ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2014 Αλήτες μηχανόβιοι, Αθηνών και περιχώρων, επιτέλους θα τα πούμε από κοντά. :D Και θα δω ποιες αφεντομουτσουνάρες κρύβονται πίσω από τα usernames!! (Αν και μερικά αρχιρεμάλια τα γνωρίζω ήδη) Το λοιπόν.... Την Τρίτη 05 Αυγούστου, σε περίπου 3 μέρες, θα βρίσκομαι στην Αθήνα για κάποιες δουλειές. Οι οποίες θα με δεσμεύσουν από το πρωί μέχρι και τις ±17:00. Επειδή όμωςθα βρίσκομαι κοντά στην περιοχή Παπάγουέχω ξαναπάει στη συγκεκριμένη καφετέρια και μου άρεσεθα βρίσκομαι μισή ανάσα από την περιφερειακή Υμηττού για να φύγω στο καπάκι για Πάτρα θα ήθελα να βρεθούμε στο καφέ «Piu Verde» στο Άλσος Παπάγου. Το χρονικό παράθυρό μου είναι δυστυχώς «κλειδωμένο». Θα μπορέσω να είναι εκεί στις 17:30 και θα έχω ώρα αναχώρησης τις 19:30 (βία 20:00). Θα χαρώ να τα πούμε και από κοντά, έστω και αυτές τις λίγες ώρες. Μακάρι να μπορούσε να είναι ελαστικότερο τόσο το πρόγραμμά μου, όσο και οι περιοχές, αλλά δυστυχώς δε θα είναι. Αν σας ζορίζω, δεν το επιθυμώ και σας ζητώ προκαταβολικά συγνώμη. Αυτά!! :D Σας περιμένω με χαρά! :D Κλείνω με μια μικρή ανακεφαλαίωση για το ραντεβού. Τρίτη, 05 Αυγούστου 2014, 17:30-->19:30 (+), καφέ «Piu Verde», Άλσος Παπάγου. (χάρτης τοποθεσίας) 7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2014 Γιάννη πρωτα ο Θεός μέσα εγώ. Σχολάω 4 από το αεροδρόμιο και σας έρχομαι. Εκτός απροόπτου ή αλλαγής πιστεύω θα μπορούμε να βρεθούμε. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2014 Ρε Γιάννη ρε Γιάννη! Βρήκες μέρα! Έχω κάτι δουλειές την τρίτη... Θα προσπαθήσω! Sent from my thl T11 using Tapatalk 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kouler 660 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2014 Θα έρθω και εγώ ksine. Ελπίζω να το βρω βέβαια.. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChristosZ 305 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2014 Ρε Γιάννη ρε Γιάννη! Βρήκες μέρα! Έχω κάτι δουλειές την τρίτη... Θα προσπαθήσω! Sent from my thl T11 using Tapatalk Συνεργείο? :P μακάρι να μπορώ να έρθω να γνωριστούμε .. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2014 Συνεργείο? :P μακάρι να μπορώ να έρθω να γνωριστούμε .. Που το ξέρεις χαχα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2014 Γιάννη πρωτα ο Θεός μέσα εγώ. Σχολάω 4 από το αεροδρόμιο και σας έρχομαι. Εκτός απροόπτου ή αλλαγής πιστεύω θα μπορούμε να βρεθούμε. Kawasaki έχεις. Δε σε φοβάμαι Τόλη. Θα έρθεις σίγουρα.... Όχι σα τον από κάτω, που τις Τρίτες πάει συνεργείο Ρε Γιάννη ρε Γιάννη! Βρήκες μέρα! Έχω κάτι δουλειές την τρίτη... Θα προσπαθήσω! Sent from my thl T11 using Tapatalk Δυστυχώς Γιώργαρε, είναι πολύ συγκεκριμένες δουλειές που πρέπει να γίνουν σε συγκεκριμένη ημερομηνία. Μακάρι να μπορούσα να κάτσω Αθήνα...... Όπως και να έχει, θα σε περιμένω, αλλά μη σε βάζω και στην πρίζα.... Θα έρθω και εγώ ksine. Ελπίζω να το βρω βέβαια.. Εσύ, σκάσε και κολύμπα :lol: μακάρι να μπορώ να έρθω να γνωριστούμε .. Καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα τα πούμε από κοντά Χρήστο! :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2014 Ωωωωωω είμαι απίστευτα τυχερός λέμε ! Επιτέλους μια φορά ! Είμαι Αθήνα και γω αφού γύρισα για δουλειές, την Τρίτη θάφευγα αλλά τώρα δεν πάω πουθενά λέμε, Τετάρτη θα την κάνω και ΘΑΜΑΙ ΕΚΕΙ ΒΡΕΞΕΙ ΧΙΟΝΙΣΕΙ ! Άντε με το καλό Γιάννη να σε δούμε φίλε μου ! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2014 Ωωωωωω είμαι απίστευτα τυχερός λέμε ! Επιτέλους μια φορά ! Είμαι Αθήνα και γω αφού γύρισα για δουλειές, την Τρίτη θάφευγα αλλά τώρα δεν πάω πουθενά λέμε, Τετάρτη θα την κάνω και ΘΑΜΑΙ ΕΚΕΙ ΒΡΕΞΕΙ ΧΙΟΝΙΣΕΙ ! Άντε με το καλό Γιάννη να σε δούμε φίλε μου ! Βροχές και χιόνια και ζέστη.... Σιγά.... Μασάμε βρε Σάββα? :D Άντε!!! Με το καλό :D 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2014 Βροχές και χιόνια και ζέστη.... Σιγά.... Μασάμε βρε Σάββα? :D Άντε!!! Με το καλό :D ...κουτσαμάρα κλπ όχι δε μασάμε φίλε μου, ρήση συνοδοιπόρου περί μοντέλων παλαιών κλπ Θωμά.....δε σπάμε δε χαλάμε δεν κωλώνουμε λέμε ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2014 Πωπω θα είσαι και εσύ; Sent from my thl T11 using Tapatalk 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2014 Πωπω θα είσαι και εσύ; Sent from my thl T11 using Tapatalk 100% ΤζαπάνιΑ έχω ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΜΑΣΤΟΡΑ ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2014 Εύχομαι μέχρι τότε να έχω φύγει για το χωριό..διαφορετικά κ εκτός απροόπτου θα είμαι εκεί! Παίζει και η Πανάθα το ίδιο βράδυ :) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
loutsos13 1.926 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2014 Εύχομαι μέχρι τότε να έχω φύγει για το χωριό..διαφορετικά κ εκτός απροόπτου θα είμαι εκεί! Παίζει και η Πανάθα το ίδιο βράδυ :) εχεις κανενα εισιτηριο να κερασεις και μενα να παμε μετα?:D 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
john1993 409 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2014 μαλλον θα ερθω και εγω .... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Joe15 557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2014 Εκτός απροόπτου θα έρθω και εγώ. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2014 Αν τα καταφερω θα ερθω και εγω μαγκα.. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2014 Αλήτες μηχανόβιοι, Αθηνών και περιχώρων, επιτέλους θα τα πούμε από κοντά. :D έ-κλει-σε!!! αρχίζω να ακυρώνω τα πάντα για Τρίτη απόγευμα, ώστε να είμαι φρεε! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Potato 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2014 Αν και είμαι πολύ νέος στην όλη υπόθεση ψήνομαι να έρθω κι εγώ να τα πούμε από κοντά! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2014 Παιδια ακυρη η συναντηση.. θα ερθει νεο μελος. Ο Potato διαλυθειτε ησυχως 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
loutsos13 1.926 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2014 μην εισαι ειρωνας προφανως δεν τον ενημερωσε κανενας οτι τα νεα μελη απαγορευονται δια ροπαλου σε τετοιες συναντησεις... 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Potato 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2014 Μα γιατί; Έχετε ξαναδεί πατάτα με μηχανή; Δεν είστε περίεργοι; 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2014 Ρε μοβόροι θα το τρομάξετε το κατσιουλι 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2014 Παιδια ακυρη η συναντηση.. θα ερθει νεο μελος. Ο Potato διαλυθειτε ησυχως μην εισαι ειρωνας προφανως δεν τον ενημερωσε κανενας οτι τα νεα μελη απαγορευονται δια ροπαλου σε τετοιες συναντησεις... τουλάχιστον ας του πούμε για το έθιμο του "Νεότερου Πρωτοεμφανιζόμενου σε καφέ Μέλους" :P 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2014 σφαλιάρες; :P :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες