Jump to content
AnotherFace

Φώτο δικές μας!

Recommended Posts

Α) αν φτιάξω τα φώτα στο καντράν θα είναι ωραίο

Β) του πάνε τα δρόμου λάστιχα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Pirelli Scorpion Trail. Για μενα δεν ηταν δίλημμα ρε συ, 97% στην άσφαλτο είμαι..

Για τα λαμπάκια δεν είναι δύσκολο, φανταζομαι έχεις το service manual

Τροποποιήθηκε από τον due

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Είναι τρομερά για τέτοιες μηχανές τα scorpion trail αλλά είναι 100% για δρόμο, στο χώμα δεν φτουράνε με τίποτα. Στην backup transalp που καβαλάω και τα φοράει ήταν ολίγον τι άχρηστα ακόμα και στην πιο απλή χωμάτινη διαδρομή.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Είναι τρομερά για τέτοιες μηχανές τα scorpion trail αλλά είναι 100% για δρόμο, στο χώμα δεν φτουράνε με τίποτα. Στην backup transalp που καβαλάω και τα φοράει ήταν ολίγον τι άχρηστα ακόμα και στην πιο απλή χωμάτινη διαδρομή.

εγω εβαλα τα tourance, και νομιζω θα ειμαι οκ και οταν θα ξεψαρωσω, πατανε και το χωματακι τους, και ολα καλα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω εβαλα τα tourance, και νομιζω θα ειμαι οκ και οταν θα ξεψαρωσω, πατανε και το χωματακι τους, και ολα καλα

Ποιά tourance φοράς; Τα tourance (σκέτα) είχα στην kle, όντως ήταν μια χαρούλα σε όλα, αν και στο βρεγμένο εμένα μου γλιστρούσαν πάρα πολύ. Τα tourance exp τα'χα στο dero. Επίσης πολύ ωραία αλλά καθαρά ασφάλτινα κι αυτά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ποιά tourance φοράς; Τα tourance (σκέτα) είχα στην kle, όντως ήταν μια χαρούλα σε όλα, αν και στο βρεγμένο εμένα μου γλιστρούσαν πάρα πολύ. Τα tourance exp τα'χα στο dero. Επίσης πολύ ωραία αλλά καθαρά ασφάλτινα κι αυτά.

τα απλά.... και σήμερα που πήγα να ξε#%#βλωσω μετα απο τοσο καιρο συνεργεια και βροχες και ηταν βρεγμενα κατω, παρολο που δε τρεχω, νομιζω οτι το σκεφτηκε το γλυστρημα σε ενα κατεβασμα να το κανει....

αλλα κατα τα αλλα, μια χαρα, στο λιγο χωματακι που ξαναπηγα , που ηταν βρεγμενο χωμα, ηταν οκ...

Τροποποιήθηκε από τον GavriilVet

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Photo © Aλάρμιος

megara_zps6ab46b78.jpg

IMG_3303_gray_zps9bdb4673.jpg

νταξει εχω φαει τρελο σκαλωμα με το αυτοκολληκτο κατω απο το φαναρι πισω .... πωωω πυροβολαει -γ@μαει - δεν περιγραφω αλλο και τα σχετικα .. εκπληκτικο σαν σκεψη ... :shoot: :shoot: :wub::punk:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

νταξει εχω φαει τρελο σκαλωμα με το αυτοκολληκτο κατω απο το φαναρι πισω .... πωωω πυροβολαει -γ@μαει - δεν περιγραφω αλλο και τα σχετικα .. εκπληκτικο σαν σκεψη ... :shoot: :shoot: :wub::punk:

Ένα swirl εφφέ στην πινακίδα είναι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να είσαι καλά με έκανες και γέλασα, καλοπροαίρετα! :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα γινω λιγο σπασικλας, αλλα μονο γιατι δεν ξερω πλεον που πρεπει να ποσταρω.

Αυτο το θεμα τι διαφορα εχει με το "Φωτογραφικες ανησυχιες" ? Ειναι μονο φωτο για μηχανες εδω ?

Το κορμι μου , που θα το ποσταρω ? Μια βοηθεια ρε ! :crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα γινω λιγο σπασικλας, αλλα μονο γιατι δεν ξερω πλεον που πρεπει να ποσταρω.

Αυτο το θεμα τι διαφορα εχει με το "Φωτογραφικες ανησυχιες" ? Ειναι μονο φωτο για μηχανες εδω ?

Το κορμι μου , που θα το ποσταρω ? Μια βοηθεια ρε ! :crazy:

Noμιζω ναι, γιατι στις φωτογραφικες ανησυχιες, βαζουν φωτογραφιαρες αρτιες τεχνικα που εμεις οι κουλοι δε βγάζουμε..

Εδω απο οτι βλεπω βαζουμε τα καρουλια μας.

Αρα τη κορμαρα σου, αν την βγάλεις ασπρομαυρη και καλλιτεχνική, στο αλλο ποστ :online2long::afro::crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Επιτέλους το γαιδούρι φαινεται ποιο μεγάλο απο εσενα.. Γιατι το r1 το ειδαμε.. αχαχα :crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Επιτέλους το γαιδούρι φαινεται ποιο μεγάλο απο εσενα.. Γιατι το r1 το ειδαμε.. αχαχα :crazy:

τουλαχιστον μπορω να οδηγησω τα παντα! καλυτερα 188..παρα κοντος!

οσο για το πως φαινομαι ..μαρεσω! :blush2:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πήγες με το 1000άρι strom σε τέτοιους "δρόμους"; Χαρά στο κουράγιο σου!

Και με τι λάστιχα να μας πει! Ωραίος!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα