kiriakos123 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2014 για σασ εχο ενα μιχανακι σιγκεκριμενα σκοοτερ πεζο βιβασιτυ 50σσ και 8ελο να μα8ο ποσ μπορο νατο κανο να παρι τιν τελικι ταχιτιτα που γραφι Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
skim 44 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2014 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stantonop 3.474 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2014 μονο με χρισοταμπελι σεμπρινγκ εκσατμησι...!!!1!!1εναενα 4 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Acnologia 399 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2014 πρόλαβα! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ValeRR 2.857 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2014 Ημουν και εγω εδω! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mick77 64 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2014 (τροποποιήθηκε) Ανοιξε τερμα γκαζι και δεστο σφιχτα με ταινια ,πηδα απο το μηχανακι οσο ειναι νωρις και αστο στην κατηφορα ή σε γκρεμο... ***δεν υπαρχει περιπτωση να σου απαντηση κανεις σοβαρα .... Τροποποιήθηκε Αύγουστος 21 , 2014 από τον mick77 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ValeRR 2.857 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2014 για σασ εχο ενα μιχανακι σιγκεκριμενα σκοοτερ πεζο βιβασιτυ 50σσ και 8ελο να μα8ο ποσ μπορο νατο κανο να παρι τιν τελικι ταχιτιτα που γραφι Να τιν παρι να τιν παη που? 4 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Manalishi 373 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2014 μαμα στείλε λεφτά 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2014 μαμα στείλε λεφτά.... τα θέλω για δίδακτρα.... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alex21 694 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2014 (τροποποιήθηκε) φειλαρακη καλός οίρθαισ. νωμείζο ώτει θαις γιουσουμουρα και καρμυλατέρ 86άρι. και φησηκά φείλτρω ααίρος για ααίρα κωπανειστώ Υγ: Ντροπή σας να το κοροϊδεύεται το παιδί... σαν δεν ντρέπεστε. Τροποποιήθηκε Αύγουστος 21 , 2014 από τον Alex21 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stuntboy 2.327 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2014 αρχικα θα ανεβεις σε ενα βουνο,μετα ριξτο και απλως παρακολουθα.θα την παρει να εισαι σιγουρος. 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Joe15 557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2014 βαλαι φσρ 41,αναρτισοισ οχλιν κε αφτοκωλοιτα χωνδα.θα παιταη μαιτα! 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2014 (τροποποιήθηκε) Μάλιστα. Ένας πιτσιρικάς να μπει και να γράψει κάτι ανορθόγραφα ή με αφέλεια,τον βαφτίζουμε καραγκιόζη. @Kiriakos Φίλε είναι πολύ δύσκολο να πετύχεις να αναγραφόμενα χιλιόμετρα.Πάντα τα κοντέρ γράφουν παραπάνω. Τροποποιήθηκε Αύγουστος 21 , 2014 από τον karellen Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2014 Τώρα που το σκέφτομαι, μ' έχουνε πιάσει Κότσο κι εμένα. Στο αμάξι, έχω κοντέρ 240, ενώ πιάνει τελική 223. Στο V-Strom έχω κοντέρ 210, ενώ πιάνει τελική 200. εκεί όμως που με κοροϊδέψανε κατά κράτος είναι στο σκούτερ. Έχω κοντέρ 140 και πιάνει μόνο μέχρι 110...... με ούριο άνεμο και σε ελαφρά κατηφόρα. :lol: Τέλος. Τους τα πάω πίσω και τα 3 και θα ζητήσω τα λεφτά μου πίσω.... α στα διάλα πια με τους απατεώνες. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Valorum 182 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2014 Πρόλαβα! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giorgos Pallikaras 347 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2014 Ειδα φως και μπηκα!!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
skim 44 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2014 (τροποποιήθηκε) Μεσα σε 43 λεπτά μόνο 2 σελίδες; Νομίζω μπορούμε και καλύτερα :D Τροποποιήθηκε Αύγουστος 21 , 2014 από τον skim Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2014 Μεσα σε 43 λεπτά μόνο 2 σελίδες; Νομίζω μπορούμε και καλύτερα :D Σίγουρα. Θελει προπονηση όμως. 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες