Jump to content
Apisteftos

Το τόπικ των σύντομων απαντήσεων vol. 2

Recommended Posts

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Και ακόμα πιο φτηνά θα τη βγάλεις με τέτοιο

1373109218_%CE%94%CE%99%CE%9F%CE%A1%CE%9

Αφού το ανεφερες θα το δοκιμάσω κι εγώ, τα diablo rosso 2 έχουν ωραίο logo.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πιο φαρδύ τιμόνι, σημαίνει και πιο μεγάλη (σε ροποη) λαβη οσον αφορα το countersteering ; 

Αρα η δικια μου που με ολα τα κουσουρια της (21 in τροχο, πλαισιο τσιχλα και αναρτηση εσωρουχο, στενο τιμόνι) σημαίνει οτι θα ξαπλώνει επιτέλους και πιο ευκολά; 

Γιατι σημερα δοκιμασα να κραταω το τιμόνι απο τις άκρες του (το μισο χερι εξω απο το γκριπ) και μου φανηκε οτι ειχε μεγάλη διαφορά..

Νομίζω; :blink:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όσο φαρδαίνει το τιμόνι τόσο λιγότερη δύναμη χρειάζεται να βάλεις(μεγαλύτερος μοχλός) και έχεις και καλύτερο κοντρόλ σε μικροδιορθώσεις.

Μην το παρακάνεις μόνο γιατί έτσι την πάτησα φέτος το καλοκαίρι και αγόρασα 2 τιμόνια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυριο με τον nikos_pc θα παμε σερρες στην πιστα για τους αγωνες. Ποιοι θα ειναι απο εδω? Snow?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μονο εμενα θα βλέπετε εδω ρεεεεε. θα σας πρηξω.!

φορτιστή usb σε ποια καλοδίωση μπορώ να τον ρίξω για να μη τον πεταξω κατευθιαν στη μπαταρία?

τα φωτα εχω 120w συνολο και 15Α ασφάλεια. οποτε τραβανε 10Α αρα μενουν 5Α ελεύθερα ακριβως οσα χρειαζεται ο φορτιστής. αρκουν?

θα ηταν πιο ορθολογικό να τον ρίξω κάπου αλλού, να αλλαζα την ασφάλεια με μία 20Α η να πρόσθετα μια ασφαλειοθήκη?

edit, ξεχασα να αναφερω πως θα ηθελα να είναι έστω και έμεσα συνδεδεμένο στον κεντρικό διακόπτη. αν το ερχινα στα φωτα θα εκλεινε το κυκλωμα μαζι με το αναμα των φωτων, αλλα το φωτα δεν αναβουν χωρις να κλεισει το κυκλωμα του κεντρικου διακόπτη, οπότε σε αυτή την περίπτωση είμαι οκ.

Είμαι της άποψης να μην 'σφάξεις' πουθενά την καλωδίωση, ούτε με κλέφτες... Μετά απο κάποιο καιρό η υγρασία θα κάνει τη δουλειά της (διάβρωση) και θα ψάχνεσαι γιατί κάτι δεν πάει καλά...

Και δεν βλέπω τον λόγο να το κάνεις τη στιγμή που υπάρχει φίς / παροχή 12V για τα διάφορα παρελκόμενα...

http://www.yamaha-motor.eu/eu/accessories/genuine-options/electrical/12v-dc-outlet/1WS-F254B-00-00/details.acc

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σωστός. Πρέπει να βρήκες την αναμονή για τα παρελκόμενα. 

Ψάξτο λίγο παραπάνω. Π.χ. τις οδηγίες για την εγκατάσταση των επίσημων παρελκόμενων και το διάγραμμα των ηλεκτρικών.

Στο δικό μου βρήκα και τα φίς που χρησιμοποιεί η Honda οπότε όλα είναι plug & play! :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βοηθάει αν χρωματίζεις τη γραμμή που σε ενδιαφέρει ενώ την ακολουθείς... Επίσης βοηθάει και το color coding.

Ναι, μάλλον θα στον πιάσει... :D Δεν ξέρω. Δεν και Honda βέβαια, και από την άλλη παίζουν και ευκαιρίες στο net, ενώ παίζουν και καλές εναλλακτικές (προσοχή στις σάπιες κινεζιές).

Περίεργο ή όχι, μπορώ να πω πως συνηθίζεται. Αυτά συνήθως αναφέρονται στις οδηγίες εγκατάστασης των παρελκομένων...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δυστυχώς μπήκε και σε μας το μικρόβιο της καγκουριάς και τρωγόμαστε να μάθουμε σούζα. Any tips? 125 δίχρονο είναι το bike 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δυστυχώς μπήκε και σε μας το μικρόβιο της καγκουριάς και τρωγόμαστε να μάθουμε σούζα. Any tips? 125 δίχρονο είναι το bike 

Δυσκολη η σουζα με το διχρονακι αυτο γιατι με το που ανοιξει το power valve θα σε φερει καπακι πριν το καταλαβεις.Δοκιμασε με 2α συμπλεκτη και λιγο τραβηγμα αλλα καντο σε στροφες λιγο πριν μπεις στη ροπη και προσεχε ορθιος μη σου κρεμασει και μετα ροπιασει αποτομα.Ποδι φρενο ετοιμος να το πατησεις.Καλη τυχη

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δυσκολη η σουζα με το διχρονακι αυτο γιατι με το που ανοιξει το power valve θα σε φερει καπακι πριν το καταλαβεις.Δοκιμασε με 2α συμπλεκτη και λιγο τραβηγμα αλλα καντο σε στροφες λιγο πριν μπεις στη ροπη και προσεχε ορθιος μη σου κρεμασει και μετα ροπιασει αποτομα.Ποδι φρενο ετοιμος να το πατησεις.Καλη τυχη

Είναι ακόμα φιμωμένο οπότε εντάξει δεν είναι τόσο έντονο το powerband θα δοκιμάσω με 2α και αν δεν μετά με πρώτη και μέτριο γκάζι :)

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ξέρει κανείς που μπορώ να βρω αυτό στην Θεσ/νίκη?

http://www.e-moto.gr/el/7156_0_hiflofiltro-φίλτρο-αέρος-για-er6-versys-650.htm

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα δικύλινδρα θέλουν συγχρονισμό πεταλούδων? Ξέρεται κάποιο φθηνό και καλό συνεργείο να κάνω καθάρισμα στο ψεκασμό του Transalp?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Renault Clio mk4, 

φοράει αυτή την π@παριά:

http://www.ebay.co.uk/itm/2013-Renault-Clio-Mk4-Bluetooth-Radio-Head-Unit-281154149R-AGC1220RF-ARA1230RFD-/380717139891

και δεν αναγνωρίζει στικάκι usb Kingston 16GB

"usb device not supported"

wc1g7s.jpg

Για πείτε, παίζει είναι να λόγω χωρητικότητας;; (να μην υποστηρίζει τόσο μεγάλο;)

Αλλη ιδέα;

υ.γ από FAT32 το έχω κάνει NTFS αν παίζει κάποιο ρόλο στα αυτοκίνητα ξερωγω...

Θέγκιου!

Τροποποιήθηκε από τον Apisteftos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η χωρητικότητα λίγο δύσκολο να παίζει ρόλο, μπορεί όμως να είναι θέμα αριθμού των αρχείων,

σε ένα blaupunkt που έχω γράφει στο manual μέγιστους αριθμούς φακέλων και αρχείων.

Πρέπει να δοκιμάσεις να το αδειάσεις λίγο και αν δεν το διαβάζει ούτε έτσι δοκίμασε και σε fat32.

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εχει να κανει με τον τυπο του memory stick. Ενα alpine που εβαλα προσφατα δεν μου δουλευε 3 απο τα 5 στικακια που εχω. Ειδικα τα μεγαλα σε χωρητικοτητα. Αγορασα ενα καινουργιο 8αρι, ψειρα σαν μεγεθος, και δουλευε αριστα.

Δεν εχει να κανει με το fat32 αλλα με την χρονολογια κατασκευης και την συμβατοτητα. 

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

NTFS χλωμό να υποστηρίζει. Θες FAT.

Η χωρητικότητα επίσης μπορεί να παίζει, αλλά με 16GB; Εκτός και αν είναι πολύ παλιό...

Πρέπει να βρεις το εγχειρίδιο χρήσης για να ξέρεις τι μπορείς να κάνεις και πως. Μέσα τους περιορισμούς είναι αυτά...

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πρώτα απ όλα, ευχαριστώ για τις απαντήσεις!

@bihlas87

Δεν θυμάμαι πόσα GB είναι συνολικά όλα τα αρχεία, αλλά υπολογίζω 2GB μαξ,

~καμια 200αριά τραγούδια, 7-8 φάκελοι χωρίς υποφακέλους,

@gkourmoul1

το στικάκι είναι αυτό εδώ (ενδεικτικό site) http://www.public.gr/product/perifereiaka/usb-flash-disk/usb-stick-kingston-16gb-20-dtge9-hrysafi/prod4210017pp/ 

καινούριο δηλαδή, και το αμάξι το ίδιο!

@Ste7ios

Φακ, και το έκανα NTFS αν χρειαστεί για κάνα μεγάλο αρχείο...

Ψάχνοντας οπότε... πρώτα επιστροφή σε FAT που είναι κ εύκολο, γιατί άντε να βρω το εγχειρίδιο!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πέτρο, φορμάτ σε fat32 και κατά 99% θα είσαι έτοιμος!!!

Άλλωστε σε τέτοια πηγή είναι περιττή η υποστήριξη NTFS. Τι θα δεις? Ταινία HD μεγέθους > 4GB?

Η διαφορά είναι πως με NTFS μπορείς να περάσεις αρχεία με μεμονωμένο μέγεθος αρχείου 4+GB.

Αν έχεις πχ τραγούδια σε φακέλους no prob. Ακόμα και αν κάθε φάκελος είναι των 5 ή 6GB πχ, περνάει στο στικάκι γιατί μετράει ανά αρχειάκι, όχι σαν σύνολο φακέλου (αφού ο φάκελος δεν έχει 1 αρχείο των 5GB πχ)

Θυμάσαι τα Κβάντα? Αν τα Κβάντα σου είναι κάτω από 4GB, προχωράς σε fat32 (έτσι είσαι τώρα....Κάθε κομμάτι μουσικής θα είναι 10 με 15ΜΒ χοντρικά, ακόμα κι αν μιλάμε για 320kbps)

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πέτρο, φορμάτ σε fat32 και κατά 99% θα είσαι έτοιμος!!!

Άλλωστε σε τέτοια πηγή είναι περιττή η υποστήριξη NTFS. Τι θα δεις? Ταινία HD μεγέθους > 4GB?

Η διαφορά είναι πως με NTFS μπορείς να περάσεις αρχεία με μεμονωμένο μέγεθος αρχείου 4+GB.

Αν έχεις πχ τραγούδια σε φακέλους no prob. Ακόμα και αν κάθε φάκελος είναι των 5 ή 6GB πχ, περνάει στο στικάκι γιατί μετράει ανά αρχειάκι, όχι σαν σύνολο φακέλου (αφού ο φάκελος δεν έχει 1 αρχείο των 5GB πχ)

Θυμάσαι τα Κβάντα? Αν τα Κβάντα σου είναι κάτω από 4GB, προχωράς σε fat32 (έτσι είσαι τώρα....Κάθε κομμάτι μουσικής θα είναι 10 με 15ΜΒ χοντρικά, ακόμα κι αν μιλάμε για 320kbps)

Γ@μώ τα κβάντα που λέγαμε! :laugh:

Μωρέ το έκανα NTFS επιτόπου, μπας και χρειαστεί να πάρει και κανένα μεγάλο αρχείο, τύπου ταινία, κάποιο πρόγραμμα ορ σάμθιν!

Ρε Πετραν, δε φταιει το στικάκι... αμαξι πρεπει να αλλάξεις!! :crazy:

χαααχαχα ρε συ, λες να έχω ρενο κλιο και χρυσαφί στικάκι;;!;!!

'εν δικά μου παιδί μου! 

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

χαααχαχα ρε συ, λες να έχω ρενο κλιο και χρυσαφί στικάκι;;!;!!

'εν δικά μου παιδί μου!

εγω, προς στιγμην, το φοβηθηκα!

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω, προς στιγμην, το φοβηθηκα!

χαχχαχαχα, προς αποκατάσταση της αλήθειας λΕπόν!

2s76kqf.jpg

κ μην πείτε ότι κ το βαμμένο νύχι είναι δικό μου! :tooth:

Τροποποιήθηκε από τον Apisteftos
  • Like 3

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

+1 Στον Ksino1100, κάντε FAT32 και θα δουλέψει. Το Σάββατο το βράδυ για να μπορέσω να βάλω μιλά ταινία 8giga το έκανα μορφοποίηση σε NTFS και σήμερα που πήγα να το βάλω στο αμάξι δεν έπαιζε. Το ξαναγύρισα λοιπόν σε FAT32 και τώρα όλα κομπλέ.

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Επισκέπτης
Το θέμα δεν δέχεται άλλες απαντήσεις.

• Create New...