Jump to content
GeorStrat

Γαντάκι five stunt

Recommended Posts

Ψαχνω γνωμες για το γαντακι του τιτλου.

Το εχει καποιος να μας πει αν αξιζει και γενικα τι λεει σαν μαρκα απο πλευρας αντοχης και ποιοτητας?

H τιμη που το βρηκα ειναι 35 ευρω.

7481023135-1.jpg

FIV002_1.jpg

Τροποποιήθηκε από τον GeorStrat

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Το έχω σε μαύρο, είναι πολύ καλό για καλοκαιρι, άνοιξη, φθινόπωρο. Καλό σε αίσθηση και (από ότι φαινεται) σε προστασίες. Για ντάλα καλοκαίρι είναι λίγο ζεστό αλλά πολύ πιο τούμπανο από τα άλλα καλοκαιρινά που έχω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

To ηθελα πολυ αυτο το γαντι, αλλα το εβρισκα 55-60 και δεν διεθετα τοσα!

35? απο που βρε? :grin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με 35€ ενδιαφερομαι και γω και μου αρεσε και το χρωματακι. Μπορεις να δωσεις link;;;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πάρτο με κλειστά μάτια.

Έχω το stunt εδώ και 3 χρόνια. Το φοράω σχεδόν όλο τον χρόνο. Δεν είναι για τον χειμώνα, αλλά στο λέω για να καταλάβεις ότι μέσα στον χρόνο, το φοράω αρκετά.

Δεν έχουν πάθει το παραμικρό. Ακόμα και το χριτς-χρατς που δένει στον καρπό, δουλεύει ακόμη. :shoot:

Την εταιρία την εμπιστεύτηκα και αγόρασα κι ένα ζευγάρι δερμάτινο μακρύ. Κι απ'ότι φαίνεται θα τσιμπήσω και κανένα χειμωνιάτικο πάλι από τους ίδιους. :grin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ενθαρρυντικα τα μηνυματα σας....

Οσον αφορα το λινκ το ξετρυπωσε ο Κοσμας πιο πανω....

Λεω να προχωρησω στην αγορα του γιατι νομιζω ταιριαζει στις αναγκες μου.....ουτε εγω το θελω για πολικες θερμοκρασιες,θελω απλα τους 7-8 μηνες που μπορεις να καβαλησεις μηχανακι ανετα απο αποψης καιρου να εισαι καλυμενος....

Κανεις βεβαια και καποιες μικρες υποχωρησεις σε μεγαλες ζεστες και μεγαλα κρυα αλλα δεν μπορεις να τα εχεις ολα....

Ειχα στο μυαλο μου αυτο και το fox bomber αλλα κατεληξα σε αυτο γιατι ακουσα θεματα σχετικα με την αντοχη των fox μετα απο λιγους μηνες χρησης.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η Five είναι νεοεισερχόμενη, από την Γαλλία κι εξειδικεύεται μόνο σε γάντια. Τίποτε άλλο.

Αν δεις τα γάντια μου, δεν θα πιστεύεις ότι τα έχω 3 χρόνια :shock:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μόλις παρείγγειλα τα εν λογω γαντια σε μαυρο κιτρινο... Μονο μου παραπονο η υποχρεωτικη αποστολη με courier...Θα προτιμουσα ελτα για μειωση του κοστους

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ωραίο φαίνεται. Γράφω για να έχω το θέμα, αν και βασικά ψάχνω για χειμωνιάτικα/αδιάβροχα σε αυτή τη φάση.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ωραιο γαντακι εκλεισα ενα!!ευχαριστω αυτον που το ανακαλυψε ειισσσααααιι μεγαλος παιχτης!!! :shoot:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έχω αυτό το γαντάκι εδώ και ένα χρόνο.

Πολύ καλό σε αίσθηση, πολύ καλή προστασία αλλά δεν κάνει για το κρύο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παρηγγειλα κι εγω ενα ζευγαρι στο χρωμα του πρωτου μου ποστ.....

Ειμαστε στην αναμονη για παραλλαβη και πρωτες εντυπωσεις.....

:grin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η βρωμιά που φαίνεται στη φωτό είναι από άποψη κ καλά vintage φαντάζομαι?

οχι απλα τους ξέφυγε λιγο καφε λαδομπογιά πανω στη παρτίδα της φώτο.

Τροποποιήθηκε από τον Denzo

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:crazy: :crazy:

Τι μ#*%&$ εισαι τελικα ρε Πανο?

:tooth: :tooth: :tooth:

Φιλε μου φανταζομαι οτι ειναι για να εχουν ενα πιο vintage look.....μολις τα παραλαβω θα βαλω φωτογραφια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ετοιμάζομαι για παραγγελία:

Five Stunt Leather Brown, απ' ότι κατάλαβα από τα σχόλιά σας είναι πολύ καλή ποιοτικά η Five. Είδα τα φέρνει το Motomarket, τιμή εκεί στα 80 ευρώ.

FIV006_1.jpg

http://bikepost.ru/blog/equipment/43843/Obzor-perchatok-Five-Stunt.html

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν φορας Μ η L παρ'τα απο εδω....

Τα εχει 69 ευρω.....

Και μενα τα καφε μου αρεσαν αλλα δεν μπορουσα να διαθεσω 70 ευρω και πηρα αυτα που ειχε σε προσφορα στα 35 μιας και τα αλλα που παρηγγειλα στην αρχη δεν τα ειχε τελικα στο νουμερο μου.

Τα περμενω να μου ερθουν.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν διαβασες και πιο πανω τι ειπαν οι κατοχοι του εν λογω γαντιου θα ειδες οτι πρκειται για ενα γαντι το οποιο μονο στα μεγαλα κρυα δεν φοριεται.....τα 3/4 του χρονου βολευονται.

Αν εσυ θες γαντι για -20 προφανως και κοιτας λαθος γαντι.....εμεις που ξερουμε τι θελουμε και για τι χρηση το επιλεξαμε καταληξαμε σε αυτο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Προσπερασε το απλα και μην το κοιτας αν θες κατι χειμερινο......και ασε εμας τους βλακες (κατα την γνωμη σου) να παιρνουμε καλοκαιρινα γαντια το χειμωνα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Geostrat νομιζω ο φιλος ειχε χιουμοριστικη διαθεση...

Επιπροσθετα σημερα παρελαβα τα γαντακια μου στο χροματισμο μαυρο κιτρινο συνολικα εξοδα 40,80ε λογο αντικααταβολης και μεταφορικων... Απο μια πρτη εντυπωση η ποιοτητα τους ειναι παρα πολυ καλη συγκριτικα ειναι κατα κοσμους ανοτερα απο τα fox bomber φαινονται πολυ πιο καλοφτιαγμενα και λιγο που τα φορεσα σημερα στο σπιτι για δοκιμη εχουν αψογη εφαρμογη και ειναι υπερβολικα ανετα. Για εμενα δυνατο τους σημειο ειναι οι προστασιες για τους καρπους καθως εχει στο κατω σημειο του καρπου (μαλλον) πλαστικο με οψη ανθρακονηματος και πιο ψηλα υφασματινη ενισχηση. Αυριο που θα δοκιμαστουν σε καλο κρυο θα πω εντυπωσεις για το τι λενε σε τετοιες συνθηκες ωστε να ξεκαθαρισει αυτο το θολο τοπιο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα