Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2014 done 2 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Hokori 214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2014 Κατ αρχάς σου εύχομαι ολόψυχα τα καλυτερότερα, αν και τελικά "ουδέν κακόν αμιγές καλού". Και τα θετικά της όλης σου περιπέτειας ξεπερνούν κατά πολύ το ένα και μοναδικό αρνητικό που βλέπω, δλδ απότομο τέλος ενός προγραμματισμένου ταξιδιού εκτός Ελλάδος. Δεν σε γνωρίζω προσωπικά, καθότι έχω γνωρίσει μάλλον λίγα μέλη από κοντά ( Ksino, Savvas, Kostas T, Billy the wild man, Θωμά ) και συγχωρέστε με αλλά "ουκ γαρ έρχεται μόνο του" το άτιμο. Ομως αυτό που λες : "Αδερφουλη μου, μην σκας. Απο τη πρωτη κιολας στιγμη που εγινε ολο το συμβαν και μετα εγω ημουν απολυτα ψυχραιμος σε βαθμο που οι αλλοι δεν το πιστευαν. Παντα σκεφτομουν οτι αν συνεβαινε κατι τετοιο θα φρικαρα αφου αγαπω παρα πολυ τη μηχανη μου ομως συνεβει το ακριβως αντιθετο. Το φιλοσοφησα και ειδα οτι αφου εμεις ημασταν καλα στην υγεια μας ΚΑΙ ειχε βρεθει η μηχανη εστω και ετσι τοτε ολα καλα. Εχω μαθει στη ζωη μου με τον δυσκολοτερο τροπο να μην σκαω για πραγματα που επισκευαζονται η μπορουν να αντικατασταθουν. Ακουγεται κλισε αλλα ειναι απολυτα αληθινο: υγεια να εχουμε, να ειμαστε δυνατοι, αισιοδοξοι και ορθιοι και ολα τα αλλα να πανε να *μπιπ*. :) ακόμη δεν το έχω καταφέρει αν και 50 (εντάξει μην βαράτε ) 52 ετων, δεν το κατέχω, μου διαφεύγει πολύ το μυστικό του πως γίνεται. Για αυτό και μόνο, από εμένα Οτι αποφασιστεί με την σύμφωνη γνώμη σου, θα ήταν τιμή μου να συμμετάσχω. Αν και ένα ταξιδάκι κατά εκεί μεριά, ακούγεται πολύ ωραία ιδέα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sotirisss 133 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2014 (τροποποιήθηκε) για να γινω λιγο κακός ... ευτυχως που δεν συνεβη το αντιθετο δηλ. στην θεση του φιλου νικου να ηταν ιρλανδος κ να του συνεβαινε αυτο στην ελλαδα.... κατα 99% δεν θα υπηρχε καμμια ουσιαστικη βοηθεια ... να τον φιλοξενουσαν δωρεαν στον ξενωνα που εμενε (ουτε για αστειο ) να μην επαιρνε χρηματα αυτος που ειχε τον γερανό για να βγαλει την moto απο το ποταμι ... (επιτρεψτε μου χαχαχαχα ) ολοι σχεδον θα προσπαθουσαν να την κοπανησουν για να βρεθει ο επομενος ... που θα εβγαζε το φιδι απο την τρυπα ... δυστυχως δεν ειμαστε λαός τόσο φιλοξενος που λενε ... αν εχεις παραδακι ολοι οι απεναντι σου εχουν χαμογελα αν βρεθει καποιος στην θεση του νικου στην ελλαδα αφηστε το δεν ... υπαρχουν βεβαια κ εξαιρεσεις αλλά ... σπανιζουν - αυτα τα υπογραφω γιατι τα εχω αντιμετωπισει κ προσωπικα αλλά κυριως φιλαρακια κ γνωστοι μου που ταξιδευουν ανα την ελλαδα συχνά κ τακτικά ... οσο για την αντιδραση των ιρλανδων απεναντι στον νικο πραγματικα εντυπωσιακη ... να σε παει δωρεαν ο αλλος νυχτα κιολας 250 χλμ κ καπακι επιστροφη στο σπιτι του χωρις να λαβει ουτε 1 euro ... αυτα δεν γινονται ακομα κ αδελφος σου - συγγενης σου - φιλος σου να ειναι ο αλλος ... ουτε για αστειο πρωταπριλιατικο ...εγω πιστευω φιλε νικο οτι επειδη η ιστορια σου ειναι αληθινη κ κυριως λογω συμμετοχης πολλων ανθρωπων σε αυτη την ιστορια ( για βοηθεια - συμπαρασταση κλπ ) - χωρις να σε γνωριζουν χωρις να τους ξερεις μην ξαφνιαστεις ... αν βρεθει καποιος παραγωγος - σκηνοθετης κλπ κ σου πει θα γυρισω την ιστορια αυτη ταινία κ θελω να παιξεις κ εσυ κ το vfr σου .. οσο για ευχαριστω εγω θα εστελνα σε ολους που με βοηθησαν καποια δωρα που σημαινουν ελλαδα π.χ σε καθε εναν ενα 5κιλο δοχειο καλό ελαιολαδο ή λουκούμια ή ουζο κλπ , αλλωστε αυτοι θα ευχαριστηθουν απλα κ μονο με την χειρονομία αυτη οτι δεν τους ξεχασες Τροποποιήθηκε Αύγουστος 28 , 2014 από τον sotirisss 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tsagos 321 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2014 ενα μπράβο σε όλους σας! Πολυ χάρηκα που τέτοια ανταπόκριση από τους ιρλανδούς αλλά χάρηκα ακόμη περισσότερο όταν είδα τις πινέζες στον χάρτη απο εσάς! Μπράβο ρε παιδιά ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2014 για να γινω λιγο κακός ... ευτυχως που δεν συνεβη το αντιθετο δηλ. στην θεση του φιλου νικου να ηταν ιρλανδος κ να του συνεβαινε αυτο στην ελλαδα.... κατα 99% δεν θα υπηρχε καμμια ουσιαστικη βοηθεια ... να τον φιλοξενουσαν δωρεαν στον ξενωνα που εμενε (ουτε για αστειο ) να μην επαιρνε χρηματα αυτος που ειχε τον γερανό για να βγαλει την moto απο το ποταμι ... (επιτρεψτε μου χαχαχαχα ) ολοι σχεδον θα προσπαθουσαν να την κοπανησουν για να βρεθει ο επομενος ... που θα εβγαζε το φιδι απο την τρυπα ... δυστυχως δεν ειμαστε λαός τόσο φιλοξενος που λενε .............. Δεν έχεις δίκιο, αλλά δεν έχεις και άδικο. Αν πέσεις σε Μοτοσυκλετιστή, θα σκιστεί να σε βοηθήσει, έχουμε πολλά παραδείγματα δημοσιευμένα εδώ μέσα (και ακόμα περισσότερα που δεν έχουν κοινοποιηθεί). Αν πέσεις σε άτομο που απλά καβαλάει μηχανή (που δυστυχώς υπάρχουν πολλά), τότε μην περιμένεις ούτε να σε κοιτάξει. 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2014 Δεν έχεις δίκιο, αλλά δεν έχεις και άδικο. Αν πέσεις σε Μοτοσυκλετιστή, θα σκιστεί να σε βοηθήσει, έχουμε πολλά παραδείγματα δημοσιευμένα εδώ μέσα (και ακόμα περισσότερα που δεν έχουν κοινοποιηθεί). Αν πέσεις σε άτομο που απλά καβαλάει μηχανή (που δυστυχώς υπάρχουν πολλά), τότε μην περιμένεις ούτε να σε κοιτάξει. Καλά , μόνο άδικο έχει αλλά ας μην επεκταθούμε γιατί για άλλο σκοπό έγινε το θρεντ. Όταν σε ένα θέμα που ουσιαστικά δεν αφορά κανέναν μας ( καταλαβαίνεις πως το εννοώ αυτό Παναγιώτη ) βλέπεις να διατυπώνονται προτάσεις από το να ανοίξουμε τα σπίτια μας , να χρηματοδοτήσουμε τις διακοπές ξένων προς εμάς ανθρώπων μέχρι να ταξιδέψουμε καμιά 8αριά χιλιάδες χλμ για να πούμε ένα ευχαριστώ τότε σίγουρα ο Έλληνας δεν είναι αγνώμων. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tsak8 237 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2014 Done και απο εμενα.. Ωραιο πραγμα να εισαι ανθρωπος καμμια φορα ε; Νικολα (μου επιτρεπεις) , δεν σε ξερω, αλλα μπραβο σου ρε φιλε αλλη μια φορα! Θελει δυναμη να κανεις ενα βημα πισω τετοιες στιγμες , και να βλεπει κανεις τι εχει την πιο μεγαλη σημασια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sotirisss 133 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2014 Καλά , μόνο άδικο έχει αλλά ας μην επεκταθούμε γιατί για άλλο σκοπό έγινε το θρεντ. Όταν σε ένα θέμα που ουσιαστικά δεν αφορά κανέναν μας ( καταλαβαίνεις πως το εννοώ αυτό Παναγιώτη ) βλέπεις να διατυπώνονται προτάσεις από το να ανοίξουμε τα σπίτια μας , να χρηματοδοτήσουμε τις διακοπές ξένων προς εμάς ανθρώπων μέχρι να ταξιδέψουμε καμιά 8αριά χιλιάδες χλμ για να πούμε ένα ευχαριστώ τότε σίγουρα ο Έλληνας δεν είναι αγνώμων. φιλε μου - στα λογια κ στο μπλα μπλα ολοι ειμαστε υπεροχοι ... στην πραξη να δουμε τι θα γινει ... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2014 Έγινε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2014 Παιδια μην τρελαινεστε. Ειναι οπως ακριβως τα λεει ο Πετρος. Κωστη, δεν υποχρεωνει κανενας βρε να εισαι "απικο" για φιλοξενια ρε συ. Το κομματι της περιγραφης ειναι ακριβως για αυτη τη δουλεια. Μπορεις να βαλεις οτι εισαι διαθεσιμος για μια βολτα, μια συμβουλη σε περιπτωση βλαβης, κατι τελοσπαντων που θα μπορουσε να φανει χρησιμο σε εναν ξενο μηχανοβιο. ..................... :rotfl: Νά 'σαι καλά ρε Νίκο, μ' έκανες και γέλασα...... :lol: ............................ ... αν βρεθει καποιος παραγωγος - σκηνοθετης κλπ κ σου πει θα γυρισω την ιστορια αυτη ταινία κ θελω να παιξεις κ εσυ κ το vfr σου .. ............................ Έφυγαααααααα..... πάω Ιρλανδία να ρίξω τον tweety σε κανά ποτάμι. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2014 Παιδια συγνωμη για αυτο που θα πω, αλλα πραγματικα το θεμα εχει ξεφυγει... Επισης αμφιβαλω αν ολοι εσεις που δειχνατε τοση συμπονια και ενθουσιασμο για ταξιδια στο καθε μερος του πλανητη για ενα ευχαριστω για καποιον που ουτε εχετε δει, θα το κανατε πραξη αν σε 1 εβδομαδα λεγαμε..."οκ ας παμε". Συγνωνη για το οφ τοπικ, ας μετακινηθει αν θελετε, αλλα ηθελα να το πω... επισης συγνώμη αν καποιος παρςξηγηθει αλλα πραγματικα δεν θελω να προσβαλω καποιον, απλα αναφερω πως το ολο κονσεπτ εχει αρχισει και γελοιοποιειται 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2014 (τροποποιήθηκε) Ψαχνουμε ολοι, μαζι και ο Νικος, να βρουμε εναν τροπο να ανταποδωσουμε σαν ομαδα μοτοσυκλετιστων. Σε τετοια μαζικη κινηση απο πλευρας Ιρλανδων θα επρεπε να υπαρχει, συμβολικα εστω, μια αντιστοιχη απο τη δικη μας την πλευρα. Εαν εμπρακτο ευχαριστω. Ακουγονται πολλες αποψεις και πεφτουν αρκετες ιδεες. Το θεμα παντως δεν εχει ξεφυγει, μιας και την πορεια του τη καθοριζει ο δημιουργος του. Τροποποιήθηκε Αύγουστος 29 , 2014 από τον gkourmoul1 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2014 Παιδια συγνωμη για αυτο που θα πω, αλλα πραγματικα το θεμα εχει ξεφυγει... Επισης αμφιβαλω αν ολοι εσεις που δειχνατε τοση συμπονια και ενθουσιασμο για ταξιδια στο καθε μερος του πλανητη για ενα ευχαριστω για καποιον που ουτε εχετε δει, θα το κανατε πραξη αν σε 1 εβδομαδα λεγαμε..."οκ ας παμε". Συγνωνη για το οφ τοπικ, ας μετακινηθει αν θελετε, αλλα ηθελα να το πω... επισης συγνώμη αν καποιος παρςξηγηθει αλλα πραγματικα δεν θελω να προσβαλω καποιον, απλα αναφερω πως το ολο κονσεπτ εχει αρχισει και γελοιοποιειται :lol: :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pit_hal 2.758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2014 Ηλία δεν πρόλαβα να σου απαντήσω στο άλλο τόπικ που πόσταρες, δεν έχεις τέρμα άδικο, και όταν απο την θεωρία πάμε να περάσουμε στην πράξη υπάρχει μια απώλεια θερμικής ενέργειας προς το περιβάλλον της τάξης του 90%!!!! παρόλα αυτά υπάρχουν πολλοί άνθρωποι εδώ μέσα που έχουν το couchsurfing και γενικότερα τον αλληλέγγυο τρόπο ζωής ώς τρόπο ζωής εδώ και χρόνια. και φυσικά οι περισσότεροι το κάνουν σιωπηλά . Και φυσικά δεν είναι ότι ξαφνικά θα φιλοξενήσουμε μόνο Ιρλανδούς. Αν π.χ δείς πόστ μου δεν θα βρείς σχεδόν σε κάνέναν καμιά λέξη που να προσδίδει εθνότητα ή καταγωγή. Τέτοιες έννοιες είναι πάνω απο εθνότητες, σύνορα και χρώματα. Καλώς κάνεις και το επισημαίνεις και καλώς κρατάς τις επιφυλάξεις σου, αλλά άς ελπίζουμε ότι έχουν ωριμάσει οι συνθήκες για ένα βήμα παραπέρα. έστω ένα την φορά! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
doctoras9 1.755 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2014 added Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2014 όταν απο την θεωρία πάμε να περάσουμε στην πράξη υπάρχει μια απώλεια θερμικής ενέργειας προς το περιβάλλον της τάξης του 90%!!!! Ρε μηχανολογε το απογειωσες!!! :tooth: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Whiteyez 1.164 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2014 Σας ευχαριστω ολους για τα λογια σας. Τιποτε αλλο δεν ειναι αρκετο απο ενα τεραστιο ευχαριστω για μια ακομα φορα που βλεπω οτι παντου τριγυρω εχω φιλους που νοιαζονται, σκεφτονται οπως εγω, νοιωθουν οπως εγω. Τελικα ειμαστε πολλοι και αυτο με κανει να χαιρομαι παρα πολυ... :) Οσο για το τι μπορουμε να κανουμε, επιτρεψτε μου να κανω την αρχη. Βρηκα ενα site που μας δινει ακριβως αυτο που θελουμε: ενα χαρτη οπου μπορουμε να βαλουμε μια καρφιτσα στη τοποθεσια μας ωστε να μαζεψουμε ολους οσους εχουν διαθεση και μπορουν να φιλοξενησουν ενα απο τα αδερφια μας στην Ιρλανδια αν ερθουν εδω. Αφου τιγκαρουμε το χαρτη της Ελλαδας με καρφιτσες τοτε μπορουμε να τους στειλουμε το link μαζι με ενα μεγαλο ευχαριστω η οτιδηποτε αλλο. Και για να ξεκινησω οριστε το link: http://bit.ly/1lyJQfc Η διαδικασια για να βαλετε μια διευθυνση ειναι πολυ απλη. 1. Επιλεξτε Additions και μετα Add Marker - Simple. 2. Στο Entry name αν θελετε βαζετε ενα ονομα/nickname η απλα τη περιοχη σας. 3. Στο Location μπορειτε να βαλετε απλα τη περιοχη σας (πχ Nea Ionia, Attiki, Greece) και μετα πατατε Submit. Προφανως μπορειτε να βαλετε πληρη διευθυνση, φωτο η οτιδηποτε αλλο αλλα φανταζομαι οτι ως προσωπικα δεδομενα κατι τετοιο δεν ειναι επιθυμητο... Ακομα και με την διευθυνση της περιοχης νομιζω οτι θα ειναι υπεραρκετο στους φιλους που θελουν να ερθουν στα μερη μας. :) Αντε να δουμε λοιπον... Done, έβαλα και εγώ το λιθαράκι μου. :) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
motomorinis 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2014 ας κάνουμε κατι λοιπόν !!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2014 Ηλία δεν πρόλαβα να σου απαντήσω στο άλλο τόπικ που πόσταρες, δεν έχεις τέρμα άδικο, και όταν απο την θεωρία πάμε να περάσουμε στην πράξη υπάρχει μια απώλεια θερμικής ενέργειας προς το περιβάλλον της τάξης του 90%!!!! παρόλα αυτά υπάρχουν πολλοί άνθρωποι εδώ μέσα που έχουν το couchsurfing και γενικότερα τον αλληλέγγυο τρόπο ζωής ώς τρόπο ζωής εδώ και χρόνια. και φυσικά οι περισσότεροι το κάνουν σιωπηλά . Και φυσικά δεν είναι ότι ξαφνικά θα φιλοξενήσουμε μόνο Ιρλανδούς. Αν π.χ δείς πόστ μου δεν θα βρείς σχεδόν σε κάνέναν καμιά λέξη που να προσδίδει εθνότητα ή καταγωγή. Τέτοιες έννοιες είναι πάνω απο εθνότητες, σύνορα και χρώματα. Καλώς κάνεις και το επισημαίνεις και καλώς κρατάς τις επιφυλάξεις σου, αλλά άς ελπίζουμε ότι έχουν ωριμάσει οι συνθήκες για ένα βήμα παραπέρα. έστω ένα την φορά! Και να προσθέσω στο ποστ του Πέτρου, ότι είθισται ο ένας να παρασύρεται απ' τον άλλον, είτε για το καλό είτε για το κακό. Κι εκεί απ' ότι είδα διαβάζοντας λίγο το σχετικό thread, δεν εκδηλώθηκε όλο αυτό το πατιρντί απ' την αρχή. Ξεκίνησε με απαντήσεις συμπάθειας, αλλά ώρα με την ώρα και λόγω του ότι εκεί (προφανώς) λόγω μικρής κοινωνίας το θέμα πήρε δημοσιότητα, άρχισαν όλοι να αισθάνονται ότι κάτι πρέπει να κάνουν παραπάνω απ' το να εκφράζουν απλά τη λύπη τους. Ήρθε και η σκέψη ότι ξεφτιλίζονται ως λαός και χώρα (βασικό αυτό για τους Ιρλανδούς που θεωρούνται πολύ περήφανοι και καλά κάνουν), και μόλις κάποιος έκανε το πρώτο βήμα, ακολούθησαν και οι άλλοι με άλλες ιδέες και προσφορές. Αν διαβάσετε καλά, στην αρχή ο Νίκος ήταν απογοητευμένος και το μόνο που ήθελε ήταν "να φύγει μια ώρα αρχύτερα από κει" όπως γράφει. Δικαιολογημένα. Ένοιωθε μόνος, μ' ένα τεράστιο πρόβλημα μπροστά του και χωρίς βοήθεια. Χωρίς ν' αντικρούω τον Ηλία που (φοβάμαι ότι) ίσως έχει σ' ένα μεγάλο βαθμό δίκιο, πιστεύω (θέλω να πιστεύω) ότι κάπως έτσι θα λειτουργούσαμε κι εμείς εδώ, που γενικά είμαστε θερμοκέφαλοι και παίρνουμε αμπάριζα με το κεφάλι κάτω σαν τον ταύρο. Ολέ. Μόλις έκανε κάποιος την αρχή με κάτι ουσιαστικό, και οι υπόλοιποι θα αισθάνονταν άσχημα να μην κάνουν κι εκείνοι κάτι. Να θυμίσω τί έγινε όταν θα ερχόταν ο λατρεμένος Φράνκι και είχε ανάγκη μεταφοράς απ' το αεροδρόμιο και μέσα στην πόλη? Μόνο που δεν πλακωθήκαμε ποιός θα τον πρωτοεξυπηρετήσει. :lol: :P Εντάξει, αν το δούμε λίγο πιο ωμά, είμαστε ολίγον βλαμμένος λαός αλλά την τελευταία πάντα στιγμή - κυριολεκτικά την τελευταία όμως - κινητοποιούμαστε και δείχνουμε ότι είμαστε ικανοί για πολλά, αρκεί να θέλουμε και κυρίως να μονιάσουμε (εκεί είναι το βασικό μας πρόβλημα ανά τους αιώνες). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2014 σωραιος... αλλος ενας που δεν συμφωνω με την υπερβολη και τον μπολικο ρομαντισμο ας στειλουμε καποια συμβολικα δωρα, σε αυτο συμφωνω απολυτα, αλλα ειπαμε ρε παιδια... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chrisf 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2014 (τροποποιήθηκε) Νικο τα λογια ειναι περιττα σε τετοιες περιπτωσεις. Αποδεικνυεται για αλλη μια φορα οτι η φιλοξενια δεν ειναι προνομιο μόνο Ελληνικο, για να μην τολμησω να πω οτι δεν ειναι καν Ελληνικο. Και αυτο το ειδα στα ταξιαδια που εχω κανει κι εγω εξω. Ειτε σε χωρες προηγμένες ( Ιταλια,Αυστρία,Γερμανία) είτε και σε θεωρητικά "υπανανάπτυκτες" ( Βουλγαρία, Ρουμανία), οι ανθρωποι ηταν παντου μεσα στην καλοσυνη, ολοι να εξυπηρετησουν. Εννοείται οτι ειμαι μεσα σε οποια κινηση τελικα αποφασιστει σαν ελαχιστο δειγμα εκφρασης ευγνωμοσυνης. Και θα σε παρακαλουσα, αν καποιος απο τους φιλους που αναφερεις, ερθει Κρητη και το μαθεις να μ' ενημερωσεις αμεσα για να τον περιποιηθούμε αναλόγως να κλεισω με το γνωστο " οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο" να σαι παντα γερος και δυνατός Γιώργος Συμφωνω απολύτως! Θα ελεγα οτι το φιλότιμο πλεον δεν χαρακτηρίζει την φυλη μας.... Keep riding Νίκο! Οι αναποδιές είναι που μας διδάσκουν! Τροποποιήθηκε Αύγουστος 29 , 2014 από τον chrisf Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2014 Σιγά ρε παιδιά θα φιλοξενήσουμε κάναν άνθρωπο 1-2 νύχτες και θα παρκάρει και τη μοτό του και σιγά το ζήτημα. Εγώ μπορώ να το κάνω, άλλοι δεν μπορούν, αλλά οκ δεν είπαμε και να τους δώσουμε τις μηχανές μας για τασάκια, δεν βλέπω πουθενά κανέναν αχαλίνωτο ρομαντισμό. Τέσπα, η απορία μου είναι οκ μπήκε ο χάρτης. Εάν θέλουν πράγματι οδηγίες, συμβουλές, διαμονή κλπ ΠΩΣ θα επικοινωνήσουν μαζί μας τα παιδιά? Και για όσους ανησυχούν: Καλά, σοβαρά τώρα θα έρθει ο Ιρλανδός με τη μοτοσυκλέτα του από την άλλη άκρη της Ευρώπης για να μας κλέψει την τηλεόραση? 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zannisvel 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2014 Η ολη ιστορια πραγματικα με ακουμπησε! Ταξιδευτη δε σε ξερω, μονο οτι εχω διαβασει απο σενα, ομως με κανει να σε εμπιστευομαι. Το σημαδακι στο χαρτη μπηκε και μακαρι να μπορεσω και εγω να βοηθησω οσο μπορω και να τους το ανταποδωσουμε!!! Να εισαι καλα και παντα να βρισκεις τετοιους ανθρωπους και τυχη στις δυσκολες στιγμες σου!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
h.a.balafoutre 217 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2014 (τροποποιήθηκε) Το σημαντικότερο για μένα είναι να μην ξεχαστεί αυτό το γεγονός. Το αν θα κάνουμε κάτι σώνει και καλά...είναι άλλο θέμα. Το κυριώτερο όμως παραμένει να είμαστε σε εγρύγορση όταν και αν προκύψει κάτι. Διότι μπορεί να μην χρειαστεί και ποτέ...δεν ξέρουμε πως τα φέρνει η ζωή κι ο δρόμος του καθενός. Έτσι έγινε και με τον ταξιδευτή..... Ας είμαστε λοιπόν έτοιμοι εμείς και η ζωή θα δείξει. Είναι κατανοητό πως όλοι έχουμε πάθει πλάκα με αυτό που έγινε, ειλικρινά καταλαβαίνω πως τέτοιες αυθόρμητες πράξεις καλοσύνης σε έναν συνάνθρωπο σε δύσκολη στιγμή δεν πρέπει να τις αφήνουμε έτσι, αλλά άλλο πράγμα να το κάνουμε σερμπέτι από την υπερβολική ζάχαρη. Υπομονή, εγρύγορση κι όλα θα γίνουνε. Να είναι καλά οι άνθρωποι, να γυρίσει και η μηχανή, ας βοηθήσουμε τον ταξιδευτή να στείλει ότι επιθυμεί ο ίδιος εκεί, μια ευχαριστήρια επιστολή....λάδι....ότι προκύψει...κι από εκεί και πέρα απλά, κι αυτό είναι το πιο δύσκολο, να είμαστε σε εγρύγορση και να μη ξεχνάμε πρώτα να είμαστε άνθρωποι κι όλα θα γίνουνε. Δεν τα λέω αυτά για να θίξω τις ειλικρινείς και καλές προθέσεις κανενός. Μπορεί όμως να μην προκύψει και ποτέ να βοηθήσουμε έναν ιρλανδό (άγγλο, τούρκο κτλ) σε δύσκολη στιγμή (σας περνάει από το μυαλό μια τέτοια συγκυρία?), ώστε όταν και αν συμβεί να θέλουμε σώνει και ντέ να κάνουμε μεγαλύτερη και πιο χολυγουντιανή παράσταση για να δείξουμε πως εμείς, οι έλληνες, ότι είμαστε καλύτεροι σε αυτά.....δηλαδή αν πετύχω μια μηχανή με λάστιχο στην εγνατία και απλά τον βοηθήσω με το να του φέρω καινούρια σαμπρέλα λέμε, ή να ξεμοντάρουμε μαζί τη ρόδα, την πάω να την φτιάξουνε και γυρίσω να πάει στο καλό ο άνθρωπος χωρίς φυσικά να ζητήσω τίποτα...κάτι δεν είναι κι αυτό...αυτό έχει σημασία...αυτό δεν μένει παρακαταθήκη πως στην Ελλάδα κάποιος (που έτυχε να είναι μοτοσικλετιστής) με βοήθησε...αυτό δεν είναι το πιο σημαντικό... Δεν ξέρω αν γίνομαι κατανοητός. Όλα θα γίνουνε παιδιά. Αυτά δεν ξεχνιούντε, έχουνε καταγραφεί πλέον σαν εμπειρία κι έχουνε αποτυπωθεί στη μνήμη του καθενός. Αυτό μου μένει εμένανε. Κι όταν και αν γίνει κάτι θα το καταλάβω και κάνω αυτό που πρέπει. Αυτό ξέρω. Να είμαστε όλοι καλά. Τροποποιήθηκε Αύγουστος 29 , 2014 από τον h.a.balafoutre 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pablo 122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2014 λετς γκετ σεριους! οποιος μπορει να προσφερει οτιδηποτε ειναι καλοδεχουμενο. φιλοξενια; καφε; τεχνικη υποστηριξη; και στο κατω κατω σαν χαρακτηρας κανενας δεν ειναι ιδιος με τον αλλο. Αλλος με οικογενεια παιδια σκυλια γατια, ειναι ψοφιος για παρεες, φιλοξενια κοσμου και χαβαλε, και αλλος μονος του δυσκολευεται και για εναν καφε. Στην περιπτωση μας παιδια η διαφορα ειναι οτι ΔΗΛΩΝΕΤΑΙ το αυτονοητο. ο,τι δηλαδη νομιζει ο καθενας οτι θα μπορουσε να προσφερει σε μια δυσκολη στιγμη σε εναν αγνωστο ταξιδιωτη, μελος της οικογενειας μας, των μοτοσυκλετιστων. Απο μια συναντηση για γνωριμια μεχρι την Ελληνικη φιλοξενια. στο κατω κατω κανεις δεν υπογραφει συμβολαιο με κανεναν. so open your mind, thinks are simple. ΕΛΛΗΝΑΑΑΑΡΕΕΕΕΣ!!!!! 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες