GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2015 Α) αν φτιάξω τα φώτα στο καντράν θα είναι ωραίο Β) του πάνε τα δρόμου λάστιχα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
due 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2015 (τροποποιήθηκε) Pirelli Scorpion Trail. Για μενα δεν ηταν δίλημμα ρε συ, 97% στην άσφαλτο είμαι.. Για τα λαμπάκια δεν είναι δύσκολο, φανταζομαι έχεις το service manual Τροποποιήθηκε Μάρτιος 27 , 2015 από τον due Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2015 Είναι τρομερά για τέτοιες μηχανές τα scorpion trail αλλά είναι 100% για δρόμο, στο χώμα δεν φτουράνε με τίποτα. Στην backup transalp που καβαλάω και τα φοράει ήταν ολίγον τι άχρηστα ακόμα και στην πιο απλή χωμάτινη διαδρομή. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2015 Είναι τρομερά για τέτοιες μηχανές τα scorpion trail αλλά είναι 100% για δρόμο, στο χώμα δεν φτουράνε με τίποτα. Στην backup transalp που καβαλάω και τα φοράει ήταν ολίγον τι άχρηστα ακόμα και στην πιο απλή χωμάτινη διαδρομή. εγω εβαλα τα tourance, και νομιζω θα ειμαι οκ και οταν θα ξεψαρωσω, πατανε και το χωματακι τους, και ολα καλα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2015 εγω εβαλα τα tourance, και νομιζω θα ειμαι οκ και οταν θα ξεψαρωσω, πατανε και το χωματακι τους, και ολα καλα Ποιά tourance φοράς; Τα tourance (σκέτα) είχα στην kle, όντως ήταν μια χαρούλα σε όλα, αν και στο βρεγμένο εμένα μου γλιστρούσαν πάρα πολύ. Τα tourance exp τα'χα στο dero. Επίσης πολύ ωραία αλλά καθαρά ασφάλτινα κι αυτά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2015 (τροποποιήθηκε) Ποιά tourance φοράς; Τα tourance (σκέτα) είχα στην kle, όντως ήταν μια χαρούλα σε όλα, αν και στο βρεγμένο εμένα μου γλιστρούσαν πάρα πολύ. Τα tourance exp τα'χα στο dero. Επίσης πολύ ωραία αλλά καθαρά ασφάλτινα κι αυτά. τα απλά.... και σήμερα που πήγα να ξε#%#βλωσω μετα απο τοσο καιρο συνεργεια και βροχες και ηταν βρεγμενα κατω, παρολο που δε τρεχω, νομιζω οτι το σκεφτηκε το γλυστρημα σε ενα κατεβασμα να το κανει.... αλλα κατα τα αλλα, μια χαρα, στο λιγο χωματακι που ξαναπηγα , που ηταν βρεγμενο χωμα, ηταν οκ... Τροποποιήθηκε Μάρτιος 27 , 2015 από τον GavriilVet Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2015 7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panagiotis4268 35 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2015 Photo © Aλάρμιος νταξει εχω φαει τρελο σκαλωμα με το αυτοκολληκτο κατω απο το φαναρι πισω .... πωωω πυροβολαει -γ@μαει - δεν περιγραφω αλλο και τα σχετικα .. εκπληκτικο σαν σκεψη ... :shoot: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2015 νταξει εχω φαει τρελο σκαλωμα με το αυτοκολληκτο κατω απο το φαναρι πισω .... πωωω πυροβολαει -γ@μαει - δεν περιγραφω αλλο και τα σχετικα .. εκπληκτικο σαν σκεψη ... :shoot: Ένα swirl εφφέ στην πινακίδα είναι. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2015 Ένα swirl εφφέ στην πινακίδα είναι. :rotfl: :rotfl: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2015 12 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2015 νταξει εχω φαει τρελο σκαλωμα με το αυτοκολληκτο κατω απο το φαναρι πισω .... πωωω πυροβολαει -γ@μαει - δεν περιγραφω αλλο και τα σχετικα .. εκπληκτικο σαν σκεψη ... :shoot: Να είσαι καλά με έκανες και γέλασα, καλοπροαίρετα! :P 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2015 Θα γινω λιγο σπασικλας, αλλα μονο γιατι δεν ξερω πλεον που πρεπει να ποσταρω. Αυτο το θεμα τι διαφορα εχει με το "Φωτογραφικες ανησυχιες" ? Ειναι μονο φωτο για μηχανες εδω ? Το κορμι μου , που θα το ποσταρω ? Μια βοηθεια ρε ! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2015 Θα γινω λιγο σπασικλας, αλλα μονο γιατι δεν ξερω πλεον που πρεπει να ποσταρω. Αυτο το θεμα τι διαφορα εχει με το "Φωτογραφικες ανησυχιες" ? Ειναι μονο φωτο για μηχανες εδω ? Το κορμι μου , που θα το ποσταρω ? Μια βοηθεια ρε ! Noμιζω ναι, γιατι στις φωτογραφικες ανησυχιες, βαζουν φωτογραφιαρες αρτιες τεχνικα που εμεις οι κουλοι δε βγάζουμε.. Εδω απο οτι βλεπω βαζουμε τα καρουλια μας. Αρα τη κορμαρα σου, αν την βγάλεις ασπρομαυρη και καλλιτεχνική, στο αλλο ποστ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
snow 1.164 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2015 H πρωτη εχει λιγο παραπανω photoshopaki! 8 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VaG3 1.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2015 Επιτέλους το γαιδούρι φαινεται ποιο μεγάλο απο εσενα.. Γιατι το r1 το ειδαμε.. αχαχα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
snow 1.164 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2015 Επιτέλους το γαιδούρι φαινεται ποιο μεγάλο απο εσενα.. Γιατι το r1 το ειδαμε.. αχαχα τουλαχιστον μπορω να οδηγησω τα παντα! καλυτερα 188..παρα κοντος! οσο για το πως φαινομαι ..μαρεσω! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bretsos 221 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2015 H πρωτη εχει λιγο παραπανω photoshopaki! H δικες μου καθολου.... 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
snow 1.164 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2015 και ohlins βλεπω...! εμενα ειναι μαμα!χαχα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bretsos 221 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2015 Ο παλιος ηταν αλλιως αλλα και ο νεος δεν παει πισω.... 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bretsos 221 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2015 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2015 Πήγες με το 1000άρι strom σε τέτοιους "δρόμους"; Χαρά στο κουράγιο σου! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2015 Πήγες με το 1000άρι strom σε τέτοιους "δρόμους"; Χαρά στο κουράγιο σου! Και με τι λάστιχα να μας πει! Ωραίος! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
strokt up 1.284 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2015 Νομίζω με το tenere πήγε. Εχει και άλλες φωτογραφίες πιο πάνω.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
paris-rr 102 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2015 Κυριακατικη βολτα στα συβοτα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες