεια απο μέσα. Οσο για την πατέντα που αναφέρεις θα με ενδιέφεραι εάν θέλεις να μου πείς.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
george85 24 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2015 ειχα το ιδιο ακουγοταν σαν κροταλισμα απο κατω δεξια! πηγα και μου το κρατησανε το κοιταξανε στα κεντρικα μου ειπε και καταλιξανε στο οτι ειναι φυσιολογικες ανοχες στην καδενα και στον στροφαλο... μετα απο λιγα χλμ σταματησε και δεν ξανακουστηκε ποτε.Η επικη απαντηση της αντιπροσωπιας που αγοραστικε ηταν '' μην αγχωνεσαι ετσι κανει το τρικυλινδρο! το εχοθν κανει να ακουγετε παραξενα για να θυμιζει τα ευροπαικα ...... φυσικα πηγα αλλου λολ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
filiatrinos 40 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2015 Έχει βάλει κάνεις από εδώ την Givi Trekker Outback 58lt τη μαύρη;Θα ήθελα να μάθω τιμή που πέτυχε(μαζί με βάσεις και μαξιλάρι αν έβαλε). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fotisvik 40 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2015 Εχω παρατηρήσει ότι ανα 15-20 μέρες ξεσφίγκουν οι βίδες που ανεβοκατεβάζουν την βάση της ζελατίνας. Συμβαίνει και σε εσας αυτό ή μόνο σε εμένα...?2ον κάποιος πιο σίγουραΞέρει κανείς εάν τα μαρσπιέ οδηγού π.χ του Kawasaki versys, honda crossrunner κτλ. κάνουν στο tracer?Ή ο κάθε κατασκευαστής έχει τα δικά του, δική του βάση κτλ....και σε μένα συμβαίνει μου έχει τύχει σε ταξίδι να τις έχω σφίξει τρείς φορές στο δρόμο μέχρι να φτάσω.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2015 Έχει βάλει κάνεις από εδώ την Givi Trekker Outback 58lt τη μαύρη;Θα ήθελα να μάθω τιμή που πέτυχε(μαζί με βάσεις και μαξιλάρι αν έβαλε). Απαράδεκτη αισθητική και αεροδυναμική. Εντελώς αταίριαστη με το Tracer!!!Μόνο σε κανένα on-off τύπου GS/1190/S.Tenere.Προσωπικά δε θα την έβαζα σε κανένα.......... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
filiatrinos 40 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2015 Απαράδεκτη αισθητική και αεροδυναμική. Εντελώς αταίριαστη με το Tracer!!!Μόνο σε κανένα on-off τύπου GS/1190/S.Tenere.Προσωπικά δε θα την έβαζα σε κανένα..........Έχεις απόλυτο δίκιο αλλά το μηχανάκι το έχω και για τη δουλειά μου(φυσικοθεραπευτης) πράγμα που σημαίνει ότι θα πρέπει να χωράει το μηχάνημα μου οπότε πάω σχεδόν αναγκαστικά εκεί.Χρειάζομαι πορτπαγκαζ σε μηχανάκι :pΆνεση+Λειτουργικότητα>ΟμορφιάΆμα θέλω να το ανοίξω και να το πλαγιασω θα την αφήνω σπίτι και θα βγαίνω Αττική οδό. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
meccanica 223 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2015 Filiatrine δουλευεις ακομα και στα γουρουνακια? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosTracer 222 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2015 Τσεκάρετε το κωλοφαναρο σας. Ενα απο τα λεντ δεν ανάβει. Εννοείται οτι έπειτα απο επίσκεψη στην αντιπροσωπεία θα γίνει αλλαγή εντός εγγύησης όλου του φαναριού. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
filiatrinos 40 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2015 Filiatrine δουλευεις ακομα και στα γουρουνακια?Μετά τις εκλογές ξεκινάω ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
meccanica 223 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2015 Κανε καβα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
filiatrinos 40 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2015 Κανε καβαΔε με εψησες για μτχρ τελικά και θα αναγκαστώ να δώσω 10 για το Tracer Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mariostrapo 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2015 ειχα το ιδιο ακουγοταν σαν κροταλισμα απο κατω δεξια! πηγα και μου το κρατησανε το κοιταξανε στα κεντρικα μου ειπε και καταλιξανε στο οτι ειναι φυσιολογικες ανοχες στην καδενα και στον στροφαλο... μετα απο λιγα χλμ σταματησε και δεν ξανακουστηκε ποτε.Η επικη απαντηση της αντιπροσωπιας που αγοραστικε ηταν '' μην αγχωνεσαι ετσι κανει το τρικυλινδρο! το εχοθν κανει να ακουγετε παραξενα για να θυμιζει τα ευροπαικα ...... φυσικα πηγα αλλου λολ ετσι ακριβος ,,, στη αρχη τον ειχα πάρει για συντονισμό και έψαχνα να δω τι συντονίζει..μετά κατάλαβα οτι ακουγόταν κάτω δεξια.βέβαια είναι αμυδρός αλλα..ενοχλητικός σε μένα που τον ξέρω και τον ακούω.οπότε τι κάνω ????περιμένω μήπως και στρώσει? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
meccanica 223 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2015 Αφου γουσταρεις τζαπαν τι να καμω 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
filiatrinos 40 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2015 Αφου γουσταρεις τζαπαν τι να καμωθα κερασω σακε Όταν έρθεις από μαγαζί Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
george85 24 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2015 δεν χερω τι να σου πω , μπορει να στρωσει γρηγορα μπορει και οχι. αν θες την γνωμη μου πηγεναι συνεργειο εγω πηγα σε στην αλιμου πιερακος δεν ξερω τι εκανε και αν εκανε ολα αυτα που μου ειπε. το θεμα ειναι πως ασχοληθηκε και οταν το πηρα δεν το εκανε .... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες