kostaskam 59 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2014 καλοριζικο καλα χιλιομετρα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hideto 151 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2014 Καλορίζικο, καλοτάξιδο και.. καλότυχο!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Orlias 457 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2014 Καλορίζικο και καλά χιλιόμετρα!!! Πάντα όρθιος! Να το χαρείς και να βγει απροβλημάτιστο! Καλές βόλτες! Πολύ όμορφο και έχει όλο το πακέτο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Στησίλαος 236 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2014 Κυριάκο, καλορίζικο, καλοτάξιδο, με πολλά και ασφαλή χιλιόμετρα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2014 Αφού δε σε πέτυχα στο τηλέφωνο, άκου τα συγχαρίκια από δω και τα λέμε κι από κοντά. Καλορίζικο, καλοτάξιδο και μέχρι λίγο πλαγιαστό να είναι πάντα κι αυτό κι εσύ. :vv: Όμορφο εμφανισιακά και full extra που λένε και οι φίλοι μας οι έμποροι. Θα το δούμε κι από κοντά λίαν συντόμως....... Μου φαίνεται....τι μου φαίνεται....μάλλον σίγουρο,ξεχνώ την υποχρέωση που έχω για Σάββατο πρωί and,I'll be all ready.. Έλα να βλέπω βόλτα λέμεεεεεεεεεεεεε..... άντε να πέφτουν οι προτάσεις στο τραπέζι. Μία μόνο ένσταση ρε φιλαράκι Κυριάκο. ZONGSHEN RX3 λοιπόν το νέο απόκτημα...!!! Το πήρες που το πήρες, δεν μπορούσες τουλάχιστον να το πάρεις.............................. ......... κιτρινόμαυρο να πηγαίνουμε ασορτί τα δυό μας? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αιγαιοπλόος 1.661 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2014 Καλοτάξιδο και από μένα. Καλά χιλιόμετρα. Περιμένουμε εν καιρώ τις οδηγικές σου εντυπώσεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2014 Μπράβο Κυριάκο!!! Καλορίζικο, καλοτάξιδο και πάντα όρθιος :D Αμήχανος δε θα άντεχες για πολύ ακόμα. Ήρθες στα ίσια σου, εε? :D Περιμένουμε πολλές φωτογραφίες και ένα αναλυτικότατο review. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
πυξιδας990 1.212 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2014 26 αλογα 175 κιλα βαρος. εδιαφερον χαρακτηριστικα. με μια ταχυτητα 100-110 ταξιδευει ανετα. κανα τεστ υπαρχει,γιατι απο φωτο το net ειναι φουλ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pappous Vatraxos 2.418 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2014 Ευχαριστώ πολύ, όλους και όλες, για τις ευχές...!!! Και για όποιον δεν το κατάλαβε ακόμα και με ρωτάει, είτε με που μου, είτε στο τηλέφωνο... ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ... ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΠΗΡΑ... ZONGSHEN η μάρκα του...!!! Και ΝΑΙ... ΕΔΩΣΑ 3500 για κινέζο...!!! (Δανεικά σας ζήτησα ρε φούστη μου, στην τελική...??? ΕΛΕΟΣ...!!!) Και η περιπέτεια, καλή ή κακή, αρχίζει... B) :cheers: 14 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
St4this 344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2014 Καλοριζικο το εργαλειο.. Καλα χιλιομετρα και ωραιες βολτες.. Εαν το πηρες απο Ελευσινα απο τον Μοτο Σ... να σε ενημερωσω οτι εχω ανεβει πανω στο δικο σου και μου φανηκε πολυ καλο μηχανημα. Εαν και μου φαινεται παραγεμισμενο απο extra πιστευω οτι θα ειναι μηχανακι που το κρατας μια ζωη.. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
uncle ben 328 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2014 Και η περιπέτεια, καλή ή κακή, αρχίζει... B) Μ'αρεσει ο τροπος που σκεφτεσαι!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pappous Vatraxos 2.418 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2014 Εαν το πηρες απο Ελευσινα απο τον Μοτο Σ... Καλά είσαι, δέσε... Ωραίος ο Ιερόθεος...!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
St4this 344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2014 Καλά είσαι, δέσε... Ωραίος ο Ιερόθεος...!!! Αστο η οικογενεια μου ειναι πελατες του παρα πολλα χρονια.. Αυτος που γνωρισες εσυ ειναι εγγονος τους. Εγω ξερω τον παππου ο οποιος εχει βγει στη συνταξη και ολη μερα ο καημενος στο μαγαζι του καθεται που το αγαπαει πολυ... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2014 Αυτά είναι ! Ε φαίνεται βρε παιδιά ...το παιδί ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΡΙ ! Τον εκτίμησα από την πρώτη στιγμή που τον είδα λέμε ! Α ρε Κυριακούλη βλέπεις ? Κάθε εμπόδιο για καλό ρε σύ ! :mB_kalo_e: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2014 Καλοριζικο φιλε κουαξ κουαξ καλοταξιδο καλα χιλιομετρα και μαγκια σου και οποιος σε κακολογει να του σκασουν και τα 2 λαστιχα. Θα τα πουμε σε βολτα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BLOODY64 522 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2014 Καλορίζικο και καλοτάξιδο να ναι Κυριακο,να το χαρείς όσο επιθυμείς. Εξοπλισμός Φούλ βλέπω μια χαρά. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Surveyor 314 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2014 (τροποποιήθηκε) Κυριάκο περιμένω να δω καταναλώσεις. Αν είναι κοντινές με του Derbi... Καλορίζικο, καλοτάξιδο μπλα μπλα μπλα...! Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 16 , 2014 από τον Surveyor 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pappous Vatraxos 2.418 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2014 Εσύ θες test ride είμαι σίγουρος..!!! Ε όσο για τις καταναλώσεις... ψεκαστό είναι... πόσο να κάψει άραγε...??? μόλις το στρώσω, θα κανονίσουμε καφέ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Surveyor 314 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2014 Αναμένω... B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2014 :lol: :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
apatsi 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2014 Καλοριζικο,καλοταξιδο και αγρατσουνιστο. Πανεμορφο το μηχανακι και με πολλα καλουδια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
rallistas 482 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2014 Ρε συυυυυυυυυυυυυ!!!Αυτο ειναι θηριο!!!!Ηδη το αγαπω!!!!Ηδη νομιζω οτι βρηκα αντικαταστατη για το 125αρακι μου!Ηδη κι αλλα πολλα! Παππου καλοταξιδο!!!Μολις το φχαριστηθεις,θα ηθελα να το κανω μια γυρα στην Μπουμπουλινα να δω τι λεει! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Di_Manolio 2.481 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2014 Ζμπουτσα'ς για όσους σου λένε ότι έχεις κινέζικο κτλ Ξέρεις καλύτερα ποιες οι ανάγκες σου και γιατί επέλεξες αυτό που επέλεξες. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stefosg 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2014 Να ευχηθώ με τη σειρά μου πολλά και ασφαλή χιλιόμετρα. Περιμένω νέα για τη χρήση/συντήρηση του. Θεωρώ ότι είναι πολύ μηχανή για τα λεφτά της, είναι πλήρης από εξοπλισμό και σε καλά λεφτά. Και πάλι μπράβο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2014 Ζμπουτσα'ς για όσους σου λένε ότι έχεις κινέζικο κτλ Ξέρεις καλύτερα ποιες οι ανάγκες σου και γιατί επέλεξες αυτό που επέλεξες. Α χα χα χα χα χα χα ψόφησα Μανώλη ! Ωραίος ! :rotfl: :rotfl: :rotfl: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες