AnotherFace 2.847 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2014 (τροποποιήθηκε) Παντα μου αρεσαν οι καλλιτεχνικες φωτο. Βεβαια δεν το ειχα και πολυ με το φωτοσοπ και παντα ειχα βοηθεια. Ριχνω μια ιδεα να πεταμε εδω μεσα φωτο δικες μας αλλα καλλιτεχνικες με ωραια τοπια κλπ. Και μιας και εχουμε διαφορους φωτοσοπαδες πεταμε και φωτογραφιες μας με την πρωτη ληψη και αναλογα με τις ορεξεις του καποιος που ξερει απο φωτοσοπ, αν θελει και εχει την ορεξη τις κατεβαζει τις φτιαχνει και τις ποσταρει! Τι λετε?? Για παμε με 3 ετοιμες φωτο μου.. Mε το ccm στη πεντελη. (συγκεκριμενα ηθελα να χαιδεψω ενα σκυλι που δεν φαινεται στη φωτο) Και με το ccm παλι στη σαντορινη. (ελα πλακα κανω παπαγου ειμαι) Kαι μια με το ttr ουτε που θυμαμαι που. Τροποποιήθηκε Αύγουστος 9 , 2014 από τον AnotherFace 10 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2014 Μηπως Βαρυμπομπη; Μου μοιαζει για τα πρωτα σταδια του αγωγου.. Παμε και μερικες δικες μου, απο οταν ειχα μοτοσικλετα που εκανε για φωτομοντελο... Ψαθα, την δευτερη μερα που ειχα την μοτοσικλετα.. Αναγνωριστικη βολτα. Αυγουστος 2012. Δραπετσωνα, Εργοστασιο λιπασματων. Χειμωνας 2013. Same story here.. Ποζαρει μαζι με τις φιλες της.. Καρπενησι.. Οκτωβριος 2012. Στο σαλε μας στο καρπενησι. Ξεκουραζονται ολες μαζι, μετα απο μεγαλη ταλαιπωρια που τραβηξαν. Disclaimer: Ολες οι φωτογραφιες δεν εχουν υποστει καμια μορφη επεξεργασιας, ειναι φυσικες, ληψεις της στιγμης, και εχουν λειφθει φυσικα απο εμενα τον ιδιο!! :crazy: 15 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AnotherFace 2.847 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2014 Μηπως Βαρυμπομπη; Μου μοιαζει για τα πρωτα σταδια του αγωγου.. Α γεια σου! Την εχω στο φακελο <παρνηθα> αυτη τη φωτο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giannis90 870 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2014 Στην φωτογραφία: Giannis 90 & g.pappas σε ένα εκδρομικό εντούρο στην Χαλκιδική. Κάπου στο Σεϊχ Σου.. Κι΄εδώ κάπου στην χαλκιδική.. 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2014 Προχθεσινή φωτο από το χωριό και πιο συγκεκριμένα από την παραλία του Μεζάπου.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2014 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2014 Disclaimer: Ολες οι φωτογραφιες δεν εχουν υποστει καμια μορφη επεξεργασιας, ειναι φυσικες, ληψεις της στιγμης, και εχουν λειφθει φυσικα απο εμενα τον ιδιο!! :crazy: Η πρωτη αν και με κουνιστο βγηκε καλη τελικα ε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2014 Η πρωτη αν και με κουνιστο βγηκε καλη τελικα ε Δεν ηταν και κανα τυχαιο κουνιστο αϊφε.. Ητω το Galaxy το S το τριο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Tavernier 756 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2014 (τροποποιήθηκε) Με θέα τον Βόλο.... Δεν ήξερα αν έπρεπε να το βάλω εδώ ή στα σούργελα B)B)B)B) Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 18 , 2014 από τον Le Tavernier 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andreaspetr 262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2014 λιγο πιο ακρη να το εβαζες να βλεπαμε τον Βολο πρεπει να ανεβω καποια στιγμη να περασω και απο το στρατοπεδο για ψυχολογικη... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2014 ελα, παρε βολο 7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andreaspetr 262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2014 Αααχ ρε Βολος,ανετα μετακομιζα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2014 (τροποποιήθηκε) Photo © Aλάρμιος Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 19 , 2014 από τον Ravendark 14 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Tavernier 756 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2014 λιγο πιο ακρη να το εβαζες να βλεπαμε τον Βολο πρεπει να ανεβω καποια στιγμη να περασω και απο το στρατοπεδο για ψυχολογικη... Ηθελα να πιάσω το σύνεφο πάνω απο το χωριό του ζεντάκια :P ελα, παρε βολο Προσπαθώ να καταλάβω που στον κόρακα είναι εδώ... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2014 αν θυμαμαι καλα, πριν την Πορταρια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Tavernier 756 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2014 προσπαθω να καταλάβω που γιατι αυτο ειναι κοντα στο σπιτι μου αλλα μαλλον ακομη κοιμαμαι χαχαχαχααχα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2014 To καβουρδιστήρι του κολλητού Λούτσα during storm Πάρνηθα 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DIMIXANOVIOS 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2014 φωτό δικιά μου από το blog μου: skiofos.blogspot.gr φωτό δικιά μου από το Blog μου η αγαπημένη πρώην μου... 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2014 Ανάβαση Δερβενοχωρίων 2014 Πανελλήνια ΜΒ 2014 Ματσούκι Ιωαννίνων-Τζουμέρκα 2014 7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2014 (τροποποιήθηκε) Ποπο χρωσταω πολλα like σε αυτο το θεμα! Αιολικο Παρκο 4/2013 Whatevier,klab,Εγω,Αvatar(καθημενος) Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 19 , 2014 από τον kosmas2111 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2014 (τροποποιήθηκε) Πάρνηθα Καλό μάτι έχεις, ελπίζω ο Bambi να μην κατέληξε στο τσουκάλι σου μόνο... Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 19 , 2014 από τον tzoutz 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2014 Πως να ξεχασω αυτη? Πανελληνια 2013 By klab <3 8 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elprimerozen 4.154 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2014 Καμία καλλιτεχνική, μεγάλη συναισθηματική. 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Tavernier 756 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2014 Να και 2 καλιτεχνικές δικές μου 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andreaspetr 262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2014 αν βαλεις και απο Rainbow θα αρρωστησω... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες