peterpan 1.734 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2014 (τροποποιήθηκε) Κανονικη τιμη για φρεσκο λαστιχο ή καποια προσφορα? Ρωταω γιατι τα roadsmart 2 στο cbf τα ειχα βαλει 300. Πεσανε οι τιμες? Τροποποιήθηκε Αύγουστος 26 , 2014 από τον peterpan Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2014 σπέρααα Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2014 καλησπερα.. ημερα 7η και μαλλον με χαιρετισε ο πυρετος. φαινεται η νεα αγωγη εκανε δουλεια. τωρα αλλες 7 - 10 μερες σπιτι να αναρρωσω πληρως και γιατι ειναι και κολλητικο μην παρω κανεναν στο λαιμο μου. πωπω θα πεσει η μπαταρια στη μηχανη 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2014 Καλησπέρα!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
LaCatascopa 818 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2014 Κανονικη τιμη για φρεσκο λαστιχο ή καποια προσφορα? Ρωταω γιατι τα roadsmart 2 στο cbf τα ειχα βαλει 300. Πεσανε οι τιμες? Κανονική τελική τιμή με τα λάστιχα περασμένα.. καλησπερα.. ημερα 7η και μαλλον με χαιρετισε ο πυρετος. φαινεται η νεα αγωγη εκανε δουλεια. τωρα αλλες 7 - 10 μερες σπιτι να αναρρωσω πληρως και γιατι ειναι και κολλητικο μην παρω κανεναν στο λαιμο μου. πωπω θα πεσει η μπαταρια στη μηχανη Υπερβολικός.. Περαστικάαααααααααα! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2014 Καλησπέρα σας. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
peterpan 1.734 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2014 Θυμισε μου το μηχανακι γιατι ειμαι απο κινητο και δεν φαινετε. ER6 δεν ειναι. Αν ναι, εχουμε ιδιες διαστασεις και χαιρομαι για την πτωση των τιμων Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
LaCatascopa 818 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2014 Θυμισε μου το μηχανακι γιατι ειμαι απο κινητο και δεν φαινετε. ER6 δεν ειναι. Αν ναι, εχουμε ιδιες διαστασεις και χαιρομαι για την πτωση των τιμων Ναι, ER6n!! Και χαίρομαι που χαίρεσαι!! Καλησπέρα Σάββα!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2014 Καλορίζικα, καλοπάτητα, καλόστριφτα Κωστή. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
LaCatascopa 818 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2014 Θενκ γιου βέρι μουτς!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2014 εγω που θελω λαστιχα στο αμαξι παιζει τιποτα σε καλη τιμη?215/45/17 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2014 εγω που θελω λαστιχα στο αμαξι παιζει τιποτα σε καλη τιμη? Αυτό : http://www.dunlop.eu/dunlop_grel/tires/passenger/sport-bluresponse/index.jsp?from=browse 195/65/15 91V 280 τοποθετημένα στο ΦΩΚΑ. Αξίζει ! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2014 Αυτό : http://www.dunlop.eu...jsp?from=browse 195/65/15 91V 280 τοποθετημένα στο ΦΩΚΑ. Αξίζει ! ναι μόνο που σε 17άρια δεν θα πάει τόσο μικρέ σάββα! :P Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2014 ναι μόνο που σε 17άρια δεν θα πάει τόσο μικρέ σάββα! :P Περτικαλί μου χόμπιτ δεν είχε γράψει ο φίλος μας τι θέλει εξαρχής και τώρα δεν γράφει δείκτη ταχύτητας ούτε φορτίου οπότε ας πάρει και ένα τηλεφωνάκι, δεν κοστίζει κάτι. Προσωπικά αυτά έβαλα πρόσφατα και μετά από κάποιες χιλιάδες χλμ είμαι πολύ ευχαριστημένος και τα συγκεκριμένα έκαναν τόσο. Κατάβλακες τώρα ή επειδή είναι Τρίτη υπάρχει θέμα? :tooth: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2014 Μικρέ χοντρέ κοντέ νάνε, λογικό να είσαι πολύ ευχαριστημένος αν οδηγάς το αμάξι όπως οδηγάς το σκουτερόπαπο... :P 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2014 Μικρέ χοντρέ κοντέ νάνε, λογικό να είσαι πολύ ευχαριστημένος αν οδηγάς το αμάξι όπως οδηγάς το σκουτερόπαπο... :P Χομπιτόπαιδο μη κρίνεις από το χωριό των χόμπιτ ..... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2014 αρχικα οντως δεν ειχα βαλει διαστασεις, ταχυτητα ..χμχμμ να πιανω ανετα τα 240 χωρις να φοβαμαι. :rotfl: αν και τα πιανει δεν το χω παει ποτε και ουτε θα το παω. πιστευω ενα δεικτης ταυχτητας μεχρι 160 ειναι καλα. υ.γ ξερω οτι θα με κραξετε αλλα εχω βρει κατι κινεζικα goodride. λενε τιποτα η θα λιωσουν μονα τους? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2014 αρχικα οντως δεν ειχα βαλει διαστασεις, ταχυτητα ..χμχμμ να πιανω ανετα τα 240 χωρις να φοβαμαι. :rotfl: αν και τα πιανει δεν το χω παει ποτε και ουτε θα το παω. πιστευω ενα δεικτης ταυχτητας μεχρι 160 ειναι καλα. υ.γ ξερω οτι θα με κραξετε αλλα εχω βρει κατι κινεζικα goodride. λενε τιποτα η θα λιωσουν μονα τους? Σπύρο όχι εκπτώσεις στα λάστιχα και ειδικά στο δείκτη ταχύτητας και φορτίου. Και ας μη το πας όσο μπορεί..... Εδώ 300άρια φεύγουνε για 2 μοτοσακού τα του κουτιού πούναι και σκλάβος-κουβαλητής θα σκεφτούμε? Διαφορετικά μικρότερο φίλε μου.....αμάξι εννοώ. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2014 βρε για μηχανη τα δινω και δεν εχω θεμα αλλα για αμαξι μου ζητανε απο 650 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2014 βρε για μηχανη τα δινω και δεν εχω θεμα αλλα για αμαξι μου ζητανε απο 650 Τέτοια διάσταση τόσα πάει φίλε μου. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2014 καλημερα κοσμε :) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2014 Καλημέρα ρε Δημητράκη μάγκα. Πότε θα κατέβεις κατά κάτω ρε παλιόπαιδο? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2014 κατα τις 9-10 παω φοινικουντα (μαλλον) Αν ολα παν καλα θα ειδοποιησω να κανω μια σταση Καλαματα. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
LaCatascopa 818 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2014 Καλημέρα σας!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2014 καλημερα παιδια Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες